Energie vergelijken Termunten Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar wel €259


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Praktisch en spoedig energieprijzen vergelijken in Termunten? Er zijn steeds meer energieleveranciers. Je hebt vast gehoord van stroommaatschappijen als UnitedConsumers of Oxxio. En er komen nog steeds nieuwe partijen bij. Echter, wie garandeert mij de goedkoopste stroom in Termunten? Vergelijk de prijzen voor jouw individuele situatie. Hoe kan ik beginnen? Het stelt maar weinig voor. Geef aan om welke postcode + huisnummer het gaat, geef aan wat het verbruik is (stroom plus gas) en selecteer de gewenste meter (dit is een dubbele of enkele meter). Aansluitend maak je een keuze voor de looptijd van de overeenkomst (bijvoorbeeld 1 jaar of maandelijkse opzegbare energie) en kies je het gewenste energietarief. Kies optioneel voor duurzame energie. Daarna tref je direct de goedkoopste energieleverancier. Van elke energieaanbieder tref je wat je per jaar kwijt bent en de optionele korting. Zoek je wat handig naslagwerk? Op energieaanbiedingvergelijken.nl tref je rijke informatie over gas, stroom en licht in Termunten.

Alle maatschappijen

Alle bekende energie aanbieders met elkaar vergelijken

Gelijk oversluiten

Bekijk je besparing en stap gemakkelijk over

Bespaar op je energierekening

Check & vergelijk alle actuele prijzen, en bespaar tot €241

De goedkoopste stroom en gas De energierekening naar beneden. Dat wil toch iedereen? Wij leggen het allemaal voor je uit.

Hoe bepaal ik de looptijd van mijn energiecontract?

Het lijkt zo mooi: het energiecontract direct aangaan voor meerdere jaren. Dit kan meestal tot vijf jaar. Stijgt de stroomprijs? Dan heb je daar geen last van. Kies jij voor een lange termijn contract? Dan reken je af tegen nog scherpere tarieven. Is dat zo? Het klinkt vreemd, maar energiecontracten werken niet zo. Nee, het wordt nog mooier: langdurige overeenkomsten zijn kostbaarder dan een kortdurend contract. Wil jij ook een goedkoop energiecontract in Termunten? Selecteer dan een 1-jarig contract. Hieronder hebben we een voorbeeldberekening gemaakt van Budget Energie .

Een voorbeeld (gerekend met een gemiddeld gezin)

Contract Aanbieder Premie Korting/maand Totaal
1 jaar Budget Energie €200 €16,67 €1.606,50
3 jaar Budget Energie €200 €5,56 €1.726,50
5 jaar Budget Energie €0 €0 €1.846,50

Bij een contract van bijv. 5 jaar zijn de tarieven voor verbruik iets gunstiger. Maar de welkomstbonus compenseert dit. Bij jaarcontracten heb je ieder jaar opnieuw recht op een nieuwe bonus. Onderaan de streep is dit het voordeligst. Concreet stap je dan elk jaar weer over.

Waar vind ik betaalbare groene energie?

Groene stroom wordt opgewekt uit duurzame energiebronnen. Oftewel: bronnen die niet uitputbaar zijn. O.a. zonnepanelen en windturbines. Het grote positieve aspect is dat de CO2 uitstoot beperkt blijft. En dat draagt bij aan een beter milieu. Vaak wordt beweerd dat er aan groene stroom een flink prijskaartje zit. De prijzen zijn gelukkig flink gedaald. Aan de hand van deze website vergelijk je snel & gemakkelijk aanbieders van groene stroom in de buurt. Kies hierbij voor “uitsluitend duurzame energieleveranciers Termunten”. Nieuw: filter nog specifieker. Bijv. op energie opgewekt door zonnepanelen/windmolens. Of zoek expliciet naar in eigen land opgewekte groene energie.

Veel gekozen groene energie in Termunten:

 1. Clean Energy
 2. Fenor
 3. Noordelijk Lokaal Duurzaam

Een dubbele of enkele meter, wat past bij mij?

Ieder adres in Termunten waar energie geleverd wordt beschikt over een dubbele- of enkele meter. Wat is precies het verschil? Met zo’n enkele meter is er 1 tarief voor alle stroom. In het geval van een dubbele meter kan er sprake zijn van 2 aparte prijzen. Een prijs voor piekuren (overdag, tussen 7:00 en 21:00) en een tarief voor de daluren (later op de avond, in de weekenden en nationale feestdagen). Welk soort tarief resulteert in de laagste energierekening is, verschilt per situatie.

Gebruik jij meer dan 50% van de stroom tijdens deze daluren? Dan past het dubbeltarief mogelijk bij jou. Neem dit in acht: het is best lastig om het energieverbruik te verschuiven naar de daluren. Sommige apparatuur verbruikt 24/7 stroom. Neem nou computers en keukenapparatuur. Ga je de uitdaging van daluren besparing aan? Dan kan de wasmachine alleen ’s avonds laat aan. Je zit er dus altijd wel min of meer aan vast. Het levert ook nog eens weinig op. Onze aanbeveling: ga voor het enkeltarief. Geld besparen door het dubbeltarief gaat in de praktijk erg moeizaam. Een ander voordeel: je bent met een enkeltarief veel vrijer. Bekijk direct de aanbieder Leon Zeewolde.

Neem ik een variabel of vast energietarief?

Plannen tot overstappen van energie in Termunten? Maak dan eerst een keuze uit flexibele of vaststaande prijzen. Hoe verhouden deze tarieven zich tot elkaar? Met welke soort tarief ben ik het beste af? Veel consumenten kiezen voor de vaste energietarieven. Een toelichting hierop kun je hieronder vinden.

Vast tarief
Ga jij voor het vaste tarief? Dan wisselen de tarieven niet, zolang het contract loopt. Je hebt hier dus geen omkijken naar. Verlaagt de maatschappij de tarieven tussendoor? Dan gaat het tarief van jou niet naar beneden. Rondom Termunten zijn de vaste energietarieven de meest gekozen optie.

Variabele tarieven
Gaat jouw voorkeur uit naar het variabele tarief? Dan bestaat de mogelijkheid dat de prijzen voor stroom en gas tijdens het contract fluctueren. Doorgaans vindt dit 2 keer per jaar plaats, doorgaans in de periode Juli en Januari. De energie wordt dan of goedkoper of duurder. Deze prijsaanpassing is niet gemakkelijk te voorspellen. Onder aan de streep is het meestal niet goedkoper.

Hoe kan ik snel mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Zijn jullie niet enthousiast over jullie leverancier van energie en gas? Vind je de huidige prijs voor energie te veel? Tegenwoordig kan jij wellicht het oude energiecontract opzeggen en snel overstappen. En dat merk je in de portemonnee. Energiemaatschappijen hebben gewoonlijk interessante welkomstbonussen. Maar per wanneer kan ik overstappen? En hoe doe ik dat? We bieden je hier een handig stappenplan.

Kan ik al switchen?
Gekozen voor een contract met onbepaalde tijd? Er geldt dan vaak een opzegtermijn van enkele weken. Je kunt dan gemakkelijk zonder boete van je contract af. Gekozen voor een contract met vaste looptijd? Dan moet je de termijn uitzitten. Overstappen is mogelijk, maar resulteert in een (aanzienlijke) opzegvergoeding. De hoogte van de boete loopt op tot €198

 1. Achterhaal wat de looptijd van het contract is.
 2. Bekijk de actuele energietarieven met jouw persoonlijke-gegevens.
 3. Filter de beste en scherpste leverancier.
 4. Het contractvoorstel wordt toegestuurd.
 5. Je kunt 14 dagen overwegen of je het echt wilt.
 6. Jullie nieuwgekozen energiemaatschappij sluit jouw energie netjes over.
 7. Deze aankomende overeenkomst wordt geactiveerd op de datum vermeld in het aanvraagformulier.

Overstappen met zonnepanelen: hoe gaat dat in z'n werk?

In Termunten zonnepanelen laten plaatsen? In dat geval wek jij zelf al energie op. Is jullie verbruik lager dan de zelf opgewekte stroom? Deze stroom lever je dan aan het net terug in de provincie Groningen. Aan het einde van het jaar ontvang je daarvoor een vergoeding. Dit heet salderen. Voor huishoudens met zonnepanelen is energieprijzen vergelijken en overstappen interessant. Hieronder bieden wij een helder stappenplan. Vind alles uit over de goedkoopste gas en stroom in Noordhorn.

 1. Achterhaal je exacte verbruik (gebruikte stroom – opgewekte stroom). Komt hier een negatief cijfer uit? Dit betekent dat je stroom overhoud.
 2. Vul jouw gegevens in de vergelijker in. Je vult het berekende stroomverbruik in. Kwam uit jouw berekening geen positief getal? Vul hier dan 0 Kwh in.
 3. Je bekijkt direct de meest betaalbare stroomaanbieder die past bij jouw situatie. Advies: De terugleververgoeding kan verschillen per aanbieder.
 4. Kies een voorschotbedrag dat past bij jouw verbruik.
 5. Kies de datum van overstappen. Suggestie: stap niet met zonnepanelen over in de zomer.

energie vergelijken Termunten


Stap over naar de goedkoopste energie in Termunten

Zou jij wel willen besparen op jouw stroomverbruik? Of ga je binnenkort verhuizen en zoek je een nieuwe stroomleverancier? Selecteer nu snel de goedkoopste stroom in Termunten (en gas). Prijzen vergelijk en overstappen van energie heb je binnen 5 minuten geregeld:

1. Vul je adresgegevens in (Groningen)
2. Vul het geschatte gas en stroomverbruik in (kwh & M3).
3. Kies het piek- of daltarief, of juist 1 vaste prijs.
4. Kies optioneel of je groene stroom wenst te ontvangen.
5. Zoek je een flexibel contract of juist iets voor 1 jaar of 3 jaar?
6. Welke prijsafspraak geniet je voorkeur? De actuele opties zijn vast en variabel.
7. Maak een keuze uit de goedkoopste energie-aanbieder en laat je contract overzetten.

logo-vattenfall

Vattenfall

Steeds duurzamer
Variabele gasprijzen
Goede welkomstbonus

logo essent

Essent

Levert ketels
Diverse prijsafspraken
Goede welkomstcadeaus

logo eneco

Eneco

Uniek EcoGas
Flexibele gasprijs
Hoge welkomstbonus

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Slimme meters
Verbruik advies
Fikse aanbieding

logo oxxio

Oxxio

24/7 app-contact
2 jarig contract
Hoge welkomstbonus

logo current

Qurrent

Stichting DOEN
Aangename service
Fikse welkomstpremie

logo green choice

Green Choice

100% groen
Vriendelijke service
Scherpe welkomstcadeaus

logo energie flex

EnergieFlex

Flex Prepaid
Verbruik advies
Interessante acties

logo engie

Engie

ENGIE app
Online verbruik inzien
Mooie welkomstcadeaus

logo energie direct

Energiedirect.nl

Sinds 2002
Goede medewerkers
Mooie welkomstcadeaus

logo delta energie

Delta

Slim wonen tips
1 jarig contract
Aantrekkelijke acties

logo budget energie

Budget Energie

Beoordeling: 8.1
Behulpzame service
Flinke welkomstkorting


Prijzen gas vergelijken in Termunten

Ons gasverbruik beslaat het grootste gedeelte van de energierekening. Waar we gas voor nodig hebben? Nou, voor de verwarming, om te douchen en om te koken. Zoek jij de goedkoopste gasleverancier in Termunten? Voer in de gas-vergelijker je verbruik in en dan zoek jij gemakkelijk de aantrekkelijkste aanbieder. Met behulp van deze site kun je alle gasprijzen bekijken, en ook de kortingsacties en welkomstbonussen. Alle gasprijzen op een rij? Voer jullie adresgegevens in en een begroting van het gasverbruik, en check de goedkoopste gasprijzen voor jouw verbruik (Delfzijl). Een voordelige partij achterhaald? Stap dan direct online over. Dit gaat enorm snel en gemakkelijk. Het contract ontbinden doe je niet zelf. De nieuwe aanbieder regelt dit. Men werkt met een bedenktijd van 10 werkdagen. Gedurende deze 14 dagen kun je nog van het contract af. Waar wacht je op? Stap meteen over, en kijk hoeveel welkomstbonus er voor jou klaarligt. Ook beschikbaar: Energie vergelijken Eext.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk de populaires stroom- en gas aanbieders voor jouw situatie in de gemeente Delfzijl.