Energie vergelijken Netersel Vergelijk energiemaatschappijen en ontvang een voordeel tot €240


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Eenvoudig en vlug energieprijzen vergelijken in Netersel? De keuze is vandaag de dag erg groot. Denk aan stroommaatschappijen als bijvoorbeeld Engie of Leon Zeewolde. En er komen steeds meer aanbieders bij. Waar moet ik zijn voor de goedkoopste stroom in Netersel? Vergelijk actuele prijzen voor stroom en gas voor jouw woning. Hoe gaat dat? Het is een fluitje van een cent. Vul jouw postcode + huisnummer in, kies het geschatte verbruik (stroom en gas) en kies het soort meter dat jij hebt (een dubbele of enkele meter). Vervolgens selecteer je jouw ideale looptijd van het energiecontract (vaak kies je uit 1 – 5 jaar vast of direct opzegbaar) en geef je jouw voorkeur door qua energietarief. Er is ook een filter voor enkel groene stroom. Vervolgens vergelijk je meteen de goedkoopste energie. Per maatschappij ontdek je wat je per jaar kwijt bent en de beschikbare korting. Direct meer informatie lezen? Op deze pagina check je rijke informatie over gas, stroom en licht in Netersel.

Alle maatschappijen

Vergelijk de tarieven van alle grote maatschappijen

Makkelijk overstappen

In een paar minuten overstappen naar een andere aanbieder

Goedkopere energierekening

Vergelijk energie op basis van jouw situatie, en bespaar meteen €209

De goedkoopste stroom en gas Besparen op je energierekening. Binnen enkele minuten geregeld. Bekijk direct meer informatie

Welke energiecontract-looptijd kies ik?

Veel mensen denken als volgt: jouw energiecontract meteen vastzetten voor meerdere jaren. Populaire opties zijn 1, 2, of 5 jaar. Je weet waar je de komende jaren aan toe bent. Zet je voor een ruime periode de prijs vast dan is de kortingsactie nog gunstiger. Is dat zo? In de energiemarkt gelden deze wetten niet. Je zult het niet verwachten: langdurige overeenkomsten zijn kostbaarder dan een kortdurend contract. Geef jij de voorkeur aan een goedkoop energiecontract in Netersel? Selecteer dan een 1-jarig contract. Ter illustratie hebben hieronder een berekening weergegeven van Green Choice .

Rekenvoorbeeld (gerekend met een gemiddeld gezin)

Duur Aanbieder Korting Korting/maand Totaal
1 jaar Green Choice €210 €17,50 €1.575,80
3 jaar Green Choice €140 €3,89 €1.695,80
5 jaar Green Choice €0 €0 €1.815,80

Bij een lang contract daalt het tarief voor gas en stroom. Je krijgt echter maar 1 keer de welkomstkorting. Bij jaarcontracten heb je ieder jaar opnieuw recht op een nieuwe bonus. Dit voordeel vindt je dus alleen bij korte-contracten. Consequentie is dat je ieder jaar opnieuw switcht.

Welke aanbieder biedt goedkope groene energie?

Groene energie heeft een duurzame oorsprong (soms BIO). Oftewel: bronnen die niet uitputbaar zijn. Denk dan aan wind, water en zon. Het duurzame hiervan is dat de CO2 uitstoot beperkt blijft. Zo draag jij ook bij aan een schoner milieu. Dikwijls hoor je om je heen dat groene stroom erg duur is. Dit is helemaal niet altijd waarheid. Op basis van energieaanbiedingvergelijken.nl vergelijk je rap en moeiteloos alle groene-stroom maatschappijen. Kies hierbij voor “alleen duurzame energieleveranciers Netersel”. Handig: je zoekt nu ook specifiek op stroom van wind of de zon. Of geef aan dat je specifiek zoekt naar in eigen land opgewekte groene energie.

Populaire groene energie in Netersel:

 1. Energiedirect.nl
 2. Innova Energie
 3. Pure Energie

Kies ik voor een enkele of dubbele meter?

Elke woning in Netersel waar stroom verbruikt wordt is uitgerust met een dubbele (of enkele) meter. Wat is het, en wat zijn de verschillen? Werk jij met een enkele meter? Dan heb je te maken met 1 tarief. Bij een dubbele meter zijn er twee tarieven. Een prijs voor piekuren (start vanaf 7 uur tot 9 uur in de avond) en een apart tarief voor daluren (na 9 uur ’s avonds, in de weekenden en reguliere feestdagen). Welk tarief resulteert in de laagste energierekening is, is sterk afhankelijk van jouw situatie.

Verbruik jij meer dan de helft van jouw stroom tijdens deze daluren? Dan is het dubbeltarief wellicht aantrekkelijk. Maar let op: het valt soms tegen om energie met name in de daluren te gebruiken. Sommige apparaten staan de hele dag aan. Denk maar aan computers en keukenapparatuur. Ga je de uitdaging van daluren besparing aan? Dan moet je bijvoorbeeld ook wassen in de daluren. Je moet er dus je dagindeling op aanpassen. En de opbrengst is marginaal.Onze aanbeveling: kies voor het enkeltarief. De energierekening verlagen met het dubbeltarief is gewoon lastig. Voorts is een huishouden met een enkeltarief veel meer flexibel. Vind uit welke mogelijkheden er zijn bij UnitedConsumers.

Neem ik een variabel of vast energietarief?

Plannen tot overstappen van energie in Netersel? Het aanbod bestaat uit flexibele of vaststaande prijzen. Waarin verschillen deze van elkaar? Met welke soort tarief ben ik het beste af? Het gros van de woningen gebruikt de vaste energietarieven. Op deze pagina leggen we verschillen uit.

Vaste tarieven
Geef jij de voorkeur aan een vast tarief? Dan veranderen de tarieven niet zolang het contract nog loopt. Een stukje waarborg en vastigheid. Gaat de prijs van stroom en gas omlaag? Dan zul jij daar niks van merken. In de omgeving Netersel is het vaste energietarief zeer zeker geschikt.

Variabel tarief
Gaat jouw voorkeur uit naar het variabele tarief? Dan zou het zomaar kunnen zijn dat tarieven voor stroom gedurende jouw contractperiode schommelen. Vaak gebeurt dit twee keer per jaar, in Januari en in Juli. Vanzelfsprekend gaan de prijzen dan omhoog of omlaag. De tarieven en prijsverandering kun je lastig aan zien komen. Dit is niet altijd de meest voordelige mogelijkheid.

Hoe kan ik het beste mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet blij met jouw huidige energie aanbieder? Vind je jouw energierekening te hoog? Misschien kun je je bestaande energiecontract opzeggen en daarna overstappen. En de besparing is niet mals. Energiemaatschappijen geven jouw fantastische welkomstbonussen. Maar per wanneer kan ik overstappen? Welke fases moet ik dan doorlopen? We bieden je hier een handig stappenplan.

Kan ik al switchen?
Ben jij een contract voor onbepaalde tijd aangegaan? Er geldt dan vaak een opzegtermijn van 1 maand. Je bent vrij om op te zeggen, het kost niks. Maar ben jij een contract aangegaan met een vaste looptijd? Jij kunt dan niet eenvoudig switchen. Overstappen is mogelijk, maar kost jou wel de (flinke) opzegvergoeding. De boete verschilt, maar bedraagt gemiddeld €227

 1. Check wat de einddatum van het contract is.
 2. Check energieprijzen gebaseerd op jouw situatie.
 3. Sorteer de beste en voordeligste aanbieder.
 4. Je ontvang een voorstel voor het nieuwe contract.
 5. Jullie hebben 14 dagen de tijd om het aanbod te overwegen.
 6. De aankomende aanbieder verwerkt alles netjes met je huidige aanbieder.
 7. Het nieuwe contract gaat in zoals / wanneer jij hebt aangegeven.

Overstappen + zonnepanelen: hoe gaat dat in z'n werk?

In Netersel zonnepanelen laten plaatsen? Dan regel je natuurlijk zelf al een deel van de energie. Is jullie verbruik lager dan de zelf opgewekte stroom? Het is dan mogelijk stroom terug te leveren in de provincie Noord-Brabant. Per jaar ontvang je daarvoor een vergoeding. De benaming hiervoor is salderen. Zeker als je zonnepanelen hebt is het aan te raden om elk jaar prijzen te vergelijken. Een speciale uitleg plaatsten we hieronder. Doorzoek nu de mogelijkheden voor goedkoopste gas en stroom in Heijningen.

 1. Schat het netto verbruik (je verbruik – de zelf opgewekte stroom). Dit kan een negatief getal zijn. Je wekt dan meer op dan je verbruikt.
 2. Vul jouw gegevens in de vergelijker in. Geef bij ‘stroom’ je echte verbruik in. Kwam uit jouw berekening geen positief getal? Selecteer dan 0Kwh stroom.
 3. Je checkt meteen de meest voordelige maatschappij voor jou. Cruciaal: Terugleververgoedingen kunnen per energiebedrijf anders zijn.
 4. Bepaal je termijnbedrag.
 5. Kies de datum van overstappen. Hint: in- of net na de zomer overstappen is niet voordelig.

energie vergelijken Netersel


Zo vind je de goedkoopste energie in Netersel

Heb jij te maken met dure energieprijzen? Of ga je binnenkort op jezelf wonen en wil je een betrouwbare stroomleverancier? Zoek nu meteen de goedkoopste stroom in Netersel (en gas). Overstappen na de energievergelijking heb je binnen 5 minuten geregeld:

1. Vul je adresgegevens in (Noord-Brabant)
2. Geef een schatting door van het geschatte stroom- en gasverbruik.
3. Heb je liever een enkel- of dubbeltarief?
4. Kies eventueel voor enkel aanbieders met groene energie.
5. Kies de looptijd van het contract (1 jaar, 2 jaar, 3 jaar of direct opzegbaar).
6. Selecteer het gewenste energietarief. Het vaste tarief wordt het meest gekozen.
7. Bekijk de zoekresultaten en laat het overstappen voor je regelen.

logo-vattenfall

Vattenfall

Veel energiebronnen
Goede klantenservice
Interessante acties

logo essent

Essent

Ook alleen gas
Goede medewerkers
Fikse aanbiedingen

logo eneco

Eneco

Slimme thermostaat
Goede medewerkers
Sublieme kortingen

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Ketelonderhoud
Online verbruik inzien
Hoge welkomstkorting

logo oxxio

Oxxio

Altijd groene stroom
Overstaphulp
Hoge aanbiedingen

logo current

Qurrent

Windtegoed
Overstapservice
Sublieme acties

logo green choice

Green Choice

Bosgecompenseerd gas
Flexibele of vaste prijs
Fikse welkomstcadeaus

logo energie flex

EnergieFlex

Ook zonnepanelen
1 jaar vast of variabel
Scherpe aanbieding

logo engie

Engie

Klantbeoordeling: 8.5
Flexibele gasprijs
Goede aanbiedingen

logo energie direct

Energiedirect.nl

Volta Solar partner
Online verbruik inzien
Prominente kortingen

logo delta energie

Delta

Warmtepompen
Meerdere contracten
Goede welkomstpremie

logo budget energie

Budget Energie

Zonne-energie
Snel oversluiten
Scherpe welkomstpremie


Prijzen gas vergelijken in Netersel

Het gas (M3 verbruik) vormt voor een groot deel de factuur van de energiemaatschappij. Gas wordt verbruikt om het in huis warm te maken, voor het verwarmen van water en koken op een fornuis. Op zoek naar de goedkoopste gasleverancier in Netersel? Vul hierboven de gas-vergelijker in en dan check je snel & overzichtelijk de voordeligste leverancier. Op die pagina bekijk je de huidige gasprijzen, inclusief acties en welkomstcadeaus. Direct alle gasprijzen vergelijken? Voer jullie adresgegevens in en verbruik per jaar in, en check aantrekkelijke gastarieven in jouw woonplaats (Bladel). Een geschikte aanbieder ontdekt? Zet dan de overstap in werking. Dit gaat gemakkelijker dan je denkt. Maak je niet druk over het opzeggen van je huidige contract. De nieuwe aanbieder regelt dit. Een bedenktijd van 10 werkdagen is standaard. In dat tijdvak mag je er – zonder opgaaf van reden – onderuit. Stap vandaag nog over, en profiteer van hoge welkomstbonussen. Start nu ook met Energie vergelijken Workum.

Duurzame energie vergelijken Vind de goedkoopste stroom- en gasleverancier voor jouw woning in de gemeente Bladel.