Energie vergelijken Sweikhuizen Vergelijk energiemaatschappijen en ontvang een voordeel tot €262


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Eenvoudig en razendsnel energieprijzen vergelijken in Sweikhuizen? Er zijn steeds meer energieleveranciers. Gerespecteerde organisaties zijn stroommaatschappijen zoals bijv. Eneco of NLE. En er komen alsmaar nieuwe partijen bij. Alleen hoe vind ik de goedkoopste stroom in Sweikhuizen? Vergelijk nu gas- en stroomprijzen voor jouw thuis. Hoe kan ik beginnen? Het is een fluitje van een cent. Vul jouw postcode + huisnummer in, selecteer hoeveel je ongeveer verbruikt (m3 gas en Kwh stroom) en selecteer de gewenste meter (enkele- of dubbele meter). Daarna bepaal je de looptijd van het energiecontract (vaak kies je uit 1 – 5 jaar vast of maandelijks opzegbaar) en geef je jouw voorkeur door qua energietarief. Wil je groene energie? Vink dit dan aan. Aansluitend ontdek je ogenblikkelijk de goedkoopste energieleverancier. Van iedere aanbieder check je wat je per jaar kwijt bent en de aantrekkelijke korting. Advies nodig? Op energieaanbiedingvergelijken.nl check je rijke informatie over gas, stroom en licht in Sweikhuizen.

Alle leveranciers

Alle bekende energie aanbieders met elkaar vergelijken

Gemakkelijk overstappen

Check je besparing en sluit online snel over

Bespaar op je energierekening

Vergelijk energie op basis van jouw situatie, en bespaar tot wel €175

Een lage stroom- en gasrekening. Op kosten voor energie besparen. Wie wil dat nou niet? Pak deze kans en stap over.

Welke looptijd van het energiecontract kies ik?

Het klinkt zo logisch: jouw energiecontract meteen vastzetten voor meerdere jaren. Dit kan voor bijv. 1, 2, of 4 jaar. Je kunt kiezen voor de periode waar jij je prettig bij voelt. Kies jij voor een lange termijn contract? Dan krijg je een hogere korting. Mee eens? Het klinkt vreemd, maar energiecontracten werken niet zo. Let nu goed op: langetermijncontracten zijn duurder dan een korte verbintenis van bijv. 1 jaar. Wil jij ook een goedkoop energiecontract in Sweikhuizen? Kijk dan zeker tussen de korte termijn contracten. Hieronder hebben we een voorbeeldberekening gemaakt van Green Choice .

Kortlopende contracten zijn vaak goedkoper (gemiddeld verbruik van gemiddeld gezin)

Duur Leverancier Korting Bonus/maand Kostenplaatje
1 jaar Green Choice €220 €18,33 €1.605,10
3 jaar Green Choice €240 €6,67 €1.725,10
5 jaar Green Choice €0 €0 €1.845,10

Naarmate de contractperiode toeneemt zijn de tarieven voor verbruik iets gunstiger. Maar de welkomstpremie maakt het verschil. Bij elk jaarcontract krijg je elk jaar weer een bonus. Onderaan de streep is dit het voordeligst. Let op: je moet dan wel ieder jaar overstappen.

Welke maatschappij levert betaalbare groene energie?

Groene energie wordt opgewekt uit duurzame energiebronnen. Dit zijn bronnen die we onbeperkt kunnen gebruiken. Denk aan water, wind en zon. Het grote positieve aspect is dat er geen uitstoot van CO2 is. Zo blijven we samen zuinig op onze aardbol. Doorgaans heeft men het idee dat groene stroom duurder is dan grijze energie. De ecostroom is flink goedkoper geworden. Via deze website vergelijk je rap en gemakkelijk groene stroom maatschappijen op lokaal niveau. Klik wel even op het vakje met: “alleen duurzame energieleveranciers Sweikhuizen”. Tip: filter nu ook op energie van een windturbine of zonnepanelen. Of filter op in eigen land opgewekte groene energie.

Toonaangevende aanbieders van groene stroom in Sweikhuizen:

 1. E.ON
 2. Energieflex
 3. UnitedConsumers

Heb ik een dubbele of enkele meter?

Elke inwoner van Sweikhuizen die energie verbruikt heeft de beschikking over enkele of dubbele meters. Wat zijn de belangrijkste verschillen? Werk jij met een enkele meter? Dan is er 1 tarief voor alle stroom. Wanneer je een dubbele meter hebt kun je kiezen voor 2 tarieven. Een tarief voor de piekuren (vaak van 7 uur ’s ochtends tot 9 uur ’s avonds) en een apart tarief voor daluren (laat in de avond, op zaterdagen en zondagen en met bijv. kerst). Welke type tarief de laagste prijs geeft is, verschilt enorm per situatie.

Consumeer jij meer dan 50% van jouw stroom in de daluren? Dan is het dubbeltarief wellicht aantrekkelijk. Maar let op: het is soms best moeilijk om je energiegebruik te verplaatsen naar de daluren. De meest producten staan thuis continu aan. Neem nou computers en keukenapparatuur. En wil je meer doen in de daluren? Dan moet je bijvoorbeeld ook wassen in de daluren. Dit vergt dus een hele andere planning. En de winst is minimaal. Daarom ons advies: een enkeltarief is duidelijker. Minder betalen voor energie met het dubbeltarief is niet eenvoudig. Een ander voordeel: je bent met een enkeltarief vrij. Geen verplichte nacht-was. Kijk tussen de opties voor gas en stroom bij Vandebron.

Neem ik een variabel of vast energietarief?

Voornemens om van energie over te stappen in Sweikhuizen? Dan is er de opties voor flexibele of vaststaande prijzen. Waarin verschillen deze van elkaar? Voor welk prijstype moet ik kiezen? In de basis kiezen de meeste mensen voor de vaste energietarieven. Op deze pagina leggen we verschillen uit.

Vaste tarieven
Kies je het vaste tarief? Dan wijzigen de prijzen tijdens het contract niet. Dit geeft je zekerheid en duidelijkheid. Gaan de prijzen omlaag? Dan zul jij daar niks van merken. In Sweikhuizen zijn de vaste energietarieven zeer zeker geschikt.

Variabele tarieven
Ga jij voor het variabele tarief? Dan kan het gebeuren dat de tarieven voor energie gedurende jouw contractperiode veranderen. Maatschappijen bepalen de prijzen 2 maal per jaar, vaak in het voorjaar en najaar. Vanzelfsprekend gaan de prijzen dan omhoog of omlaag. Deze prijsaanpassing is lastig te voorspellen. In veel situatie is dit geen geschikte optie.

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe moet dat?

Zijn jullie niet enthousiast over jullie huidige energieleverancier? Vind je de huidige prijs voor energie te veel? Dan kun je mogelijk je actuele energiecontract opzeggen en snel overstappen. En dat merk je in de portemonnee. Leveranciers bieden je daverende welkomstaanbiedingen. Kan ik de overstap direct in gang zetten? Welke fases moet ik dan doorlopen? We bieden je hier een handig stappenplan.

Kan ik wisselen?
Ben jij een contract voor onbepaalde tijd aangegaan? Hou dan rekening met de opzegtermijn van 30 dagen. Opzeggen is eenvoudig en kost je geen geld. Heb je echter een contract met een vaste looptijd? Je kunt dan niet zo even overstappen. Eerder opzeggen kan wel, maar jij krijgt dan wel een opzegvergoeding voor je kiezen. De hoogte van de boete loopt op tot €176

 1. Achterhaal of en wanneer je kunt overstappen.
 2. Ga energieprijzen vergelijken aangepast op jouw woning.
 3. Spot de beste en aantrekkelijkste leverancier.
 4. Geeft direct je voorkeur aan voor een contracttype.
 5. Je hebt 14 dagen voordat je beslist.
 6. Jullie toekomstige energiemaatschappij zorgt dat het contract wordt overgesloten.
 7. Deze kersverse overeenkomst gaat in op de gekozen datum.

Overstappen met zonnepanelen: hoe gaat dat in z'n werk?

In Sweikhuizen zonnepanelen op jullie huis? Dan regel je natuurlijk zelf al een deel van de energie. Genereer je meer stroom dan jullie verbruiken? Dan kan jij deze stroom terugleveren in de provincie Limburg. Per jaar wordt je hierin tegemoetgekomen. Dit noemen we salderen. Juist wanneer je zonnepanelen hebt is energieprijzen vergelijken en overstappen interessant. Bekijk eens het volgende stappenplan. Ook interessant: goedkoopste gas en stroom in Nijeholtwolde.

 1. Achterhaal je exacte verbruik (gebruikte stroom – opgewekte stroom). Dit kan een negatief getal zijn. Deze situatie duidt op overcapaciteit van energie.
 2. Start de vergelijking op basis van postcode, huisnummer en gasverbruik. Vul bij stroom jouw netto verbruik in. Had je te maken met teveel opgewekte stroom?Selecteer dan 0Kwh stroom.
 3. Je ontdekt eenvoudig de aantrekkelijkste stroomleverancier , berekend op basis van jouw gegevens. Hint: Terugleververgoedingen kunnen per energiebedrijf anders zijn.
 4. Bepaal je termijnbedrag.
 5. Maak een keuze voor een ingangsdatum. Aanwijzing: in- of net na de zomer overstappen is niet voordelig.

energie vergelijken Sweikhuizen


Stap over naar de goedkoopste energie in Sweikhuizen

Zou jij wel willen besparen op jouw stroomverbruik? Of is er sprake van verhuizing en ben je bezig met oriënteren naar stroomaanbieders? Selecteer nu gemakkelijk de goedkoopste stroom in Sweikhuizen (en gas). Energie vergelijken en oversluiten is een fluitje van een cent:

1. Vul je adresgegevens in (Limburg)
2. Selecteer het geschatte stroomverbruik (kwh) en gasverbruik (m3).
3. Selecteer de meter die je hebt (enkele of dubbele).
4. Welke oorsprong (groen) moet de stroom hebben.
5. Zoek je een flexibel contract of juist iets voor 1 jaar of 3 jaar?
6. Welke prijsafspraak geniet je voorkeur? Het vaste tarief wordt het meest gekozen.
7. Zoek uit welke voordelige energie-aanbieder bij je past en laat het overstappen voor je regelen.

logo-vattenfall

Vattenfall

Veel energiebronnen
Tussentijds aanpassen
Mooie aanbiedingen

logo essent

Essent

VerbruiksManager
Persoonlijk advies
Scherpe aanbiedingen

logo eneco

Eneco

Ga voor groen
Tussentijds aanpassen
Fikse welkomstbonus

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Slimme meters
Vaste prijs stroom
Mooie aanbieding

logo oxxio

Oxxio

Europese windstroom
Vaste prijs gas
Fikse welkomstkorting

logo current

Qurrent

Slimme meter
Eenvoudig afsluiten
Prominente kortingen

logo green choice

Green Choice

Duurzaam opgewekt
Hulp bij overstappen
Hoge welkomstcadeaus

logo energie flex

EnergieFlex

Gecompenseerd gas
Flexibele stroomprijs
Verleidelijke kortingen

logo engie

Engie

Ook laadpalen
Contract wijzigen
Scherpe welkomstpremie

logo energie direct

Energiedirect.nl

Zonne-energie
Diverse prijsafspraken
Sublieme acties

logo delta energie

Delta

Warmtepompen
Vriendelijke service
Scherpe welkomstbonus

logo budget energie

Budget Energie

Goedkoop groen
Inzicht in je verbruik
Scherpe welkomstkorting


Prijzen gas vergelijken in Sweikhuizen

Ons gasverbruik vormt voor een groot deel de energierekening. Gas gebruiken we voor de verwarming van het huis, voor warm water en om het fornuis te gebruiken. Meteen overstappen naar de goedkoopste gasleverancier in Sweikhuizen? Vul jij bovenaan deze pagina de gas-vergelijk in, dan ontdek je in luttele seconden de meest voordelige leverancier. Met behulp van deze site staat een overzicht van alle gasprijzen, inclusief lopende kortingen en welkomstpremies. Hoeveel kan jij besparen op je gasverbruik? Voer jouw locatie en het geschatte verbruik per jaar in, en achterhaal de laagste gasprijzen uit de regio (Schinnen). Een voordelige partij aangetroffen? Stap dan direct online over. Dit vergt verder geen kennis. Je hoeft bijvoorbeeld zelf niets op te zeggen. Dit doet de nieuwe energie- en gasmaatschappij. Jij krijgt daarna een halve maand bedenktijd. In die dagen mag je er – zonder opgaaf van reden – onderuit. Waar wacht je op? Stap meteen over, en kijk hoeveel welkomstbonus er voor jou klaarligt. Andere regio? Begin nu direct met Energie vergelijken Echteld.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk stroom- en gastarieven voor jouw situatie in de gemeente Schinnen.