Energie vergelijken Millingen aan de Rijn Start met vergelijken en krijg kortingen tot wel €243


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Makkelijk en vlug energieprijzen vergelijken in Millingen aan de Rijn? De keuze is vandaag de dag erg groot. Erkende organisaties zijn stroom maatschappijen zoals bijv. E.ON en Noordelijk Lokaal Duurzaam. En we zien steeds meer nieuwe organisaties. Wie levert mij vandaag de goedkoopste stroom in Millingen aan de Rijn? Vergelijk energieprijzen voor jouw huis. Hoe dat werkt? Het is bijzonder eenvoudig. Vul je locatie in, schat jouw verbruik (gas plus stroom) en selecteer de gewenste meter (dubbele- of enkele meter). Daarna maak je een keuze voor de looptijd van het contract (dit kan zijn 2 jaren of maandelijkse opzegbare energie) en kies je voor het vaste of variabel tarief. Wil je groene energie? Vink dit dan aan. Vervolgens zie je binnen een paar seconden de goedkoopste energieleverancier. Van elke leverancier zie je wat je per jaar kwijt bent en de geldende cashback-korting. Is het onbekend voor jou? Via deze website tref je praktische info over stroom, gas en licht in Millingen aan de Rijn.

Alle maatschappijen

De tarieven van alle maatschappijen in een overzicht

Gemakkelijk overstappen

Vind de laagste prijs en stap meteen online over

De energierekening omlaag

Vind de goedkoopste aanbieder, en bespaar direct €202

Minder betalen voor gas en stroom Besparen op je energierekening. Dat laat jij toch niet liggen? Hieronder vind je alle uitleg.

Welke energiecontract-looptijd kies ik?

Het klinkt zo logisch: het energiecontract gelijk vastzetten voor meerdere jaren. Dit kan voor bijv. 1, 2, of 4 jaar. Je weet waar je de komende jaren aan toe bent. Als je kiest voor een lange periode is de kortingsactie nog gunstiger. Klopt dat? Met energiecontracten werkt het vaak niet zo. Let nu goed op: langetermijncontracten zijn gepeperder dan een kortlopend contract. Wil je een goedkoop energiecontract in Millingen aan de Rijn? Dan kun je het beste kiezen voor een korte looptijd. Je vindt een rekening voorbeeld in de tabel hieronder van Engie .

Rekenvoorbeeld (op basis van gemiddeld gezin)

Looptijd Aanbieder Korting Korting/maand Totaal
1 jaar Engie €210 €17,50 €1.573,55
3 jaar Engie €330 €9,17 €1.693,55
5 jaar Engie €0 €0 €1.813,55

Naarmate de contractperiode toeneemt betaal jij een voordeliger tarief. Je krijgt echter maar 1 keer de welkomstkorting. De bonus komt bij jaarcontracten elk jaar opnieuw om de hoek kijken. Dit voordeel vindt je dus alleen bij korte-contracten. Consequentie is dat je ieder jaar opnieuw switcht.

Welke maatschappij levert betaalbare groene energie?

Groene stroom wordt op een duurzame manier opgewekt. Oftewel: bronnen die niet uitputbaar zijn. O.a. zonnepanelen en windturbines. Het duurzame hiervan is de besparing op CO2 en afvalstoffen. En dat draagt bij aan een beter milieu. Je hoort regelmatig dat groene stroom resulteert in een hoge energierekening. Tegenwoordig gaat dat niet meer op. Via deze pagina vergelijk je gauw en soepel aanbieders van groene stroom in de buurt. Activeer hiervoor de filter “alleen duurzame energieleveranciers Millingen aan de Rijn”. Optioneel kun je zelfs filteren op energie opgewekt door zonnepanelen/windmolens. Of zoek naar enkel groene stroom uit Nederland.

Bekende maatschappijen met groene stroom in Millingen aan de Rijn:

 1. Budget Energie
 2. Greenchoice
 3. Qwint

Enkele meter, dubbele meter, wat houdt dat in?

Iedere bewoner van Millingen aan de Rijn met een energieaansluiting heeft een enkele (of dubbele) meter geïnstalleerd. Wat is precies het verschil? Heb je een enkele meter? Dan betaal je voor alle verbruikte stroom één tarief. Heb je een dubbele meter, dan kun je kiezen voor 2 tarieven. In de volksmond zijn dit piekuren (vaak van 7:00 – 21:00) en een lager tarief in de daluren (’s avonds en ’s nachts, op zaterdagen en zondagen en reguliere feestdagen). Welke type tarief het goedkoopste is, wordt bepaald door jouw energieverbruik.

Gebruik jij meer dan 50% van jouw stroom in de daluren? Dan is het dubbeltarief wellicht aantrekkelijk. Vergeet niet: het is een hele klus om de energieconsumptie in te plannen tijdens daluren. Er zijn veel producten die constant stroom verbruiken. Denk maar aan de koeling en de standby-standen. En wil je het stroomverbruik verplaatsen? Dan moet je de was ook laat in de avond doen. Je moet er dus je dagindeling op aanpassen. En de winst is minimaal. Onze aanbeveling: het enkeltarief voldoet prima! De energierekening verlagen met het dubbeltarief valt tegen. Daarbij ben je met een enkeltarief vrij. Geen verplichte nacht-was. Bekijk alles over de maatschappij Vattenfall.

Wat is het verschil tussen een vast en variabel energietarief?

Ga je overstappen van energie in Millingen aan de Rijn? Dan is er de opties voor een variabel en vast tarief. Hoe verhouden deze tarieven zich tot elkaar? En welk type tarief past bij mij? Veel consumenten kiezen voor het vaste energietarief. Een toelichting hierop kun je hieronder vinden.

Vast tarief
Ga jij voor het vaste tarief? Dan veranderen de tarieven niet zolang het contract nog loopt. Dit geeft je zekerheid en duidelijkheid. Dalen de tarieven tussentijds? Dan gaat het tarief van jou niet naar beneden. In Millingen aan de Rijn is het vaste energietarief de meest gekozen optie.

Variabel tarief
Gaat jouw voorkeur uit naar het variabele tarief? Dan bestaat de mogelijkheid dat de prijzen voor stroom en gas en de voorwaarden opnieuw bepaald worden. Het is aannemelijk dat dit meerdere keren gebeurt, vaak is dat in januari en in juli. Vanzelfsprekend gaan de prijzen dan omhoog of omlaag. Deze prijsaanpassing is lastig te voorspellen. Gemiddeld genomen is dit vaak niet voordelig.

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe moet dat?

Niet tevreden over jouw aanbieder van gas en licht? Vind je de energienota aan de hoge kant? Doorgaans kun jij je huidige leverancier / energiecontract opzeggen en hierna overstappen. En de besparing is niet mals. Energieleveranciers hebben gewoonlijk sensationele welkomst vergoedingen. Kan ik de overstap direct in gang zetten? En hoe doe ik dat? De details hiervoor zullen we jou nu geven.

Kan ik overgaan?
Getekend voor een ‘onbepaalde tijd’ prijsafspraak? Dan heb je te maken met een opzegtermijn van meerdere weken. Opzeggen is dan altijd gratis. Maar heb je gekozen voor een contract met een vaste looptijd? Dan dien je de gehele contractperiode uit te zitten. Overstappen is mogelijk, maar resulteert in een (aanzienlijke) opzegvergoeding. De boete verschilt, maar bedraagt gemiddeld €221

 1. Bekijk wanneer jouw contract afloopt.
 2. Check de laagste energieprijzen gebaseerd op jouw postcode en gebruik.
 3. Filter de beste en betaalbaarste stroomleverancier.
 4. Je kiest dan een van de beschikbare contracten.
 5. Vervolgen heb je nog 14 dagen bedenktijd.
 6. De toekomstige energiemaatschappij verwerkt alles netjes met je huidige aanbieder.
 7. Het nieuwe contract zal ingaan op het zelfgekozen moment.

Overstappen en zonnepanelen: gaat dat lastig?

In Millingen aan de Rijn zonnepanelen laten plaatsen? Dan kun je zelfstandig stroom opwekken. Is jullie verbruik lager dan de zelf opgewekte stroom? Deze stroom lever je dan aan het net terug in de provincie Gelderland. Aan het einde van het jaar ontvang je een vereffening. Dit heet salderen. Ook wanneer je zonnepanelen bezit is het vergelijken van energieprijzen aan te raden. Hieronder bieden wij een helder stappenplan. Misschien vind je dit ook relevant: goedkoopste gas en stroom in Harlingen.

 1. Bekijk het feitelijk verbruik (gebruikte stroom – opgewekte stroom). Is dit een getal in de min? Je panelen leveren dan te veel stroom.
 2. Vul jouw locatie in + het gasverbruik. Je vult het berekende stroomverbruik in. Wek je meer op dan je verbruikt? Voer daar 0 Kwh in.
 3. Je ontdekt in een oogopslag de goedkoopste stroom maatschappij , berekend op basis van jouw gegevens. Advies: Terugleververgoedingen wijken af per energieleverancier.
 4. Kies jouw voorschotbedrag.
 5. Kies de datum van overstappen. Advies: overstappen rond de zomer is vaak niet handig.

energie vergelijken Millingen aan de Rijn


Ontdek de goedkoopste energie in Millingen aan de Rijn

Is jouw energierekening te hoog? Of ga je binnenkort op jezelf wonen en zoek je een nieuwe stroomaanbieder? Check nu zonder moeite de goedkoopste stroom in Millingen aan de Rijn (en gas). Prijzen vergelijk en overstappen van energie doe je met de volgende stappen:

1. Geef door om welke plaats het gaat (Gelderland)
2. Selecteer het geschatte stroomverbruik (kwh) en gasverbruik (m3).
3. Heb je liever een enkel- of dubbeltarief?
4. Wil je gebruik maken van groene stroom of niet?
5. Kies de looptijd van het contract (1 jaar, 2 jaar, 3 jaar of direct opzegbaar).
6. Aan wat voor prijsstelling wil jij je verbinden? Vaste prijzen of juist meer variabel (meebewegen).
7. Zoek uit welke voordelige energie-aanbieder bij je past en stap direct online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Ook stadswarmte
Goede service
Concurrerende kortingen

logo essent

Essent

Ook alleen gas
Verbruik aanpassen
Mooie welkomstpremie

logo eneco

Eneco

Uniek EcoGas
Eenvoudig afsluiten
Scherpe aanbiedingen

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Sinds 2005
Overstaphulp
Scherpe welkomstcadeaus

logo oxxio

Oxxio

Modelcontract
Goede medewerkers
Scherpe aanbieding

logo current

Qurrent

Groene energie
Direct overstappen
Scherpe aanbieding

logo green choice

Green Choice

Écht groen
Vaste prijs gas
Goede welkomstcadeaus

logo energie flex

EnergieFlex

Actief sinds 2014
Online verbruik inzien
Fikse welkomstcadeaus

logo engie

Engie

Helemaal groen
Flexibele stroomprijs
Concurrerende acties

logo energie direct

Energiedirect.nl

Zonne-energie
Nette service
Mooie welkomstpremie

logo delta energie

Delta

Warmtepompen
Termijnbedrag wijzigen
Aantrekkelijke kortingen

logo budget energie

Budget Energie

NL windmolens
Vriendelijke service
Flinke welkomstkorting


Prijzen gas vergelijken in Millingen aan de Rijn

Het verbruik van gas is een belangrijk onderdeel van de energienota. Gas wordt verbruikt voor de verwarming, om te douchen en voor sommige keukenapparatuur. Meteen in contact komen met de goedkoopste gasleverancier in Millingen aan de Rijn? Vul jij bovenaan deze pagina de gas-vergelijk in, dan zoek jij binnen mum van tijd de meest betaalbare gasmaatschappij. Op energieaanbiedingvergelijken.nl zoek je snel alle gasprijzen, en uiteraard de scherpe acties en welkomstbonussen. Weten wat jij per maand kunt besparen? Geef je postcode, huisnummer en verbruik per jaar in, en ontdek de gunstigste gas-prijzen in jouw woonplaats (Millingen aan de Rijn). Een voordelige partij aangetroffen? Stap dan direct online over. Dit vergt verder geen kennis. Maak je niet druk over het opzeggen van je huidige contract. Hiervoor zorgt de nieuwe leverancier. Er is een bedenktijd van +/- 14 kalenderdagen. Binnen dit stadium mag je er – zonder opgaaf van reden – onderuit. Stap vandaag nog over, en kijk hoeveel welkomstbonus er voor jou klaarligt. Op energieaanbiedingvergelijken.nl kun je ook Energie vergelijken Wilhelminaoord.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk alle stroom- en gasaanbieders en regel de overstap online in de gemeente Millingen aan de Rijn.