Energie vergelijken Sleen Vergelijk de voordeligste energie aanbieders en bespaar maar liefst €228


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Praktisch en in minder dan een minuut energieprijzen vergelijken in Sleen? De keuze is vandaag de dag erg groot. Vertrouwde namen zijn stroom maatschappijen zoals bijv. Clean Energy of Oxxio. En we zien meer en meer nieuwe spelers. Wie levert mij vandaag de goedkoopste stroom in Sleen? Vergelijk nu de actuele tarieven voor jouw persoonlijke situatie. Hoe kan ik beginnen? Eigenlijk is het kinderspel. Voer je postcode en huisnummer in, selecteer hoeveel je ongeveer verbruikt (m3 gas en Kwh stroom) en kies het type meter (voor dubbel- of enkel tarief). Hierop volgend maak je een keuze voor de looptijd van de overeenkomst (opties zijn bijv. 1 3 jaar of een altijd opzegbaar contract) en kies je het gewenste energietarief. Kies optioneel voor duurzame energie. Aansluitend tref je meteen de goedkoopste energieleverancier. Per leverancier vind je de prijs per jaar en de optionele korting. Alles weten over contracten en tarieven? Hier lees je uitgebreide informatie over stroom, gas en licht in Sleen.

Alle maatschappijen

Alle bekende energie aanbieders met elkaar vergelijken

Gelijk oversluiten

De nieuwe maatschappij regelt de overstap voor jou

Bespaar op je energierekening

Vind de goedkoopste aanbieder, en bespaar vandaag nog €212

Minder betalen voor gas en stroom Minder betalen voor je energie. Dat laat jij toch niet liggen? Check op deze pagina alle details.

Wat is de beste looptijd van mijn energiecontract?

Het klinkt zo logisch: jouw energiecontract gelijk afsluiten voor een aantal jaren. Dit kan meestal tot vijf jaar. Je kunt kiezen voor de periode waar jij je prettig bij voelt. En wanneer je lang bij 1 maatschappij blijft reken je af tegen nog scherpere tarieven. Ja toch? Energiemaatschappijen werken niet op deze manier. Nu moet je opletten: energiecontracten met een lange looptijd zijn prijziger dan een korte verbintenis van bijv. 1 jaar. Zoek je een goedkoop energiecontract in Sleen? Ga dan voor een kortlopend contract (1 jaar). Zie ook het onderstaande voorbeeld van Green Choice .

Kortlopende contracten zijn vaak goedkoper (op basis van gemiddeld verbruik gemiddeld gezin)

Looptijd Leverancier Korting Bonus/maand 12 maanden
1 jaar Green Choice €210 €17,50 €1.600,55
3 jaar Green Choice €290 €8,06 €1.720,55
5 jaar Green Choice €0 €0 €1.840,55

Naarmate de contractperiode toeneemt liggen de verbruikskosten wat lager. Er wordt slechts 1 keer een welkomstpremie wordt uitbetaald. Bij elk jaarcontract krijg je elk jaar weer een bonus. Hierdoor vallen deze contracten vaak voordelig uit. Je dient dan wel elk jaar over te stappen.

Welke aanbieder biedt goedkope groene energie?

Groene energie wordt opgewekt uit duurzame energiebronnen. Oftewel: bronnen die niet uitputbaar zijn. Bijvoorbeeld zon, wind en water. De belangrijkste eigenschap dat er geen CO2 vrijkomt. Zo blijven we samen zuinig op onze aardbol. Je hoort regelmatig dat groene stroom een hoger tarief heeft. Dit is helemaal niet altijd waarheid. Met behulp van energieaanbiedingvergelijken.nl vergelijk je razendsnel en moeiteloos de populaire groene stroom leveranciers. Hiervoor kies je het selectievakje “alleen duurzame energieleveranciers Sleen”. Daarnaast kun je sorteren op stroom van een windturbine of zonnepanelen. Of beperk je zoekopdracht tot uitsluitend groene Nederlandse stroom.

Populaire groene energie in Sleen:

 1. Energiedirect.nl
 2. MAIN Energie
 3. Pure Energie

Kies ik voor een enkele of dubbele meter?

Elke inwoner van Sleen waar energie geleverd wordt beschikt over een dubbele- of enkele meter. Wat is precies het verschil? Bij een enkele meter wordt het verbruik afgerekend tegen 1 tarief. Bij een dubbele meter kan er sprake zijn van 2 aparte prijzen. Een tarief voor de piekuren (overdag, tussen 7:00 en 21:00) een een prijs voor daluren (in de nacht, voor 7 uur ’s ochtends en met bijv. kerst). Welke van deze opties het goedkoopste is, wordt bepaald door jouw energieverbruik.

Gebruik je het grootste gedeelte van jouw stroom tijdens daluren? Dan kan het dubbeltarief uit. Vergeet niet: het is soms best moeilijk om het energieverbruik te verschuiven naar de daluren. Veel van je apparaten staan 24 uur per dag aan. Denk maar aan koelapparatuur en routers. En wil je meer doen in de daluren? Dan moet je bijvoorbeeld ook wassen in de daluren. Je planning dien je dus altijd aan te passen. En de opbrengst is marginaal.Ons advies: het enkeltarief is eenvoudiger! Geld besparen door het dubbeltarief is niet vanzelfsprekend. Daarbij ben je met een enkeltarief veel vrijer in stroomverbruik. Check alle details over HVC.

Ben ik het beste af met een variabel of vast energietarief?

Direct online overstappen van energie in Sleen? De twee contractsoorten zijn een vast of variabel tarief. Maar wat is precies het onderscheid? En wat is handig gezien mijn stroomverbruik? De meest gekozen optie is het vaste energietarief. Een toelichting hierop kun je hieronder vinden.

Vaste tarieven
Ga jij voor het vaste tarief? Dan wijzigen de prijzen niet, zolang het contract loopt. Dit zorgt voor een zorgeloze periode. Gaan de prijzen omlaag? Dan profiteer je hier niet van. In en rondom Sleen zijn de vaste energietarieven de meest gekozen optie.

Variabele tarieven
Prefereer jij het variabele tarief? Dan is het mogelijk dat prijzen van energie tijdens het contract worden herberekend. Dit kan ik meerder periodes plaatsvinden, aan het begin (januari) en halverwege het jaar (juli). Tarieven kunnen omhoog en naar beneden. De tarieven en prijsverandering is lastig te voorspellen. Onder aan de streep is het meestal niet goedkoper.

Hoe kan ik het beste mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet blij met jouw actuele energieleverancier? Niet tevreden over uw huidige prijs voor gas en stroom? Mogelijkerwijs kan jij het oude energiecontract opzeggen en hierna overstappen. En dat scheelt je serieus geld. Energiemaatschappijen hebben gewoonlijk hoge welkomstaanbiedingen. Wanneer kan ik de overstap maken? Maar hoe werkt dat precies? Daarvoor volgt nu een simpele handleiding.

Kan ik oversluiten?
Gekozen voor een contract met onbepaalde tijd? Let dan zeker op de opzegtermijn van een kleine maand. Je bent vrij om op te zeggen, het kost niks. Maar ben jij een contract aangegaan met een vaste looptijd? Je kunt dan niet zo even overstappen. Voor het einde van het contract oversluiten kan, maar houd dan rekening met de (verplichte) opzegvergoeding. Deze boete kan oplopen tot bedragen van €228

 1. Controleer wanneer jij mag overstappen.
 2. Ga energieprijzen vergelijken met jouw persoonlijke-gegevens.
 3. Selecteer de beste en aantrekkelijkste stroomleverancier.
 4. Geeft direct je voorkeur aan voor een contracttype.
 5. Jullie hebben 14 dagen de tijd om het aanbod te overwegen.
 6. Jouw toekomstige energiemaatschappij verwerkt alles netjes met je huidige aanbieder.
 7. Deze fonkelnieuwe overeenkomst wordt geactiveerd op de datum vermeld in het aanvraagformulier.

Overstappen + zonnepanelen: is dit ingewikkeld?

In Sleen zonnepanelen op jouw woning? Dan regel je natuurlijk zelf al een deel van de energie. Wekken jullie meer stroom op dan het eigen verbruik? Dan kun je stroom terugleveren in de provincie Drenthe. Na afloop van elk jaar compenseren ze je hiervoor. We spreken dan over salderen. Natuurlijk is ook i.c.m. zonnepanelen een jaarlijkse energieprijs-vergelijking een agendapunt. Een speciale uitleg plaatsten we hieronder. Zoek ook naar de goedkoopste gas en stroom in Montfort.

 1. Schat het netto verbruik (je verbruik – de zelf opgewekte stroom). Mogelijk is het resultaat een negatief getal. Deze situatie duidt op overcapaciteit van energie.
 2. Vul jouw locatie in + het gasverbruik. Je vult het berekende stroomverbruik in. Kwam je hier op een negatief getal uit? Dan koop je dus 0 Kwh in.
 3. Je ziet meteen de aantrekkelijkste aanbieder voor jouw woning en verbruik. Hint: Terugleververgoedingen wijken af per energieleverancier.
 4. Kies jouw voorschotbedrag.
 5. Maak een keuze voor een ingangsdatum. Aanwijzing: oversluiten rond de zomermaanden is vaak niet gunstig.

energie vergelijken Sleen


Overstappen naar de goedkoopste energie in Sleen

Heb jij te maken met dure energieprijzen? Of is er sprake van verhuizing en ben je bezig met oriënteren naar stroomaanbieders? Kies nu direct de goedkoopste stroom in Sleen (en gas). Overstappen na de energievergelijking kan je nu online doen zonder moeite:

1. Vul je adresgegevens in (Drenthe)
2. Vul het geschatte gas en stroomverbruik in (kwh & M3).
3. Kies voor een enkele meter of dubbele meter.
4. Geef aan of je uitsluitend groene energie wil vergelijken.
5. Kies de looptijd van het contract (1 jaar, 2 jaar, 3 jaar of direct opzegbaar).
6. Bepaal welke energietarief-optie je wilt. De actuele opties zijn vast en variabel.
7. Zoek uit welke voordelige energie-aanbieder bij je past en zet de oversluit procedure in gang.

logo-vattenfall

Vattenfall

Slimme bespaartips
Behulpzame service
Fikse welkomstbonus

logo essent

Essent

Betrouwbaar
Verbruik aanpassen
Goede aanbiedingen

logo eneco

Eneco

HollandseWind
Meerdere contracten
Goede aanbieding

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Ketelonderhoud
Vaste prijs gas
Fikse welkomstpremie

logo oxxio

Oxxio

Supereasy
Vaste prijs stroom
Fikse welkomstpremie

logo current

Qurrent

NL windenergie
Eenvoudig afsluiten
Flinke welkomstpremie

logo green choice

Green Choice

Écht groen
Goede service
Interessante acties

logo energie flex

EnergieFlex

Jong energiebedrijf
Verbruik aanpassen
Flinke welkomstkorting

logo engie

Engie

Ook nieuwbouw
Verbruik advies
Scherpe welkomstkorting

logo energie direct

Energiedirect.nl

Groene energie
Snel oversluiten
Fikse welkomstcadeaus

logo delta energie

Delta

Puur Zeeuws Groen
Vaste prijs stroom
Hoge aanbiedingen

logo budget energie

Budget Energie

100% efficiënt
Overstaphulp
Fikse welkomstpremie


Prijzen gas vergelijken in Sleen

Het verbruik van gas neemt een groot deel in van de maandelijkse energierekening. Waarvoor gebruiken we gas? Nou om ons huis te verwarmen, voor heet water uit de kraan en om het fornuis te gebruiken. Meteen in contact komen met de goedkoopste gasleverancier in Sleen? Met behulp van onze gas-vergelijker bekijk jij snel de meest goedkope gas aanbieder. Met behulp van deze site kun je alle gasprijzen bekijken, met cashback-acties en welkomstbonussen. Hoeveel kan jij besparen op je gasverbruik? Kies de postcode, huisnummer en gasverbruik op jaarbasis in, en achterhaal de goedkoopste gastarievenvoor jouw woning (Coevorden). Een goedkope aanbieder gezien? Zet dan de overstap in werking. Dit gaat enorm snel en gemakkelijk. Het contract ontbinden doe je niet zelf. Dit doet de nieuwe energie- en gasmaatschappij. Daarnaast heb je altijd 14 dagen bedenktijd. Gedurende deze 14 dagen kun je nog van het contract af. Stap vandaag nog over, en krijg aantrekkelijke welkomstkortingen. Op energieaanbiedingvergelijken.nl kun je ook Energie vergelijken Delfstrahuizen.

Duurzame energie vergelijken Check de beste aanbieders van stroom en gas en stap online over in de gemeente Coevorden.