Energie vergelijken Nieuw-Schoonebeek Start met vergelijken en bespaar maar liefst €298


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Handig en spoedig energieprijzen vergelijken in Nieuw-Schoonebeek? De keuze is vandaag de dag erg groot. Je hebt vast gehoord van stroommaatschappijen als Budget Energie en Qwint. En er komen alsmaar nieuwe partijen bij. Wie levert mij vandaag de goedkoopste stroom in Nieuw-Schoonebeek? Vergelijk energieprijzen voor jouw persoonlijke situatie. Klinkt goed! Hoe gaat dat? Het is een fluitje van een cent. Geef aan om welke postcode + huisnummer het gaat, schat hoeveel je per jaar verbruikt (stroom plus gas) en kies het soort meter, (dit is een dubbele of enkele meter). Verder bepaal je de looptijd van jouw contract (dit kan zijn 2 jaren of maandelijkse opzegbare energie) en kies je voor het vaste of variabel tarief. Eventueel kun je filteren op enkel duurzame energie. Vervolgens check je ogenblikkelijk de goedkoopste energiemaatschappij. Per organisatie check je de energiekosten per jaar en de eventuele. welkomstpremie. Zoek je wat handig naslagwerk? Hier tref je bruikbare info over gas, stroom en licht in Nieuw-Schoonebeek.

Alle leveranciers

Vergelijk de tarieven van alle grote maatschappijen

Gemakkelijk overstappen

Bekijk je besparing en stap gemakkelijk over

Bespaar op je energierekening

Zoek naar de voordeligste maatschappij, en bespaar meteen €233

Een laag tarief voor gas en stroom Op kosten voor energie besparen. Binnen enkele minuten geregeld. Check op deze pagina alle details.

Hoe bepaal ik de looptijd van mijn energiecontract?

Het klinkt zo logisch: jouw energiecontract direct vastzetten voor meerdere jaren. Dit kan voor bijv. 1, 2, of 4 jaar. Stijgt de stroomprijs? Dan heb je daar geen last van. En wanneer je lang bij 1 maatschappij blijft zijn de voordelen nog veel groter. Of toch niet? Het klinkt vreemd, maar energiecontracten werken niet zo. Let nu goed op: contracten met een lange looptijd zijn kostbaarder dan een korte verbintenis van bijv. 1 jaar. Direct een goedkoop energiecontract in Nieuw-Schoonebeek? Kies dan bij voorkeur voor een 1-jarig contract. Zie ook het onderstaande voorbeeld van Oxxio .

Korte energiecontracten zijn goedkoper (op basis van gemiddeld verbruik gemiddeld gezin)

Duur Aanbieder Premie Korting/maand Overzicht
1 jaar Oxxio €120 €10 €1.576,85
3 jaar Oxxio €350 €9,72 €1.696,85
5 jaar Oxxio €0 €0 €1.816,85

Bij contracten van 2 of 3 jaar daalt het tarief voor gas en stroom. Er wordt slechts 1 keer een welkomstpremie wordt uitbetaald. Bij een 1-jarig contract ontvang je elke 12 maanden weer een bonus. Daarom is een jaarcontract bijna altijd goedkoper. Consequentie is dat je ieder jaar opnieuw switcht.

Voordelige groene energie, wie biedt dat aan?

Groene energie wordt opgewekt uit duurzame energiebronnen. Dit zijn bronnen die we onbeperkt kunnen gebruiken. Voorbeeld zijn zon en wind. Het grote positieve aspect is de besparing op CO2 en afvalstoffen. Zo draag jij ook bij aan een schoner milieu. De gedachte is dat groene stroom erg duur is. Gelukkig is dit vaak niet zo. Middels onze tool vergelijk je vluchtig en vloeiend groene stroom maatschappijen op lokaal niveau. Selecteer het vakje “100% duurzame energieleveranciers Nieuw-Schoonebeek”. Je kunt ook filteren op stroom opgewekt door zonnepanelen of juist windmolens. Of filter op alleen in Nederland opgewekte groene stroom.

Populaire groene energie in Nieuw-Schoonebeek:

 1. Anode Energie
 2. Leon Zeewolde
 3. Noordelijk Lokaal Duurzaam

Enkele meter, dubbele meter, wat houdt dat in?

Elke woning in Nieuw-Schoonebeek waar energie geleverd wordt beschikt over een dubbele- of enkele meter. Hoe verhouden zich deze meters tot elkaar? Werk jij met een enkele meter? Dan betaal jij 1 tarief voor al het stroomverbruik. Met zo’n dubbele meter kan er sprake zijn van 2 aparte prijzen. We hebben het hier over piekuren (meestal is dit van 7:00 tot 21:00) en een apart tarief voor daluren (later op de avond, op zaterdagen en zondagen en met feestdagen). Welke optie voor jou het goedkoopste is, wordt bepaald door jouw energieverbruik.

Verbruik jij meer dan 50% van jouw stroom op daluur momenten? Dan is het dubbeltarief wellicht aantrekkelijk. Houdt dit in gedachten: het vergt heel wat om je energiegebruik te verplaatsen naar de daluren. Veel apparaten gebruiken de hele dag door stroom. Denk aan koelapparatuur en routers. Ga je de uitdaging van daluren besparing aan? Dan mag de wasdroger alleen ’s nachts draaien. Je zit er dus altijd wel min of meer aan vast. En het levert niet veel op. Ons advies: selecteer het enkeltarief. Bezuinigen door het dubbeltarief valt tegen. Daarnaast ben je met het enkeltarief vrij. Geen verplichte nacht-was. Meer info? Bekijk details van leveranciers als Energieflex.

Neem ik een variabel of vast energietarief?

Voornemens om van energie over te stappen in Nieuw-Schoonebeek? Dan is er de opties voor variabele of vaste tarieven. Maar wat is precies het onderscheid? Voor welk prijstype moet ik kiezen? Veel consumenten kiezen voor de vaste energietarieven. Hoe dat zit leggen we hieronder kort uit.

Vaste tarieven
Wil jij de zekerheid van het vaste tarief? Dan wisselen de prijzen gedurende de contractperiode niet. Zo weet je waar je aan toe bent. Worden de tarieven naar beneden bijgesteld? Dan gaat het tarief van jou niet naar beneden. Rondom Nieuw-Schoonebeek is het vaste energietarief veelvuldig afgesloten.

Variabele tarieven
Kies jij het variabele tarief? Dan is het mogelijk dat prijzen van energie en andere afspraken wisselen. Het is aannemelijk dat dit meerdere keren gebeurt, vaak in het voorjaar en najaar. De energieprijzen worden omhoog of naar beneden bijgesteld. De ontwikkelingen van de prijzen is lastig te voorspellen. In de praktijk is het zelden voordeliger.

Hoe kan ik mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet blij met jouw huidige energieleverancier? Niet tevreden over uw huidige prijs voor gas en stroom? Wellicht kun je jouw huidige energiecontract opzeggen en hierna overstappen. En de besparing is niet mals. Energiemaatschappijen hanteren speciale welkomstpremies. Maar wanneer kan ik overstappen? Maar hoe werkt dat precies? Volg daarvoor het stappenplan hieronder.

Kan ik wisselen?
Getekend voor een ‘onbepaalde tijd’ prijsafspraak? Er geldt dan vaak een opzegtermijn van een kleine maand. Je kunt dan gemakkelijk zonder boete van je contract af. Maar heb je gekozen voor een contract met een vaste looptijd? Dan moet je de termijn uitzitten. Eerder opzeggen kan wel, maar houd dan rekening met de (verplichte) opzegvergoeding. Deze boete wisselt, maar is al snel €277

 1. Bekijk wanneer jouw contract afloopt.
 2. Check energieprijzen op basis van jouw woonplaats en verbruik.
 3. Zoek de beste en voordeligste aanbieder.
 4. Het contractvoorstel wordt toegestuurd.
 5. Je mag het aanbod nog 14 dagen in overweging nemen.
 6. De aankomende leverancier is verantwoordelijk voor het opzeggen + de overstap.
 7. De nieuwe verbintenis gaat gelden op de datum die je in de aanvraag hebt vermeld.

Overstappen + zonnepanelen: is dit ingewikkeld?

In Nieuw-Schoonebeek zonnepanelen laten plaatsen? In dat geval wek jij zelf al energie op. Genereer je meer stroom dan jullie verbruiken? Deze stroom lever je dan aan het net terug in de provincie Drenthe. Na afloop van elk jaar wordt je hierin tegemoetgekomen. We spreken dan over salderen. Zeker als je zonnepanelen hebt is het verstandig per jaar de tarieven te vergelijken. Je vindt hierna wat specifieke informatie. Mensen zochten ook naar: goedkoopste gas en stroom in Hempens.

 1. Taxeer jullie eigen verbruik (gebruikte stroom – opgewekte stroom). Dit kan een negatief getal zijn. Je panelen leveren dan te veel stroom.
 2. Vul jouw locatie in + het gasverbruik. Voer in het vakje ‘stroom’ je feitelijke verbruik in. Kwam uit jouw berekening geen positief getal? Dan koop je dus 0 Kwh in.
 3. Je checkt nu de meest betaalbare stroomaanbieder gebaseerd op jouw verbruik en locatie. Cruciaal: Lees altijd meer info over de specifieke terugleververgoeding.
 4. Bepaal je termijnbedrag.
 5. Kies de datum van overstappen. Goed om te weten: stap niet over in- of vlak na de zomer.

energie vergelijken Nieuw-Schoonebeek


Zo vind je de goedkoopste energie in Nieuw-Schoonebeek

Is jouw energierekening te hoog? Of ga je binnenkort verhuizen en zoek je naar een goede stroom-aanbieder? Bekijk nu moeiteloos de goedkoopste stroom in Nieuw-Schoonebeek (en gas). Berekenen, vergelijken en overstappen gaat gemakkelijk door het volgende te doen:

1. Geef door om welke plaats het gaat (Drenthe)
2. Geef een schatting door van het geschatte stroom- en gasverbruik.
3. Heb je een dubbel of enkele meter?
4. Kies eventueel voor enkel aanbieders met groene energie.
5. Zoek je een flexibel contract of juist iets voor 1 jaar of 3 jaar?
6. Welke prijsafspraak geniet je voorkeur? Hier kun je kiezen tussen variabel of vast.
7. Bekijk de zoekresultaten en stap direct online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Grootste aanbieder
2 jaar vast of variabel
Fikse welkomstkorting

logo essent

Essent

Levert ketels
Vaste prijs gas
Flinke aanbiedingen

logo eneco

Eneco

Toon thermostaat
Tussentijds aanpassen
Interessante acties

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Sinds 2005
Verschillende contracten
Flinke aanbiedingen

logo oxxio

Oxxio

7.3 klantbeoordeling
Vaste & variabele prijzen
Mooie welkomstpremie

logo current

Qurrent

10+ duurzaamheid
Vaste prijs gas
Scherpe welkomstpremie

logo green choice

Green Choice

Bosgecompenseerd gas
Termijnbedrag wijzigen
Mooie aanbiedingen

logo energie flex

EnergieFlex

Flex Standaard
Overstaphulp
Flinke aanbieding

logo engie

Engie

Ook nieuwbouw
Simpele voorwaarden
Mooie welkomstbonus

logo energie direct

Energiedirect.nl

Groene energie
Online verbruik inzien
Fikse welkomstbonus

logo delta energie

Delta

100% groene stroom
Eenvoudig afsluiten
Goede aanbiedingen

logo budget energie

Budget Energie

100% efficiënt
Goede service
Fikse welkomstpremie


Prijzen gas vergelijken in Nieuw-Schoonebeek

Het verbruik van gas vormt voor een groot deel de energierekening. Gas gebruiken we voor de verwarming van het huis, om te douchen en voor bijv. keukenapparaten. Meteen in contact komen met de goedkoopste gasleverancier in Nieuw-Schoonebeek? Door onze gas-vergelijker te gebruiken check je probleemloos de meest goedkope gasleverancier. Op die pagina vind je actuele gasprijzen, met alle aanbiedingen en welkomstbonussen. Weten wat jij per maand kunt besparen? Kies de postcode, huisnummer en verbruik per jaar in, en check de laagste gasprijzen voor jouw verbruik (Emmen). Een interessante leverancier kunnen vinden? Online sluit je dit tegenwoordig gemakkelijk over. Dit is niet moeilijk. Je hoeft niet zelf op te zeggen. Je leverancier zorgt voor al het papierwerk. Er is een bedenktijd van +/- 14 kalenderdagen. Binnen dit stadium ben je vrij om er toch van af te zien. Regel jouw overstap in slechts een half uur, en laat die korting voor nieuwe klanten niet liggen. Op energieaanbiedingvergelijken.nl kun je ook Energie vergelijken Zaltbommel.

Duurzame energie vergelijken Vind de goedkoopste stroom- en gasleverancier voor jouw woning in de gemeente Emmen.