Energie vergelijken Taarlo Vergelijk energiemaatschappijen en ontvang een voordeel tot €236


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Praktisch en in minder dan een minuut energieprijzen vergelijken in Taarlo? In Nederland zijn er tal van energieaanbieders. Erkende organisaties zijn stroomleveranciers zoals bijv. Vandebron of Fenor. En er komen alsmaar nieuwe partijen bij. Alleen hoe vind ik de goedkoopste stroom in Taarlo? Vergelijk nu gas- en stroomprijzen voor jouw huis. Klinkt goed! Hoe gaat dat? Het is bijzonder eenvoudig. Voer een postcode en huisnummer in, begroot jouw totale verbruik (stroom plus gas) en selecteer de gewenste meter (dubbele- of enkele meter). Aansluitend bepaal je de looptijd van de overeenkomst (bijvoorbeeld 1 jaar of een tijdelijk energiecontract) en geef je aan of een vast of variabel tarief wil. Indien gewenst kun je alleen groene energie bekijken. Vervolgens tref je regelrecht de goedkoopste energieaanbieder. Van elke verstrekker tref je de energiekosten per jaar en de hoogte van de welkomstpremie. Alles weten over contracten en tarieven? Via deze pagina tref je uitvoerige details over gas, stroom en licht in Taarlo.

Alle leveranciers

Vergelijk de prijzen van erkende leveranciers

Gemakkelijk overstappen

Bekijk je besparing en stap gemakkelijk over

Lagere prijzen voor energie

Vergelijk alle tarieven, en bespaar tot €266

Een lage gas- en stroomrekening Een voordeliger energiecontract.Ook voor jou interessant? Bekijk direct meer informatie

Voor welke looptijd (contract) kan ik het beste kiezen?

Veel mensen denken als volgt: jouw energiecontract meteen ondertekenen voor een langdurige periode. Dit kan meestal tot vijf jaar. Je kunt kiezen voor de periode waar jij je prettig bij voelt. En wanneer je lang bij 1 maatschappij blijft reken je af tegen nog scherpere tarieven. Of juist niet? Energiemaatschappijen werken niet op deze manier. Nu moet je opletten: langetermijncontracten hebben hogere prijzen i.v.m. een beperkte contractperiode. Zoek je een goedkoop energiecontract in Taarlo? Dan kun je het beste kiezen voor een korte looptijd. Bekijk ook het rekenvoorbeeld hieronder van Qurrent .

Korte energiecontracten zijn goedkoper (van een doorsnee-gezin)

Contract Aanbieder Premie Premie/maand Overzicht
1 jaar Qurrent €170 €14,17 €1.605,60
3 jaar Qurrent €340 €9,44 €1.725,60
5 jaar Qurrent €0 €0 €1.845,60

Naarmate de contractperiode toeneemt betaal jij een voordeliger tarief. Je ontvangt helaas maar één keer de welkomst vergoeding. Bij jaarcontracten heb je ieder jaar opnieuw recht op een nieuwe bonus. Dit maakt de jaarcontracten aantrekkelijk geprijsd. Let op: je moet dan wel ieder jaar overstappen.

Is groene energie automatisch duurder dan grijze?

Groene stroom heeft een duurzame oorsprong (soms BIO). Oftewel: bronnen die niet uitputbaar zijn. Windmolens, zonnecellen en water. Het duurzame hiervan is de besparing op CO2 en afvalstoffen. Op deze manier neem jij bewust verantwoordelijkheid. Doorgaans heeft men het idee dat groene stroom erg duur is. Gelukkig is dit vaak niet zo. Via de vergelijker vergelijk je razendsnel en zonder problemen aanbieders van groene stroom in de buurt. Klik het vakje “100% duurzame energieleveranciers Taarlo”. Je kunt ook filteren op stroom afkomstig van windmolens of zonnepanelen. Of ga voor enkel groene stroom uit Nederland.

Veel gekozen groene energie in Taarlo:

 1. Vandebron
 2. HVC
 3. Qurrent

Kies ik voor een enkele of dubbele meter?

Iedere bewoner van Taarlo met een energieaansluiting heeft een enkele (of dubbele) meter geïnstalleerd. Hoe verschillend zijn deze meters? Werk jij met een enkele meter? Dan wordt het verbruik afgerekend tegen 1 tarief. In het geval van een dubbele meter kun je kiezen voor 2 tarieven. We onderscheiden de piekuren (meestal is dit van 7:00 tot 21:00) en een afwijkend tarief voor daluren (in de nacht, op zaterdagen en zondagen en tijdens o.a. de jaarwisseling). Welk soort tarief het voordeligst is, verschilt enorm per situatie.

Verbruik jij een belangrijk deel van de stroom op daluur momenten? Dan past het dubbeltarief mogelijk bij jou. Houdt dit in gedachten: het is soms best moeilijk om het stroomverbruik naar de daluren te verschuiven. Veel apparaten gebruiken de hele dag door stroom. Denk aan computers en keukenapparatuur. Ga je de uitdaging van daluren besparing aan? Dan ben je gedwongen ’s avonds te wassen. Dit vergt dus een hele andere planning. Het voordeel is vaak verwaarloosbaar. Veel mensen zeggen daarom: selecteer het enkeltarief. Bezuinigen door het dubbeltarief is niet voor iedereen weggelegd. Bovendien ben je met het enkeltarief veel meer flexibel. Lees online nu alles over de aanbieder Coteq Netbeheer.

Moet ik kiezen voor een variabel- of vast energietarief?

Van plan om over te stappen van energie in Taarlo? Dan is er de opties voor vaststaande en flexibele prijzen. Hoe verhouden deze tarieven zich tot elkaar? Voor welk prijstype moet ik kiezen? Het gros van de woningen gebruikt de vaste energietarieven. Een toelichting hierop kun je hieronder vinden.

Vast tarief
Gaat jouw voorkeur uit naar het vaste tarief? Dan wijzigen de prijzen gedurende de contractperiode niet. Op die manier weet je wat de hoogte van de rekening is. Gaat de prijs van M3 gas en KwH stroom tussendoor omlaag? Dan zul jij daar niks van merken. In de plaats Taarlo is het vaste energietarief de meest gekozen optie.

Variabele tarieven
Ga jij voor het variabele tarief? Dan is het mogelijk dat prijzen van energie en de voorwaarden aangepast worden. Het is aannemelijk dat dit meerdere keren gebeurt, aan het begin (januari) en halverwege het jaar (juli). Tarieven kunnen omhoog en naar beneden. De prijsontwikkeling kun je lastig aan zien komen. Onder aan de streep is het meestal niet goedkoper.

Hoe kan ik het beste mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Zijn jullie niet enthousiast over jullie bedrijf dat stroom en gas levert? Zijn je kosten voor gas en stroom te hoog? Wellicht kun je je actuele energiecontract opzeggen + overstappen. En dat scheelt je serieus geld. Aanbieders geven jouw interessante welkomstaanbiedingen. Maar per wanneer kan ik overstappen? Wat moet ik dan exact doen? Hoe dat precies werkt lees je hierna.

Kan ik overgaan?
Ben jij een contract voor onbepaalde tijd aangegaan? Dan heb je waarschijnlijk een opzegtermijn van meerdere weken. Je kunt dan kosteloos opzeggen. Heb je een contract met vaste looptijd? Jij kunt dan niet eenvoudig switchen. Voortijdig switchen kan, maar de consequentie is een (hoge) opzegvergoeding. Deze boete wisselt, maar is al snel €215

 1. Trek na wanneer jouw contract afloopt.
 2. Check energieprijzen gebaseerd op jouw situatie.
 3. Kies de beste en scherpste energie-aanbieder.
 4. Het voorstel van het contract komt jouw kant op.
 5. Jullie hebben 14 dagen de tijd om het aanbod te overwegen.
 6. De aankomende energieaanbieder zorgt dat het contract wordt overgesloten.
 7. De nieuwe verbintenis is van kracht vanaf de gekozen datum.

Overstappen en zonnepanelen: hoe gaat dat in z'n werk?

In Taarlo zonnepanelen voor jezelf aangekocht? In dat geval wek jij zelf al energie op. Genereer je meer stroom dan jullie verbruiken? Dan lever je de stroom terug naar het net in de provincie Drenthe. Aan het einde van het jaar vind hiervoor een compensatie plaats. Dit noemen we salderen. Ook wanneer je zonnepanelen bezit is het aan te raden om elk jaar prijzen te vergelijken. Bekijk eens het volgende stappenplan. Wellicht spreekt dit je ook aan: goedkoopste gas en stroom in Nijlande.

 1. Taxeer jullie eigen verbruik (gebruikte stroom – opgewekte stroom). Komt hier een negatief cijfer uit? We spreken hier van een netto negatief verbruik.
 2. Vul jouw postcode, huisnummer en gasverbruik in. Vul bij stroom jouw netto verbruik in. Was dit een negatief getal? Selecteer dan 0Kwh stroom.
 3. Je ziet direct de meest voordelige leverancier voor jou. Advies: De terugleververgoeding kan verschillen per aanbieder.
 4. Bepaal je termijnbedrag.
 5. Zoek uit welke ingangsdatum mogelijk is. Noemenswaardig: in- of net na de zomer overstappen is niet voordelig.

energie vergelijken Taarlo


Profiteer van de goedkoopste energie in Taarlo

Is jouw energierekening te hoog? Of is er sprake van verhuizing en zoek je een nieuwe stroomaanbieder? Kies nu meteen de goedkoopste stroom in Taarlo (en gas). Overstappen na de energievergelijking gaat gemakkelijk door het volgende te doen:

1. Voer de gegevens van jullie huis in (Drenthe)
2. Geef aan hoeveel stroom (kwh) en gas (M3) je wilt inkopen.
3. Kies het type meter dat van toepassing is (enkel of dubbel).
4. Geef aan of je uitsluitend groene energie wil vergelijken.
5. Wil je een lange contracttermijn (3 jaar) of een flex-contract (1 jaar).
6. Aan wat voor prijsstelling wil jij je verbinden? Je hebt de keuze uit variabel en vast.
7. Kies de goedkoopste energieleverancier en laat je contract overzetten.

logo-vattenfall

Vattenfall

Steeds duurzamer
Vriendelijke service
Sublieme acties

logo essent

Essent

Ook alleen gas
Simpele voorwaarden
Goede welkomstkorting

logo eneco

Eneco

Uniek EcoGas
Flexibele of vaste prijs
Aanzienlijke kortingen

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Ketelonderhoud
Online verbruik inzien
Flinke aanbieding

logo oxxio

Oxxio

Altijd groene stroom
Aangename service
Goede welkomstpremie

logo current

Qurrent

Windtegoed
Flexibele of vaste prijs
Fikse aanbiedingen

logo green choice

Green Choice

Duurzaamste merk
Betalen in termijnen
Fikse welkomstbonus

logo energie flex

EnergieFlex

Fairtrade
Snel overstappen
Goede welkomstkorting

logo engie

Engie

ENGIE app
Overstapservice
Fikse welkomstbonus

logo energie direct

Energiedirect.nl

Geen poespas
Sympatieke service
Goede welkomstcadeaus

logo delta energie

Delta

Gas & Licht
Hulp bij overstappen
Mooie welkomstcadeaus

logo budget energie

Budget Energie

100% efficiënt
Snel overstappen
Mooie welkomstbonus


Prijzen gas vergelijken in Taarlo

Het verbruikte gas is een belangrijk onderdeel van de energierekening die op de mat valt. Gas wordt vooral gebruikt om ons huis te verwarmen, voor warm water en voor sommige keukenapparatuur. Op zoek naar de goedkoopste gasleverancier in Taarlo? Door de gas-vergelijker tool in te vullen bekijk jij nu de voordeligste gas aanbieder. Op deze website zoek je snel alle gasprijzen, en uiteraard de scherpe acties en welkomstbonussen. Alle actuele gastarieven onder elkaar? Vul de postcode, huisnummer en het geschatte verbruik per jaar in, en vergelijk aantrekkelijke gastarieven voor jouw locatie en gasverbruik (Tynaarlo). Een geschikte leverancier achterhaald? Start vandaag nog met besparen! Hiervoor hoef je zelf maar weinig te doen. Afmelden bij de huidige aanbieder hoeft niet. Hiervoor zorgt de nieuwe leverancier. Jij krijgt daarna een halve maand bedenktijd. Tijdens die twee weken kun je nog van het contract af. Stap nu over in een paar minuten, en profiteer van hoge welkomstbonussen. Ook beschikbaar: Energie vergelijken Eefde.

Duurzame energie vergelijken Check de beste aanbieders van stroom en gas voor jouw situatie in de gemeente Tynaarlo.