Energie vergelijken Steyl Vergelijk de energieaanbieders en krijg kortingen tot wel €244


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Moeiteloos en binnen mum van tijd energieprijzen vergelijken in Steyl? Het aantal energiemaatschappijen is enorm. Denk aan erkende leveranciers van stroom zoals bijv. Allure Energie en Innova Energie. En er komen nog steeds nieuwe partijen bij. Waar moet ik zijn voor de goedkoopste stroom in Steyl? Vergelijk actuele prijzen voor stroom en gas voor jouw situatie. Hoe doe ik dit? Heel eenvoudig! Voer een postcode en huisnummer in, schat hoeveel je per jaar verbruikt (kWh stroom en m3 gas) en geef aan welke meter je hebt (voor dubbel- of enkel tarief). Hierna kies je de ideale looptijd van het energiecontract (bijvoorbeeld 1 jaar of direct opzegbaar) en kies je het gewenste energietarief. Eventueel kun je filteren op enkel duurzame energie. Hierop volgend ontdek je binnen een paar seconden de goedkoopste energieleverancier. Per aanbieder vind je wat je per jaar kwijt bent en de beschikbare welkomstkorting. Zoek je wat handig naslagwerk? Op energieaanbiedingvergelijken.nl vind je alle info over gas, stroom en licht in Steyl.

Alle energieaanbieders

Vergelijk de tarieven van alle grote maatschappijen

Overstappen is zo gepiept

In een paar minuten overstappen naar een andere aanbieder

Minder betalen voor energie

Ontdek de goedkoopste leverancier, en bespaar meteen €214

Een laag tarief voor gas en stroom Een goedkoop energiecontract afsluiten. Ook voor jou interessant? Wij leggen het allemaal voor je uit.

Welke energiecontract-looptijd kies ik?

Veel mensen denken als volgt: jouw energiecontract direct ondertekenen voor een langdurige periode. Populaire opties zijn 1, 2, of 5 jaar. Zo kun je met een gerust hart je rekeningen betalen. Kies jij voor een lange termijn contract? Dan is de kortingsactie nog gunstiger. Is dit waar? Het klinkt vreemd, maar energiecontracten werken niet zo. Het tegendeel is waar: langdurige overeenkomsten zijn kostbaarder dan kortstondige contracten. Wil je een goedkoop energiecontract in Steyl? Ga dan voor een kortlopend contract (1 jaar). Je vindt een rekening voorbeeld in de tabel hieronder van EnergieFlex.

Waarom korte contracten goedkoper zijn (gemiddeld gezin)

Contract Aanbieder Korting Bonus/maand Jaarkosten
1 jaar EnergieFlex €150 €12,50 €1.604,00
3 jaar EnergieFlex €340 €9,44 €1.724,00
5 jaar EnergieFlex €0 €0 €1.844,00

Bij contracten van 2 of 3 jaar daalt het tarief voor gas en stroom. Je ontvangt helaas maar één keer de welkomst vergoeding. De bonus komt bij jaarcontracten elk jaar opnieuw om de hoek kijken. Dit is de reden voor de gunstige jaarcontracten. Je dient elk jaar weer te switchen voor de bonus.

Waar moet ik zijn voor goedkope groene energie?

Groene stroom is natuurlijk goed voor het milieu (duurzaam). Dit zijn bronnen die onuitputtelijk zijn. Bijvoorbeeld zon, wind en water. Het duurzame hiervan is dat er geen CO2 vrijkomt. Zo draag jij ook bij aan een schoner milieu. Vaak wordt beweerd dat groene stroom duurder is dan grijze energie. De ecostroom is flink goedkoper geworden. Via onze tool vergelijk je snel & soepel aanbieders van groene stroom in de buurt. Activeer hiervoor de filter “100% duurzame energieleveranciers Steyl”. Daarnaast kun je sorteren op stroom opgewekt door zonnepanelen of juist windmolens. Of filter op slechts groene stroom met NL oorsprong.

Veel gekozen groene energie in Steyl:

 1. Vandebron
 2. Leon Zeewolde
 3. Qurrent

Een dubbele of enkele meter, wat past bij mij?

Iedere bewoner van Steyl met een energieaansluiting heeft een enkele of dubbele meter. Wat is het onderscheid tussen de meters? Met zo’n enkele meter wordt het verbruik afgerekend tegen 1 tarief. Met zo’n dubbele meter kunnen er twee prijzen worden gehanteerd. Een tarief voor de piekuren (overdag) en een lager tarief in de daluren (na 9 uur ’s avonds, in de weekenden en reguliere feestdagen). Welk tarief voor jullie het beste is, verschilt per situatie.

Verbruik je het grootste gedeelte van de energie op daluur tijden?Dan past het dubbeltarief mogelijk bij jou. Vergeet niet: het valt soms tegen om het energieverbruik te verschuiven naar de daluren. Veel van je apparaten staan 24 uur per dag aan. Voorbeelden zijn computers en keukenapparatuur. En wil je de daluren optimaal benutten? Dan kan de wasmachine alleen ’s avonds laat aan. Je zit er dus altijd wel min of meer aan vast. En de opbrengst is marginaal.Onze aanbeveling: het enkeltarief is eenvoudiger! De energierekening verlagen met het dubbeltarief is niet eenvoudig. Daarnaast ben je met het enkeltarief veel meer flexibel qua verbruik. Lees online nu alles over de aanbieder E.ON.

Moet ik kiezen voor een variabel- of vast energietarief?

Van plan om over te stappen van energie in Steyl? De twee contractsoorten zijn vaste en variabele tarieven. Hoe verhouden deze tarieven zich tot elkaar? En wat is handig gezien mijn stroomverbruik? Het gros van de woningen gebruikt het vaste energietarief. Een toelichting hierop kun je hieronder vinden.

Vaste tarieven
Wil jij de zekerheid van het vaste tarief? Dan wijzigen de tarieven nooit zolang jouw contract loopt. Je hebt hier dus geen omkijken naar. Verlaagt de maatschappij de tarieven tussendoor? Dan zul jij daar niks van merken. In de regio Steyl zijn de vaste energietarieven zeer zeker geschikt.

Variabele tarieven
Geef jij de voorkeur aan een variabel tarief? Dan is het mogelijk dat prijzen van energie en de voorwaarden veranderen. Doorgaans vindt dit 2 keer per jaar plaats, doorgaans in de periode Juli en Januari. Tarieven kunnen omhoog en naar beneden. De prijs en tarief-ontwikkelingen is niet gemakkelijk te voorspellen. Dit is niet altijd de meest voordelige mogelijkheid.

Hoe kan ik mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet tevreden over jouw aanbieder van gas en licht? Zijn je kosten voor gas en stroom te hoog? Doorgaans kun jij jouw huidige energiecontract opzeggen en daarna overstappen. En dat kan flink geld besparen. Aanbieders van energie en gas bieden namelijk daverende welkomstpremies. Kan ik de overstap direct in gang zetten? Welke stappen moet ik hiervoor nemen? Uitgebreide instructies zijn op deze pagina te vinden.

Kan ik overstappen?
Heb je een contract met onbepaalde tijd? Er geldt dan vaak een opzegtermijn van 1 maand. Je kunt dan gemakkelijk zonder boete van je contract af. Heb je echter een contract met een vaste looptijd? Dan moet je de termijn uitzitten. Eerder opzeggen kan wel, maar resulteert in een (aanzienlijke) opzegvergoeding. De boete loopt op tot €145

 1. Bekijk wanneer jij mag overstappen.
 2. Vind de goedkoopste maatschappij gebaseerd op jullie verbruik.
 3. Sorteer de beste en voordeligste aanbieder.
 4. Je ontvang een voorstel voor het nieuwe contract.
 5. Tijdens de 14 dagen bedenktijd kan je nog overstappen.
 6. Je nieuwe energiemaatschappij verwerkt alles netjes met je huidige aanbieder.
 7. Deze kersverse overeenkomst gaat in zoals / wanneer jij hebt aangegeven.

Overstappen + zonnepanelen: werkt dat anders?

In Steyl zonnepanelen op jullie huis? Dan wek je deels jouw eigen stroom op. Is jullie verbruik lager dan de zelf opgewekte stroom? Dan kan jij deze stroom terugleveren in de provincie Limburg. Elke 12 maanden vind hiervoor een compensatie plaats. Dit noemen we salderen. Ook met zonnepanelen is een vergelijking van energieprijzen een must. Maak gebruik van ons ontwikkelde stappenplan. Wellicht spreekt dit je ook aan: goedkoopste gas en stroom in Nieuweroord.

 1. Taxeer jullie eigen verbruik (trek de geschatte opgewekte stroom van het geschatte verbruik af). Is dit een getal in de min? Je panelen leveren dan te veel stroom.
 2. Vul jouw locatie in + het gasverbruik. Vul bij stroom jouw netto verbruik in. Was er sprake van een netto negatief verbruik? Kies dan voor 0 Kwh.
 3. Je ontdekt nu de goedkoopste aanbieder , berekend op basis van jouw gegevens. Aanwijzing: De terugleververgoeding kan verschillen per aanbieder.
 4. Bepaal je termijnbedrag.
 5. Maak een keuze voor een ingangsdatum. Tip: overstappen rond de zomer is vaak niet handig.

energie vergelijken Steyl


Vind de goedkoopste energie in Steyl

Zou jij wel willen besparen op jouw stroomverbruik? Of ga je binnenkort op jezelf wonen en zoek je een nieuwe stroomaanbieder? Kies nu eenvoudig de goedkoopste stroom in Steyl (en gas). Berekenen, vergelijken en overstappen kan je nu online doen zonder moeite:

1. Vul je postcode en huisnummer in (Limburg)
2. Geef een schatting door van het geschatte stroom- en gasverbruik.
3. Heb je een dubbel of enkele meter?
4. Geef aan of je uitsluitend groene energie wil vergelijken.
5. Kies de looptijd van het contract (1 jaar, 2 jaar, 3 jaar of direct opzegbaar).
6. Selecteer het gewenste energietarief. Vaste of juist variabele prijzen?
7. Ontdek de energiemaatschappij met de laagste prijs laat het overstappen voor je regelen.

logo-vattenfall

Vattenfall

Steeds duurzamer
2 jarig contract
Mooie aanbiedingen

logo essent

Essent

Levert panelen
Termijnbedrag wijzigen
Flinke welkomstbonus

logo eneco

Eneco

Verspillingscheck
Online account
Goede aanbieding

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Ook alles-in-1
Gemakkelijk oversluiten
Fikse welkomstpremie

logo oxxio

Oxxio

24/7 app-contact
Overstaphulp
Flinke welkomstkorting

logo current

Qurrent

NL windenergie
Persoonlijke service
Scherpe welkomstkorting

logo green choice

Green Choice

Eigen windenergie
2 jaar vast of variabel
Fikse welkomstbonus

logo energie flex

EnergieFlex

Flex Standaard
2 jarig contract
Scherpe aanbiedingen

logo engie

Engie

100% duurzaam
Persoonlijk advies
Interessante acties

logo energie direct

Energiedirect.nl

Groene energie
Overstaphulp
Hoge aanbiedingen

logo delta energie

Delta

100% Zeeland
Flexibele of vaste prijs
Fikse welkomstbonus

logo budget energie

Budget Energie

Goedkoop groen
Variabele gasprijzen
Hoge aanbieding


Prijzen gas vergelijken in Steyl

Het verbruikte gas neemt een groot deel in van de maandelijkse energierekening. Gas gebruiken we voor de verwarming van het huis, voor een lekker warm bad en voor sommige keukenapparatuur. Maar wat is nu de goedkoopste gasleverancier in Steyl? Door de gas-vergelijker tool in te vullen ontdek je binnen mum van tijd de goedkoopste gas aanbieder. Via de vergelijker staat een overzicht van alle gasprijzen, inclusief acties en welkomstcadeaus. Alle actuele gastarieven onder elkaar? Vul jouw postcode en een begroting van het gasverbruik, en bekijk de gunstigste gas-prijzen uit de regio (Venlo). Een goedkope organisatie ontdekt? Sluit je contract dan z.s.m. over. Dit vergt verder geen kennis. Je hoeft bijvoorbeeld zelf niets op te zeggen. Dit doet de nieuwe energie- en gasmaatschappij. Je hebt vervolgens 2 weken bedenktijd. Binnen dit stadium ben je vrij om er toch van af te zien. Waar wacht je op? Stap meteen over, en ontvang een scherpe welkomstbonus. Start nu ook met Energie vergelijken Drogeham.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk stroom- en gastarieven voor jouw woning in de gemeente Venlo.