Energie vergelijken t Veld Vergelijk de voordeligste energie aanbieders en bespaar tot €233


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Eenvoudig en binnen mum van tijd energieprijzen vergelijken in t Veld? Het aanbod energieaanbieders is vrij groot. Hierbij kun je denken aan stroommaatschappijen als bijvoorbeeld Clean Energy en HVC. En er komen alsmaar nieuwe partijen bij. Alleen hoe vind ik de goedkoopste stroom in t Veld? Vergelijk nu de actuele tarieven voor jouw individuele situatie. Hoe gaat dat? Het is simpel. Voer je postcode en huisnummer in, geef aan wat het verbruik is (gas plus stroom) en kies het soort meter, (dubbel of enkel). Hierna bepaal je de looptijd van het contract (opties zijn bijv. 1 3 jaar of een flexibel maandcontract) en kies je het gewenste energietarief. Wil je groene energie? Vink dit dan aan. Vervolgens zie je ogenblikkelijk de goedkoopste energieleverancier. Per aanbieder vergelijk je de kosten per 12 maanden en de aantrekkelijke cashback-korting. Advies nodig? Via deze website lees je uitvoerige details over gas, stroom en licht in t Veld.

Alle energiemaatschappijen

Vergelijk de prijzen van erkende leveranciers

Gemakkelijk overstappen

Vind de laagste prijs en stap meteen online over

Goedkopere energierekening

Check & vergelijk alle actuele prijzen, en bespaar tot wel €184

Een lage stroom- en gasrekening. Een goedkoop energiecontract afsluiten. Ook voor jou interessant? Bekijk direct meer informatie

Welk contracttype (looptijd) heeft je voorkeur?

Het lijkt verstandig: het energiecontract slim voor een aantal jaar vastzetten. Doorgaans kan dit voor een t/m vijf jaar. Stijgt de stroomprijs? Dan heb je daar geen last van. Wanneer je langere tijd klant wordt zijn de voordelen nog veel groter. Is dat zo? In de energiemarkt gelden deze wetten niet. Nee, het wordt nog mooier: energiecontracten met een lange looptijd zijn duurder dan kortdurende prijsafspraken. Wil jij ook een goedkoop energiecontract in t Veld? Dan kun je het beste kiezen voor een korte looptijd. Ter illustratie hebben hieronder een berekening weergegeven van Essent .

Een voorbeeld (gemiddeld verbruik van gemiddeld gezin)

Contract Leverancier Bonus Premie/maand Overzicht
1 jaar Essent €140 €11,67 €1.605,45
3 jaar Essent €310 €8,61 €1.725,45
5 jaar Essent €0 €0 €1.845,45

Bij langlopende contracten ga je minder betalen voor je gas en stroom. Je ontvangt helaas maar één keer de welkomst vergoeding. Bij elk jaarcontract krijg je elk jaar weer een bonus. Dit maakt de jaarcontracten aantrekkelijk geprijsd. Je dient elk jaar weer te switchen voor de bonus.

Is groene energie automatisch duurder dan grijze?

Groene stroom heeft betrekking op energie die duurzaam is. Beter gezegd: bronnen die we niet kunnen uitputten. Denk aan water, wind en zon. Het grootste voordeel is dat er geen CO2 vrijkomt. Jij draagt zo je steentje bij aan een beter milieu. Je hoort regelmatig dat er aan groene stroom een flink prijskaartje zit. De prijzen zijn gelukkig flink gedaald. Aan de hand van onze tool vergelijk je vlot en probleemloos alle groene-stroom maatschappijen. Activeer hiervoor de filter “100% duurzame energieleveranciers t Veld”. Nieuw: filter nog specifieker. Bijv. op stroom van zonnepanelen of juist windmolens. Of filter op uitsluitend groene Nederlandse stroom.

Voorbeelden van groene energie in t Veld:

 1. Anode Energie
 2. Fenor
 3. NLE

Kies ik voor een enkele of dubbele meter?

Elk gebouw in t Veld waar stroom verbruikt wordt heeft een enkele of dubbele meter. Wat is het, en wat zijn de verschillen? Bij een enkele meter wordt het verbruik afgerekend tegen 1 tarief. In het geval van een dubbele meter kunnen de tarieven worden uitgesplitst. Een tarief voor de piekuren (overdag, tussen 7:00 en 21:00) en een goedkoper tarief in daluren (in de nacht, in het weekend en reguliere feestdagen). Welk soort tarief het voordeligst is, verschilt per situatie.

Gebruik jij meer dan 50% van de energie in de daluren? Wellicht is dubbeltarief dan voordeliger. Houdt dit in gedachten: het vergt heel wat om energie met name in de daluren te gebruiken. Veel apparaten gebruiken de hele dag door stroom. Denk maar aan TV’s, PC’s en kookapparatuur. Wil je proberen van daluren te profiteren? Dan ben je gedwongen ’s avonds te wassen. Dit vergt dus een hele andere planning. En de winst is minimaal. Onze tip is: een enkeltarief is duidelijker. De energierekening verlagen met het dubbeltarief is niet eenvoudig. Bovendien ben je met het enkeltarief erg flexibel in je stroomconsumptie. Ga aan de slag met energie van Endinet Groep.

Moet ik kiezen voor een variabel- of vast energietarief?

Plannen tot overstappen van energie in t Veld? Dan heb je de keuze tussen flexibele of vaststaande prijzen. Maar wat zijn de verschillen? En wat past bij mijn situatie? Een veel gekozen mogelijkheid is de vaste energietarieven. Hoe dat zit leggen we hieronder kort uit.

Vast tarief
Ga jij voor het vaste tarief? Dan wisselen de tarieven nooit zolang jouw contract loopt. Zo weet je waar je aan toe bent. Gaat de prijs van stroom en gas omlaag? Dan dalen de prijzen voor jouw contract niet. In de regio t Veld zijn de vaste energietarieven erg populair.

Variabel tarief
Wil jij echter liever het variabele tarief? Dan sluiten wij niet uit dat energietarieven gedurende jouw contractperiode opnieuw bepaald worden. Het is aannemelijk dat dit meerdere keren gebeurt, in eind Juli en in begin Januari. Tarieven kunnen omhoog en naar beneden. De wisseling van prijzen zijn niet met zekerheid te zeggen. In veel situatie is dit geen geschikte optie.

Ik wil mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe doe ik dat?

Niet tevreden over jouw huidige energieleverancier? Vind je de huidige prijs voor energie te veel? Misschien kun je je actuele energiecontract opzeggen en hierna overstappen. Overstappen loont. Energieaanbieders werken met hoge welkomstkortingen. Kan ik vandaag al overstappen? Maar hoe werkt dat precies? Uitgebreide instructies zijn op deze pagina te vinden.

Kan ik overgaan?
Destijds een onbepaalde tijd contract afgesloten? Dan geldt er doorgaans een opzegtermijn van 4 weken. Je kunt dan gemakkelijk zonder boete van je contract af. Heb je een contract met vaste looptijd? Dan kan men niet zomaar oversluiten. Een overstap maken is echter wel een optie, maar houd dan rekening met de (verplichte) opzegvergoeding. De hoogte van de boete loopt op tot €224

 1. Ga na wat de looptijd van het contract is.
 2. Vind de goedkoopste maatschappij met jouw persoonlijke-gegevens.
 3. Filter de beste en lucratiefste leverancier.
 4. Je kiest dan een van de beschikbare contracten.
 5. Tijdens de 14 dagen bedenktijd kan je nog overstappen.
 6. Jouw toekomstige maatschappij sluit jouw energie netjes over.
 7. De aankomende overeenkomst gaat gelden op de datum die je in de aanvraag hebt vermeld.

Overstappen met zonnepanelen: is dat mogelijk?

In t Veld zonnepanelen op jouw woning? Dan wek je deels jouw eigen stroom op. Is jullie verbruik lager dan de zelf opgewekte stroom? Dan lever je de stroom terug naar het net in de provincie Noord-Holland. Na afloop van elk jaar zul je hier een compensatie voor krijgen. Dit noemen we salderen. Natuurlijk is ook i.c.m. zonnepanelen energieprijzen vergelijken en overstappen interessant. Hieronder bieden wij een helder stappenplan. Lees nu verder over goedkoopste gas en stroom in Nijkerk.

 1. Schat het netto verbruik (trek de geschatte opgewekte stroom van het geschatte verbruik af). Dit kan een negatief getal zijn. Deze situatie duidt op overcapaciteit van energie.
 2. Voer jouw postcode + huisnummer in de tool in. Kies bij stroom je netto energieverbruik. Kwam uit jouw berekening geen positief getal? Selecteer dan 0Kwh stroom.
 3. Je vindt direct de meest aantrekkelijke energieleverancier voor jou. Advies: Lees altijd meer info over de specifieke terugleververgoeding.
 4. Kies een voorschotbedrag dat past bij jouw verbruik.
 5. Geef aan wanneer je wil overstappen. Goed om te weten: stap niet over in- of vlak na de zomer.

energie vergelijken t Veld


Ontdek de goedkoopste energie in t Veld

Heb jij elke maand een hoge energierekening? Of ga je binnenkort verhuizen en ben je bezig met oriënteren naar stroomaanbieders? Zoek nu makkelijk de goedkoopste stroom in t Veld (en gas). Berekenen, vergelijken en overstappen kan je nu online doen zonder moeite:

1. Vul je adresgegevens in (Noord-Holland)
2. Geef aan hoeveel stroom (kwh) en gas (M3) je wilt inkopen.
3. Kies voor een enkele meter of dubbele meter.
4. Selecteer of je gebruik wil maken van groene stroom.
5. Kies de looptijd van het contract (1 jaar, 2 jaar, 3 jaar of direct opzegbaar).
6. Aan wat voor prijsstelling wil jij je verbinden? Hier kun je kiezen tussen variabel of vast.
7. Ontdek de energiemaatschappij met de laagste prijs laat het overstappen voor je regelen.

logo-vattenfall

Vattenfall

Grootste aanbieder
Nette service
Aantrekkelijke kortingen

logo essent

Essent

Ook alleen stroom
Verbruik advies
Aantrekkelijke acties

logo eneco

Eneco

Verspillingscheck
Termijnbedrag wijzigen
Aanzienlijke acties

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Sinds 2005
Sympatieke service
Scherpe aanbieding

logo oxxio

Oxxio

24/7 app-contact
Charmante service
Scherpe welkomstpremie

logo current

Qurrent

Stichting DOEN
Inzicht in je verbruik
Hoge welkomstkorting

logo green choice

Green Choice

Eigen windenergie
Meerdere contracten
Prominente acties

logo energie flex

EnergieFlex

Gecompenseerd gas
Vaste prijs stroom
Hoge aanbieding

logo engie

Engie

Helemaal groen
Flexibele gasprijs
Scherpe welkomstbonus

logo energie direct

Energiedirect.nl

100% Wind-energie
Meerdere contracten
Aantrekkelijke kortingen

logo delta energie

Delta

Zeeuwse stroom
Sympatieke service
Interessante acties

logo budget energie

Budget Energie

Terugleververgoeding
Vaste prijs gas
Sublieme kortingen


Prijzen gas vergelijken in t Veld

Gasverbruik vormt voor een groot deel de energierekening die op de mat valt. Gas wordt verbruikt om ons huis te verwarmen, om water op te warmen en om te koken. Maar wat is nu de goedkoopste gasleverancier in t Veld? Door onze gas-vergelijker te gebruiken ontdek je moeiteloos de goedkoopste gasleverancier. Op energieaanbiedingvergelijken.nl staat een overzicht van alle gasprijzen, met alle aanbiedingen en welkomstpremies. Alle actuele gastarieven onder elkaar? Voer jouw locatie en het geschatte jaarverbruik in, en vind de gunstigste gas-prijzen uit de regio (Hollands Kroon). Een voordelige leverancier ontdekt? Sluit je contract dan z.s.m. over. Dit gaat gemakkelijker dan je denkt. Je hoeft bijvoorbeeld zelf niets op te zeggen. Dit doet de nieuwe energie- en gasmaatschappij. Daarnaast heb je altijd 14 dagen bedenktijd. In deze periode ben je vrij om er toch van af te zien. Stap nu over in een paar minuten, en pak die welkomstbonus! Nu ook online: Energie vergelijken Ederveen.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk alle stroom- en gasaanbieders en ontdek wat jij kunt besparen in de gemeente Hollands Kroon.