Energie vergelijken Nieuw Heeten Vergelijk de voordeligste energie aanbieders en bespaar tot €231


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Makkelijk en razendsnel energieprijzen vergelijken in Nieuw Heeten? Er zijn meer maatschappijen dan ooit. Ongetwijfeld ken je wel stroomaanbieders zoals Vandebron of HVC. En er komen alsmaar nieuwe partijen bij. Wie levert mij vandaag de goedkoopste stroom in Nieuw Heeten? Vergelijk stroom- en gasprijzen voor jouw situatie. Hoe werkt dat vergelijken? Het is bijzonder eenvoudig. Voer een postcode en huisnummer in, kies het geschatte verbruik (gas en stroom) en selecteer de elektriciteitsmeter (dit is een dubbele of enkele meter). Daarna kies je de looptijd van de verbintenis (opties zijn bijv. 1 3 jaar of maandelijks opzegbaar) en maak je een keuze voor het variabele of vaste tarief. Indien gewenst kun je alleen groene energie bekijken. Hierop volgend ontdek je regelrecht de goedkoopste energiemaatschappij. Van elke aanbieder ontdek je de prijs per jaar en de optionele korting. Direct meer informatie lezen? Via deze website lees je uitvoerige details over gas, stroom en licht in Nieuw Heeten.

Alle energiemaatschappijen

Alle bekende energie aanbieders met elkaar vergelijken

Makkelijk overstappen

De nieuwe maatschappij regelt de overstap voor jou

Minder betalen voor energie

Vind de goedkoopste aanbieder, en bespaar tot wel €256

Bespaar direct op jouw stroom & gas Een goedkoop energiecontract afsluiten. Ook voor jou interessant? Check op deze pagina alle details.

Wat is de beste looptijd van mijn energiecontract?

Het lijkt zo mooi: het energiecontract gelijk voor een aantal jaar vastzetten. Dit kan vaak voor 1 t/m 5 jaren. Stijgt de stroomprijs? Dan heb je daar geen last van. Zet je voor een ruime periode de prijs vast dan is de kortingsactie nog gunstiger. Is dit waar? De energiemarkt werkt net wat anders. Je zult het niet verwachten: lange verbintenissen zijn kostbaarder dan een beperkte contractperiode. Direct een goedkoop energiecontract in Nieuw Heeten? Selecteer dan een 1-jarig contract. Ter illustratie hebben hieronder een berekening weergegeven van Qurrent .

Rekenvoorbeeld (gemiddeld verbruik van gemiddeld gezin)

Looptijd Maatschappij Premie Bonus/maand Kostenplaatje
1 jaar Qurrent €160 €13,33 €1.576,30
3 jaar Qurrent €240 €6,67 €1.696,30
5 jaar Qurrent €0 €0 €1.816,30

Bij contracten van 2 of 3 jaar zijn de tarieven voor verbruik iets gunstiger. Er wordt slechts 1 keer een welkomstpremie wordt uitbetaald. De bonus komt bij jaarcontracten elk jaar opnieuw om de hoek kijken. Hierdoor vallen deze contracten vaak voordelig uit. Concreet stap je dan elk jaar weer over.

Betaal ik meer voor groene energie?

Groene stroom is natuurlijk goed voor het milieu (duurzaam). De manier waarop dit wordt opgewerkt is eeuwigdurend. Denk aan water, wind en zon. Het duurzame hiervan is dat CO2 uitstoot wordt gereduceerd. Zo draag jij ook bij aan een schoner milieu. Veel mensen denken dat groene stroom een hoger tarief heeft. Dat is vaak niet het geval. Middels deze website vergelijk je rap en probleemloos de populaire groene stroom leveranciers. Selecteer het vakje “alleen duurzame energieleveranciers Nieuw Heeten”. Handig: je zoekt nu ook specifiek op energie afkomstig van zonnepanelen/windmolens. Of ga voor uitsluitend groene Nederlandse stroom.

Voorbeelden van groene energie in Nieuw Heeten:

 1. Vandebron
 2. Essent
 3. Noordelijk Lokaal Duurzaam

Wat is het verschil tussen een enkele meter en dubbele meter?

Elk huis in Nieuw Heeten waar stroom verbruikt wordt kan een enkele of dubbele meter bevatten. Wat is het, en wat zijn de verschillen? In het geval van een enkele meter is er 1 tarief voor alle stroom. Heb je een dubbele meter, dan kun je kiezen voor 2 tarieven. Men spreekt dan over piekuren (vaak van 7 uur ’s ochtends tot 9 uur ’s avonds) en een afwijkend tarief voor daluren (na 9 uur ’s avonds, in het weekend en reguliere feestdagen). Welke van deze opties het voordeligst is, is afhankelijk van jouw levensstijl.

Verbruik je het leeuwendeel van de stroom in de daluren? Dan past het dubbeltarief mogelijk bij jou. Goed om te weten: het valt soms tegen om energie met name in de daluren te gebruiken. De meest producten staan thuis continu aan. Neem nou de koelkast of vriezer. Wil je proberen van daluren te profiteren? Dan ben je gedwongen ’s avonds te wassen. Je zit er dus altijd wel min of meer aan vast. En het levert niet veel op. Daarom ons advies: selecteer het enkeltarief. Minder betalen voor energie met het dubbeltarief is niet voor iedereen weggelegd. Overigens ben je met een enkeltarief veel meer flexibel qua verbruik. Kijk tussen de opties voor gas en stroom bij Cogas.

Wat is het beste, een vast of variabel energietarief?

Voornemens om van energie over te stappen in Nieuw Heeten? Dan heb je de keuze tussen vaste en variabele tarieven. Op welke punten wijken ze van elkaar af? En wat past bij mijn situatie? De populairste keuze is die van het vaste energietarief. Graag informeren we je over de verschillen.

Vaste tarieven
Wil jij de zekerheid van het vaste tarief? Dan wisselen de tarieven niet gedurende de looptijd van de overeenkomst. Dit geeft je zekerheid en duidelijkheid. Dalen de tarieven tussentijds? Dan heb je daar geen profijt van. In Nieuw Heeten zijn de vaste energietarieven voor veel mensen populair.

Variabel tarief
Kies jij het variabele tarief? Dan zou het zomaar kunnen zijn dat tarieven voor stroom binnen jouw contract aangepast worden. Vaak gebeurt dit twee keer per jaar, doorgaans in de periode Juli en Januari. Tarieven kunnen omhoog en naar beneden. De wisseling van prijzen kun je lastig aan zien komen. Onder aan de streep is het meestal niet goedkoper.

Ik wil mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe doe ik dat?

Ben je ontevreden over jouw aanbieder van gas en licht? Betaal je teveel voor stroom en gas? Mogelijkerwijs kan jij het oude energiecontract opzeggen en dan overstappen. En dat kan flink geld besparen. Energiemaatschappijen hanteren doorgaans goede welkomstacties. Kan ik vandaag al overstappen? Maar hoe werkt dat precies? De details hiervoor zullen we jou nu geven.

Kan ik overstappen?
Gekozen voor een contract met onbepaalde tijd? Dan heb je waarschijnlijk een opzegtermijn van 30 dagen. Je bent vrij om op te zeggen, het kost niks. Echter, is jouw contract er een met een vaste looptijd? Jij kunt dan niet eenvoudig switchen. Voortijdig switchen kan, maar kost jou wel de (flinke) opzegvergoeding. De hoogte van de boete loopt op tot €297

 1. Trek na wat de einddatum van het contract is.
 2. Ga energieprijzen vergelijken aangepast op jouw woning.
 3. Spot de beste en lucratiefste aanbieder.
 4. Het contractvoorstel wordt toegestuurd.
 5. Tijdens de 14 dagen bedenktijd kan je nog overstappen.
 6. Jouw toekomstige energiemaatschappij verwerkt alles netjes met je huidige aanbieder.
 7. Het aankomende contract zal ingaan op het zelfgekozen moment.

Overstappen met zonnepanelen: is dat mogelijk?

In Nieuw Heeten zonnepanelen op jouw woning? Dan regel jij (voor een deel) jouw eigen energie. Wek je meer stroom op dan je verbruikt? Het net ontvangt deze stroom dan middels teruglevering in de provincie Overijssel. Elk jaar krijg je hier een vergoeding voor. De benaming hiervoor is salderen. Ook met zonnepanelen is energieprijzen vergelijken en overstappen interessant. De onderstaande stappen maken dit duidelijk. Ook interessant: goedkoopste gas en stroom in Helden.

 1. Taxeer jullie eigen verbruik (geschatte verbruikte stroom – geschatte opgewekte stroom). Is dit een getal in de min? Deze situatie duidt op overcapaciteit van energie.
 2. Vul jouw postcode, huisnummer en gasverbruik in. Je vult het berekende stroomverbruik in. Kwam je hier op een negatief getal uit? Dan koop je dus 0 Kwh in.
 3. Je ziet direct de meest betaalbare energieleverancier voor jou. Suggestie: Bekijk ook de terugleververgoeding voor salderen.
 4. Kies jouw voorschotbedrag.
 5. Selecteer een overstapdatum. Tip: het beste stap je over buiten de zomermaanden.

energie vergelijken Nieuw Heeten


Zo vind je de goedkoopste energie in Nieuw Heeten

Zit jij vast aan een duur energiecontract? Of ga je binnenkort verhuizen en zoek je een nieuwe stroomaanbieder? Vind nu zonder moeite de goedkoopste stroom in Nieuw Heeten (en gas). Energie vergelijken en oversluiten gaat gemakkelijk door het volgende te doen:

1. Voer de gegevens van jullie huis in (Overijssel)
2. Geef een schatting door van het geschatte stroom- en gasverbruik.
3. Kies het type meter dat van toepassing is (enkel of dubbel).
4. Laat weten of je ook groene energie wilt gebruiken.
5. Kies de looptijd van het contract (1 jaar, 2 jaar, 3 jaar of direct opzegbaar).
6. Op welke manier wil jij de stroom betalen? Je kan kiezen uit variabel of vast.
7. Check welke aanbieder het voordeligst is en stap moeiteloos online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Steeds duurzamer
Goede klantenservice
Interessante kortingen

logo essent

Essent

Ook alleen stroom
Persoonlijke service
Scherpe welkomstkorting

logo eneco

Eneco

Flexibele aanbieder
Flexibele stroomprijs
Flinke welkomstcadeaus

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Solarconcepten
Aangename service
Scherpe welkomstcadeaus

logo oxxio

Oxxio

Supereasy
Goede medewerkers
Hoge aanbieding

logo current

Qurrent

NL windenergie
Sympatieke service
Mooie welkomstkorting

logo green choice

Green Choice

Eigen zonne-energie
Diverse prijsafspraken
Scherpe welkomstkorting

logo energie flex

EnergieFlex

Gecompenseerd gas
Diverse prijsafspraken
Verleidelijke kortingen

logo engie

Engie

97% tevredenheid
Online verbruik inzien
Mooie welkomstbonus

logo energie direct

Energiedirect.nl

Geen poespas
Nette service
Sublieme acties

logo delta energie

Delta

Zonneboilers
1 jaar vast of variabel
Concurrerende kortingen

logo budget energie

Budget Energie

100% efficiënt
Flexibele gasprijs
Sublieme kortingen


Prijzen gas vergelijken in Nieuw Heeten

Gasverbruik bepaalt deels de energienota. Gas gebruiken we om het in huis warm te maken, voor heet water uit de kraan en voor sommige keukenapparatuur. Op zoek naar de goedkoopste gasleverancier in Nieuw Heeten? Vul jij bovenaan deze pagina de gas-vergelijk in, dan vind je razendsnel de aantrekkelijkste maatschappij. Via de vergelijker doorzoek je de gasprijzen, inclusief lopende kortingen en welkomstbonussen. Alle actuele gastarieven onder elkaar? Voer jouw locatie en verbruik per jaar in, en bekijk de laagste gasprijzen in jouw woonplaats (Raalte). Een geschikte leverancier kunnen vinden? Online sluit je dit tegenwoordig gemakkelijk over. Dit stelt maar weinig voor. Je huidige contract opzeggen doe je niet zelf. Dit wordt opgepakt door de nieuwe energie-aanbieder. Men werkt met een bedenktijd van 10 werkdagen. In dat tijdvak ben je vrij om er toch van af te zien. Stap nu over in een paar minuten, en pak die welkomstbonus! Andere regio? Begin nu direct met Energie vergelijken Wyns.

Duurzame energie vergelijken Check de beste aanbieders van stroom en gas en stap online over in de gemeente Raalte.