Energie vergelijken Moergestel Vergelijk de energieaanbieders en bespaar maar liefst €253


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Makkelijk en spoedig energieprijzen vergelijken in Moergestel? Het aanbod energieaanbieders is vrij groot. Je hebt vast gehoord van stroommaatschappijen als DELTA en MAIN Energie. En er komen steeds meer aanbieders bij. Wie levert nu de goedkoopste stroom in Moergestel? Vergelijk nu de actuele tarieven voor jouw thuis. Hoe doe ik dit? Het is bijzonder eenvoudig. Geef aan om welke postcode + huisnummer het gaat, schat hoeveel je per jaar verbruikt (stroom en gas) en geef aan welke meter je hebt (een dubbele of enkele meter). Hierop volgend maak je een keuze voor de looptijd van de overeenkomst (vaak kies je uit 1 – 5 jaar vast of direct opzegbaar) en selecteer je een vast of variabel tarief. Indien gewenst kun je alleen groene energie bekijken. Vervolgens vergelijk je onmiddellijk de goedkoopste energiemaatschappij. Van elke organisatie check je de energiekosten per jaar en de beschikbare welkomstpremie. Hulp nodig bij kiezen? Op deze pagina ontdek je alle info over stroom, gas en licht in Moergestel.

Alle organisaties

Vergelijk tarieven van populaire maatschappijen

Overstappen is zo gepiept

Zoek de meest voordelige aanbieder in een paar minuten.

De energierekening omlaag

Ontdek de goedkoopste leverancier, en bespaar tot €263

Minder betalen voor gas en stroom De energierekening naar beneden. Wie wil dat nou niet? Bekijk direct meer informatie

Welke looptijd van het energiecontract kies ik?

Het klinkt zo logisch: het energiecontract direct ondertekenen voor een langdurige periode. Dit kan voor bijv. 1, 2, of 4 jaar. Zo kun je met een gerust hart je rekeningen betalen. Kies jij voor een lange termijn contract? Dan is de kortingsactie nog gunstiger. Mee eens? Met energiecontracten werkt het vaak niet zo. Nu moet je opletten: energiecontracten met een lange looptijd zijn prijziger dan een kortlopend contract. Wil je een goedkoop energiecontract in Moergestel? Sluit dan een zo kort mogelijk contract af. Zie ook het onderstaande voorbeeld van Eneco .

Een voorbeeld ter illustratie (gemiddeld verbruik van gemiddeld gezin)

Contract Leverancier Premie Korting/maand Jaarlijks
1 jaar Eneco €120 €10 €1.573,85
3 jaar Eneco €390 €10,83 €1.693,85
5 jaar Eneco €0 €0 €1.813,85

Bij een lang contract liggen de verbruikskosten wat lager. Er wordt slechts 1 keer een welkomstpremie wordt uitbetaald. De bonus komt bij jaarcontracten elk jaar opnieuw om de hoek kijken. Dit is de reden voor de gunstige jaarcontracten. Consequentie is dat je ieder jaar opnieuw switcht.

Welke maatschappij levert voordelige groene energie?

Groene stroom heeft een duurzame oorsprong (soms BIO). Deze bronnen zijn oneindig en kunnen niet op raken. Voorbeeld zijn zon en wind. Het voornaamste punt is dat CO2 uitstoot wordt gereduceerd. En dat draagt bij aan een beter milieu. De meeste mensen hebben het idee dat groene stroom een hoger tarief heeft. Tegenwoordig gaat dat niet meer op. Via onze zoekmachine vergelijk je supersnel en probleemloos groene stroom maatschappijen op lokaal niveau. Klik wel even op het vakje met: “alleen duurzame energieleveranciers Moergestel”. Handig: je zoekt nu ook specifiek op stroom opgewekt door een windturbine of zonnepanelen. Of zoek naar slechts groene stroom met NL oorsprong.

Veel gekozen groene energie in Moergestel:

 1. Anode Energie
 2. HVC
 3. Vattenfall

Heb ik een dubbele of enkele meter?

Elke woning in Moergestel die energie verbruikt heeft een enkele of dubbele meter. Wat is het onderscheid tussen de meters? Bij deze enkele meters betaal je 1 vast tarief, de hele dag door. Bij een dubbele meter kun je kiezen voor 2 tarieven. Een prijs voor piekuren (vaak van 7:00 – 21:00) een een prijs voor daluren (later op de avond, in de weekenden en met feestdagen). Welk soort tarief de laagste prijs geeft is, wordt bepaald door jouw energieverbruik.

Gebruik jij een belangrijk deel van jouw energie tijdens daluren? Dan is het dubbeltarief interessant. Goed om te weten: het is best lastig om het stroomverbruik naar de daluren te verschuiven. Veel van je apparaten staan 24 uur per dag aan. Onder andere koelapparatuur en routers. En wil je het stroomverbruik verplaatsen? Dan mag de wasdroger alleen ’s nachts draaien. Je planning dien je dus altijd aan te passen. En je wint hooguit een paar tientjes. Onze aanbeveling: het enkeltarief is eenvoudiger! Besparen met dubbeltarief is niet voor iedereen weggelegd. Bovendien ben je met het enkeltarief veel meer flexibel qua verbruik. Ga aan de slag met energie van UnitedConsumers.

Kies ik voor een vast of variabel energietarief?

Ga jij vandaag nog overstappen van energie in Moergestel? De twee contractsoorten zijn een vast of variabel tarief. Hoe verhouden deze tarieven zich tot elkaar? En wat is handig gezien mijn stroomverbruik? Veel consumenten kiezen voor de vaste energietarieven. Op deze pagina leggen we verschillen uit.

Vaste tarieven
Geef jij de voorkeur aan een vast tarief? Dan veranderen de prijzen niet gedurende de looptijd van de overeenkomst. Op die manier weet je wat de hoogte van de rekening is. Worden de tarieven naar beneden bijgesteld? Dan gaat het tarief van jou niet naar beneden. In de omgeving Moergestel is het vaste energietarief veelvuldig afgesloten.

Variabel tarief
Kies jij het variabele tarief? Dan zou het zomaar kunnen zijn dat tarieven voor stroom en andere afspraken fluctueren. Maatschappijen bepalen de prijzen 2 maal per jaar, vaak in het voorjaar en najaar. Vanzelfsprekend gaan de prijzen dan omhoog of omlaag. De wisseling van prijzen is lastig te voorspellen. Dit kan in meerdere periodes plaatsvinden,

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe moet dat?

Niet content met jullie huidige energieleverancier? Betaal je teveel voor stroom en gas? Tegenwoordig kan jij wellicht de huidige prijsafspraken of energiecontract opzeggen en snel overstappen. En dat kan flink geld besparen. Aanbieders hanteren formidabele welkomstaanbiedingen. Per wanneer kan ik overstappen? Wat moet ik dan exact doen? Daarvoor volgt nu een simpele handleiding.

Kan ik overstappen?
Ben jij een contract voor onbepaalde tijd aangegaan? Dan geldt er doorgaans een opzegtermijn van een kleine maand. Je kunt dan kosteloos opzeggen. Heb je een contract met vaste looptijd? Jij kunt dan niet eenvoudig switchen. Voor het einde van het contract oversluiten kan, maar kost jou wel de (flinke) opzegvergoeding. De boete verschilt, maar bedraagt gemiddeld €174

 1. Bekijk wat de looptijd van het contract is.
 2. Check energieprijzen op basis van jouw woonplaats en verbruik.
 3. Selecteer de beste en scherpste energie-aanbieder.
 4. Je ontvang een voorstel voor het nieuwe contract.
 5. De 14 dagen daarna kun je eventueel nog wisselen.
 6. Jouw toekomstige energieleverancier is verantwoordelijk voor het opzeggen + de overstap.
 7. Het kersverse contract is van kracht vanaf de gekozen datum.

Overstappen en zonnepanelen: hoe werkt dat?

In Moergestel zonnepanelen laten plaatsen? Dan wek je deels jouw eigen stroom op. Houd je elke maand stroom over? Dan kun je stroom terugleveren in de provincie Noord-Brabant. Is er een contractjaar verstreken, dan wordt je hierin tegemoetgekomen. Dit principe is ‘salderen’. Natuurlijk is ook i.c.m. zonnepanelen het verstandig per jaar de tarieven te vergelijken. Maak gebruik van ons ontwikkelde stappenplan. Lees nu verder over goedkoopste gas en stroom in Haskerhorne.

 1. Bereken je verbruik (je verbruik – de zelf opgewekte stroom). Mogelijk is het resultaat een negatief getal. We spreken hier van een netto negatief verbruik.
 2. Vul jouw locatie in + het gasverbruik. Vul ook je echte stroomverbruik in. Had je te maken met teveel opgewekte stroom?Vul hier dan 0 Kwh in.
 3. Je checkt direct de meest voordelige energiemaatschappij , berekend op basis van jouw gegevens. Let op: Het terugleververgoeding beleid kan per leverancier verschillen.
 4. Bereken het ideale termijnbedrag.
 5. Bepaal de geschikte overstapdatum. Tip: stap niet met zonnepanelen over in de zomer.

energie vergelijken Moergestel


Overstappen naar de goedkoopste energie in Moergestel

Heb jij elke maand een hoge energierekening? Of ga je binnenkort verhuizen en ga je een nieuw stroom contract afsluiten? Vind nu gemakkelijk de goedkoopste stroom in Moergestel (en gas). Berekenen, vergelijken en overstappen kan je nu online doen zonder moeite:

1. Geef door om welke plaats het gaat (Noord-Brabant)
2. Selecteer het geschatte stroomverbruik (kwh) en gasverbruik (m3).
3. Kies het type meter dat van toepassing is (enkel of dubbel).
4. Laat weten of je ook groene energie wilt gebruiken.
5. Wil je een lange contracttermijn (3 jaar) of een flex-contract (1 jaar).
6. Aan wat voor prijsstelling wil jij je verbinden? Je kan kiezen uit variabel of vast.
7. Bekijk de meest voordelige energieleveranciers en stap moeiteloos online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Handige App
Inzicht in je verbruik
Goede welkomstpremie

logo essent

Essent

Levert ketels
Nette service
Flinke aanbieding

logo eneco

Eneco

Toon thermostaat
Goede klantenservice
Fikse aanbiedingen

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Ook alles-in-1
Persoonlijk advies
Fikse welkomstpremie

logo oxxio

Oxxio

7.3 klantbeoordeling
Overstapservice
Goede welkomstkorting

logo current

Qurrent

Groene energie
Vaste prijs gas
Mooie welkomstkorting

logo green choice

Green Choice

Groen voorop
Vaste prijs gas
Sublieme kortingen

logo energie flex

EnergieFlex

Actief sinds 2014
Inzicht in je verbruik
Goede welkomstpremie

logo engie

Engie

Ook voor ZZP
Persoonlijk advies
Aantrekkelijke acties

logo energie direct

Energiedirect.nl

100% Wind-energie
Goede medewerkers
Goede welkomstkorting

logo delta energie

Delta

Ook TV & Internet
Aangename service
Hoge welkomstcadeaus

logo budget energie

Budget Energie

NL windmolens
Termijnbedrag wijzigen
Concurrerende kortingen


Prijzen gas vergelijken in Moergestel

Het verbruik van gas beslaat het grootste gedeelte van de factuur van de energiemaatschappij. Waar we gas voor nodig hebben? Nou, om het in huis warm te maken, voor heet water uit de kraan en om eten te bereiden. Wat is de goedkoopste gasleverancier in Moergestel? Vul hierboven de gas-vergelijker in en dan ontdek je zonder problemen de voordeligste maatschappij. Via de vergelijker doorzoek je de gasprijzen, met alle aanbiedingen en welkomstcadeaus. Direct alle gasprijzen vergelijken? Geef je postcode, huisnummer en een begroting van het gasverbruik, en check de laagste gasprijzen voor jouw woning (Oisterwijk). Een geschikte aanbieder gezien? Zet dan de overstap in werking. Dit gaat gemakkelijker dan je denkt. Het contract ontbinden doe je niet zelf. Dit doet de nieuwe energie- en gasmaatschappij. Jij krijgt daarna een halve maand bedenktijd. Binnen dit stadium kan jij nog annuleren of aanpassingen doen. Regel jouw overstap in slechts een half uur, en kijk hoeveel welkomstbonus er voor jou klaarligt. Op energieaanbiedingvergelijken.nl kun je ook Energie vergelijken Winde.

Duurzame energie vergelijken Bekijk de beste stroom- en gasleveranciers voor jouw situatie in de gemeente Oisterwijk.