Energie vergelijken Son en Breugel Vergelijk de energieaanbieders en ontvang een voordeel tot €254


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gemakkelijk en spoedig energieprijzen vergelijken in Son en Breugel? Er zijn meer maatschappijen dan ooit. Je hebt vast gehoord van leveranciers van stroom als Vrijopnaam of Qurrent. En we zien steeds meer nieuwe organisaties. Alleen hoe vind ik de goedkoopste stroom in Son en Breugel? Vergelijk nu gas- en stroomprijzen voor jouw huis. Hoe kan ik beginnen? Het stelt maar weinig voor. Voer je postcode en huisnummer in, kies het geschatte verbruik (stroom plus gas) en kies het type meter (dubbele- of enkele meter). Vervolgens selecteer je jouw ideale looptijd van het contract (bijvoorbeeld 1 jaar of maandelijks opzegbaar) en kies je voor het vaste of variabel tarief. Er is ook een filter voor enkel groene stroom. Hierna check je onmiddellijk de goedkoopste energieleverancier. Van iedere aanbieder tref je de jaarlijkse kosten en de beschikbare welkomstkorting. Advies nodig? Op energieaanbiedingvergelijken.nl vind je alle details over stroom, gas en licht in Son en Breugel.

Alle energiemaatschappijen

Vergelijk tarieven van populaire maatschappijen

Makkelijk overstappen

Vind de laagste prijs en stap meteen online over

Voordeel op de energierekening

Ontdek de goedkoopste leverancier, en bespaar vandaag nog €189

Een lage gas- en stroomrekening Minder betalen voor je energie. Wie wil dat nou niet? Check op deze pagina alle details.

Welke looptijd van het energiecontract kies ik?

Het klinkt zo logisch: jouw energiecontract direct vastzetten voor meerdere jaren. Dit kan voor bijv. 1, 2, of 4 jaar. Je hebt zelf de controle over de contract-termijnen. Kies jij voor een lange termijn contract? Dan zijn de voordelen nog veel groter. Of toch niet? In de energiemarkt gelden deze wetten niet. Je zult het niet verwachten: langdurige overeenkomsten zijn kostbaarder dan een kortdurend contract. Wil jij ook een goedkoop energiecontract in Son en Breugel? Kijk dan zeker tussen de korte termijn contracten. Ter illustratie hebben hieronder een berekening weergegeven van EnergieFlex .

Rekenvoorbeeld (op basis van gemiddeld gezin)

Contract Leverancier Premie Premie/maand 12 maanden
1 jaar EnergieFlex €160 €13,33 €1.601,80
3 jaar EnergieFlex €220 €6,11 €1.721,80
5 jaar EnergieFlex €0 €0 €1.841,80

Naarmate de contractperiode toeneemt betaal je minder per m3 gas en kWh stroom. Je krijgt echter maar 1 keer de welkomstkorting. Elke keer dat je een jaarcontract afsluit ontvang je de bonus opnieuw. Dit is de reden voor de gunstige jaarcontracten. Je dient elk jaar weer te switchen voor de bonus.

Waar moet ik zijn voor goedkope groene energie?

Groene stroom heeft betrekking op energie die duurzaam is. Dit zijn bronnen die onuitputtelijk zijn. Windmolens, zonnecellen en water. De belangrijkste eigenschap dat er geen CO2 vrijkomt. Jij draagt zo je steentje bij aan een beter milieu. Doorgaans heeft men het idee dat groene stroom resulteert in een hoge energierekening. De ecostroom is flink goedkoper geworden. Via de vergelijker vergelijk je gauw en eenvoudig alle groene-stroom maatschappijen. Klik wel even op het vakje met: “uitsluitend duurzame energieleveranciers Son en Breugel”. Optioneel kun je zelfs filteren op energie van windmolens of zonnepanelen. Of zoek expliciet naar in eigen land opgewekte groene energie.

Bekende maatschappijen met groene stroom in Son en Breugel:

 1. Eneco
 2. Huismerk Energie
 3. Oxxio

Wat is het verschil tussen een enkele meter en dubbele meter?

Ieder adres in Son en Breugel met toegang tot energie beschikt over een dubbele- of enkele meter. Wat is precies het verschil? Heb je een enkele meter? Dan betaal jij 1 tarief voor al het stroomverbruik. In het geval van een dubbele meter kunnen er twee prijzen worden gehanteerd. We onderscheiden de piekuren (overdag, tussen 7:00 en 21:00) en een lager tarief in de daluren (tijdens de nachtelijke uurtjes, vroeg in de ochtend en tijdens o.a. de paasdagen). Welk soort tarief het beste is, is te berekenen aan de hand van je verbruik.

Verbruik je het leeuwendeel van jouw stroom tijdens daluren? Dan is het dubbeltarief interessant. Maar let op: het is een hele uitdaging om stroom vooral in de daluren te consumeren. Sommige apparaten staan de hele dag aan. Denk aan de koeling en de standby-standen. En wil je de daluren optimaal benutten? Dan kan de wasmachine alleen ’s avonds laat aan. Je moet dus continu nadenken over de planning. En de opbrengst is marginaal.Onze tip is: het enkeltarief is eenvoudiger! De energierekening verlagen met het dubbeltarief is niet voor iedereen weggelegd. Overigens ben je met een enkeltarief veel vrijer. Vind uit welke mogelijkheden er zijn bij Anode Energie.

Ben ik het beste af met een variabel of vast energietarief?

Van plan om over te stappen van energie in Son en Breugel? De twee contractsoorten zijn vaste en variabele tarieven. Op welke punten wijken ze van elkaar af? Welke prijsstelling is geschikt voor jou? De meest gekozen optie is het vaste energietarief. Een toelichting hierop kun je hieronder vinden.

Vaste tarieven
Prefereer jij het vaste tarief? Dan veranderen de prijzen nooit zolang jouw contract loopt. Dit zorgt voor een zorgeloze periode. Dalen de tarieven tussentijds? Dan heb je daar geen profijt van. In de omgeving Son en Breugel is het vaste energietarief het meest populair.

Variabel tarief
Prefereer jij het variabele tarief? Dan sluiten wij niet uit dat energietarieven tijdens het contract aangepast worden. Maatschappijen bepalen de prijzen 2 maal per jaar, vaak in het voorjaar en najaar. De energie wordt dan of goedkoper of duurder. Deze prijsaanpassing is moeilijk in te schatten. In veel situatie is dit geen geschikte optie.

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe moet dat?

Niet te spreken over jouw bedrijf dat stroom en gas levert? Vind je de huidige prijs voor energie te veel? Tegenwoordig kan jij wellicht de huidige prijsafspraken of energiecontract opzeggen en overstappen. En dat kan per maand flink geld besparen. Energieaanbieders bieden vaak speciale welkomstacties. Maar wanneer kan ik overstappen? Wat moet ik dan exact doen? Hoe dat precies werkt lees je hierna.

Kan ik al switchen?
Gekozen voor een contract met onbepaalde tijd? Er geldt dan vaak een opzegtermijn van een kleine maand. In dit geval ben je dus vrij om op te zeggen. Maar ben jij een contract aangegaan met een vaste looptijd? Dan dien je de gehele contractperiode uit te zitten. Voor het einde van het contract oversluiten kan, maar jij krijgt dan wel een opzegvergoeding voor je kiezen. De hoogte van de boete loopt op tot €229

 1. Ga na wanneer jouw contract afloopt.
 2. Vind de goedkoopste maatschappij gebaseerd op jullie verbruik.
 3. Sorteer de beste en betaalbaarste stroomaanbieder.
 4. Geeft direct je voorkeur aan voor een contracttype.
 5. Vervolgen heb je nog 14 dagen bedenktijd.
 6. Jullie aankomende aanbieder zorgt dat het contract wordt overgesloten.
 7. De vernieuwde prijsafspraak gaat in op de gekozen datum.

Overstappen en zonnepanelen: hoe werkt dat?

In Son en Breugel zonnepanelen tot je beschikking? Dan wek je deels jouw eigen stroom op. Wek je meer stroom op dan je verbruikt? Het net ontvangt deze stroom dan middels teruglevering in de provincie Noord-Brabant. Iedere 12 maanden wordt je hier natuurlijk voor beloond. Dit principe is ‘salderen’. Juist wanneer je zonnepanelen hebt is een vergelijking van energieprijzen een must. Maak gebruik van ons ontwikkelde stappenplan. Doorzoek nu de mogelijkheden voor goedkoopste gas en stroom in Neeritter.

 1. Taxeer jullie eigen verbruik (gebruikte stroom – opgewekte stroom). Is dit een getal in de min? We spreken hier van een netto negatief verbruik.
 2. Vul jouw postcode, huisnummer en gasverbruik in. Geef bij ‘stroom’ je echte verbruik in. Kwam je hier op een negatief getal uit? Voer daar 0 Kwh in.
 3. Je ontdekt in een oogopslag de goedkoopste stroom maatschappij die past bij jouw situatie. Aanwijzing: Deze terugleververgoeding kan per bedrijf wisselen.
 4. Zoek uit wat voor voorschotbedrag geschikt is.
 5. Maak een keuze voor een ingangsdatum. Aanwijzing: in- of net na de zomer overstappen is niet voordelig.

energie vergelijken Son en Breugel


Profiteer van de goedkoopste energie in Son en Breugel

Zit jij vast aan een duur energiecontract? Of is er sprake van verhuizing en zoek je naar een goede stroom-aanbieder? Kies nu probleemloos de goedkoopste stroom in Son en Breugel (en gas). Energie vergelijken en oversluiten is een fluitje van een cent:

1. Voer de gegevens van jullie huis in (Noord-Brabant)
2. Bepaal het verwachte stroom- en gasverbruik voor de woning.
3. Selecteer de meter die je hebt (enkele of dubbele).
4. Geef je voorkeuren m.b.t. groene stroom door.
5. Voor hoe lang wil je het energiecontract vastzetten?
6. Welke prijsafspraak geniet je voorkeur? Vaste of juist variabele prijzen?
7. Maak een keuze uit de goedkoopste energie-aanbieder en stap moeiteloos online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Scoort een 7
Vaste & variabele prijzen
Flinke welkomstpremie

logo essent

Essent

Bekende leverancier
Vaste prijs gas
Goede aanbieding

logo eneco

Eneco

Ook bronwarmte
Variabele gasprijzen
Mooie aanbiedingen

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Ook alles-in-1
3 jarig contract
Sublieme kortingen

logo oxxio

Oxxio

Energiebuddy
Maandelijks bijstellen
Flinke welkomstbonus

logo current

Qurrent

NL windenergie
1 jaar vast of variabel
Goede welkomstpremie

logo green choice

Green Choice

100% groen
Direct overstappen
Goede welkomstcadeaus

logo energie flex

EnergieFlex

Flex Prepaid
Aangename service
Mooie welkomstkorting

logo engie

Engie

Ook nieuwbouw
Vaste prijs gas
Goede welkomstpremie

logo energie direct

Energiedirect.nl

Zonne-energie
Goede service
Hoge welkomstkorting

logo delta energie

Delta

Gas & Licht
2 jaar vast of variabel
Hoge welkomstbonus

logo budget energie

Budget Energie

Zonne-energie
Meerdere contracten
Interessante acties


Prijzen gas vergelijken in Son en Breugel

Jullie gasverbruik heeft een groot aandeel in de energierekening. Waarvoor gebruiken we gas? Nou voor de verwarming, om water op te warmen en om te koken. Op zoek naar de goedkoopste gasleverancier in Son en Breugel? Met behulp van onze gas-vergelijker zoek jij direct de goedkoopste maatschappij. Met behulp van deze site vind je actuele gasprijzen, maar ook de aanbiedingen en welkomstpremies. Hoeveel kan jij besparen op je gasverbruik? Vul de postcode, huisnummer en gasverbruik op jaarbasis in, en check de goedkoopste gastarievenvoor jouw locatie en gasverbruik (Son en Breugel). Een passende gas leverancier gezien? Sluit je contract dan z.s.m. over. Dit stelt maar weinig voor. Je hoeft bijvoorbeeld zelf niets op te zeggen. De nieuwe aanbieder regelt dit. Jij krijgt daarna een halve maand bedenktijd. Binnen deze 2 weken kun je nog van het contract af. Stap nu over in een paar minuten, en profiteer van hoge welkomstbonussen. Andere regio? Begin nu direct met Energie vergelijken Dieren.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk de populaires stroom- en gas aanbieders voor jouw woning in de gemeente Son en Breugel.