Energie vergelijken Eefde Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar maar liefst €243


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Praktisch en vlug energieprijzen vergelijken in Eefde? In Nederland zijn er tal van energieaanbieders. Denk aan erkende stroomleveranciers als DELTA en Huismerk Energie. En er komen nog steeds nieuwe partijen bij. Waar moet ik zijn voor de goedkoopste stroom in Eefde? Vergelijk energieprijzen voor jouw individuele situatie. Hoe kan ik beginnen? Heel eenvoudig! Vul je locatie in, begroot jouw totale verbruik (m3 gas en Kwh stroom) en kies het soort meter, (een dubbele of enkele meter). Aansluitend kies je de ideale looptijd van het energiecontract (populaire opties zijn 1, 3, 5 jaar of een altijd opzegbaar contract) en maak je een keuze voor het variabele of vaste tarief. Eventueel kun je filteren op enkel duurzame energie. Vervolgens tref je onmiddellijk de goedkoopste energiemaatschappij. Van elke energieaanbieder check je de prijs per jaar en de geldende korting. Direct meer informatie lezen? Op energieaanbiedingvergelijken.nl check je uitvoerige details over stroom, gas en licht in Eefde.

Alle maatschappijen

Vergelijk de tarieven van alle grote maatschappijen

Makkelijk overstappen

De nieuwe maatschappij regelt de overstap voor jou

De energierekening omlaag

Ontdek de goedkoopste leverancier, en bespaar eenvoudig €178

De goedkoopste stroom en gas Op kosten voor energie besparen. Dat wil toch iedereen? Check op deze pagina alle details.

Welk contracttype (looptijd) heeft je voorkeur?

Veel mensen denken als volgt: jouw energiecontract gelijk voor een langere periode vastzetten. Dit kan meestal tot vijf jaar. Stijgt de stroomprijs? Dan heb je daar geen last van. En wanneer je lang bij 1 maatschappij blijft zijn de voordelen nog veel groter. Is dat zo? Met energiecontracten werkt het vaak niet zo. Sterker nog: lange verbintenissen zijn kostbaarder dan contracten die je vastzet voor de korte termijn. Op zoek naar een goedkoop energiecontract in Eefde? Sluit dan een zo kort mogelijk contract af. Zie ook het onderstaande voorbeeld van Green Choice .

Rekenvoorbeeld (gemiddeld gezin)

Looptijd Aanbieder Korting Premie/maand Jaarkosten
1 jaar Green Choice €210 €17,50 €1.534,55
3 jaar Green Choice €210 €5,83 €1.654,55
5 jaar Green Choice €0 €0 €1.774,55

Bij een lang contract ga je minder betalen voor je gas en stroom. Je krijgt echter maar 1 keer de welkomstkorting. En bij ieder afgesloten jaarcontract heb je weer recht op de bonus. Onderaan de streep is dit het voordeligst. Praktisch houdt dit in dat je elke 12 maanden overstapt.

Waar vind ik betaalbare groene energie?

Groene energie is natuurlijk goed voor het milieu (duurzaam). Beter gezegd: bronnen die we niet kunnen uitputten. Denk aan water, wind en zon. De belangrijkste eigenschap dat er nauwelijks CO2 uitstoot is. Zo draag jij ook bij aan een schoner milieu. Je hoort regelmatig dat groene stroom een hoger tarief heeft. De ecostroom is flink goedkoper geworden. Op basis van onze tool vergelijk je vluchtig en zonder problemen de verschillende aanbieders van groene stroom. Klik wel even op het vakje met: “uitsluitend duurzame energieleveranciers Eefde”. Je kunt ook filteren op energie opgewekt door zonnepanelen of juist windmolens. Of geef aan dat je specifiek zoekt naar enkel groene stroom uit Nederland.

Veel gekozen groene energie in Eefde:

 1. Vandebron
 2. Energieflex
 3. Noordelijk Lokaal Duurzaam

Een dubbele of enkele meter, wat past bij mij?

Elk huis in Eefde die energie verbruikt kan een enkele of dubbele meter bevatten. Wat is het onderscheid tussen de meters? Werk jij met een enkele meter? Dan betaal je 1 vast tarief, de hele dag door. Wanneer je een dubbele meter hebt zijn er twee tarieven. Men spreekt dan over piekuren (overdag, tussen 7:00 en 21:00) en een lager tarief in de daluren (laat in de avond, in de weekenden en met feestdagen). Welk tarief voor jullie het goedkoopste is, is te berekenen aan de hand van je verbruik.

Verbruik jij een belangrijk deel van de energie in de daluren? Dan is het dubbeltarief wellicht aantrekkelijk. Goed om te weten: het is best lastig om energie met name in de daluren te gebruiken. Sommige apparatuur verbruikt 24/7 stroom. Onder andere de vrieskist of WIFI. En wil je het stroomverbruik verplaatsen? Dan ben je gedwongen ’s avonds te wassen. Je moet er dus je dagindeling op aanpassen. Het voordeel is vaak verwaarloosbaar. Daarom ons advies: kies voor het enkeltarief. Besparen met dubbeltarief is niet vanzelfsprekend. Daarnaast ben je met het enkeltarief erg flexibel in je stroomconsumptie. Check alle details over Vattenfall.

Ben ik het beste af met een variabel of vast energietarief?

Ga jij vandaag nog overstappen van energie in Eefde? Het aanbod bestaat uit variabele of vaste tarieven. Op welke punten wijken ze van elkaar af? En wat is handig gezien mijn stroomverbruik? De populairste keuze is die van het vaste energietarief. Hieronder leggen we kort de verschillen uit.

Vaste tarieven
Kies je het vaste tarief? Dan wisselen de tarieven nooit zolang jouw contract loopt. Dit zorgt voor een zorgeloze periode. Gaan de prijzen omlaag? Dan zul jij daar niks van merken. In de plaats Eefde is het vaste energietarief voor veel mensen populair.

Variabel tarief
Kies jij het variabele tarief? Dan sluiten wij niet uit dat energietarieven tijdens het contract schommelen. Vaak gebeurt dit twee keer per jaar, doorgaans in de periode Juli en Januari. Het stroom en gas kan goedkoper worden, maar ook duurder. Deze prijsaanpassing is moeilijk in te schatten. Dit is niet altijd de meest voordelige mogelijkheid.

Ik wil mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe doe ik dat?

Niet content met jullie huidige energieleverancier? Vind je de energienota aan de hoge kant? Misschien kun je je huidige leverancier / energiecontract opzeggen en hierna overstappen. En dat merk je in de portemonnee. Energieleveranciers bieden je formidabele welkomstaanbiedingen. Per wanneer kan ik overstappen? Hoe gaat dat in z’n werkt? We bieden je hier een handig stappenplan.

Kan ik overstappen?
Gekozen voor een contract met onbepaalde tijd? Dan heb je te maken met een opzegtermijn van 1 maand. Opzeggen is eenvoudig en kost je geen geld. Gekozen voor een contract met vaste looptijd? Dan moet je de termijn uitzitten. Een overstap maken is echter wel een optie, maar jij krijgt dan wel een opzegvergoeding voor je kiezen. Deze boete ligt al gauw op €200

 1. Check wat de looptijd van het contract is.
 2. Check energieprijzen op basis van jouw situatie.
 3. Sorteer de beste en goedkoopste stroomaanbieder.
 4. Je maakt dan een keuze uit de mogelijke contracten.
 5. De 14 dagen daarna kun je eventueel nog wisselen.
 6. Jouw “nieuwe” aanbieder zegt jouw huidige contract op.
 7. Het nieuwe contract wordt actief op het moment dat je zelf hebt gekozen.

Overstappen en zonnepanelen: werkt dat anders?

In Eefde zonnepanelen op je adres actief? Dan wek je deels jouw eigen stroom op. Genereer je meer stroom dan jullie verbruiken? Dan lever je de stroom terug naar het net in de provincie Gelderland. Aan het einde van het jaar ontvang je daarvoor een vergoeding. We spreken dan over salderen. Ook met zonnepanelen is een vergelijking van energieprijzen een must. Maak gebruik van ons ontwikkelde stappenplan. Zoek ook naar de goedkoopste gas en stroom in Zuidveen.

 1. Bereken je verbruik (geschatte verbruikte stroom – geschatte opgewekte stroom). Mogelijk is het resultaat een negatief getal. We spreken hier van een netto negatief verbruik.
 2. Start de vergelijking op basis van postcode, huisnummer en gasverbruik. Kies bij stroom je netto energieverbruik. Was er sprake van een netto negatief verbruik? Selecteer dan 0Kwh stroom.
 3. Je checkt ogenblikkelijk de aantrekkelijkste energieleverancier voor jouw woning en verbruik. Interessant: Lees altijd meer info over de specifieke terugleververgoeding.
 4. Zoek uit wat voor voorschotbedrag geschikt is.
 5. Bepaal de geschikte overstapdatum. Noemenswaardig: overstappen rond de zomer is vaak niet handig.

energie vergelijken Eefde


Profiteer van de goedkoopste energie in Eefde

Zit jij vast aan een duur energiecontract? Of een nieuwe woning gekocht en zoek je een nieuwe stroomleverancier? Check nu snel de goedkoopste stroom in Eefde (en gas). Prijzen vergelijk en overstappen van energie gaat gemakkelijk door het volgende te doen:

1. Geef de locatie van de woning door (Gelderland)
2. Begroot jouw maandelijkse verbruik (gas en stroom).
3. Heb je liever een enkel- of dubbeltarief?
4. Selecteer of je gebruik wil maken van groene stroom.
5. Selecteer de gewenste looptijd (1 tot 5 jarige contracten).
6. Welke prijsafspraak geniet je voorkeur? Je kan kiezen uit variabel of vast.
7. Ontdek de energiemaatschappij met de laagste prijs laat het overstappen voor je regelen.

logo-vattenfall

Vattenfall

Ook zonnepanelen
Nette service
Goede welkomstcadeaus

logo essent

Essent

VerbruiksManager
Direct overstappen
Flinke aanbiedingen

logo eneco

Eneco

Flexibele aanbieder
3 jarig contract
Fikse welkomstcadeaus

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Inzicht-app
Nette service
Hoge aanbiedingen

logo oxxio

Oxxio

Easy app-service
Flexibele gasprijs
Aanzienlijke kortingen

logo current

Qurrent

NL windenergie
Verbruik advies
Scherpe aanbiedingen

logo green choice

Green Choice

Bosgecompenseerd gas
Goede service
Aanzienlijke acties

logo energie flex

EnergieFlex

Slim besparen
Charmante service
Aantrekkelijke acties

logo engie

Engie

Klantbeoordeling: 8.5
Online account
Hoge welkomstcadeaus

logo energie direct

Energiedirect.nl

Geen poespas
Duidelijke voorwaarden
Hoge aanbiedingen

logo delta energie

Delta

Warmtepompen
Gemakkelijk oversluiten
Goede aanbiedingen

logo budget energie

Budget Energie

Simpele producten
Persoonlijke service
Aantrekkelijke kortingen


Prijzen gas vergelijken in Eefde

Het verbruikte gas vormt voor een groot deel de energierekening die op de mat valt. Gas wordt vooral gebruikt voor de verwarming, voor het verwarmen van water en koken op een fornuis. Zoek jij de goedkoopste gasleverancier in Eefde? Vul jij bovenaan deze pagina de gas-vergelijk in, dan zoek jij nu de aantrekkelijkste aanbieder. Via de vergelijker staat een overzicht van alle gasprijzen, maar ook de aanbiedingen en welkomstcadeaus. Direct alle gasprijzen vergelijken? Geef je postcode, huisnummer en het geschatte jaarverbruik in, en ontdek de laagste gasprijzen voor jouw locatie en gasverbruik (Lochem). Een goedkope gas leverancier achterhaald? Online sluit je dit tegenwoordig gemakkelijk over. Dit is niet moeilijk. Maak je niet druk over het opzeggen van je huidige contract. Dit wordt opgepakt door de nieuwe energie-aanbieder. Men werkt met een bedenktijd van 10 werkdagen. In dat tijdvak mag je er – zonder opgaaf van reden – onderuit. Regel jouw overstap in slechts een half uur, en kijk hoeveel welkomstbonus er voor jou klaarligt. Op energieaanbiedingvergelijken.nl kun je ook Energie vergelijken Oldebroek.

Duurzame energie vergelijken Check de beste aanbieders van stroom en gas voor jouw situatie in de gemeente Lochem.