Energie vergelijken Strijbeek Vergelijk de energieaanbieders en ontvang een voordeel tot €244


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Moeiteloos en binnen enkele seconden energieprijzen vergelijken in Strijbeek? De keuze is vandaag de dag erg groot. Hierbij kun je denken aan stroom maatschappijen zoals bijv. Clean Energy of NLE. En er komen steeds meer aanbieders bij. Waar moet ik zijn voor de goedkoopste stroom in Strijbeek? Vergelijk stroom- en gasprijzen voor jouw woning. Hoe werkt dat vergelijken? Het is simpel. Vul jouw postcode + huisnummer in, schat hoeveel je per jaar verbruikt (kWh stroom en m3 gas) en geef aan welke meter je hebt (een dubbele of enkele meter). Daarna kies je de ideale looptijd van het energiecontract (dit kan zijn 2 jaren of een altijd opzegbaar contract) en maak je een keuze voor het variabele of vaste tarief. Wil je groene energie? Vink dit dan aan. Hierna ontdek je meteen de goedkoopste energieleverancier. Per energieaanbieder check je de jaarlijkse kosten en de geldende cashback-korting. Meer weten over de verschillende aanbieders? Via deze pagina ontdek je alle info over stroom, gas en licht in Strijbeek.

Alle maatschappijen

Vergelijk tarieven van populaire maatschappijen

Snel online overstappen

Zoek de meest voordelige aanbieder in een paar minuten.

Goedkopere energierekening

Ontdek de goedkoopste leverancier, en bespaar tot wel €265

Minder betalen voor gas en stroom Besparen op je energierekening. Ook voor jou interessant? Lees hieronder alle informatie.

Hoe bepaal ik de looptijd van mijn energiecontract?

Het lijkt een goede keuze: jouw energiecontract gewoon vastzetten voor meerdere jaren. Doorgaans kan dit voor een t/m vijf jaar. Stijgt de stroomprijs? Dan heb je daar geen last van. Kies jij voor een lange termijn contract? Dan krijg je een hogere korting. Of juist niet? In de energiemarkt gelden deze wetten niet. Nu moet je opletten: energiecontracten met een lange looptijd zijn duurder dan kortlopende contracten. Op zoek naar een goedkoop energiecontract in Strijbeek? Ga dan voor een kortlopend contract (1 jaar). Ter illustratie hebben hieronder een berekening weergegeven van Green Choice .

Korte energiecontracten zijn goedkoper (van een doorsnee-gezin)

Contract Aanbieder Korting Premie/maand Jaarkosten
1 jaar Green Choice €250 €20,83 €1.604,50
3 jaar Green Choice €120 €3,33 €1.724,50
5 jaar Green Choice €0 €0 €1.844,50

Naarmate de contractperiode toeneemt betaal jij een voordeliger tarief. Je ontvangt helaas maar één keer de welkomst vergoeding. Bij jaarcontracten heb je ieder jaar opnieuw recht op een nieuwe bonus. Dit maakt de jaarcontracten aantrekkelijk geprijsd. Praktisch houdt dit in dat je elke 12 maanden overstapt.

Is groene energie duurder dan grijze energie?

Groene stroom heeft een duurzame oorsprong (soms BIO). Beter gezegd: bronnen die we niet kunnen uitputten. Windmolens, zonnecellen en water. Het duurzame hiervan is dat er geen CO2 vrijkomt. Zo draag jij ook bij aan een schoner milieu. De meeste mensen hebben het idee dat er aan groene stroom een flink prijskaartje zit. De ecostroom is flink goedkoper geworden. Aan de hand van onze zoekmachine vergelijk je supersnel en probleemloos de verschillende aanbieders van groene stroom. Hiervoor kies je het selectievakje “alleen duurzame energieleveranciers Strijbeek”. Optioneel kun je zelfs filteren op energie afkomstig van wind of de zon. Of beperk je zoekopdracht tot in eigen land opgewekte groene energie.

Veel gekozen groene energie in Strijbeek:

 1. DELTA
 2. Essent
 3. NLE

Een dubbele of enkele meter, wat past bij mij?

Elke woning in Strijbeek waar stroom verbruikt wordt kan een enkele of dubbele meter bevatten. Hoe verschillend zijn deze meters? Bij deze enkele meters wordt het verbruik afgerekend tegen 1 tarief. Heb je een dubbele meter, dan kunnen de tarieven worden uitgesplitst. Een prijs voor piekuren (overdag, tussen 7:00 en 21:00) en een apart tarief voor daluren (later op de avond, in het weekend en met feestdagen). Welk tarief het goedkoopste is, verschilt per situatie.

Gebruik je relatief veel van jouw stroom in de daluren? Pas dan loont het dubbeltarief. Neem dit in acht: het is soms best moeilijk om het stroomverbruik naar de daluren te verschuiven. Sommige apparatuur verbruikt 24/7 stroom. Neem nou de vrieskist of WIFI. En wil je de daluren optimaal benutten? Dan kan de wasmachine alleen ’s avonds laat aan. Het heeft dus een grote impact op je leven. En je wint hooguit een paar tientjes. Wij adviseren daarom: een enkeltarief is duidelijker. Besparen met dubbeltarief is gewoon lastig. Een ander voordeel: je bent met een enkeltarief erg flexibel in je stroomconsumptie. Bekijk direct de aanbieder Innova Energie.

Kies ik voor een vast of variabel energietarief?

Voornemens om van energie over te stappen in Strijbeek? Het aanbod bestaat uit vaste en variabele tarieven. Hoe verhouden deze tarieven zich tot elkaar? En wat past bij mijn situatie? De meest gekozen optie is de vaste energietarieven. Hoe dat zit leggen we hieronder kort uit.

Vaste tarieven
Geef jij de voorkeur aan een vast tarief? Dan wisselen de prijzen tijdens het contract niet. Zo weet je waar je aan toe bent. Verlaagt de maatschappij de tarieven tussendoor? Dan betaal jij nog steeds hetzelfde tarief. In de regio Strijbeek zijn de vaste energietarieven voor veel mensen populair.

Variabel tarief
Ga jij voor het variabele tarief? Dan sluiten wij niet uit dat energietarieven binnen jouw contract schommelen. Dit kan ik meerder periodes plaatsvinden, in eind Juli en in begin Januari. Tarieven kunnen omhoog en naar beneden. De wisseling van prijzen zijn niet met zekerheid te zeggen. Dit is niet altijd de meest voordelige mogelijkheid.

Ik wil mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe doe ik dat?

Niet te spreken over jouw huidige energie aanbieder? Vind je de energienota aan de hoge kant? Dan kun je mogelijk jouw huidige energiecontract opzeggen en direct overstappen. En dat scheelt je serieus geld. Energieaanbieders kunnen een aanbod doen met prachtige welkomstaanbiedingen. Per wanneer kan ik overstappen? Maar hoe werkt dat precies? Volg daarvoor het stappenplan hieronder.

Kan ik overstappen?
Getekend voor een ‘onbepaalde tijd’ prijsafspraak? Er geldt dan vaak een opzegtermijn van 1 maand. In dit geval ben je dus vrij om op te zeggen. Maar heb je gekozen voor een contract met een vaste looptijd? Dan kan men niet zomaar oversluiten. Voortijdig switchen kan, maar resulteert in een (aanzienlijke) opzegvergoeding. Deze boete wisselt, maar is al snel €167

 1. Achterhaal wat de einddatum van het contract is.
 2. Check energieprijzen gebaseerd op jullie verbruik.
 3. Zoek de beste en scherpste stroomaanbieder.
 4. Het voorstel van het contract komt jouw kant op.
 5. De 14 dagen daarna kun je eventueel nog wisselen.
 6. De volgende maatschappij sluit jouw energie netjes over.
 7. Deze kersverse overeenkomst gaat gelden op de datum die je in de aanvraag hebt vermeld.

Overstappen en zonnepanelen: is dit ingewikkeld?

In Strijbeek zonnepanelen tot je beschikking? Dan zorg jij (deels) voor eigen stroom. Genereer je meer stroom dan jullie verbruiken? Het is dan mogelijk stroom terug te leveren in de provincie Noord-Brabant. Elke 12 maanden wordt je hierin tegemoetgekomen. In de volksmond is dat ‘salderen’. Ook wanneer je zonnepanelen bezit is een vergelijking van energieprijzen een must. Hieronder bieden wij een helder stappenplan. Vind alles uit over de goedkoopste gas en stroom in Nieuwstadt.

 1. Achterhaal je exacte verbruik (de stroom die je consumeert – de stroom die je opwekt). Bij sommige huishoudens is dit een negatieve uitkomst. Deze situatie duidt op overcapaciteit van energie.
 2. Vul jouw gegevens in de vergelijker in. Voer in het vakje ‘stroom’ je feitelijke verbruik in. Kwam je hier op een negatief getal uit? Vul hier dan 0 Kwh in.
 3. Je ontdekt direct de aantrekkelijkste stroomaanbieder voor jouw situatie. Suggestie: Terugleververgoedingen kunnen per energiebedrijf anders zijn.
 4. Kies een voorschotbedrag dat past bij jouw verbruik.
 5. Geef aan wanneer je wil overstappen. Tip: overstappen rond de zomer is vaak niet handig.

energie vergelijken Strijbeek


Vind de goedkoopste energie in Strijbeek

Zou jij wel willen besparen op jouw stroomverbruik? Of heb je een nieuwbouwwoning en zoek je een nieuwe stroomleverancier? Zoek nu meteen de goedkoopste stroom in Strijbeek (en gas). Berekenen, vergelijken en overstappen doe je met de volgende stappen:

1. Voer de gegevens van jullie huis in (Noord-Brabant)
2. Begroot jouw maandelijkse verbruik (gas en stroom).
3. Kies het piek- of daltarief, of juist 1 vaste prijs.
4. Kies eventueel voor enkel aanbieders met groene energie.
5. Kies de looptijd van het contract (1 jaar, 2 jaar, 3 jaar of direct opzegbaar).
6. Aan wat voor prijsstelling wil jij je verbinden? Vaste of juist variabele prijzen?
7. Ga voor de voordeligste energieleverancier en stap direct online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Steeds duurzamer
Flexibele of vaste prijs
Goede welkomstkorting

logo essent

Essent

Slim besparen
Duidelijke voorwaarden
Aanzienlijke kortingen

logo eneco

Eneco

Ga voor groen
Gemakkelijk oversluiten
Flinke welkomstpremie

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Solarconcepten
Goede klantenservice
Scherpe welkomstbonus

logo oxxio

Oxxio

Europese windstroom
Charmante service
Aanzienlijke kortingen

logo current

Qurrent

Eigen zonnepark
Vaste prijs gas
Scherpe aanbiedingen

logo green choice

Green Choice

Écht groen
Sympatieke service
Mooie welkomstcadeaus

logo energie flex

EnergieFlex

Flex Prepaid
Persoonlijk advies
Goede aanbiedingen

logo engie

Engie

Wereldwijd actief
Diverse prijsafspraken
Hoge aanbiedingen

logo energie direct

Energiedirect.nl

Regelneef app
Meerdere contracten
Mooie welkomstpremie

logo delta energie

Delta

Puur Zeeuws Groen
Maandelijks bijstellen
Flinke aanbiedingen

logo budget energie

Budget Energie

100% efficiënt
3 jarig contract
Hoge welkomstcadeaus


Prijzen gas vergelijken in Strijbeek

Ons gasverbruik bepaalt deels de energierekening die op de mat valt. Wat voor functie heeft gas? Wel, om onze woningen op te warmen, om water op te warmen en voor bijv. keukenapparaten. Maar wat is nu de goedkoopste gasleverancier in Strijbeek? Met behulp van onze gas-vergelijker tref jij snel & overzichtelijk de goedkoopste aanbieder. Op deze website kun je alle gasprijzen bekijken, en ook de kortingsacties en welkomstbonussen. Hoeveel kan jij besparen op je gasverbruik? Geef je postcode, huisnummer en gasverbruik op jaarbasis in, en ontdek de goedkoopste gasprijzen voor jouw locatie en gasverbruik (Alphen-Chaam). Een betaalbare leverancier gevonden? Zet dan de overstap in werking. Dit gaat gemakkelijker dan je denkt. Maak je niet druk over het opzeggen van je huidige contract. Dit doet de nieuwe energie- en gasmaatschappij. Jij krijgt daarna een halve maand bedenktijd. Binnen dit stadium kun je nog van het contract af. Stap vandaag nog over, en laat die korting voor nieuwe klanten niet liggen. Andere regio? Begin nu direct met Energie vergelijken Duiven.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk alle stroom- en gasaanbieders en stap online over in de gemeente Alphen-Chaam.