Energie vergelijken Nieuw-Lekkerland Start met vergelijken en krijg kortingen tot wel €234


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Praktisch en in minder dan een minuut energieprijzen vergelijken in Nieuw-Lekkerland? Het aantal energiemaatschappijen is enorm. Hierbij kun je denken aan stroomaanbieders als Vrijopnaam of Vattenfall. En het aanbod groeit. Wie levert mij vandaag de goedkoopste stroom in Nieuw-Lekkerland? Vergelijk actuele prijzen voor stroom en gas voor jouw persoonlijke situatie. Hoe dat werkt? Het is een fluitje van een cent. Geef je postcode en huisnummer door, schat jouw verbruik (stroom plus gas) en selecteer de gewenste meter (enkele- of dubbele meter). Daarna bepaal je de looptijd van de overeenkomst (kies uit o.a. 1, 3, 5 jaar of maandelijks opzegbaar) en selecteer je een vast of variabel tarief. Enkel groene energie vergelijken? Dat is mogelijk. Hierna vind je meteen de goedkoopste energieleverancier. Van iedere energieaanbieder ontdek je de kosten per 12 maanden en de optionele welkomstbonus. Wil je aanvullende informatie? Via deze website blader je door uitgebreide informatie over stroom, gas en licht in Nieuw-Lekkerland.

Alle maatschappijen

Alle grote maatschappijen onder elkaar

Snel overstappen van aanbieder

Vind de laagste prijs en stap meteen online over

Lagere prijzen voor energie

Vind de goedkoopste aanbieder, en bespaar eenvoudig €261

De goedkoopste stroom en gas Op kosten voor energie besparen. Dat is voor iedereen relevant. Lees hieronder alle informatie.

Welke energiecontract-looptijd kies ik?

Het klinkt voor de hand liggend: het energiecontract direct voor een aantal jaar vastzetten. Populaire opties zijn 1, 2, of 5 jaar. Je hebt zelf de controle over de contract-termijnen. Wanneer je langere tijd klant wordt krijg je een hogere korting. Is dat zo? Helaas is dat in de energiewereld niet het geval. Let nu goed op: contracten met een lange looptijd zijn prijziger dan een kortlopend contract. Direct een goedkoop energiecontract in Nieuw-Lekkerland? Kijk dan zeker tussen de korte termijn contracten. Ter illustratie hebben hieronder een berekening weergegeven van Eneco .

Een voorbeeld ter illustratie (op basis van gemiddeld verbruik gemiddeld gezin)

Duur Aanbieder Korting Premie/maand 12 maanden
1 jaar Eneco €250 €20,83 €1.576,75
3 jaar Eneco €330 €9,17 €1.696,75
5 jaar Eneco €0 €0 €1.816,75

Bij langlopende contracten betaal je minder per m3 gas en kWh stroom. Er wordt slechts 1 keer een welkomstpremie wordt uitbetaald. De bonus komt bij jaarcontracten elk jaar opnieuw om de hoek kijken. Hierdoor vallen deze contracten vaak voordelig uit. Let op: je moet dan wel ieder jaar overstappen.

Waar moet ik zijn voor goedkope groene energie?

Groene stroom wordt op een duurzame manier opgewekt. De manier waarop dit wordt opgewerkt is eeuwigdurend. O.a. zonnepanelen en windturbines. De belangrijkste eigenschap dat er nauwelijks CO2 uitstoot is. Jij draagt zo je steentje bij aan een beter milieu. Vaak wordt beweerd dat groene stroom erg duur is. Dat is vaak niet het geval. Via de vergelijker vergelijk je rap en vloeiend alle groene-stroom maatschappijen. Activeer hiervoor de filter “uitsluitend duurzame energieleveranciers Nieuw-Lekkerland”. Handig: je zoekt nu ook specifiek op stroom opgewekt door zonnepanelen of juist windmolens. Of zoek expliciet naar alleen in Nederland opgewekte groene stroom.

Veel gekozen groene energie in Nieuw-Lekkerland:

 1. De Vastelastenbond
 2. MAIN Energie
 3. UnitedConsumers

Een dubbele of enkele meter, wat past bij mij?

Ieder adres in Nieuw-Lekkerland met een energieaansluiting is uitgerust met een dubbele (of enkele) meter. Wat is het onderscheid tussen de meters? In het geval van een enkele meter betaal jij 1 tarief voor al het stroomverbruik. Bij de dubbele meters kun je kiezen voor 2 tarieven. We hebben het hier over piekuren (vaak van 7:00 – 21:00) en een goedkoper tarief in daluren (later op de avond, op zaterdagen en zondagen en tijdens o.a. de jaarwisseling). Welk soort tarief de laagste prijs geeft is, is te berekenen aan de hand van je verbruik.

Consumeer je het grootste gedeelte van de stroom tijdens daluren? Dan past het dubbeltarief mogelijk bij jou. Echter, let goed op: het valt soms tegen om je energiegebruik te verplaatsen naar de daluren. Veel apparaten gebruiken de hele dag door stroom. Neem nou de vrieskist of WIFI. En wil je meer doen in de daluren? Dan moet je de was ook laat in de avond doen. Je planning dien je dus altijd aan te passen. En de winst is minimaal. Onze tip is: kies voor het enkeltarief. Besparen met dubbeltarief is gewoon lastig. Bovendien ben je met het enkeltarief veel vrijer in stroomverbruik. Bekijk alles over de maatschappij Eneco.

Ben ik het beste af met een variabel of vast energietarief?

Direct online overstappen van energie in Nieuw-Lekkerland? Maak dan eerst een keuze uit variabele of vaste tarieven. Waarin verschillen deze van elkaar? Welke prijsstelling is geschikt voor jou? Een veel gekozen mogelijkheid is de vaste energietarieven. Een specificatie van deze keuzes vind je hierna.

Vast tarief
Prefereer jij het vaste tarief? Dan veranderen de prijzen gedurende de contractperiode niet. Je hebt hier dus geen omkijken naar. Gaat de prijs van M3 gas en KwH stroom tussendoor omlaag? Dan zul jij daar niks van merken. In de omgeving Nieuw-Lekkerland zijn de vaste energietarieven het meest populair.

Variabel tarief
Kies jij het variabele tarief? Dan kan het gebeuren dat de tarieven voor energie binnen jouw contract aangepast worden. Doorgaans vindt dit 2 keer per jaar plaats, doorgaans in de periode Juli en Januari. Vanzelfsprekend gaan de prijzen dan omhoog of omlaag. De prijsontwikkeling zijn niet met zekerheid te zeggen. Dit kan in meerdere periodes plaatsvinden,

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe werkt dat?

Niet blij met jouw huidige energieleverancier? Vind je de energienota aan de hoge kant? Misschien kun je de huidige prijsafspraken of energiecontract opzeggen en daarna overstappen. En dat merk je in de portemonnee. Aanbieders kunnen een aanbod doen met prachtige welkomstkortingen. Kan ik de overstap direct in gang zetten? En hoe doe ik dat? Uitgebreide instructies zijn op deze pagina te vinden.

Kan ik overstappen?
Destijds een onbepaalde tijd contract afgesloten? Dan geldt er doorgaans een opzegtermijn van 30 dagen. Opzeggen is eenvoudig en kost je geen geld. Maar ben jij een contract aangegaan met een vaste looptijd? Dan dien je de gehele contractperiode uit te zitten. Een overstap maken is echter wel een optie, maar dan betaal je een (forse) opzegvergoeding. Deze boete kan oplopen tot bedragen van €146

 1. Check wanneer jij mag overstappen.
 2. Check de laagste energieprijzen op basis van jouw situatie.
 3. Selecteer de beste en goedkoopste stroomleverancier.
 4. Je kiest dan een van de beschikbare contracten.
 5. Het contract kan nog tijdens de 14 dagen daarna worden gewijzigd.
 6. Jouw “nieuwe” energieleverancier verwerkt alles netjes met je huidige aanbieder.
 7. Het kersverse contract wordt actief op het moment dat je zelf hebt gekozen.

Overstappen en zonnepanelen: hoe werkt dat?

In Nieuw-Lekkerland zonnepanelen tot je beschikking? Dan regel je natuurlijk zelf al een deel van de energie. Wek je meer stroom op dan je verbruikt? Dan lever je de stroom terug naar het net in de provincie Zuid-Holland. Aan het einde van het jaar vind hiervoor een compensatie plaats. De benaming hiervoor is salderen. Juist wanneer je zonnepanelen hebt is energieprijzen vergelijken en overstappen interessant. Hieronder bieden wij een helder stappenplan. Misschien vind je dit ook relevant: goedkoopste gas en stroom in Hemelum.

 1. Maak een begroting van het verbruik (je verbruik – de zelf opgewekte stroom). Komt hier een negatief cijfer uit? We spreken hier van een netto negatief verbruik.
 2. Vul jouw gegevens in de vergelijker in. Vul ook je echte stroomverbruik in. Kwam je hier op een negatief getal uit? Selecteer dan 0Kwh stroom.
 3. Je bekijkt ogenblikkelijk de meest goedkope stroomleverancier gebaseerd op jouw verbruik en locatie. Tip: Lees altijd meer info over de specifieke terugleververgoeding.
 4. Kies jouw voorschotbedrag.
 5. Kies een overstapmoment. Aanwijzing: oversluiten rond de zomermaanden is vaak niet gunstig.

energie vergelijken Nieuw-Lekkerland


Stap over naar de goedkoopste energie in Nieuw-Lekkerland

Zit jij vast aan een duur energiecontract? Of heb je een nieuwbouwwoning en wil je een betrouwbare stroomleverancier? Ontdek nu meteen de goedkoopste stroom in Nieuw-Lekkerland (en gas). Overstappen na de energievergelijking gaat gemakkelijk door het volgende te doen:

1. Voer je woonplaats in (of postcode + huisnr in Zuid-Holland)
2. Selecteer het geschatte stroomverbruik (kwh) en gasverbruik (m3).
3. Heb je liever een enkel- of dubbeltarief?
4. Welke oorsprong (groen) moet de stroom hebben.
5. Geef de voorkeur m.b.t. de looptijd van het contract door.
6. Selecteer het gewenste energietarief. Dit is vast of variabel.
7. Bekijk de zoekresultaten en laat het overstappen voor je regelen.

logo-vattenfall

Vattenfall

Veel energiebronnen
Betalen in termijnen
Scherpe aanbiedingen

logo essent

Essent

Betrouwbaar
Snel overstappen
Hoge welkomstcadeaus

logo eneco

Eneco

HollandseWind
Charmante service
Hoge aanbieding

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Ook alles-in-1
Verbruik advies
Scherpe aanbiedingen

logo oxxio

Oxxio

Energiebuddy
2 jarig contract
Goede welkomstkorting

logo current

Qurrent

Stichting DOEN
Contract wijzigen
Goede aanbieding

logo green choice

Green Choice

Écht groen
Maandelijks bijstellen
Fikse welkomstkorting

logo energie flex

EnergieFlex

Jong energiebedrijf
Persoonlijke service
Interessante acties

logo engie

Engie

Ook voor ZZP
Maandelijks bijstellen
Concurrerende acties

logo energie direct

Energiedirect.nl

Zonne-energie
Nette klantenservice
Mooie aanbieding

logo delta energie

Delta

Zonneboilers
Nette klantenservice
Fikse welkomstbonus

logo budget energie

Budget Energie

NL windmolens
3 jaar vast of variabel
Hoge aanbieding


Prijzen gas vergelijken in Nieuw-Lekkerland

Ons gasverbruik bepaalt deels de energienota. Gas wordt vooral gebruikt voor de verwarming van het huis, om water op te warmen en om het fornuis te gebruiken. Op zoek naar de goedkoopste gasleverancier in Nieuw-Lekkerland? Voer in de gas-vergelijker je verbruik in en dan vind je makkelijk de meest goedkope aanbieder. Via de vergelijker zoek je snel alle gasprijzen, en ook de kortingsacties en welkomstbonussen. Hoeveel kan jij besparen op je gasverbruik? Voer jouw locatie en verbruik per jaar in, en bekijk de goedkoopste gasprijzen in jouw woonplaats (Molenwaard). Een voordelige gas leverancier gevonden? Start vandaag nog met besparen! Dit is niet moeilijk. Je huidige contract opzeggen doe je niet zelf. Dit wordt opgepakt door de nieuwe energie-aanbieder. Er is een bedenktijd van +/- 14 kalenderdagen. Binnen dit stadium mag je er – zonder opgaaf van reden – onderuit. Stap nu over in een paar minuten, en krijg aantrekkelijke welkomstkortingen. Je treft hier ook uitgebreide info over Energie vergelijken Zaandijk.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk de populaires stroom- en gas aanbieders voor jouw woning in de gemeente Molenwaard.