Energie vergelijken Tegelen Vergelijk de voordeligste energie aanbieders en bespaar tot €263


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gemakkelijk en snel energieprijzen vergelijken in Tegelen? Het aanbod energieaanbieders is vrij groot. Denk hierbij aan stroomaanbieders als bijvoorbeeld Engie of Qurrent. En we zien meer en meer nieuwe spelers. Wie levert nu de goedkoopste stroom in Tegelen? Vergelijk de prijzen voor jouw individuele situatie. Hoe doe ik dit? Het is simpel. Voer je postcode en huisnummer in, kies het geschatte verbruik (gas plus stroom) en selecteer de gewenste meter (dubbele- of enkele meter). Vervolgens kies je de ideale looptijd van de overeenkomst (opties zijn bijv. 1 3 jaar of een tijdelijk energiecontract) en kies je voor het vaste of variabel tarief. Wil je groene energie? Vink dit dan aan. Hierna ontdek je binnen een paar seconden de goedkoopste energie. Van elke energieaanbieder vergelijk je de kosten per 12 maanden en de eventuele. korting voor nieuwe klanten. Is het onbekend voor jou? Op onze website vind je bruikbare info over stroom, gas en licht in Tegelen.

Alle aanbieders

Alle grote maatschappijen onder elkaar

Snel online overstappen

In een paar minuten overstappen naar een andere aanbieder

Lagere prijzen voor energie

Check & vergelijk alle actuele prijzen, en bespaar eenvoudig €243

Een lage stroom- en gasrekening. De energierekening naar beneden. Wie wil dat nou niet? Lees hieronder alle informatie.

Wat is de beste looptijd van mijn energiecontract?

Veel mensen denken als volgt: jouw energiecontract direct aangaan voor meerdere jaren. Bijvoorbeeld voor 1, 3 of 5 jaar. Dit geeft jou natuurlijk de nodige zekerheid. Geef je de voorkeur aan een lang contract dan is de kortingsactie nog gunstiger. Klopt dat? Energiemaatschappijen werken niet op deze manier. Nee, het wordt nog mooier: lange verbintenissen zijn kostbaarder dan een korte verbintenis van bijv. 1 jaar. Zoek je een goedkoop energiecontract in Tegelen? Kies dan bij voorkeur voor een 1-jarig contract. Bekijk ook het rekenvoorbeeld hieronder van Engie .

Een voorbeeld ter illustratie (gerekend met een gemiddeld gezin)

Contract Maatschappij Premie Korting/maand Totaal
1 jaar Engie €200 €16,67 €1.605,75
3 jaar Engie €370 €10,28 €1.725,75
5 jaar Engie €0 €0 €1.845,75

Naarmate de contractperiode toeneemt zijn de tarieven voor verbruik iets gunstiger. Er wordt slechts 1 keer een welkomstpremie wordt uitbetaald. Bij elk jaarcontract krijg je elk jaar weer een bonus. Daarom is een jaarcontract bijna altijd goedkoper. Consequentie is dat je ieder jaar opnieuw switcht.

Is groene energie duurder dan grijze energie?

Groene energie wordt ingekocht via duurzame aanbieders. Oftewel: bronnen die niet uitputbaar zijn. Windmolens, zonnecellen en water. Het belangrijkste pluspunt is dat er nauwelijks CO2 uitstoot is. Jij draagt zo je steentje bij aan een beter milieu. Dikwijls hoor je om je heen dat er aan groene stroom een flink prijskaartje zit. Dat is vaak niet het geval. Op basis van de vergelijker vergelijk je vluchtig en zonder problemen groene stroom maatschappijen op lokaal niveau. Hiervoor kies je het selectievakje “uitsluitend duurzame energieleveranciers Tegelen”. Daarnaast kun je sorteren op stroom afkomstig van zonnepanelen of juist windmolens. Of zoek expliciet naar slechts groene stroom met NL oorsprong.

Veel gekozen groene energie in Tegelen:

 1. Allure Energie
 2. Huismerk Energie
 3. Qurrent

Een dubbele of enkele meter, wat past bij mij?

Elk gebouw in Tegelen met een energieaansluiting heeft een enkele of dubbele meter. Wat is precies het verschil? Met zo’n enkele meter betaal je voor alle verbruikte stroom één tarief. Heb je een dubbele meter, dan kan er sprake zijn van 2 aparte prijzen. We hebben het hier over piekuren (meestal is dit van 7:00 tot 21:00) en een goedkoper tarief in daluren (na 9 uur ’s avonds, op zaterdagen en zondagen en met feestdagen). Welk tarief het meest geschikt is, is te berekenen aan de hand van je verbruik.

Gebruik jij een belangrijk deel van jouw stroom op daluur tijden?Dan is het dubbeltarief interessant. Houdt dit in gedachten: het is best lastig om stroom vooral in de daluren te consumeren. Sommige apparatuur verbruikt 24/7 stroom. Denk maar aan computers en keukenapparatuur. Wil je proberen van daluren te profiteren? Dan mag de wasdroger alleen ’s nachts draaien. Je moet dus continu nadenken over de planning. En je wint hooguit een paar tientjes. Daarom ons advies: het enkeltarief is eenvoudiger! Geld besparen door het dubbeltarief is gewoon lastig. Overigens ben je met een enkeltarief erg flexibel in je stroomconsumptie. Check alle details over Budget Energie.

Wat is het beste, een vast of variabel energietarief?

Plannen tot overstappen van energie in Tegelen? Dan kun je kiezen voor een variabel en vast tarief. Hoe verhouden deze tarieven zich tot elkaar? En wat past bij mijn situatie? De populairste keuze is die van de vaste energietarieven. Een specificatie van deze keuzes vind je hierna.

Vast tarief
Wil jij de zekerheid van het vaste tarief? Dan wijzigen de prijzen nooit zolang jouw contract loopt. Je hebt hier dus geen omkijken naar. Gaat de prijs van stroom en gas omlaag? Dan profiteer je hier niet van. In Tegelen zijn de vaste energietarieven voor veel mensen populair.

Variabel tarief
Prefereer jij het variabele tarief? Dan bestaat de mogelijkheid dat de prijzen voor stroom en gas binnen jouw contract schommelen. Het is aannemelijk dat dit meerdere keren gebeurt, vaak is dat in januari en in juli. De energieprijzen worden omhoog of naar beneden bijgesteld. De prijsontwikkeling is niet gemakkelijk te voorspellen. Onder aan de streep is het meestal niet goedkoper.

Hoe kan ik het beste mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet tevreden over jouw aanbieder van gas en licht? Zijn je kosten voor gas en stroom te hoog? Wellicht kun je het oude energiecontract opzeggen en direct overstappen. En dat kan flink geld besparen. Aanbieders van energie en gas geven namelijk huizenhoge welkomstkortingen. Kan ik vandaag al overstappen? Wat moet ik dan exact doen? Hoe dat precies werkt lees je hierna.

Kan ik overstappen?
Destijds een onbepaalde tijd contract afgesloten? Dan heb je waarschijnlijk een opzegtermijn van 30 dagen. In dit geval ben je dus vrij om op te zeggen. Echter, is jouw contract er een met een vaste looptijd? Je kunt dan niet zo even overstappen. Een overstap maken is echter wel een optie, maar houd dan rekening met de (verplichte) opzegvergoeding. De boete verschilt, maar bedraagt gemiddeld €186

 1. Achterhaal wanneer jij mag overstappen.
 2. Vergelijk energieprijzen aangepast op jouw woning.
 3. Sorteer de beste en voordeligste energie-leverancier.
 4. Je kiest dan een van de beschikbare contracten.
 5. Vervolgen heb je nog 14 dagen bedenktijd.
 6. Jullie toekomstige maatschappij is verantwoordelijk voor het opzeggen + de overstap.
 7. Deze kersverse overeenkomst wordt actief op het moment dat je zelf hebt gekozen.

Overstappen + zonnepanelen: is dat mogelijk?

In Tegelen zonnepanelen op jullie huis? Dan regel je natuurlijk zelf al een deel van de energie. Wek je meer stroom op dan je verbruikt? Dan kan jij deze stroom terugleveren in de provincie Limburg. Is er een contractjaar verstreken, dan krijg je hier een vergoeding voor. Dit heet salderen. Zeker als je zonnepanelen hebt is het vergelijken van energieprijzen aan te raden. Maak gebruik van ons ontwikkelde stappenplan. Zoek ook naar de goedkoopste gas en stroom in Nispen.

 1. Achterhaal je exacte verbruik (geschatte verbruikte stroom – geschatte opgewekte stroom). Komt hier een negatief cijfer uit? Jouw zonnecellen generen dan meer dan nodig.
 2. Start de vergelijking op basis van postcode, huisnummer en gasverbruik. Geef bij ‘stroom’ je echte verbruik in. Had je te maken met teveel opgewekte stroom?Kies dan voor 0 Kwh.
 3. Je ontdekt direct de aantrekkelijkste maatschappij , berekend op basis van jouw gegevens. Tip: De terugleververgoeding kan verschillen per aanbieder.
 4. Zoek uit wat voor voorschotbedrag geschikt is.
 5. Zoek uit welke ingangsdatum mogelijk is. Goed om te weten: in- of net na de zomer overstappen is niet voordelig.

energie vergelijken Tegelen


Zo vind je de goedkoopste energie in Tegelen

Betaal jij teveel voor de stroom? Of heb je een nieuwbouwwoning en ben je bezig met oriënteren naar stroomaanbieders? Zoek nu meteen de goedkoopste stroom in Tegelen (en gas). Het hele proces van vergelijken en overstappen kan je nu online doen zonder moeite:

1. Geef door om welke plaats het gaat (Limburg)
2. Begroot jouw maandelijkse verbruik (gas en stroom).
3. Heb je een dubbel of enkele meter?
4. Geef aan of je uitsluitend groene energie wil vergelijken.
5. Kies de looptijd van het contract (1 jaar, 2 jaar, 3 jaar of direct opzegbaar).
6. Bepaal welke energietarief-optie je wilt. De opties zijn vast of variabel.
7. Ga voor de voordeligste energieleverancier en sluit je contract online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Veel samenwerkingen
Betalen in termijnen
Interessante acties

logo essent

Essent

Populaire aanbieder
Persoonlijk advies
Fikse welkomstcadeaus

logo eneco

Eneco

Ga voor groen
Contract wijzigen
Verleidelijke acties

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Ketelonderhoud
Termijnbedrag wijzigen
Aantrekkelijke acties

logo oxxio

Oxxio

Easy app-service
2 jarig contract
Hoge welkomstkorting

logo current

Qurrent

Groene energie
Behulpzame service
Fikse welkomstpremie

logo green choice

Green Choice

Groen voorop
Snel af te sluiten
Hoge welkomstcadeaus

logo energie flex

EnergieFlex

Fairtrade
Variabele stroomprijzen
Prominente acties

logo engie

Engie

ENGIE app
Eenvoudig afsluiten
Goede welkomstcadeaus

logo energie direct

Energiedirect.nl

Regelneef app
Nette klantenservice
Scherpe welkomstpremie

logo delta energie

Delta

100% groene stroom
Termijnbedrag wijzigen
Hoge welkomstpremie

logo budget energie

Budget Energie

Energie Check
Variabele gasprijzen
Prominente kortingen


Prijzen gas vergelijken in Tegelen

Gasverbruik bepaalt deels de energierekening die op de mat valt. Het gas wordt doorgaans gebruikt natuurlijk voor de verwarming, om water op te warmen en om het fornuis te gebruiken. Meteen in contact komen met de goedkoopste gasleverancier in Tegelen? Vul hierboven de gas-vergelijker in en dan ontdek je snel & overzichtelijk de goedkoopste gasleverancier. Op deze website bekijk je de huidige gasprijzen, met alle aanbiedingen en welkomstbonussen. Direct alle gasprijzen vergelijken? Vul de postcode, huisnummer en een begroting van het gasverbruik, en ontdek de goedkoopste gasprijzen voor jouw situatie (Venlo). Een betaalbare gasmaatschappij gevonden? Sluit je contract dan z.s.m. over. Hiervoor hoef je zelf maar weinig te doen. Afmelden bij de huidige aanbieder hoeft niet. De nieuwe aanbieder regelt dit. Je hebt vervolgens 2 weken bedenktijd. Binnen deze 2 weken mag je er – zonder opgaaf van reden – onderuit. Waar wacht je op? Stap meteen over, en pak die welkomstbonus! Nu ook online: Energie vergelijken Eemdijk.

Duurzame energie vergelijken Vind de goedkoopste stroom- en gasleverancier voor jouw woning in de gemeente Venlo.