Energie vergelijken Standdaarbuiten Start met vergelijken en bespaar wel €239


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Praktisch en gauw energieprijzen vergelijken in Standdaarbuiten? In Nederland zijn er tal van energieaanbieders. Vertrouwde namen zijn stroomleveranciers zoals bijv. Budget Energie en Vattenfall. En we zien meer en meer nieuwe spelers. Maar waar vind ik nu de goedkoopste stroom in Standdaarbuiten? Vergelijk de prijzen voor jouw persoonlijke situatie. Hoe doe ik dit? Heel eenvoudig! Voer je postcode en huisnummer in, schat hoeveel je per jaar verbruikt (gas en stroom) en kies het soort meter, (enkele- of dubbele meter). Vervolgens selecteer je jouw ideale looptijd van jouw energiecontract (kies uit o.a. 1, 3, 5 jaar of maandelijks opzegbaar) en selecteer je een vast of variabel tarief. Enkel groene energie vergelijken? Dat is mogelijk. Daarna check je ogenblikkelijk de goedkoopste energie. Van iedere leverancier ontdek je de kosten op jaarbasis en de geldende korting voor nieuwe klanten. Is het onbekend voor jou? Op deze pagina blader je door alle details over gas, stroom en licht in Standdaarbuiten.

Alle leveranciers

Alle grote maatschappijen onder elkaar

Snel online overstappen

Bekijk je besparing en stap gemakkelijk over

Voordeel op de energierekening

Vind de goedkoopste aanbieder, en bespaar tot wel €248

Minder betalen voor gas en stroom Een voordeliger energiecontract.Binnen enkele minuten geregeld. Pak deze kans en stap over.

Welke energiecontract-looptijd kies ik?

Het lijkt verstandig: jouw energiecontract slim vastzetten voor meerdere jaren. Dit kan meestal tot vijf jaar. Je hebt zelf de controle over de contract-termijnen. Geef je de voorkeur aan een lang contract dan ontvang je een leuke korting. Of toch niet? Met energiecontracten werkt het vaak niet zo. Let nu goed op: langetermijncontracten zijn duurder dan kortdurende prijsafspraken. Wil jij ook een goedkoop energiecontract in Standdaarbuiten? Selecteer dan een 1-jarig contract. Zie ook het onderstaande voorbeeld van Energiedirect.nl.

Waarom korte contracten goedkoper zijn (gemiddeld gezin)

Duur Leverancier Premie Premie/maand Jaarkosten
1 jaar Energiedirect.nl €240 €20 €1.602,95
3 jaar Energiedirect.nl €130 €3,61 €1.722,95
5 jaar Energiedirect.nl €0 €0 €1.842,95

Bij een contract van bijv. 5 jaar zijn de tarieven voor verbruik iets gunstiger. Echter, de welkomstbonus maakt het verhaal iets anders. Bij een 1-jarig contract ontvang je elke 12 maanden weer een bonus. Daarom is een jaarcontract bijna altijd goedkoper. Let op: je moet dan wel ieder jaar overstappen.

Betaal ik meer voor groene energie?

Groene energie is natuurlijk goed voor het milieu (duurzaam). Deze bronnen zijn oneindig en kunnen niet op raken. Denk dan aan wind, water en zon. De belangrijkste eigenschap dat er geen CO2 vrijkomt. Op deze manier neem jij bewust verantwoordelijkheid. De gedachte is dat groene stroom erg kostbaar is. Dat is vaak niet het geval. Met onze zoekmachine vergelijk je rap en moeiteloos de populaire groene stroom leveranciers. Activeer hiervoor de filter “100% duurzame energieleveranciers Standdaarbuiten”. Daarnaast kun je sorteren op stroom van zonnepanelen/windmolens. Of ga voor alleen in Nederland opgewekte groene stroom.

Voorbeelden van groene energie in Standdaarbuiten:

 1. Clean Energy
 2. HVC
 3. Qurrent

Wat is het verschil tussen een enkele meter en dubbele meter?

Elke woning in Standdaarbuiten met toegang tot energie kan een enkele of dubbele meter bevatten. Hoe verhouden zich deze meters tot elkaar? Bij deze enkele meters betaal je voor alle verbruikte stroom één tarief. Bij de dubbele meters kunnen er twee prijzen worden gehanteerd. Een prijs voor piekuren (vaak van 7 uur ’s ochtends tot 9 uur ’s avonds) en een goedkoper tarief in daluren (’s avonds en ’s nachts, vroeg in de ochtend en nationale feestdagen). Welke optie voor jou resulteert in de laagste energierekening is, verschilt per situatie.

Gebruik jij meer dan 50% van jouw stroom tijdens daluren? Dan past het dubbeltarief mogelijk bij jou. Maar let op: het valt soms tegen om het stroomverbruik naar de daluren te verschuiven. Er zijn veel producten die constant stroom verbruiken. Voorbeelden zijn de koeling en de standby-standen. En wil je het stroomverbruik verplaatsen? Dan moet je bijvoorbeeld ook wassen in de daluren. Je planning dien je dus altijd aan te passen. En het levert niet veel op. Ons advies: selecteer het enkeltarief. De energierekening verlagen met het dubbeltarief is niet voor iedereen weggelegd. Voorts is een huishouden met een enkeltarief erg flexibel in je stroomconsumptie. Check alle details over Pure Energie.

Neem ik een variabel of vast energietarief?

Ga je overstappen van energie in Standdaarbuiten? Dan heb je de keuze tussen variabele of vaste tarieven. Waarin verschillen deze van elkaar? En welk type tarief past bij mij? Een veel gekozen mogelijkheid is de vaste energietarieven. Een specificatie van deze keuzes vind je hierna.

Vast tarief
Gaat jouw voorkeur uit naar het vaste tarief? Dan wisselen de tarieven gedurende de contractperiode niet. Een stukje waarborg en vastigheid. Gaan de prijzen omlaag? Dan zul jij daar niks van merken. In de regio Standdaarbuiten is het vaste energietarief het meest populair.

Variabele tarieven
Geef jij de voorkeur aan een variabel tarief? Dan is het mogelijk dat prijzen van energie gedurende jouw contractperiode opnieuw bepaald worden. Dit gebeurd meermaals per jaar, doorgaans in de periode Juli en Januari. De energie wordt dan of goedkoper of duurder. De prijsontwikkeling is niet gemakkelijk te voorspellen. In de praktijk is het zelden voordeliger.

Hoe kan ik snel mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Zijn jullie niet enthousiast over jullie huidige energie aanbieder? Vind je de huidige prijs voor energie te veel? Dan kun je mogelijk je actuele energiecontract opzeggen en dan overstappen. En de besparing is niet mals. Aanbieders geven namelijk reusachtige welkomstbonussen. Kan ik vandaag al overstappen? Welke fases moet ik dan doorlopen? Uitgebreide instructies zijn op deze pagina te vinden.

Kan ik al switchen?
Destijds een onbepaalde tijd contract afgesloten? Hou dan rekening met de opzegtermijn van enkele weken. Je bent vrij om op te zeggen, het kost niks. Maar ben jij een contract aangegaan met een vaste looptijd? Dan moet je de termijn uitzitten. Vroegtijdige aanpassingen kunnen wel, maar de consequentie is een (hoge) opzegvergoeding. Deze boete wisselt, maar is al snel €294

 1. Pluis uit hoe lang jouw huidige contract nog loopt.
 2. Check energieprijzen gebaseerd op jouw situatie.
 3. Spot de beste en scherpste aanbieder.
 4. Je ontvang een voorstel voor het nieuwe contract.
 5. Je hebt 14 dagen voordat je beslist.
 6. Jullie aanstaande aanbieder verwerkt alles netjes met je huidige aanbieder.
 7. De nieuwe verbintenis gaat gelden op de datum die je in de aanvraag hebt vermeld.

Overstappen + zonnepanelen: hoe werkt dat?

In Standdaarbuiten zonnepanelen laten plaatsen? Dan regel jij (voor een deel) jouw eigen energie. Wek je meer stroom op dan je verbruikt? Dan lever je de stroom terug naar het net in de provincie Noord-Brabant. Na afloop van elk jaar zul je hier een compensatie voor krijgen. In de volksmond is dat ‘salderen’. Natuurlijk is ook i.c.m. zonnepanelen een vergelijking van energieprijzen een must. Hieronder bieden wij een helder stappenplan. Zoek ook naar de goedkoopste gas en stroom in Nieuw-Lekkerland.

 1. Taxeer jullie eigen verbruik (de stroom die je consumeert – de stroom die je opwekt). Dit kan een negatief getal zijn. Deze situatie duidt op overcapaciteit van energie.
 2. Vul jouw gegevens in de vergelijker in. Voer in het vakje ‘stroom’ je feitelijke verbruik in. Kwam uit jouw berekening geen positief getal? Vul hier dan 0 Kwh in.
 3. Je checkt meteen de voordeligste stroomleverancier voor jouw situatie. Doorslaggevend: Terugleververgoedingen wijken af per energieleverancier.
 4. Bepaal je termijnbedrag.
 5. Geef aan wanneer je wil overstappen. Suggestie: in- of net na de zomer overstappen is niet voordelig.

energie vergelijken Standdaarbuiten


Vind de goedkoopste energie in Standdaarbuiten

Heb jij elke maand een hoge energierekening? Of ga je binnenkort verhuizen en zoek je naar een goede stroom-aanbieder? Check nu probleemloos de goedkoopste stroom in Standdaarbuiten (en gas). Het hele proces van vergelijken en overstappen heb je binnen 5 minuten geregeld:

1. Voer je woonplaats in (of postcode + huisnr in Noord-Brabant)
2. Geef aan hoeveel stroom (kwh) en gas (M3) je wilt inkopen.
3. Selecteer de meter die je hebt (enkele of dubbele).
4. Geef aan of je uitsluitend groene energie wil vergelijken.
5. Voor hoe lang wil je het energiecontract vastzetten?
6. Maak een keuze uit de energietarieven. Je kan kiezen uit variabel of vast.
7. Ontdek de energiemaatschappij met de laagste prijs stap moeiteloos online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Ook duurzaam
Eenvoudig afsluiten
Mooie welkomstbonus

logo essent

Essent

Levert panelen
Sympatieke service
Concurrerende kortingen

logo eneco

Eneco

Slimme thermostaat
Vriendelijke service
Fikse welkomstcadeaus

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Ketelonderhoud
Meerdere contracten
Flinke welkomstkorting

logo oxxio

Oxxio

Europese windstroom
Inzicht in je verbruik
Concurrerende kortingen

logo current

Qurrent

Groene stroom
Overstapservice
Mooie welkomstcadeaus

logo green choice

Green Choice

Eigen zonne-energie
1 jaar vast of variabel
Mooie welkomstpremie

logo energie flex

EnergieFlex

Fairtrade
Snel oversluiten
Goede welkomstcadeaus

logo engie

Engie

Ook laadpalen
1 jarig contract
Hoge welkomstbonus

logo energie direct

Energiedirect.nl

Geen poespas
Eenvoudig afsluiten
Sublieme acties

logo delta energie

Delta

Zonneboilers
Snel overstappen
Goede welkomstbonus

logo budget energie

Budget Energie

Zonne-energie
Direct overstappen
Aanzienlijke acties


Prijzen gas vergelijken in Standdaarbuiten

Het verbruikte gas bepaalt deels de energienota. Gas wordt verbruikt om onze woningen op te warmen, voor warm water en voor bijv. keukenapparaten. Maar wat is nu de goedkoopste gasleverancier in Standdaarbuiten? Met behulp van onze gas-vergelijker ontdek je vandaag nog de meest voordelige maatschappij. Op energieaanbiedingvergelijken.nl bekijk je de huidige gasprijzen, en ook de kortingsacties en welkomstpremies. Alle actuele gastarieven onder elkaar? Kies de postcode, huisnummer en het m3-gasverbruik per jaar in, en vergelijk de gunstigste gas-prijzen voor jouw verbruik (Moerdijk). Een geschikte maatschappij gevonden? Neem vandaag nog afscheid van het dure contract. Dit is niet moeilijk. Het contract ontbinden doe je niet zelf. De nieuwe aanbieder regelt dit. Een bedenktijd van 10 werkdagen is standaard. Binnen dit stadium kun je nog van het contract af. Stap vandaag nog over, en ontvang een scherpe welkomstbonus. Op energieaanbiedingvergelijken.nl kun je ook Energie vergelijken Donkerbroek.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk de populaires stroom- en gas aanbieders voor jouw situatie in de gemeente Moerdijk.