Energie vergelijken Sint-Maartensdijk Check alle energiemaatschappijen en bespaar maar liefst €280


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Handig en spoedig energieprijzen vergelijken in Sint-Maartensdijk? In Nederland zijn er tal van energieaanbieders. Waarschijnlijk ken jij stroommaatschappijen zoals Anode Energie of Oxxio. En er komen alsmaar nieuwe partijen bij. Wie levert nu de goedkoopste stroom in Sint-Maartensdijk? Vergelijk de prijzen voor jouw thuis. Hoe kan ik beginnen? Het stelt maar weinig voor. Vul jouw postcode + huisnummer in, begroot jouw totale verbruik (gas en stroom) en geef aan welke meter je hebt (een dubbele of enkele meter). Daarna selecteer je jouw ideale looptijd van jouw energiecontract (kies uit o.a. 1, 3, 5 jaar of direct opzegbaar) en maak je een keuze voor het variabele of vaste tarief. Enkel groene energie vergelijken? Dat is mogelijk. Hierna ontdek je ogenblikkelijk de goedkoopste energieleverancier. Van iedere verstrekker tref je de prijs per jaar en de geldende korting voor nieuwe klanten. Precies weten hoe het allemaal werkt? Op deze pagina tref je uitvoerige details over gas, stroom en licht in Sint-Maartensdijk.

Alle organisaties

Vergelijk tarieven van populaire maatschappijen

Overstappen is zo gepiept

In een paar minuten overstappen naar een andere aanbieder

Lagere prijzen voor energie

Vergelijk energie op basis van jouw situatie, en bespaar tot €188

Bespaar direct op jouw stroom & gas De energierekening naar beneden. Wie wil dat nou niet? Lees hieronder alle informatie.

Wat is de beste looptijd van mijn energiecontract?

Het klinkt voor de hand liggend: het energiecontract direct ondertekenen voor een langdurige periode. Doorgaans kan dit voor een t/m vijf jaar. Stijgt de stroomprijs? Dan heb je daar geen last van. Als je kiest voor een lange periode ontvang je een leuke korting. Klopt dat? Het klinkt vreemd, maar energiecontracten werken niet zo. Sterker nog: contracten voor meerdere jaren zijn kostbaarder dan een korte verbintenis van bijv. 1 jaar. Wil je een goedkoop energiecontract in Sint-Maartensdijk? Dan kun je het beste kiezen voor een korte looptijd. Bekijk ook het rekenvoorbeeld hieronder van Energiedirect.nl .

Korte energiecontracten zijn goedkoper (op basis van gemiddeld verbruik gemiddeld gezin)

Contract Maatschappij Korting Bonus/maand 12 maanden
1 jaar Energiedirect.nl €120 €10 €1.600,10
3 jaar Energiedirect.nl €200 €5,56 €1.720,10
5 jaar Energiedirect.nl €0 €0 €1.840,10

Bij contracten van 2 of 3 jaar betaal je minder per m3 gas en kWh stroom. Maar de welkomstbonus compenseert dit. Bij elk jaarcontract krijg je elk jaar weer een bonus. Daarom is een jaarcontract bijna altijd goedkoper. Je dient elk jaar weer te switchen voor de bonus.

Voordelige groene energie, wie biedt dat aan?

Groene energie wordt op een duurzame manier opgewekt. Oftewel: bronnen die niet uitputbaar zijn. Bijvoorbeeld zon, wind en water. Het duurzame hiervan is dat er nauwelijks CO2 uitstoot is. Oftewel, geen schadelijke effecten voor het klimaat. Veel mensen denken dat groene stroom resulteert in een hoge energierekening. De prijzen zijn gelukkig flink gedaald. Met onze tool vergelijk je snel & gemakkelijk leveranciers van groene stroom in jouw regio. Klik wel even op het vakje met: “uitsluitend duurzame energieleveranciers Sint-Maartensdijk”. Tip: filter nu ook op stroom van zonnepanelen/windmolens. Of zoek expliciet naar slechts groene stroom met NL oorsprong.

Toonaangevende aanbieders van groene stroom in Sint-Maartensdijk:

 1. Budget Energie
 2. Leon Zeewolde
 3. Oxxio

Dubbele of enkele meter, wat heb ik?

Iedere bewoner van Sint-Maartensdijk die energie verbruikt heeft de beschikking over enkele of dubbele meters. Hoe verhouden zich deze meters tot elkaar? Werk jij met een enkele meter? Dan wordt het verbruik afgerekend tegen 1 tarief. Met zo’n dubbele meter heb je te maken met 2 tarieven. Een prijs voor piekuren (overdag, tussen 7:00 en 21:00) en een goedkoper tarief in daluren (’s avonds en ’s nachts, vroeg in de ochtend en tijdens o.a. de jaarwisseling). Welke type tarief resulteert in de laagste energierekening is, wordt bepaald door jouw energieverbruik.

Verbruik je het grootste gedeelte van de stroom op daluur momenten? Pas dan loont het dubbeltarief. Goed om te weten: het is niet altijd gemakkelijk om het energieverbruik te verschuiven naar de daluren. Veel van je apparaten staan 24 uur per dag aan. Voorbeelden zijn de vrieskist of WIFI. Ga je de uitdaging van daluren besparing aan? Dan mag de wasdroger alleen ’s nachts draaien. Je zit er dus altijd wel min of meer aan vast. Het voordeel is vaak verwaarloosbaar. Daarom ons advies: een enkeltarief is duidelijker. De energierekening verlagen met het dubbeltarief is gewoon lastig. Daarnaast ben je met het enkeltarief veel meer flexibel. Bekijk direct de aanbieder E.ON.

Kies ik voor een vast of variabel energietarief?

Ga je overstappen van energie in Sint-Maartensdijk? Dan kun je kiezen voor vaste en variabele tarieven. Op welke punten wijken ze van elkaar af? En welk type tarief past bij mij? Het gros van de woningen gebruikt de vaste energietarieven. Een specificatie van deze keuzes vind je hierna.

Vast tarief
Prefereer jij het vaste tarief? Dan wisselen de tarieven niet, zolang het contract loopt. Dit zorgt voor een zorgeloze periode. Worden de tarieven naar beneden bijgesteld? Dan heb je daar geen profijt van. In de regio Sint-Maartensdijk is het vaste energietarief het meest populair.

Variabele tarieven
Wil jij echter liever het variabele tarief? Dan is het mogelijk dat prijzen van energie en de voorwaarden wisselen. Doorgaans vindt dit 2 keer per jaar plaats, doorgaans in de periode Juli en Januari. De energie wordt dan of goedkoper of duurder. Deze prijsaanpassing kun je lastig aan zien komen. In veel situatie is dit geen geschikte optie.

Ik wil mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe doe ik dat?

Niet te spreken over jouw huidige energieleverancier? Vind je de huidige prijs voor energie te veel? Dan kun je mogelijk jouw huidige energiecontract opzeggen en overstappen. En de besparing is niet mals. Energieaanbieders bieden namelijk goede welkomst vergoedingen. Maar wanneer kan ik overstappen? Hoe gaat dat in z’n werkt? Uitgebreide instructies zijn op deze pagina te vinden.

Kan ik overstappen?
Ben jij een contract voor onbepaalde tijd aangegaan? Let dan zeker op de opzegtermijn van 30 dagen. Je kunt dan gemakkelijk zonder boete van je contract af. Echter, is jouw contract er een met een vaste looptijd? Je kunt dan niet zo even overstappen. Eerder opzeggen kan wel, maar dan betaal je een (forse) opzegvergoeding. De boete verschilt, maar bedraagt gemiddeld €224

 1. Trek na of en wanneer je kunt overstappen.
 2. Bekijk de actuele energietarieven gebaseerd op jullie verbruik.
 3. Sorteer de beste en voordeligste leverancier.
 4. Je kiest dan een van de beschikbare contracten.
 5. Tijdens de 14 dagen bedenktijd kan je nog overstappen.
 6. De nieuwgekozen maatschappij verwerkt alles netjes met je huidige aanbieder.
 7. Het aankomende contract zal ingaan op het zelfgekozen moment.

Overstappen en zonnepanelen: is dat mogelijk?

In Sint-Maartensdijk zonnepanelen op jullie huis? Dan regel je natuurlijk zelf al een deel van de energie. Wek je meer stroom op dan je verbruikt? Dan kan jij deze stroom terugleveren in de provincie Zeeland. Aan het einde van het jaar zul je hier een compensatie voor krijgen. In de volksmond is dat ‘salderen’. Zeker als je zonnepanelen hebt is het verstandig per jaar de tarieven te vergelijken. Bekijk eens het volgende stappenplan. Vind alles uit over de goedkoopste gas en stroom in Moerkapelle.

 1. Maak een begroting van het verbruik (je verbruik – de zelf opgewekte stroom). Is dit getal negatief? We spreken hier van een netto negatief verbruik.
 2. Voer jouw postcode + huisnummer in de tool in. Vul bij stroom jouw netto verbruik in. Was dit een negatief getal? Voer daar 0 Kwh in.
 3. Je vindt direct de goedkoopste maatschappij , berekend op basis van jouw gegevens. Noemenswaardig: Het terugleververgoeding beleid kan per leverancier verschillen.
 4. Kies jouw voorschotbedrag.
 5. Maak een keuze voor een ingangsdatum. Noemenswaardig: stap niet over in- of vlak na de zomer.

energie vergelijken Sint-Maartensdijk


Profiteer van de goedkoopste energie in Sint-Maartensdijk

Betaal jij teveel voor de stroom? Of ga je binnenkort op jezelf wonen en wil je een betrouwbare stroomleverancier? Ontdek nu eenvoudig de goedkoopste stroom in Sint-Maartensdijk (en gas). Energie vergelijken en oversluiten gaat gemakkelijk door het volgende te doen:

1. Vul je adresgegevens in (Zeeland)
2. Geef aan hoeveel stroom (kwh) en gas (M3) je wilt inkopen.
3. Kies voor een enkele meter of dubbele meter.
4. Geef aan of je duurzame energie wil.
5. Geef de voorkeur m.b.t. de looptijd van het contract door.
6. Op welke manier wil jij de stroom betalen? Vaste of juist variabele prijzen?
7. Ga voor de voordeligste energieleverancier en sluit je contract online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Grootste aanbieder
Simpele voorwaarden
Flinke aanbieding

logo essent

Essent

Levert panelen
Hulp bij overstappen
Scherpe welkomstkorting

logo eneco

Eneco

Toon thermostaat
Online account
Prominente acties

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Voor ondernemers
Snel af te sluiten
Mooie welkomstpremie

logo oxxio

Oxxio

Easy app-service
Meerdere contracten
Scherpe welkomstpremie

logo current

Qurrent

Windtegoed
Contract wijzigen
Verleidelijke kortingen

logo green choice

Green Choice

Eigen zonne-energie
Vriendelijke service
Scherpe welkomstbonus

logo energie flex

EnergieFlex

Actief sinds 2014
Charmante service
Interessante acties

logo engie

Engie

CO2 beperkt
Persoonlijk advies
Scherpe aanbieding

logo energie direct

Energiedirect.nl

Regelneef app
2 jaar vast of variabel
Verleidelijke kortingen

logo delta energie

Delta

Ook TV & Internet
Charmante service
Flinke welkomstcadeaus

logo budget energie

Budget Energie

Goedkoop groen
Flexibele gasprijs
Mooie aanbiedingen


Prijzen gas vergelijken in Sint-Maartensdijk

Jullie gasverbruik is een belangrijk onderdeel van de factuur van de energiemaatschappij. Gas wordt verbruikt natuurlijk voor de verwarming, voor warm water en voor sommige keukenapparatuur. Op zoek naar de goedkoopste gasleverancier in Sint-Maartensdijk? Voer in de gas-vergelijker je verbruik in en dan zoek jij binnen mum van tijd de voordeligste aanbieder. Op die pagina vind je actuele gasprijzen, en ook de kortingsacties en welkomstcadeaus. Weten wat jij per maand kunt besparen? Vul jouw postcode en een begroting van het gasverbruik, en vergelijk de laagste gasprijzen voor jouw verbruik (Tholen). Een passende aanbieder ontdekt? Online sluit je dit tegenwoordig gemakkelijk over. Dit stelt maar weinig voor. Je huidige contract opzeggen doe je niet zelf. De nieuwe aanbieder handelt dit verder af. Daarnaast heb je altijd 14 dagen bedenktijd. Binnen dit stadium mag je het contract altijd nog ontbinden. Regel jouw overstap in slechts een half uur, en krijg aantrekkelijke welkomstkortingen. Start nu ook met Energie vergelijken Dearsum.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk stroom- en gastarieven voor jouw situatie in de gemeente Tholen.