Energie vergelijken Sprang-Capelle Vergelijk de energieaanbieders en ontvang een voordeel tot €268


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Handig en binnen mum van tijd energieprijzen vergelijken in Sprang-Capelle? In Nederland zijn er tal van energieaanbieders. Vertrouwde namen zijn aanbieders van stroom als Clean Energy of Powerpeers. En er komen alsmaar nieuwe partijen bij. Alleen hoe vind ik de goedkoopste stroom in Sprang-Capelle? Vergelijk de prijzen voor jouw huis. Hoe dat werkt? Het is zo gepiept. Vul jouw postcode + huisnummer in, begroot jouw totale verbruik (stroom en gas) en kies het type meter (dubbele- of enkele meter). Hierna bepaal je de looptijd van de overeenkomst (dit kan zijn 2 jaren of een tijdelijk energiecontract) en kies je het gewenste energietarief. Indien gewenst kun je alleen groene energie bekijken. Vervolgens zie je regelrecht de goedkoopste energiemaatschappij. Per verstrekker tref je de kosten op jaarbasis en de eventuele. cashback-korting. Hulp nodig bij kiezen? Via deze website tref je uitvoerige details over gas, stroom en licht in Sprang-Capelle.

Alle leveranciers

Vergelijk de prijzen van erkende leveranciers

Gelijk oversluiten

Check je besparing en sluit online snel over

Minder betalen voor energie

Vergelijk alle tarieven, en bespaar eenvoudig €216

Een lage gas- en stroomrekening Minder betalen voor je energie. Dat is voor iedereen relevant. Wij leggen het allemaal voor je uit.

Welke looptijd van het energiecontract kies ik?

Het lijkt zo mooi: jouw energiecontract direct aangaan voor meerdere jaren. Doorgaans kan dit voor een t/m vijf jaar. Je kunt kiezen voor de periode waar jij je prettig bij voelt. En als loyale klant krijg je een hogere korting. Klopt dat? De energiemarkt werkt net wat anders. Nee, het wordt nog mooier: langetermijncontracten zijn duurder dan een kortlopend contract. Wil je een goedkoop energiecontract in Sprang-Capelle? Selecteer dan een 1-jarig contract. Zie ook het onderstaande voorbeeld van Vattenfall .

Rekenvoorbeeld (gemiddeld gezin)

Contract Leverancier Premie Bonus/maand Totaal
1 jaar Vattenfall €150 €12,50 €1.602,50
3 jaar Vattenfall €360 €10 €1.722,50
5 jaar Vattenfall €0 €0 €1.842,50

Bij een contract van bijv. 5 jaar liggen de verbruikskosten wat lager. Maar de welkomstpremie maakt het verschil. De bonus komt bij jaarcontracten elk jaar opnieuw om de hoek kijken. Dit voordeel vindt je dus alleen bij korte-contracten. Concreet stap je dan elk jaar weer over.

Welke maatschappij levert voordelige groene energie?

Groene energie is natuurlijk goed voor het milieu (duurzaam). Dit zijn bronnen die onuitputtelijk zijn. Denk aan water, wind en zon. Het belangrijkste pluspunt is dat de CO2 uitstoot beperkt blijft. Jij draagt zo je steentje bij aan een beter milieu. De gedachte is dat groene stroom erg kostbaar is. Tegenwoordig gaat dat niet meer op. Op basis van onze zoekmachine vergelijk je rap en gemakkelijk de verschillende aanbieders van groene stroom. Klik het vakje “100% duurzame energieleveranciers Sprang-Capelle”. Daarnaast kun je sorteren op energie van windmolens en/of zonnepanelen. Of geef aan dat je specifiek zoekt naar groene energie uit NL.

Erkende leveranciers van groene stroom in Sprang-Capelle:

 1. Allure Energie
 2. Essent
 3. Powerpeers

Dubbele of enkele meter, wat heb ik?

Iedere bewoner van Sprang-Capelle waar stroom verbruikt wordt is uitgerust met een dubbele (of enkele) meter. Wat zijn de belangrijkste verschillen? In het geval van een enkele meter wordt het verbruik afgerekend tegen 1 tarief. In het geval van een dubbele meter kunnen er twee prijzen worden gehanteerd. Men spreekt dan over piekuren (vaak van 7:00 – 21:00) en een tarief voor de daluren (later op de avond, vroeg in de ochtend en tijdens o.a. de jaarwisseling). Welke van deze opties het meest geschikt is, wordt bepaald door jouw energieverbruik.

Gebruik je het leeuwendeel van de stroom tijdens deze daluren? Dan is het dubbeltarief wellicht aantrekkelijk. Houdt dit in gedachten: het vergt heel wat om stroom vooral in de daluren te consumeren. Sommige apparaten staan de hele dag aan. Voorbeelden zijn de koeling en de standby-standen. En wil je de daluren optimaal benutten? Dan kan de wasmachine alleen ’s avonds laat aan. Je moet er dus je dagindeling op aanpassen. En het levert niet veel op. Wij adviseren daarom: ga voor het enkeltarief. Besparen met dubbeltarief is niet eenvoudig. Voorts is een huishouden met een enkeltarief veel vrijer in stroomverbruik. Bekijk direct de aanbieder HVC.

Neem ik een variabel of vast energietarief?

Direct online overstappen van energie in Sprang-Capelle? Het aanbod bestaat uit vaste en variabele tarieven. Op welke punten wijken ze van elkaar af? Met welke soort tarief ben ik het beste af? Het gros van de woningen gebruikt het vaste energietarief. Hieronder leggen we kort de verschillen uit.

Vast tarief
Kies je het vaste tarief? Dan wisselen de prijzen tijdens het contract niet. Op die manier weet je wat de hoogte van de rekening is. Dalen de tarieven tussentijds? Dan betaal jij nog steeds hetzelfde tarief. In de regio Sprang-Capelle is het vaste energietarief erg populair.

Variabele tarieven
Wil jij echter liever het variabele tarief? Dan kunnen de energieprijzen en de voorwaarden wisselen. Dit gebeurd meermaals per jaar, in eind Juli en in begin Januari. Vanzelfsprekend gaan de prijzen dan omhoog of omlaag. De ontwikkelingen van de prijzen is niet gemakkelijk te voorspellen. Onder aan de streep is het meestal niet goedkoper.

Hoe kan ik mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet content met jullie actuele energieleverancier? Vind je de huidige prijs voor energie te veel? Doorgaans kun jij je actuele energiecontract opzeggen + overstappen. En dat scheelt je serieus geld. Aanbieders bieden namelijk interessante welkomstaanbiedingen. Maar per wanneer kan ik overstappen? Hoe gaat dat in z’n werkt? Volg daarvoor het stappenplan hieronder.

Kan ik al switchen?
Destijds een onbepaalde tijd contract afgesloten? Let dan zeker op de opzegtermijn van 4 weken. Opzeggen is dan altijd gratis. Echter, is jouw contract er een met een vaste looptijd? Dan dien je de gehele contractperiode uit te zitten. Voortijdig switchen kan, maar houd dan rekening met de (verplichte) opzegvergoeding. De hoogte van de boete loopt op tot €218

 1. Ga na wanneer jouw contract afloopt.
 2. Check de laagste energieprijzen met jouw persoonlijke-gegevens.
 3. Zoek de beste en betaalbaarste energie-leverancier.
 4. Je ontvang het nieuwe contractvoorstel.
 5. Jullie hebben 14 dagen de tijd om het aanbod te overwegen.
 6. De nieuwe leverancier is verantwoordelijk voor het opzeggen + de overstap.
 7. Het kersverse contract wordt actief op het moment dat je zelf hebt gekozen.

Overstappen met zonnepanelen: hoe werkt dat?

In Sprang-Capelle zonnepanelen op jullie huis? Dan kun je zelfstandig stroom opwekken. Hou je meer stroom over i.v.m. je eigen verbruik? Dan kun je stroom terugleveren in de provincie Noord-Brabant. Aan het einde van het jaar ontvang je een vereffening. Dit heet salderen. Ook met zonnepanelen is een jaarlijkse energieprijs-vergelijking een agendapunt. Bekijk eens het volgende stappenplan. Vind alles uit over de goedkoopste gas en stroom in Nieuw Heeten.

 1. Bereken je verbruik (je verbruik – de zelf opgewekte stroom). Komt hier een negatief cijfer uit? Deze situatie duidt op overcapaciteit van energie.
 2. Start de vergelijking op basis van postcode, huisnummer en gasverbruik. Vul bij stroom jouw netto verbruik in. Wek je meer op dan je verbruikt? Reken dan met 0 Kwh in de vergelijker.
 3. Je checkt nu de meest betaalbare stroomleverancier voor jouw situatie. Suggestie: Terugleververgoedingen kunnen per energiebedrijf anders zijn.
 4. Het voorschotbedrag wordt nu berekend.
 5. Maak een keuze voor een ingangsdatum. Goed om te weten: het beste stap je over buiten de zomermaanden.

energie vergelijken Sprang-Capelle


Vind de goedkoopste energie in Sprang-Capelle

Heb jij elke maand een hoge energierekening? Of ga je binnenkort verhuizen en zoek je een nieuwe stroomleverancier? Zoek nu razendsnel de goedkoopste stroom in Sprang-Capelle (en gas). Het vergelijken van energie en overstappen is erg eenvoudig:

1. Vul je adresgegevens in (Noord-Brabant)
2. Geef een schatting door van het geschatte stroom- en gasverbruik.
3. Selecteer de meter die je hebt (enkele of dubbele).
4. Selecteer of je gebruik wil maken van groene stroom.
5. Selecteer de gewenste looptijd (1 tot 5 jarige contracten).
6. Aan wat voor prijsstelling wil jij je verbinden? Je kan kiezen uit variabel of vast.
7. Bekijk de meest voordelige energieleveranciers en laat het overstappen voor je regelen.

logo-vattenfall

Vattenfall

Veel samenwerkingen
Aangename service
Hoge welkomstkorting

logo essent

Essent

Betrouwbaar
Inzicht in je verbruik
Flinke welkomstbonus

logo eneco

Eneco

Ook bronwarmte
Maandelijks bijstellen
Mooie aanbieding

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Ook alles-in-1
Contract wijzigen
Fikse welkomstkorting

logo oxxio

Oxxio

Europese windstroom
Variabele gasprijzen
Fikse welkomstbonus

logo current

Qurrent

NL windenergie
Simpele voorwaarden
Interessante acties

logo green choice

Green Choice

Duurzaamste merk
Nette klantenservice
Hoge welkomstbonus

logo energie flex

EnergieFlex

Flex Standaard
1 jaar vast of variabel
Hoge welkomstbonus

logo engie

Engie

Klantbeoordeling: 8.5
Simpele voorwaarden
Hoge welkomstbonus

logo energie direct

Energiedirect.nl

Volta Solar partner
Persoonlijk advies
Goede aanbieding

logo delta energie

Delta

Puur Zeeuws Groen
Simpele voorwaarden
Mooie welkomstkorting

logo budget energie

Budget Energie

Goedkoop groen
Flexibele of vaste prijs
Goede welkomstbonus


Prijzen gas vergelijken in Sprang-Capelle

Ons gasverbruik beslaat het grootste gedeelte van de energienota. Gas gebruiken we om het in huis warm te maken, om te douchen en om het fornuis te gebruiken. Meteen in contact komen met de goedkoopste gasleverancier in Sprang-Capelle? Door onze gas-vergelijker te gebruiken bekijk jij eenvoudig de aantrekkelijkste gasmaatschappij. Op energieaanbiedingvergelijken.nl staat een overzicht van alle gasprijzen, en ook de kortingsacties en welkomstbonussen. Alle gasprijzen op een rij? Geef je postcode, huisnummer en het geschatte jaarverbruik in, en ontdek de laagste gastarieven voor jouw woning (Waalwijk). Een aantrekkelijke leverancier ontdekt? Stap dan direct online over. Hiervoor hoef je zelf maar weinig te doen. Je hoeft niet zelf op te zeggen. De nieuwe aanbieder regelt dit. Je hebt vervolgens 2 weken bedenktijd. Binnen dit stadium mag je er – zonder opgaaf van reden – onderuit. Stap over binnen een paar minuten, en kijk hoeveel welkomstbonus er voor jou klaarligt. Start nu ook met Energie vergelijken Doetinchem.

Duurzame energie vergelijken Vind de goedkoopste stroom- en gasleverancier en stap online over in de gemeente Waalwijk.