Energie vergelijken De Lier Start met vergelijken en bespaar tot €280


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Praktisch en binnen mum van tijd energieprijzen vergelijken in De Lier? Het aantal energiemaatschappijen is enorm. Vertrouwde namen zijn stroommaatschappijen als Vandebron of Fenor. En er komen alsmaar nieuwe partijen bij. Echter, wie garandeert mij de goedkoopste stroom in De Lier? Vergelijk actuele prijzen voor stroom en gas voor jouw thuis. Hoe dat werkt? Het is een fluitje van een cent. Geef aan om welke postcode + huisnummer het gaat, schat jouw verbruik (m3 gas en Kwh stroom) en kies het type meter (dubbele- of enkele meter). Hierop volgend selecteer je jouw ideale looptijd van jouw contract (opties zijn bijv. 1 3 jaar of direct opzegbaar) en selecteer je een vast of variabel tarief. Kies optioneel voor duurzame energie. Daarna zie je onmiddellijk de goedkoopste energieleverancier. Van elke energieaanbieder check je de jaarlijkse kosten en de optionele welkomstpremie. Advies nodig? Via deze website ontdek je alle info over gas, stroom en licht in De Lier.

Alle organisaties

De tarieven van alle maatschappijen in een overzicht

Makkelijk overstappen

Zoek de meest voordelige aanbieder in een paar minuten.

Voordeel op de energierekening

Vind de goedkoopste aanbieder, en bespaar eenvoudig €269

De goedkoopste stroom en gas Op kosten voor energie besparen. Binnen enkele minuten geregeld. Check op deze pagina alle details.

Welke looptijd van het energiecontract kies ik?

Het lijkt een goede keuze: jouw energiecontract direct voor een aantal jaar vastzetten. Populaire opties zijn 1, 2, of 5 jaar. Je kunt kiezen voor de periode waar jij je prettig bij voelt. Wanneer je langere tijd klant wordt krijg je een hogere korting. Of toch niet? Met energiecontracten werkt het vaak niet zo. Sterker nog: langdurige overeenkomsten zijn kostbaarder dan een kortdurend contract. Direct een goedkoop energiecontract in De Lier? Kies dan bij voorkeur voor een 1-jarig contract. Je vindt een rekening voorbeeld in de tabel hieronder van Oxxio.

Waarom korte contracten goedkoper zijn (gerekend met een gemiddeld gezin)

Contract Aanbieder Bonus Premie/maand Totaal
1 jaar Oxxio €250 €20,83 €1.528,00
3 jaar Oxxio €180 €5,00 €1.648,00
5 jaar Oxxio €0 €0 €1.768,00

Bij een lang contract liggen de verbruikskosten wat lager. Je krijgt echter maar 1 keer de welkomstkorting. Bij elk jaarcontract krijg je elk jaar weer een bonus. Onderaan de streep is dit het voordeligst. Je dient elk jaar weer te switchen voor de bonus.

Is groene energie duurder dan grijze energie?

Groene stroom is natuurlijk goed voor het milieu (duurzaam). Dit zijn bronnen die we onbeperkt kunnen gebruiken. Windmolens, zonnecellen en water. Het voornaamste punt is de besparing op CO2 en afvalstoffen. Zo draag jij ook bij aan een schoner milieu. Je hoort regelmatig dat groene stroom een hoger tarief heeft. De ecostroom is flink goedkoper geworden. Middels deze pagina vergelijk je razendsnel en soepel de verschillende aanbieders van groene stroom. Kies hierbij voor “alleen duurzame energieleveranciers De Lier”. Handig: je zoekt nu ook specifiek op energie van zonnepanelen of juist windmolens. Of zoek naar in eigen land opgewekte groene energie.

Toonaangevende aanbieders van groene stroom in De Lier:

 1. Anode Energie
 2. Fenor
 3. Qurrent

Kies ik voor een enkele of dubbele meter?

Elke woning in De Lier die energie verbruikt is uitgerust met een dubbele (of enkele) meter. Wat zijn de belangrijkste verschillen? Bij een enkele meter is er 1 tarief voor alle stroom. Wanneer je een dubbele meter hebt zijn er twee tarieven. In de volksmond zijn dit piekuren (overdag) en een tarief voor de daluren (in de nacht, voor 7 uur ’s ochtends en nationale feestdagen). Welke type tarief het beste is, is sterk afhankelijk van jouw situatie.

Gebruik je het leeuwendeel van jouw energie rond de daluren? Pas dan loont het dubbeltarief. Vergeet niet: het valt soms tegen om stroom vooral in de daluren te consumeren. Veel apparaten gebruiken de hele dag door stroom. Voorbeelden zijn computers en keukenapparatuur. Wil jij de keuze maken voor een daltarief? Dan mag de wasdroger alleen ’s nachts draaien. Je planning dien je dus altijd aan te passen. Het voordeel is vaak verwaarloosbaar. Onze tip is: het enkeltarief voldoet prima! Minder betalen voor energie met het dubbeltarief is gewoon lastig. Bovendien ben je met het enkeltarief erg flexibel in je stroomconsumptie. Lees online nu alles over de aanbieder Eneco.

Wat is het verschil tussen een vast en variabel energietarief?

Ga jij vandaag nog overstappen van energie in De Lier? Maak dan eerst een keuze uit een vast of variabel tarief. Waarin verschillen deze van elkaar? En welk type tarief past bij mij? In de basis kiezen de meeste mensen voor het vaste energietarief. Op deze pagina leggen we verschillen uit.

Vaste tarieven
Prefereer jij het vaste tarief? Dan wisselen de prijzen niet zolang het contract nog loopt. Je hebt hier dus geen omkijken naar. Dalen de tarieven tussentijds? Dan dalen de prijzen voor jouw contract niet. In en rondom De Lier zijn de vaste energietarieven de meest gekozen optie.

Variabel tarief
Gaat jouw voorkeur uit naar het variabele tarief? Dan is het mogelijk dat prijzen van energie en leveringsvoorwaarden schommelen. Doorgaans vindt dit 2 keer per jaar plaats, direct in januari, en halverwege in juli. Het stroom en gas kan goedkoper worden, maar ook duurder. De wisseling van prijzen is lastig te voorspellen. In veel situatie is dit geen geschikte optie.

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe moet dat?

Niet content met jullie leverancier van energie en gas? Vind je jouw energierekening te hoog? Misschien kun je het oude energiecontract opzeggen en direct overstappen. En dat kan flink geld besparen. Leveranciers stunten met aantrekkelijke welkomstbonussen. Kan ik vandaag al overstappen? Wat moet ik dan exact doen? Uitgebreide instructies zijn op deze pagina te vinden.

Kan ik oversluiten?
Heb je een contract met onbepaalde tijd? Dan heb je waarschijnlijk een opzegtermijn van een kleine maand. Je kunt dan gemakkelijk zonder boete van je contract af. Echter, is jouw contract er een met een vaste looptijd? Je kunt dan niet zo even overstappen. Voortijdig switchen kan, maar houd dan rekening met de (verplichte) opzegvergoeding. De hoogte van de boete loopt op tot €152

 1. Check wat de looptijd van het contract is.
 2. Check energieprijzen op basis van jouw woonplaats en verbruik.
 3. Kies de beste en lucratiefste energie-aanbieder.
 4. Het contractvoorstel wordt toegestuurd.
 5. Vervolgen heb je nog 14 dagen bedenktijd.
 6. Jullie aankomende aanbieder zorgt dat het contract wordt overgesloten.
 7. Het nieuwe contract gaat in op de gekozen datum.

Overstappen met zonnepanelen: is dat mogelijk?

In De Lier zonnepanelen op jouw woning? Dan kun je zelfstandig stroom opwekken. Hou je meer stroom over i.v.m. je eigen verbruik? Het is dan mogelijk stroom terug te leveren in de provincie Zuid-Holland. Na afloop van elk jaar ontvang je een vereffening. Dit principe is ‘salderen’. Zeker als je zonnepanelen hebt is een jaarlijkse energieprijs-vergelijking een agendapunt. Bekijk eens het volgende stappenplan. Wellicht spreekt dit je ook aan: goedkoopste gas en stroom in Wijhe.

 1. Schat het netto verbruik (de stroom die je consumeert – de stroom die je opwekt). Is dit een getal in de min? Je panelen leveren dan te veel stroom.
 2. Voer jouw postcode + huisnummer in de tool in. Je vult het berekende stroomverbruik in. Kwam uit jouw berekening geen positief getal? Voer daar 0 Kwh in.
 3. Je treft direct de aantrekkelijkste stroom maatschappij gebaseerd op jouw verbruik en locatie. Suggestie: Terugleververgoedingen kunnen per energiebedrijf anders zijn.
 4. Bepaal je termijnbedrag.
 5. Maak een keuze voor een ingangsdatum. Advies: in- of net na de zomer overstappen is niet voordelig.

energie vergelijken De Lier


Overstappen naar de goedkoopste energie in De Lier

Heb jij elke maand een hoge energierekening? Of staat er een verhuizing op stapel en zoek je een nieuwe stroomaanbieder? Selecteer nu razendsnel de goedkoopste stroom in De Lier (en gas). Het hele proces van vergelijken en overstappen doe je met de volgende stappen:

1. Vul je adresgegevens in (Zuid-Holland)
2. Vul het geschatte gas en stroomverbruik in (kwh & M3).
3. Selecteer de meter die je hebt (enkele of dubbele).
4. Wil je gebruik maken van groene stroom of niet?
5. Selecteer de gewenste looptijd (1 tot 5 jarige contracten).
6. Welke prijsafspraak geniet je voorkeur? Je kan kiezen uit variabel of vast.
7. Check welke aanbieder het voordeligst is en laat je contract overzetten.

logo-vattenfall

Vattenfall

Ook zonnepanelen
Flexibele stroomprijs
Goede welkomstcadeaus

logo essent

Essent

Bekende leverancier
Online verbruik inzien
Scherpe welkomstcadeaus

logo eneco

Eneco

Verspillingscheck
Nette klantenservice
Flinke welkomstkorting

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Sinds 2005
Gemakkelijk oversluiten
Scherpe welkomstbonus

logo oxxio

Oxxio

7.3 klantbeoordeling
Behulpzame service
Flinke welkomstpremie

logo current

Qurrent

Groenste leverancier
3 jaar vast of variabel
Mooie welkomstpremie

logo green choice

Green Choice

Eigen windenergie
2 jarig contract
Mooie welkomstbonus

logo energie flex

EnergieFlex

Ook zonnepanelen
Goede medewerkers
Mooie welkomstkorting

logo engie

Engie

100% duurzaam
2 jaar vast of variabel
Fikse welkomstkorting

logo energie direct

Energiedirect.nl

Volta Solar partner
Termijnbedrag wijzigen
Interessante kortingen

logo delta energie

Delta

Ook TV & Internet
Persoonlijke service
Concurrerende acties

logo budget energie

Budget Energie

Simpele producten
Maandelijks bijstellen
Flinke aanbieding


Prijzen gas vergelijken in De Lier

Het verbruikte gas bepaalt deels de energierekening. Waar we gas voor nodig hebben? Nou, natuurlijk voor de verwarming, voor een lekker warm bad en voor sommige keukenapparatuur. Meteen overstappen naar de goedkoopste gasleverancier in De Lier? Door de gas-vergelijker tool in te vullen ontdek je moeiteloos de meest voordelige gasleverancier. Op deze website zoek je snel alle gasprijzen, en ook de kortingsacties en welkomstcadeaus. Weten wat je voor gas kwijt bent? Voer je postcode + huisnummer en verbruik per jaar in, en ontdek de gunstigste gas-prijzen voor jouw situatie (Westland). Een aantrekkelijke gasmaatschappij achterhaald? Stap dan direct online over. Hiervoor hoef je zelf maar weinig te doen. Maak je niet druk over het opzeggen van je huidige contract. Je leverancier zorgt voor al het papierwerk. Een bedenktijd van 10 werkdagen is standaard. Binnen deze 2 weken kun je nog van het contract af. Stap vandaag nog over, en krijg aantrekkelijke welkomstkortingen. Andere regio? Begin nu direct met Energie vergelijken Nes-Heerenveen.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk de populaires stroom- en gas aanbieders voor jouw woning in de gemeente Westland.