Energie vergelijken Starnmeer Check alle energiemaatschappijen en krijg kortingen tot wel €283


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Moeiteloos en snel energieprijzen vergelijken in Starnmeer? In Nederland zijn er tal van energieaanbieders. Denk hierbij aan aanbieders van stroom als bijvoorbeeld DELTA en Greenchoice. En er komen steeds meer aanbieders bij. Wie levert nu de goedkoopste stroom in Starnmeer? Vergelijk energieprijzen voor jouw persoonlijke situatie. Hoe gaat dat? Het stelt maar weinig voor. Voer je postcode en huisnummer in, schat hoeveel je per jaar verbruikt (stroom en gas) en kies het soort meter dat jij hebt (een dubbele of enkele meter). Aansluitend kies je de looptijd van jouw energiecontract (bijvoorbeeld 1 jaar of maandelijkse opzegbare energie) en kies je voor het vaste of variabel tarief. Kies optioneel voor duurzame energie. Daarna vind je regelrecht de goedkoopste energieleverancier. Van iedere energieaanbieder vergelijk je de kosten op jaarbasis en de eventuele. cashback-korting. Alles weten over contracten en tarieven? Op deze pagina check je handige info over gas, stroom en licht in Starnmeer.

Alle organisaties

Vergelijk de tarieven van alle grote maatschappijen

Snel online overstappen

De nieuwe maatschappij regelt de overstap voor jou

Minder betalen voor energie

Ontdek de goedkoopste leverancier, en bespaar vandaag nog €269

Minder betalen voor gas en stroom Minder betalen voor je energie. Dat is voor iedereen relevant. Pak deze kans en stap over.

Voor welke looptijd (contract) kan ik het beste kiezen?

Veel mensen denken als volgt: jouw energiecontract direct ondertekenen voor een langdurige periode. Dit kan voor bijv. 1, 2, of 4 jaar. Zo kun je met een gerust hart je rekeningen betalen. Geef je de voorkeur aan een lang contract dan kan je rekenen op scherpe aanbiedingen. Of juist niet? Het klinkt vreemd, maar energiecontracten werken niet zo. Nee, het wordt nog mooier: lange verbintenissen zijn gepeperder dan een beperkte contractperiode. Zoek je een goedkoop energiecontract in Starnmeer? Selecteer dan een 1-jarig contract. We hebben een berekening gemaakt van Budget Energie .

Een voorbeeld (gerekend met een gemiddeld gezin)

Looptijd Leverancier Bonus Bonus/maand Totaal
1 jaar Budget Energie €110 €9,17 €1.603,05
3 jaar Budget Energie €150 €4,17 €1.723,05
5 jaar Budget Energie €0 €0 €1.843,05

Bij prijsafspraken voor bijv. 5 jaar betaal je minder per m3 gas en kWh stroom. Je krijgt echter maar 1 keer de welkomstkorting. Elke keer dat je een jaarcontract afsluit ontvang je de bonus opnieuw. Onderaan de streep is dit het voordeligst. Consequentie is dat je ieder jaar opnieuw switcht.

Ik wil overstappen naar groene energie, waar kan dat?

Groene energie wordt ingekocht via duurzame aanbieders. De manier waarop dit wordt opgewerkt is eeuwigdurend. Denk aan water, wind en zon. Het duurzame hiervan is dat er geen uitstoot van CO2 is. En dat draagt bij aan een beter milieu. De gedachte is dat groene stroom duurder is dan grijze energie. De prijzen zijn gelukkig flink gedaald. Middels de vergelijker vergelijk je gauw en eenvoudig leveranciers van groene stroom in jouw regio. Klik het vakje “alleen duurzame energieleveranciers Starnmeer”. Handig: je zoekt nu ook specifiek op stroom van zonnepanelen/windmolens. Of beperk je zoekopdracht tot groene energie uit NL.

Populaire groene energie in Starnmeer:

 1. Allure Energie
 2. Leon Zeewolde
 3. Oxxio

Kies ik voor een enkele of dubbele meter?

Elk gebouw in Starnmeer die energie verbruikt heeft de beschikking over enkele of dubbele meters. Wat is precies het verschil? Bij deze enkele meters betaal jij 1 tarief voor al het stroomverbruik. Met zo’n dubbele meter heb je te maken met 2 tarieven. In de volksmond zijn dit piekuren (vaak van 7:00 – 21:00) en een goedkoper tarief in daluren (na 9 uur ’s avonds, in de weekenden en tijdens o.a. de paasdagen). Welk tarief het voordeligst is, wordt bepaald door jouw energieverbruik.

Gebruik je relatief veel van jouw stroom tijdens deze daluren? Pas dan loont het dubbeltarief. Goed om te weten: het is een hele klus om de energieconsumptie in te plannen tijdens daluren. Er zijn veel producten die constant stroom verbruiken. Bijvoorbeeld computers en keukenapparatuur. En wil je de daluren optimaal benutten? Dan ben je gedwongen ’s avonds te wassen. Het heeft dus een grote impact op je leven. Het voordeel is vaak verwaarloosbaar. Veel mensen zeggen daarom: selecteer het enkeltarief. Geld besparen door het dubbeltarief is niet eenvoudig. Overigens ben je met een enkeltarief veel vrijer in stroomverbruik. Ga aan de slag met energie van Qwint.

Moet ik kiezen voor een variabel- of vast energietarief?

Ga je overstappen van energie in Starnmeer? Dan is er de opties voor flexibele of vaststaande prijzen. Wat is nu precies het verschil? En wat past bij mijn situatie? In de basis kiezen de meeste mensen voor het vaste energietarief. Op deze pagina leggen we verschillen uit.

Vaste tarieven
Kies je het vaste tarief? Dan wisselen de prijzen nooit zolang jouw contract loopt. Je hebt hier dus geen omkijken naar. Dalen de tarieven tussentijds? Dan zul jij daar niks van merken. In de regio Starnmeer zijn de vaste energietarieven erg populair.

Variabel tarief
Ga jij voor het variabele tarief? Dan zou het zomaar kunnen zijn dat tarieven voor stroom binnen jouw contract fluctueren. Maatschappijen bepalen de prijzen 2 maal per jaar, vaak in het voorjaar en najaar. Het stroom en gas kan goedkoper worden, maar ook duurder. De wisseling van prijzen zijn niet met zekerheid te zeggen. Gemiddeld genomen is dit vaak niet voordelig.

Ik wil mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe doe ik dat?

Niet blij met jouw huidige energieleverancier? Niet tevreden over uw huidige prijs voor gas en stroom? Doorgaans kun jij je actuele energiecontract opzeggen en daarna overstappen. En dat kan flink geld besparen. Energiemaatschappijen hanteren sensationele welkomstaanbiedingen. Maar per wanneer kan ik overstappen? Welke fases moet ik dan doorlopen? Hoe dat precies werkt lees je hierna.

Kan ik overgaan?
Heb je een contract met onbepaalde tijd? Dan heb je waarschijnlijk een opzegtermijn van meerdere weken. In dit geval ben je dus vrij om op te zeggen. Maar heb je gekozen voor een contract met een vaste looptijd? Je kunt dan niet zo even overstappen. Eerder opzeggen kan wel, maar houd dan rekening met de (verplichte) opzegvergoeding. Deze boete ligt al gauw op €283

 1. Ga na wat de einddatum van het contract is.
 2. Vind de goedkoopste maatschappij aangepast op jouw woning.
 3. Sorteer de beste en aantrekkelijkste stroomaanbieder.
 4. Het contractvoorstel wordt toegestuurd.
 5. Je mag het aanbod nog 14 dagen in overweging nemen.
 6. Jullie aankomende aanbieder regelt de overstap.
 7. Deze aankomende overeenkomst gaat gelden op de datum die je in de aanvraag hebt vermeld.

Overstappen en zonnepanelen: hoe gaat dat in z'n werk?

In Starnmeer zonnepanelen op je adres actief? Dan regel jij (voor een deel) jouw eigen energie. Wekken jullie meer stroom op dan het eigen verbruik? Deze stroom lever je dan aan het net terug in de provincie Noord-Holland. Elk jaar vind hiervoor een compensatie plaats. Dit principe is ‘salderen’. Zeker als je zonnepanelen hebt is het aan te raden om elk jaar prijzen te vergelijken. Hieronder bieden wij een helder stappenplan. Lees nu verder over goedkoopste gas en stroom in Nieuw-Schoonebeek.

 1. Taxeer jullie eigen verbruik (de stroom die je consumeert – de stroom die je opwekt). Is dit getal negatief? Dit betekent dat je stroom overhoud.
 2. Start de vergelijking op basis van postcode, huisnummer en gasverbruik. Voer in het vakje ‘stroom’ je feitelijke verbruik in. Wek je meer op dan je verbruikt? Voer daar 0 Kwh in.
 3. Je vindt eenvoudig de meest aantrekkelijke aanbieder die past bij jouw situatie. Aanwijzing: Lees altijd meer info over de specifieke terugleververgoeding.
 4. Kies een voorschotbedrag dat past bij jouw verbruik.
 5. Selecteer een overstapdatum. Goed om te weten: oversluiten rond de zomermaanden is vaak niet gunstig.

energie vergelijken Starnmeer


Ontdek de goedkoopste energie in Starnmeer

Betaal jij teveel voor de stroom? Of staat er een verhuizing op stapel en zoek je een nieuwe stroomleverancier? Selecteer nu gemakkelijk de goedkoopste stroom in Starnmeer (en gas). Het hele proces van vergelijken en overstappen heb je binnen 5 minuten geregeld:

1. Geef de locatie van de woning door (Noord-Holland)
2. Bepaal het verwachte stroom- en gasverbruik voor de woning.
3. Selecteer de meter die je hebt (enkele of dubbele).
4. Kies optioneel of je groene stroom wenst te ontvangen.
5. Wil je een lange contracttermijn (3 jaar) of een flex-contract (1 jaar).
6. Aan wat voor prijsstelling wil jij je verbinden? Je hebt de keuze uit variabel en vast.
7. Zoek uit welke voordelige energie-aanbieder bij je past en sluit je contract online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Handige App
Goede service
Scherpe aanbieding

logo essent

Essent

Populaire aanbieder
Nette klantenservice
Goede welkomstpremie

logo eneco

Eneco

Ook zakelijk
Meerdere contracten
Hoge aanbiedingen

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Ketelonderhoud
Vaste prijs gas
Aanzienlijke kortingen

logo oxxio

Oxxio

Modelcontract
Snel oversluiten
Hoge welkomstpremie

logo current

Qurrent

Groene energie
Simpele voorwaarden
Mooie welkomstkorting

logo green choice

Green Choice

Duurzaamste merk
Eenvoudig afsluiten
Goede welkomstpremie

logo energie flex

EnergieFlex

Jong energiebedrijf
Verbruik aanpassen
Aantrekkelijke acties

logo engie

Engie

ENGIE app
2 jaar vast of variabel
Aanzienlijke kortingen

logo energie direct

Energiedirect.nl

Regelneef app
Variabele stroomprijzen
Goede welkomstpremie

logo delta energie

Delta

Zonneboilers
Verschillende contracten
Aanzienlijke acties

logo budget energie

Budget Energie

Zonne-energie
Verbruik advies
Fikse welkomstbonus


Prijzen gas vergelijken in Starnmeer

Het verbruikte gas heeft een groot aandeel in de maandelijkse energierekening. Het gas wordt doorgaans gebruikt om onze woningen op te warmen, voor heet water uit de kraan en om het fornuis te gebruiken. Op zoek naar de goedkoopste gasleverancier in Starnmeer? Vul hierboven de gas-vergelijker in en dan zoek jij gelijk de meest betaalbare gas aanbieder. Op die pagina doorzoek je de gasprijzen, inclusief acties en welkomstpremies. Weten wat je voor gas kwijt bent? Voer jullie adresgegevens in en het m3-gasverbruik per jaar in, en ontdek de meest voordelige gas-tarieven voor jouw woning (Graft-De Rijp). Een passende gasmaatschappij gezien? Sluit je contract dan z.s.m. over. Dit gaat enorm snel en gemakkelijk. Het contract ontbinden doe je niet zelf. Je leverancier zorgt voor al het papierwerk. Men werkt met een bedenktijd van 10 werkdagen. Tijdens die twee weken ben je vrij om er toch van af te zien. Stap over binnen een paar minuten, en laat die korting voor nieuwe klanten niet liggen. Nu ook online: Energie vergelijken Doornenburg.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk stroom- en gastarieven voor jouw woning in de gemeente Graft-De Rijp.