Energie vergelijken Terkaple Vergelijk energiemaatschappijen en ontvang een voordeel tot €232


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Makkelijk en vlug energieprijzen vergelijken in Terkaple? Er zijn meer maatschappijen dan ooit. Je hebt vast gehoord van stroomaanbieders als bijvoorbeeld Energiedirect.nl en Greenchoice. En we zien steeds meer nieuwe organisaties. Alleen hoe vind ik de goedkoopste stroom in Terkaple? Vergelijk nu gas- en stroomprijzen voor jouw situatie. Hoe dat werkt? Het is een fluitje van een cent. Vul jouw postcode + huisnummer in, geef aan wat het verbruik is (stroom en gas) en kies het soort meter dat jij hebt (dubbel of enkel). Verder maak je een keuze voor de looptijd van de overeenkomst (opties zijn bijv. 1 3 jaar of maandelijkse opzegbare energie) en geef je jouw voorkeur door qua energietarief. Er is ook een filter voor enkel groene stroom. Vervolgens ontdek je ogenblikkelijk de goedkoopste energieleverancier. Van elke leverancier ontdek je de kosten per 12 maanden en de aantrekkelijke welkomstpremie. Wil je aanvullende informatie? Via deze pagina ontdek je uitgebreide informatie over stroom, gas en licht in Terkaple.

Alle energieaanbieders

Alle bekende energie aanbieders met elkaar vergelijken

Makkelijk overstappen

Vind de laagste prijs en stap meteen online over

Lagere prijzen voor energie

Vergelijk energie op basis van jouw situatie, en bespaar direct €236

Een laag tarief voor gas en stroom De energierekening naar beneden. Dat is voor iedereen relevant. Pak deze kans en stap over.

Welke energiecontract-looptijd kies ik?

Het lijkt zo mooi: het energiecontract meteen voor een aantal jaar vastzetten. Bijvoorbeeld voor 1, 3 of 5 jaar. Je kunt kiezen voor de periode waar jij je prettig bij voelt. Zet je voor een ruime periode de prijs vast dan krijg je een hogere korting. Klopt dat? Helaas is dat in de energiewereld niet het geval. Je zult het niet verwachten: langdurige overeenkomsten zijn prijziger dan een kortlopend contract. Wil jij ook een goedkoop energiecontract in Terkaple? Dan kun je het beste kiezen voor een korte looptijd. Hieronder hebben we een voorbeeldberekening gemaakt van Delta .

Korte energiecontracten zijn goedkoper (van een doorsnee-gezin)

Contract Leverancier Premie Bonus/maand 12 maanden
1 jaar Delta €190 €15,83 €1.606,45
3 jaar Delta €190 €5,28 €1.726,45
5 jaar Delta €0 €0 €1.846,45

Bij langlopende contracten ga je minder betalen voor je gas en stroom. Maar de welkomstbonus compenseert dit. Elke keer dat je een jaarcontract afsluit ontvang je de bonus opnieuw. Onderaan de streep is dit het voordeligst. Je dient elk jaar weer te switchen voor de bonus.

Waar vind ik betaalbare groene energie?

Groene stroom wordt ingekocht via duurzame aanbieders. Dit zijn bronnen die we onbeperkt kunnen gebruiken. Bijvoorbeeld zon, wind en water. Het duurzame hiervan is dat CO2 uitstoot wordt gereduceerd. Jij draagt zo je steentje bij aan een beter milieu. Veel mensen denken dat groene stroom erg kostbaar is. Dit is helemaal niet altijd waarheid. Met deze website vergelijk je razendsnel en soepel aanbieders van groene stroom in de buurt. Activeer hiervoor de filter “100% duurzame energieleveranciers Terkaple”. Je kunt ook filteren op energie van wind of de zon. Of beperk je zoekopdracht tot alleen in Nederland opgewekte groene stroom.

Bekende maatschappijen met groene stroom in Terkaple:

 1. Eneco
 2. Engie
 3. UnitedConsumers

Een dubbele of enkele meter, wat past bij mij?

Elke woning in Terkaple waar stroom verbruikt wordt heeft een enkele (of dubbele) meter geïnstalleerd. Wat is precies het verschil? Werk jij met een enkele meter? Dan heb je te maken met 1 tarief. Bij de dubbele meters kunnen de tarieven worden uitgesplitst. Een prijs voor piekuren (overdag) een een prijs voor daluren (in de nacht, vroeg in de ochtend en tijdens o.a. de paasdagen). Welk soort tarief de laagste prijs geeft is, is te berekenen aan de hand van je verbruik.

Verbruik je relatief veel van de stroom op daluur momenten? Dan kan het dubbeltarief uit. Vergeet niet: het is soms best moeilijk om de energieconsumptie in te plannen tijdens daluren. De meest producten staan thuis continu aan. Onder andere de koeling en de standby-standen. En wil je meer doen in de daluren? Dan kan je overdag geen was meer wegwerken. Je zit er dus altijd wel min of meer aan vast. Het voordeel is vaak verwaarloosbaar. Daarom ons advies: kies voor het enkeltarief. Besparen met dubbeltarief valt tegen. Daarnaast ben je met het enkeltarief veel meer flexibel. Meer info? Bekijk details van leveranciers als Innova Energie.

Wat is het beste, een vast of variabel energietarief?

Ga je overstappen van energie in Terkaple? Dan kun je kiezen voor een vast of variabel tarief. Op welke punten wijken ze van elkaar af? En wat is handig gezien mijn stroomverbruik? De populairste keuze is die van de vaste energietarieven. Hieronder leggen we kort de verschillen uit.

Vast tarief
Prefereer jij het vaste tarief? Dan wisselen de tarieven niet, zolang het contract loopt. Dit zorgt voor een zorgeloze periode. Worden de tarieven naar beneden bijgesteld? Dan profiteer je hier niet van. In en rondom Terkaple zijn de vaste energietarieven het meest populair.

Variabel tarief
Wil jij echter liever het variabele tarief? Dan zou het zomaar kunnen zijn dat tarieven voor stroom tijdens het contract worden herberekend. Het is aannemelijk dat dit meerdere keren gebeurt, vaak in het voorjaar en najaar. De prijzen kunnen dan stijgen of dalen. De ontwikkelingen van de prijzen is niet gemakkelijk te voorspellen. In veel situatie is dit geen geschikte optie.

Hoe kan ik mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet blij met jouw huidige energieleverancier? Niet tevreden over uw huidige prijs voor gas en stroom? Doorgaans kun jij jouw huidige energiecontract opzeggen en snel overstappen. Overstappen loont. Leveranciers kunnen een aanbod doen met huizenhoge welkomstacties. Kan ik de overstap direct in gang zetten? Welke fases moet ik dan doorlopen? Daarvoor volgt nu een simpele handleiding.

Kan ik wisselen?
Ben jij een contract voor onbepaalde tijd aangegaan? Let dan zeker op de opzegtermijn van een kleine maand. Je kunt dan kosteloos opzeggen. Maar ben jij een contract aangegaan met een vaste looptijd? Dan kun jij niet eenvoudig onder je contract uit. Overstappen is mogelijk, maar kost jou wel de (flinke) opzegvergoeding. De hoogte van de boete loopt op tot €265

 1. Controleer wat de einddatum van het contract is.
 2. Ga energieprijzen vergelijken gebaseerd op jullie verbruik.
 3. Zoek de beste en scherpste leverancier.
 4. Je kiest dan een van de beschikbare contracten.
 5. Het contract kan nog tijdens de 14 dagen daarna worden gewijzigd.
 6. Jouw nieuwe leverancier sluit jouw energie netjes over.
 7. De nieuwe verbintenis gaat in zoals / wanneer jij hebt aangegeven.

Overstappen en zonnepanelen: gaat dat lastig?

In Terkaple zonnepanelen op jouw woning? Dan wek je deels jouw eigen stroom op. Genereer je meer stroom dan jullie verbruiken? Het is dan mogelijk stroom terug te leveren in de provincie Friesland. Na een periode van een jaar wordt je hierin tegemoetgekomen. Dit noemen we salderen. Natuurlijk is ook i.c.m. zonnepanelen een vergelijking van energieprijzen een must. Bekijk eens het volgende stappenplan. Mensen zochten ook naar: goedkoopste gas en stroom in Noordhoek.

 1. Bereken je verbruik (trek de geschatte opgewekte stroom van het geschatte verbruik af). Is dit getal negatief? Je panelen leveren dan te veel stroom.
 2. Start de vergelijking op basis van postcode, huisnummer en gasverbruik. Geef bij ‘stroom’ je echte verbruik in. Was er sprake van een netto negatief verbruik? Reken dan met 0 Kwh in de vergelijker.
 3. Je ziet eenvoudig de meest aantrekkelijke energieaanbieder voor jouw situatie. Goed om te weten: Het terugleververgoeding beleid kan per leverancier verschillen.
 4. Kies jouw voorschotbedrag.
 5. Kies de datum van overstappen. Noemenswaardig: oversluiten rond de zomermaanden is vaak niet gunstig.

energie vergelijken Terkaple


Stap over naar de goedkoopste energie in Terkaple

Zou jij wel willen besparen op jouw stroomverbruik? Of is er sprake van verhuizing en ben je bezig met oriënteren naar stroomaanbieders? Selecteer nu probleemloos de goedkoopste stroom in Terkaple (en gas). Het hele proces van vergelijken en overstappen kan je nu online doen zonder moeite:

1. Geef de locatie van de woning door (Friesland)
2. Begroot jouw maandelijkse verbruik (gas en stroom).
3. Kies het type meter dat van toepassing is (enkel of dubbel).
4. Wil je groene stroom, of maakt dat niet uit.
5. Selecteer de gewenste looptijd (1 tot 5 jarige contracten).
6. Welke prijsafspraak geniet je voorkeur? De opties zijn vast of variabel.
7. Zoek uit welke voordelige energie-aanbieder bij je past en sluit je contract online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Steeds duurzamer
2 jaar vast of variabel
Goede welkomstkorting

logo essent

Essent

Slim besparen
Vaste prijs gas
Goede aanbieding

logo eneco

Eneco

Ook zakelijk
Simpele voorwaarden
Prominente acties

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Intelligente App
2 jarig contract
Interessante acties

logo oxxio

Oxxio

Energie Awards
Variabele stroomprijzen
Goede aanbiedingen

logo current

Qurrent

Eigen zonnepark
Overstapservice
Aantrekkelijke acties

logo green choice

Green Choice

Écht groen
Termijnbedrag wijzigen
Goede welkomstpremie

logo energie flex

EnergieFlex

Sociaal Groen
Snel af te sluiten
Mooie welkomstkorting

logo engie

Engie

Klantbeoordeling: 8.5
Diverse prijsafspraken
Mooie welkomstkorting

logo energie direct

Energiedirect.nl

Geen poespas
Duidelijke voorwaarden
Prominente kortingen

logo delta energie

Delta

Slim wonen tips
Inzicht in je verbruik
Hoge welkomstpremie

logo budget energie

Budget Energie

Beoordeling: 8.1
Verschillende contracten
Sublieme acties


Prijzen gas vergelijken in Terkaple

Gasverbruik bepaalt deels de maandelijkse energierekening. Waar we gas voor nodig hebben? Nou, om ons huis te verwarmen, om te douchen en voor bijv. keukenapparaten. Maar wat is nu de goedkoopste gasleverancier in Terkaple? Met behulp van onze gas-vergelijker zoek jij eenvoudig de meest voordelige gas aanbieder. Op energieaanbiedingvergelijken.nl staat een overzicht van alle gasprijzen, en ook de kortingsacties en welkomstbonussen. Hoeveel kan jij besparen op je gasverbruik? Geef je postcode, huisnummer en verbruik per jaar in, en check de gunstigste gas-prijzen uit de regio (De Friese Meren). Een interessante organisatie aangetroffen? Zet dan de overstap in werking. Dit stelt maar weinig voor. Je hoeft niet zelf op te zeggen. Hiervoor zorgt de nieuwe leverancier. Daarnaast heb je altijd 14 dagen bedenktijd. In die dagen mag je er – zonder opgaaf van reden – onderuit. Sluit online je contract over, en pak die welkomstbonus! Je treft hier ook uitgebreide info over Energie vergelijken Eethen.

Duurzame energie vergelijken Bekijk de beste stroom- en gasleveranciers en ontdek wat jij kunt besparen in de gemeente De Friese Meren.