Energie vergelijken Teeffelen Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar wel €273


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Eenvoudig en in minder dan een minuut energieprijzen vergelijken in Teeffelen? Er zijn meer maatschappijen dan ooit. Je hebt vast gehoord van stroomaanbieders als Budget Energie of Vattenfall. En er komen steeds meer aanbieders bij. Echter, wie garandeert mij de goedkoopste stroom in Teeffelen? Vergelijk nu gas- en stroomprijzen voor jouw individuele situatie. Hoe doe ik dit? Eigenlijk is het kinderspel. Voer een postcode en huisnummer in, begroot jouw totale verbruik (stroom plus gas) en selecteer de elektriciteitsmeter (enkele- of dubbele meter). Daarna kies je de ideale looptijd van de overeenkomst (dit kan zijn 2 jaren of een tijdelijk energiecontract) en geef je aan of een vast of variabel tarief wil. Wil je groene energie? Vink dit dan aan. Daarna ontdek je ogenblikkelijk de goedkoopste energiemaatschappij. Van iedere leverancier tref je de energiekosten per jaar en de aantrekkelijke korting. Wil je aanvullende informatie? Op onze website check je alle details over gas, stroom en licht in Teeffelen.

Alle aanbieders

Vergelijk tarieven van populaire maatschappijen

Snel online overstappen

In een paar minuten overstappen naar een andere aanbieder

De energierekening omlaag

Zoek naar de voordeligste maatschappij, en bespaar eenvoudig €178

De goedkoopste stroom en gas Een goedkoop energiecontract afsluiten. Binnen enkele minuten geregeld. Hieronder vind je alle uitleg.

Welk contracttype (looptijd) heeft je voorkeur?

Het lijkt een goede keuze: jouw energiecontract direct voor een langere periode vastzetten. Dit kan meestal tot vijf jaar. Je hebt zelf de controle over de contract-termijnen. En als loyale klant ontvang je een leuke korting. Klopt dat? In de energiemarkt gelden deze wetten niet. Nu moet je opletten: lange verbintenissen zijn kostbaarder dan een korte verbintenis van bijv. 1 jaar. Wil je een goedkoop energiecontract in Teeffelen? Ga dan voor een kortlopend contract (1 jaar). We hebben een berekening gemaakt van Green Choice .

Een voorbeeld (gemiddeld gezin)

Contract Aanbieder Korting Premie/maand Kostenplaatje
1 jaar Green Choice €180 €15,00 €1.605,65
3 jaar Green Choice €350 €9,72 €1.725,65
5 jaar Green Choice €0 €0 €1.845,65

Bij contracten van 2 of 3 jaar zijn de tarieven voor verbruik iets gunstiger. Je krijgt echter maar 1 keer de welkomstkorting. Bij jaarcontracten heb je ieder jaar opnieuw recht op een nieuwe bonus. Hierdoor vallen deze contracten vaak voordelig uit. Je dient elk jaar weer te switchen voor de bonus.

Welke maatschappij levert betaalbare groene energie?

Groene stroom wordt op een duurzame manier opgewekt. Oftewel: bronnen die niet uitputbaar zijn. Voorbeeld zijn zon en wind. Het duurzame hiervan is dat er geen uitstoot van CO2 is. En dat draagt bij aan een beter milieu. De gedachte is dat groene stroom een hoger tarief heeft. Dat is vaak niet het geval. Met behulp van deze pagina vergelijk je supersnel en moeiteloos aanbieders van groene stroom in de buurt. Klik het vakje “100% duurzame energieleveranciers Teeffelen”. Nieuw: filter nog specifieker. Bijv. op energie van zonnepanelen/windmolens. Of geef aan dat je specifiek zoekt naar enkel groene stroom uit Nederland.

Erkende leveranciers van groene stroom in Teeffelen:

 1. De Vastelastenbond
 2. HVC
 3. Oxxio

Dubbele of enkele meter, wat heb ik?

Ieder adres in Teeffelen met een energieaansluiting is uitgerust met een dubbele (of enkele) meter. Wat is het onderscheid tussen de meters? Heb je een enkele meter? Dan is er 1 tarief voor alle stroom. Bij een dubbele meter kan er sprake zijn van 2 aparte prijzen. Een tarief voor de piekuren (start vanaf 7 uur tot 9 uur in de avond) en een goedkoper tarief in daluren (later op de avond, vroeg in de ochtend en reguliere feestdagen). Welke type tarief het meest geschikt is, verschilt per situatie.

Consumeer je het leeuwendeel van jouw stroom rond de daluren? Dan kan het dubbeltarief uit. Houdt dit in gedachten: het is niet altijd gemakkelijk om het stroomverbruik naar de daluren te verschuiven. Sommige apparatuur verbruikt 24/7 stroom. Neem nou koelapparatuur en routers. En wil je het stroomverbruik verplaatsen? Dan moet je bijvoorbeeld ook wassen in de daluren. Het heeft dus een grote impact op je leven. En het levert niet veel op. Daarom ons advies: kies voor het enkeltarief. Geld besparen door het dubbeltarief valt tegen. Overigens ben je met een enkeltarief veel vrijer. Meer info? Bekijk details van leveranciers als Allure Energie.

Moet ik kiezen voor een variabel- of vast energietarief?

Voornemens om van energie over te stappen in Teeffelen? De twee contractsoorten zijn vaste en variabele tarieven. Maar wat zijn de verschillen? Met welke soort tarief ben ik het beste af? In de basis kiezen de meeste mensen voor het vaste energietarief. Hieronder leggen we kort de verschillen uit.

Vast tarief
Wil jij de zekerheid van het vaste tarief? Dan veranderen de tarieven gedurende de contractperiode niet. Dit zorgt voor een zorgeloze periode. Worden de tarieven naar beneden bijgesteld? Dan gaat het tarief van jou niet naar beneden. In de omgeving Teeffelen is het vaste energietarief zeer zeker geschikt.

Variabele tarieven
Geef jij de voorkeur aan een variabel tarief? Dan kunnen de energieprijzen en contractuele verplichtingen fluctueren. Dit kan ik meerder periodes plaatsvinden, vaak is dat in januari en in juli. Het stroom en gas kan goedkoper worden, maar ook duurder. Deze prijsaanpassing is moeilijk in te schatten. Onder aan de streep is het meestal niet goedkoper.

Hoe kan ik mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Zijn jullie niet enthousiast over jullie leverancier van energie en gas? Vind je de huidige prijs voor energie te veel? Dan kun je mogelijk je actuele energiecontract opzeggen en overstappen. Overstappen loont. Energieleveranciers stunten met goede welkomstpremies. Per wanneer kan ik overstappen? Welke fases moet ik dan doorlopen? Volg daarvoor het stappenplan hieronder.

Kan ik veranderen?
Destijds een onbepaalde tijd contract afgesloten? Er geldt dan vaak een opzegtermijn van meerdere weken. Je kunt dan gemakkelijk zonder boete van je contract af. Maar ben jij een contract aangegaan met een vaste looptijd? Dan moet je de termijn uitzitten. Eerder opzeggen kan wel, maar dan betaal je een (forse) opzegvergoeding. Deze boete wisselt, maar is al snel €268

 1. Ga na hoe lang jouw huidige contract nog loopt.
 2. Check de laagste energieprijzen gebaseerd op jouw postcode en gebruik.
 3. Sorteer de beste en aantrekkelijkste leverancier.
 4. Je kiest dan een van de beschikbare contracten.
 5. Tijdens de 14 dagen bedenktijd kan je nog overstappen.
 6. Je toekomstige leverancier zegt jouw huidige contract op.
 7. Het aankomende contract gaat gelden op de datum die je in de aanvraag hebt vermeld.

Overstappen met zonnepanelen: hoe werkt dat?

In Teeffelen zonnepanelen laten plaatsen? Dan zorg jij (deels) voor eigen stroom. Houd je elke maand stroom over? Het is dan mogelijk stroom terug te leveren in de provincie Noord-Brabant. Elk jaar zal de maatschappij jou hierin tegemoetkomen. De benaming hiervoor is salderen. Natuurlijk is ook i.c.m. zonnepanelen het vergelijken van energieprijzen aan te raden. De onderstaande stappen maken dit duidelijk. Mensen zochten ook naar: goedkoopste gas en stroom in Nijmegen.

 1. Maak een begroting van het verbruik (verbruikte energie minus zelf opgewekte energie). Mogelijk is het resultaat een negatief getal. Dit betekent dat je stroom overhoud.
 2. Start de vergelijking op basis van postcode, huisnummer en gasverbruik. Kies bij stroom je netto energieverbruik. Kwam uit jouw berekening geen positief getal? Vul hier dan 0 Kwh in.
 3. Je checkt nu de goedkoopste stroom maatschappij voor jouw woning en verbruik. Doorslaggevend: De terugleververgoeding kan verschillen per aanbieder.
 4. Zoek uit wat voor voorschotbedrag geschikt is.
 5. Kies een overstapmoment. Aanwijzing: oversluiten rond de zomermaanden is vaak niet gunstig.

energie vergelijken Teeffelen


Profiteer van de goedkoopste energie in Teeffelen

Zit jij vast aan een duur energiecontract? Of staat er een verhuizing op stapel en ga je een nieuw stroom contract afsluiten? Selecteer nu zonder moeite de goedkoopste stroom in Teeffelen (en gas). Prijzen vergelijk en overstappen van energie is een fluitje van een cent:

1. Voer je woonplaats in (of postcode + huisnr in Noord-Brabant)
2. Geef een schatting door van het geschatte stroom- en gasverbruik.
3. Heb je liever een enkel- of dubbeltarief?
4. Wil je groene stroom, of maakt dat niet uit.
5. Voor hoe lang wil je het energiecontract vastzetten?
6. Welke prijsafspraak geniet je voorkeur? Het vaste tarief wordt het meest gekozen.
7. Check welke aanbieder het voordeligst is en laat je contract overzetten.

logo-vattenfall

Vattenfall

Ook stadswarmte
Snel overstappen
Goede welkomstbonus

logo essent

Essent

Levert panelen
Vaste prijs stroom
Goede aanbiedingen

logo eneco

Eneco

Online meterstanden
Behulpzame service
Goede welkomstcadeaus

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Sinds 2005
Aangename service
Scherpe aanbiedingen

logo oxxio

Oxxio

Altijd groene stroom
2 jarig contract
Flinke welkomstpremie

logo current

Qurrent

Groene stroom
Snel af te sluiten
Fikse welkomstbonus

logo green choice

Green Choice

Bosgecompenseerd gas
Verbruik aanpassen
Verleidelijke kortingen

logo energie flex

EnergieFlex

Flex Standaard
Duidelijke voorwaarden
Flinke aanbieding

logo engie

Engie

CO2 beperkt
3 jarig contract
Flinke welkomstbonus

logo energie direct

Energiedirect.nl

Sinds 2002
Hulp bij overstappen
Sublieme kortingen

logo delta energie

Delta

Puur Zeeuws Groen
Direct overstappen
Mooie welkomstpremie

logo budget energie

Budget Energie

100% efficiënt
Persoonlijke service
Hoge aanbiedingen


Prijzen gas vergelijken in Teeffelen

Het verbruikte gas is een belangrijk onderdeel van de energierekening. Gas gebruiken we natuurlijk voor de verwarming, voor een lekker warm bad en om te koken. Maar wat is nu de goedkoopste gasleverancier in Teeffelen? Vul jij bovenaan deze pagina de gas-vergelijk in, dan ontdek je makkelijk de voordeligste gasleverancier. Op die pagina staat een overzicht van alle gasprijzen, en uiteraard de scherpe acties en welkomstbonussen. Weten wat jij per maand kunt besparen? Vul de postcode, huisnummer en een begroting van het gasverbruik, en achterhaal de meest voordelige gas-tarieven in jouw woonplaats (Oss). Een aantrekkelijke maatschappij achterhaald? Neem vandaag nog afscheid van het dure contract. Dit vergt verder geen kennis. Afmelden bij de huidige aanbieder hoeft niet. Je leverancier zorgt voor al het papierwerk. Een bedenktijd van 10 werkdagen is standaard. Gedurende deze 14 dagen ben je vrij om er toch van af te zien. Stap vandaag nog over, en laat die korting voor nieuwe klanten niet liggen. Op energieaanbiedingvergelijken.nl kun je ook Energie vergelijken Eelde.

Duurzame energie vergelijken Bekijk de beste stroom- en gasleveranciers voor jouw situatie in de gemeente Oss.