Energie vergelijken Sprundel Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar maar liefst €285


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Handig en haastig energieprijzen vergelijken in Sprundel? Er zijn meer maatschappijen dan ooit. Hierbij kun je denken aan aanbieders van stroom als Essent of Pure Energie. En het aanbod groeit. Wie levert mij vandaag de goedkoopste stroom in Sprundel? Vergelijk nu gas- en stroomprijzen voor jouw woning. Hoe doe ik dit? Het is zo gepiept. Voer je postcode en huisnummer in, schat hoeveel je per jaar verbruikt (gas en stroom) en kies het type meter (een dubbele of enkele meter). Aansluitend kies je de ideale looptijd van jouw contract (populaire opties zijn 1, 3, 5 jaar of maandelijkse opzegbare energie) en kies je het gewenste energietarief. Wil je groene energie? Vink dit dan aan. Daarna ontdek je onmiddellijk de goedkoopste energiemaatschappij. Van elke leverancier vergelijk je de jaarlijkse kosten en de aantrekkelijke cashback-korting. Is het nieuw voor jou? Via deze pagina ontdek je rijke informatie over stroom, gas en licht in Sprundel.

Alle maatschappijen

Vergelijk de prijzen van erkende leveranciers

Gelijk oversluiten

In een paar minuten overstappen naar een andere aanbieder

Lagere prijzen voor energie

Vind de goedkoopste aanbieder, en bespaar eenvoudig €223

Bespaar direct op jouw stroom & gas Een voordeliger energiecontract.Binnen enkele minuten geregeld. Lees hieronder alle informatie.

Wat is de beste looptijd van mijn energiecontract?

Het lijkt een goede keuze: jouw energiecontract slim ondertekenen voor een langdurige periode. Dit kan meestal tot vijf jaar. Zo kun je met een gerust hart je rekeningen betalen. Zet je voor een ruime periode de prijs vast dan kan je rekenen op scherpe aanbiedingen. Is dat zo? Het klinkt vreemd, maar energiecontracten werken niet zo. Nee, het wordt nog mooier: lange verbintenissen zijn kostbaarder dan een kortdurend contract. Wil jij ook een goedkoop energiecontract in Sprundel? Ga dan voor een kortlopend contract (1 jaar). Ter illustratie hebben hieronder een berekening weergegeven van Essent .

Een voorbeeld ter illustratie (op basis van gemiddeld gezin)

Duur Aanbieder Korting Korting/maand Totaal
1 jaar Essent €160 €13,33 €1.602,55
3 jaar Essent €370 €10,28 €1.722,55
5 jaar Essent €0 €0 €1.842,55

Bij een contract van bijv. 5 jaar ga je minder betalen voor je gas en stroom. Maar de welkomstpremie maakt het verschil. Bij jaarcontracten heb je ieder jaar opnieuw recht op een nieuwe bonus. Dit voordeel vindt je dus alleen bij korte-contracten. Je dient elk jaar weer te switchen voor de bonus.

Ik wil overstappen naar groene energie, waar kan dat?

Groene energie heeft een duurzame oorsprong (soms BIO). Beter gezegd: bronnen die we niet kunnen uitputten. Windmolens, zonnecellen en water. Het duurzame hiervan is dat er geen uitstoot van CO2 is. Jij draagt zo je steentje bij aan een beter milieu. De gedachte is dat groene stroom een hoger tarief heeft. Gelukkig is dit vaak niet zo. Middels deze website vergelijk je gauw en eenvoudig de verschillende aanbieders van groene stroom. Klik het vakje “uitsluitend duurzame energieleveranciers Sprundel”. Handig: je zoekt nu ook specifiek op energie afkomstig van zonnepanelen of juist windmolens. Of geef aan dat je specifiek zoekt naar uitsluitend groene Nederlandse stroom.

Toonaangevende aanbieders van groene stroom in Sprundel:

 1. Vandebron
 2. Innova Energie
 3. UnitedConsumers

Heb ik een dubbele of enkele meter?

Elk gebouw in Sprundel met een energieaansluiting is uitgerust met een dubbele (of enkele) meter. Hoe verhouden zich deze meters tot elkaar? Werk jij met een enkele meter? Dan heb je te maken met 1 tarief. Heb je een dubbele meter, dan kun je kiezen voor 2 tarieven. We hebben het hier over piekuren (overdag) en een goedkoper tarief in daluren (na 9 uur ’s avonds, tijdens weekenden en nationale feestdagen). Welk tarief het goedkoopste is, is afhankelijk van jouw levensstijl.

Gebruik je het grootste gedeelte van jouw stroom op daluur momenten? Wellicht is dubbeltarief dan voordeliger. Vergeet niet: het is een hele klus om je energiegebruik te verplaatsen naar de daluren. Veel apparaten gebruiken de hele dag door stroom. Denk maar aan koelapparatuur en routers. En wil je meer doen in de daluren? Dan moet je de was ook laat in de avond doen. Dit vergt dus een hele andere planning. En de winst is minimaal. Onze aanbeveling: selecteer het enkeltarief. Geld besparen door het dubbeltarief is niet vanzelfsprekend. Overigens ben je met een enkeltarief erg flexibel in je stroomconsumptie. Check alle details over Innova Energie.

Ben ik het beste af met een variabel of vast energietarief?

Ga jij vandaag nog overstappen van energie in Sprundel? Dan is er de opties voor vaste en variabele tarieven. Hoe verhouden deze tarieven zich tot elkaar? Welke prijsstelling is geschikt voor jou? Een veel gekozen mogelijkheid is de vaste energietarieven. Hoe dat zit leggen we hieronder kort uit.

Vaste tarieven
Ga jij voor het vaste tarief? Dan wijzigen de prijzen gedurende de contractperiode niet. Dit geeft je zekerheid en duidelijkheid. Gaat de prijs van M3 gas en KwH stroom tussendoor omlaag? Dan profiteer je hier niet van. In de omgeving Sprundel is het vaste energietarief voor veel mensen populair.

Variabel tarief
Geef jij de voorkeur aan een variabel tarief? Dan kan het gebeuren dat de tarieven voor energie binnen jouw contract worden herberekend. Vaak gebeurt dit twee keer per jaar, in eind Juli en in begin Januari. Het stroom en gas kan goedkoper worden, maar ook duurder. Deze prijsaanpassing is moeilijk in te schatten. Dit is niet altijd de meest voordelige mogelijkheid.

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe moet dat?

Ben je ontevreden over jouw huidige energieleverancier? Betaal je teveel voor stroom en gas? Misschien kun je jouw huidige energiecontract opzeggen en overstappen. En dat kan flink geld besparen. Maatschappijen bieden vaak daverende welkomstpremies. Wanneer kan ik de overstap maken? Welke fases moet ik dan doorlopen? We bieden je hier een handig stappenplan.

Kan ik wisselen?
Is jouw contract er een van onbepaalde tijd? Dan heb je te maken met een opzegtermijn van een kleine maand. In dit geval ben je dus vrij om op te zeggen. Heb je een contract met vaste looptijd? Dan dien je de gehele contractperiode uit te zitten. Voortijdig switchen kan, maar de consequentie is een (hoge) opzegvergoeding. Deze boete wisselt, maar is al snel €253

 1. Check of en wanneer je kunt overstappen.
 2. Check de laagste energieprijzen gebaseerd op jullie verbruik.
 3. Selecteer de beste en scherpste stroomaanbieder.
 4. Het contractvoorstel wordt toegestuurd.
 5. Tijdens de 14 dagen bedenktijd kan je nog overstappen.
 6. Jouw toekomstige leverancier is verantwoordelijk voor het opzeggen + de overstap.
 7. De nieuwe verbintenis is van kracht vanaf de gekozen datum.

Overstappen en zonnepanelen: is dat mogelijk?

In Sprundel zonnepanelen op je adres actief? Dan regel je natuurlijk zelf al een deel van de energie. Wekken jullie meer stroom op dan het eigen verbruik? Dan kan jij deze stroom terugleveren in de provincie Noord-Brabant. Elk jaar zal de maatschappij jou hierin tegemoetkomen. De benaming hiervoor is salderen. Juist wanneer je zonnepanelen hebt is het aan te raden om elk jaar prijzen te vergelijken. Een speciale uitleg plaatsten we hieronder. Zoek ook naar de goedkoopste gas en stroom in Nieuw Namen.

 1. Taxeer jullie eigen verbruik (verbruikte energie minus zelf opgewekte energie). Is dit een getal in de min? Je panelen leveren dan te veel stroom.
 2. Vul jouw locatie in + het gasverbruik. Je vult het berekende stroomverbruik in. Was er sprake van een netto negatief verbruik? Vul hier dan 0 Kwh in.
 3. Je treft in een oogopslag de goedkoopste stroomleverancier , berekend op basis van jouw gegevens. Cruciaal: Bekijk ook de terugleververgoeding voor salderen.
 4. Kies jouw voorschotbedrag.
 5. Bepaal de geschikte overstapdatum. Cruciaal: stap niet met zonnepanelen over in de zomer.

energie vergelijken Sprundel


Vind de goedkoopste energie in Sprundel

Zou jij wel willen besparen op jouw stroomverbruik? Of staat er een verhuizing op stapel en zoek je een nieuwe stroomleverancier? Check nu moeiteloos de goedkoopste stroom in Sprundel (en gas). Het vergelijken van energie en overstappen gaat gemakkelijk door het volgende te doen:

1. Voer de gegevens van jullie huis in (Noord-Brabant)
2. Vul het geschatte gas en stroomverbruik in (kwh & M3).
3. Heb je een dubbel of enkele meter?
4. Geef aan of je uitsluitend groene energie wil vergelijken.
5. Wil je een lange contracttermijn (3 jaar) of een flex-contract (1 jaar).
6. Aan wat voor prijsstelling wil jij je verbinden? Dit is vast of variabel.
7. Maak een keuze uit de goedkoopste energie-aanbieder en zet de oversluit procedure in gang.

logo-vattenfall

Vattenfall

Handige App
Contract wijzigen
Hoge welkomstpremie

logo essent

Essent

Slim besparen
Variabele gasprijzen
Mooie welkomstkorting

logo eneco

Eneco

Verspillingscheck
Vaste & variabele prijzen
Scherpe welkomstcadeaus

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Sinds 2005
Betalen in termijnen
Hoge welkomstpremie

logo oxxio

Oxxio

24/7 app-contact
Variabele stroomprijzen
Goede welkomstpremie

logo current

Qurrent

Slimme meter
1 jaar vast of variabel
Prominente acties

logo green choice

Green Choice

Bosgecompenseerd gas
Snel overstappen
Scherpe welkomstcadeaus

logo energie flex

EnergieFlex

Flex Standaard
Variabele stroomprijzen
Aanzienlijke kortingen

logo engie

Engie

ENGIE app
Snel oversluiten
Flinke aanbiedingen

logo energie direct

Energiedirect.nl

Simpel bestelproces
Hulp bij overstappen
Fikse aanbiedingen

logo delta energie

Delta

Warmtepompen
Persoonlijk advies
Fikse welkomstkorting

logo budget energie

Budget Energie

14 dagen bedenktijd
Goede medewerkers
Flinke welkomstbonus


Prijzen gas vergelijken in Sprundel

Ons gasverbruik is een belangrijk onderdeel van de energienota. Wat voor functie heeft gas? Wel, voor de verwarming, om te douchen en koken op een fornuis. Wat is de goedkoopste gasleverancier in Sprundel? Door de gas-vergelijker tool in te vullen bekijk jij razendsnel de meest goedkope aanbieder. Via onze tool staat een overzicht van alle gasprijzen, inclusief acties en welkomstbonussen. Alle actuele gastarieven onder elkaar? Voer jouw locatie en een begroting van het gasverbruik, en vind de gunstigste gas-prijzen in jouw woonplaats (Rucphen). Een goedkope aanbieder gevonden? Start vandaag nog met besparen! Dit is niet moeilijk. Je hoeft bijvoorbeeld zelf niets op te zeggen. Je leverancier zorgt voor al het papierwerk. Er is een bedenktijd van +/- 14 kalenderdagen. Binnen deze 2 weken kan jij nog annuleren of aanpassingen doen. Stap vandaag nog over, en profiteer van hoge welkomstbonussen. Je treft hier ook uitgebreide info over Energie vergelijken Doezum.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk alle stroom- en gasaanbieders en start met besparen in de gemeente Rucphen.