Energie vergelijken Eexterzandvoort Vergelijk de voordeligste energie aanbieders en bespaar wel €227


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Handig en haastig energieprijzen vergelijken in Eexterzandvoort? Het aantal energiemaatschappijen is enorm. Hierbij kun je denken aan stroomleveranciers zoals UnitedConsumers of Greenchoice. En er komen nog steeds nieuwe partijen bij. Alleen hoe vind ik de goedkoopste stroom in Eexterzandvoort? Vergelijk nu de actuele tarieven voor jouw persoonlijke situatie. Hoe kan ik beginnen? Heel eenvoudig! Vul jouw postcode + huisnummer in, schat jouw verbruik (m3 gas en Kwh stroom) en kies het type meter (enkele- of dubbele meter). Hierna selecteer je jouw ideale looptijd van jouw contract (populaire opties zijn 1, 3, 5 jaar of maandelijks opzegbaar) en kies je het gewenste energietarief. Indien gewenst kun je alleen groene energie bekijken. Hierna vind je binnen een paar seconden de goedkoopste energiemaatschappij. Van elke organisatie vind je wat je per jaar kwijt bent en de aantrekkelijke welkomstkorting. Is het nieuw voor jou? Op energieaanbiedingvergelijken.nl vind je alle details over gas, stroom en licht in Eexterzandvoort.

Alle maatschappijen

Alle grote maatschappijen onder elkaar

Gelijk oversluiten

Zoek de meest voordelige aanbieder in een paar minuten.

Minder betalen voor energie

Vind de goedkoopste aanbieder, en bespaar tot wel €212

De goedkoopste stroom en gas De energierekening naar beneden. Binnen enkele minuten geregeld. Bekijk direct meer informatie

Welk contracttype (looptijd) heeft je voorkeur?

Het klinkt voor de hand liggend: jouw energiecontract meteen afsluiten voor een aantal jaren. Doorgaans kan dit voor een t/m vijf jaar. Stijgt de stroomprijs? Dan heb je daar geen last van. Zet je voor een ruime periode de prijs vast dan kan je rekenen op scherpe aanbiedingen. Mee eens? Helaas is dat in de energiewereld niet het geval. Nee, het wordt nog mooier: energiecontracten met een lange looptijd kennen duurdere prijzen in vergelijking met kortlopende contracten. Direct een goedkoop energiecontract in Eexterzandvoort? Sluit dan een zo kort mogelijk contract af. Ter illustratie hebben hieronder een berekening weergegeven van Oxxio .

Een voorbeeld (gerekend met een gemiddeld gezin)

Termijn Maatschappij Premie Korting/maand 12 maanden
1 jaar Oxxio €120 €10 €1.535,60
3 jaar Oxxio €420 €11,67 €1.655,60
5 jaar Oxxio €0 €0 €1.775,60

Naarmate de contractperiode toeneemt liggen de verbruikskosten wat lager. Je krijgt echter maar 1 keer de welkomstkorting. Bij een 1-jarig contract ontvang je elke 12 maanden weer een bonus. Dit is de reden voor de gunstige jaarcontracten. Consequentie is dat je ieder jaar opnieuw switcht.

Waar moet ik zijn voor goedkope groene energie?

Groene stroom heeft een duurzame oorsprong (soms BIO). De manier waarop dit wordt opgewerkt is eeuwigdurend. Voorbeeld zijn zon en wind. Het duurzame hiervan is dat er geen uitstoot van CO2 is. Jij draagt zo je steentje bij aan een beter milieu. Doorgaans heeft men het idee dat groene stroom erg kostbaar is. Gelukkig is dit vaak niet zo. Op basis van onze tool vergelijk je razendsnel en moeiteloos alle groene-stroom maatschappijen. Klik wel even op het vakje met: “alleen duurzame energieleveranciers Eexterzandvoort”. Tip: filter nu ook op stroom opgewekt door zonnepanelen of juist windmolens. Of zoek naar in eigen land opgewekte groene energie.

Veel gekozen groene energie in Eexterzandvoort:

 1. Vandebron
 2. Huismerk Energie
 3. Pure Energie

Kies ik voor een enkele of dubbele meter?

Iedere bewoner van Eexterzandvoort waar stroom wordt gebruikt beschikt over een dubbele- of enkele meter. Hoe verhouden zich deze meters tot elkaar? Met zo’n enkele meter heb je te maken met 1 tarief. Met zo’n dubbele meter kunnen er twee prijzen worden gehanteerd. We onderscheiden de piekuren (overdag) en een afwijkend tarief voor daluren (in de nacht, op zaterdagen en zondagen en nationale feestdagen). Welk tarief het voordeligst is, is afhankelijk van jouw levensstijl.

Verbruik jij meer dan de helft van jouw stroom tijdens deze daluren? Dan past het dubbeltarief mogelijk bij jou. Vergeet niet: het is best lastig om energie met name in de daluren te gebruiken. Er zijn veel producten die constant stroom verbruiken. Voorbeelden zijn de koelkast of vriezer. En wil je het stroomverbruik verplaatsen? Dan moet je de was ook laat in de avond doen. Het heeft dus een grote impact op je leven. En het levert niet veel op. Veel mensen zeggen daarom: het enkeltarief voldoet prima! Geld besparen door het dubbeltarief is niet voor iedereen weggelegd. Voorts is een huishouden met een enkeltarief veel vrijer. Lees online nu alles over de aanbieder Clean Energy.

Wat is het beste, een vast of variabel energietarief?

Voornemens om van energie over te stappen in Eexterzandvoort? Dan kun je kiezen voor vaststaande en flexibele prijzen. Hoe verhouden deze tarieven zich tot elkaar? En wat past bij mijn situatie? Veel consumenten kiezen voor de vaste energietarieven. Een specificatie van deze keuzes vind je hierna.

Vaste tarieven
Geef jij de voorkeur aan een vast tarief? Dan wisselen de tarieven niet gedurende de looptijd van de overeenkomst. Op die manier weet je wat de hoogte van de rekening is. Gaat de prijs van stroom en gas omlaag? Dan heb je daar geen profijt van. In de plaats Eexterzandvoort is het vaste energietarief voor veel mensen populair.

Variabele tarieven
Ga jij voor het variabele tarief? Dan kan het gebeuren dat de tarieven voor energie gedurende jouw contractperiode wisselen. Dit gebeurd meermaals per jaar, aan het begin (januari) en halverwege het jaar (juli). Vanzelfsprekend gaan de prijzen dan omhoog of omlaag. Deze prijsaanpassing is lastig te voorspellen. Dit is niet altijd de meest voordelige mogelijkheid.

Hoe kan ik het beste mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Ben je ontevreden over jouw huidige energieleverancier? Vind je de energienota aan de hoge kant? Doorgaans kun jij je huidige leverancier / energiecontract opzeggen en dan overstappen. Overstappen loont. Aanbieders bieden vaak hoge welkomstacties. Maar per wanneer kan ik overstappen? Welke fases moet ik dan doorlopen? Hoe dat precies werkt lees je hierna.

Kan ik al switchen?
Heb je een contract met onbepaalde tijd? Hou dan rekening met de opzegtermijn van enkele weken. Opzeggen is dan altijd gratis. Heb je echter een contract met een vaste looptijd? Jij kunt dan niet eenvoudig switchen. Voor het einde van het contract oversluiten kan, maar de consequentie is een (hoge) opzegvergoeding. De boete loopt op tot €274

 1. Check wat de looptijd van het contract is.
 2. Check de laagste energieprijzen gebaseerd op jouw postcode en gebruik.
 3. Filter de beste en voordeligste stroomaanbieder.
 4. Je krijgt een contractvoorstel per mail of post.
 5. Tijdens de 14 dagen bedenktijd kan je nog overstappen.
 6. De volgende energieleverancier regelt de overstap.
 7. Het nieuwe contract is van kracht vanaf de gekozen datum.

Overstappen met zonnepanelen: hoe werkt dat?

In Eexterzandvoort zonnepanelen op jullie huis? Dan zorg jij (deels) voor eigen stroom. Genereer je meer stroom dan jullie verbruiken? Dan kan jij deze stroom terugleveren in de provincie Drenthe. Na een periode van een jaar krijg je hier een vergoeding voor. We spreken dan over salderen. Ook met zonnepanelen is een jaarlijkse energieprijs-vergelijking een agendapunt. Hieronder bieden wij een helder stappenplan. Wellicht spreekt dit je ook aan: goedkoopste gas en stroom in Zweins.

 1. Taxeer jullie eigen verbruik (gebruikte stroom – opgewekte stroom). Komt hier een negatief cijfer uit? Deze situatie duidt op overcapaciteit van energie.
 2. Vul jouw gegevens in de vergelijker in. Vul ook je echte stroomverbruik in. Was dit een negatief getal? Reken dan met 0 Kwh in de vergelijker.
 3. Je bekijkt in een oogopslag de meest betaalbare maatschappij voor jouw woning en verbruik. Hint: De terugleververgoeding kan verschillen per aanbieder.
 4. Zoek uit wat voor voorschotbedrag geschikt is.
 5. Selecteer een overstapdatum. Hint: stap niet met zonnepanelen over in de zomer.

energie vergelijken Eexterzandvoort


Vind de goedkoopste energie in Eexterzandvoort

Zou jij wel willen besparen op jouw stroomverbruik? Of heb je een nieuwbouwwoning en zoek je een nieuwe stroomleverancier? Bekijk nu zonder moeite de goedkoopste stroom in Eexterzandvoort (en gas). Het hele proces van vergelijken en overstappen is erg eenvoudig:

1. Geef door om welke plaats het gaat (Drenthe)
2. Vul het geschatte gas en stroomverbruik in (kwh & M3).
3. Kies voor een enkele meter of dubbele meter.
4. Wil je groene stroom, of maakt dat niet uit.
5. Wil je een lange contracttermijn (3 jaar) of een flex-contract (1 jaar).
6. Aan wat voor prijsstelling wil jij je verbinden? Vaste prijzen of juist meer variabel (meebewegen).
7. Check welke aanbieder het voordeligst is en stap moeiteloos online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Scoort een 7
Snel oversluiten
Goede welkomstpremie

logo essent

Essent

Ook alleen stroom
Eenvoudig afsluiten
Interessante acties

logo eneco

Eneco

Flexibele aanbieder
Contract wijzigen
Scherpe welkomstpremie

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Ook alles-in-1
Sympatieke service
Mooie welkomstkorting

logo oxxio

Oxxio

Altijd groene stroom
Maandelijks bijstellen
Goede welkomstpremie

logo current

Qurrent

Windtegoed
Vriendelijke service
Scherpe aanbiedingen

logo green choice

Green Choice

100% groen
3 jaar vast of variabel
Scherpe welkomstkorting

logo energie flex

EnergieFlex

Gecompenseerd gas
3 jarig contract
Scherpe welkomstkorting

logo engie

Engie

Klantbeoordeling: 8.5
Online account
Goede welkomstcadeaus

logo energie direct

Energiedirect.nl

Volta Solar partner
Overstapservice
Flinke aanbiedingen

logo delta energie

Delta

100% groene stroom
Goede klantenservice
Goede aanbiedingen

logo budget energie

Budget Energie

Simpele producten
Persoonlijk advies
Goede aanbieding


Prijzen gas vergelijken in Eexterzandvoort

Jullie gasverbruik bepaalt deels de energierekening die op de mat valt. Gas wordt vooral gebruikt voor de verwarming van het huis, om water op te warmen en koken op een fornuis. Maar wat is nu de goedkoopste gasleverancier in Eexterzandvoort? Vul hierboven de gas-vergelijker in en dan check je gelijk de meest voordelige maatschappij. Op deze website zoek je snel alle gasprijzen, en ook de kortingsacties en welkomstcadeaus. Alle gasprijzen op een rij? Vul jouw postcode en een begroting van het gasverbruik, en achterhaal de goedkoopste gasprijzen voor jouw locatie en gasverbruik (Aa en Hunze). Een goedkope partij gevonden? Online sluit je dit tegenwoordig gemakkelijk over. Dit gaat enorm snel en gemakkelijk. Het contract ontbinden doe je niet zelf. Hiervoor zorgt de nieuwe leverancier. Er is een bedenktijd van +/- 14 kalenderdagen. In die dagen mag je het contract altijd nog ontbinden. Sluit online je contract over, en laat die korting voor nieuwe klanten niet liggen. Start nu ook met Energie vergelijken Ooltgensplaat.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk de populaires stroom- en gas aanbieders en ontdek wat jij kunt besparen in de gemeente Aa en Hunze.