Energie vergelijken Noordwelle Vergelijk de energieaanbieders en ontvang een voordeel tot €290


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Praktisch en gauw energieprijzen vergelijken in Noordwelle? De keuze is vandaag de dag erg groot. Hierbij kun je denken aan stroomleveranciers zoals bijv. Vrijopnaam en Fenor. En er komen nog steeds nieuwe partijen bij. Maar waar vind ik nu de goedkoopste stroom in Noordwelle? Vergelijk de prijzen voor jouw huis. Hoe gaat dat? Het stelt maar weinig voor. Geef aan om welke postcode + huisnummer het gaat, schat jouw verbruik (m3 gas en Kwh stroom) en selecteer de elektriciteitsmeter (voor dubbel- of enkel tarief). Vervolgens selecteer je de looptijd van de overeenkomst (opties zijn bijv. 1 3 jaar of direct opzegbaar) en geef je aan of een vast of variabel tarief wil. Indien gewenst kun je alleen groene energie bekijken. Vervolgens ontdek je onmiddellijk de goedkoopste energiemaatschappij. Per verstrekker zie je wat je per jaar kwijt bent en de eventuele. korting voor nieuwe klanten. Hulp nodig bij kiezen? Op onze website tref je uitgebreide informatie over stroom, gas en licht in Noordwelle.

Alle energiemaatschappijen

Alle bekende energie aanbieders met elkaar vergelijken

Gemakkelijk overstappen

De nieuwe maatschappij regelt de overstap voor jou

Goedkopere energierekening

Vind de goedkoopste aanbieder, en bespaar meteen €235

Een laag tarief voor gas en stroom Een goedkoop energiecontract afsluiten. Dat laat jij toch niet liggen? Wij leggen het allemaal voor je uit.

Welke looptijd van het energiecontract kies ik?

Het klinkt zo logisch: jouw energiecontract slim afsluiten voor een aantal jaren. Populaire opties zijn 1, 2, of 5 jaar. Je hebt zelf de controle over de contract-termijnen. En als je lang kant blijft reken je af tegen nog scherpere tarieven. Of juist niet? Helaas is dat in de energiewereld niet het geval. Sterker nog: contracten met een lange looptijd zijn gepeperder dan kortstondige contracten. Wil je een goedkoop energiecontract in Noordwelle? Dan kun je het beste kiezen voor een korte looptijd. Hieronder hebben we een voorbeeldberekening gemaakt van Green Choice .

Een voorbeeld ter illustratie (op basis van gemiddeld verbruik gemiddeld gezin)

Termijn Maatschappij Korting Premie/maand Jaarkosten
1 jaar Green Choice €240 €20 €1.580,45
3 jaar Green Choice €110 €3,06 €1.700,45
5 jaar Green Choice €0 €0 €1.820,45

Bij prijsafspraken voor bijv. 5 jaar ga je minder betalen voor je gas en stroom. Maar de welkomstbonus compenseert dit. Bij elk jaarcontract krijg je elk jaar weer een bonus. Dit voordeel vindt je dus alleen bij korte-contracten. Consequentie is dat je ieder jaar opnieuw switcht.

Welke maatschappij levert betaalbare groene energie?

Groene stroom wordt op een duurzame manier opgewekt. De manier waarop dit wordt opgewerkt is eeuwigdurend. O.a. zonnepanelen en windturbines. Het voornaamste punt is dat er geen uitstoot van CO2 is. Zo blijven we samen zuinig op onze aardbol. Doorgaans heeft men het idee dat groene stroom erg kostbaar is. Dit hoeft niet standaard zo te zijn. Met behulp van energieaanbiedingvergelijken.nl vergelijk je razendsnel en eenvoudig aanbieders van groene stroom in de buurt. Hiervoor kies je het selectievakje “uitsluitend duurzame energieleveranciers Noordwelle”. Nieuw: filter nog specifieker. Bijv. op stroom van zonnepanelen/windmolens. Of filter op uitsluitend groene Nederlandse stroom.

Voorbeelden van groene energie in Noordwelle:

 1. Anode Energie
 2. Greenchoice
 3. Vrijopnaam

Heb ik een dubbele of enkele meter?

Ieder adres in Noordwelle waar energie geleverd wordt heeft een enkele of dubbele meter. Wat is het, en wat zijn de verschillen? Heb je een enkele meter? Dan wordt het verbruik afgerekend tegen 1 tarief. Bij de dubbele meters kunnen de tarieven worden uitgesplitst. Een prijs voor piekuren (vaak van 7 uur ’s ochtends tot 9 uur ’s avonds) een een prijs voor daluren (later op de avond, voor 7 uur ’s ochtends en tijdens o.a. de jaarwisseling). Welk tarief voor jullie de laagste prijs geeft is, is afhankelijk van jouw levensstijl.

Gebruik je het grootste gedeelte van de stroom op daluur momenten? Dan kan het dubbeltarief uit. Houdt dit in gedachten: het is niet altijd gemakkelijk om het energieverbruik te verschuiven naar de daluren. Veel apparaten gebruiken de hele dag door stroom. Onder andere de koelkast of vriezer. En wil je het stroomverbruik verplaatsen? Dan mag de wasdroger alleen ’s nachts draaien. Je planning dien je dus altijd aan te passen. En je wint hooguit een paar tientjes. Onze aanbeveling: kies voor het enkeltarief. Besparen met het dubbeltarief is niet voor iedereen weggelegd. Voorts is een huishouden met een enkeltarief veel meer flexibel qua verbruik. Meer info? Bekijk details van leveranciers als Clean Energy.

Neem ik een variabel of vast energietarief?

Direct online overstappen van energie in Noordwelle? Dan is er de opties voor een vast of variabel tarief. Wat is nu precies het verschil? En welk type tarief past bij mij? Een veel gekozen mogelijkheid is het vaste energietarief. Hoe dat zit leggen we hieronder kort uit.

Vast tarief
Gaat jouw voorkeur uit naar het vaste tarief? Dan wijzigen de tarieven gedurende de contractperiode niet. Dit geeft je zekerheid en duidelijkheid. Verlaagt de maatschappij de tarieven tussendoor? Dan profiteer je hier niet van. In de plaats Noordwelle is het vaste energietarief het meest populair.

Variabele tarieven
Wil jij echter liever het variabele tarief? Dan sluiten wij niet uit dat energietarieven gedurende jouw contractperiode veranderen. Dit gebeurd meermaals per jaar, vaak in het voorjaar en najaar. Tarieven kunnen omhoog en naar beneden. Deze prijsaanpassing kun je lastig aan zien komen. Dit is niet altijd de meest voordelige mogelijkheid.

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe werkt dat?

Niet te spreken over jouw huidige energieleverancier? Niet tevreden over uw huidige prijs voor gas en stroom? Dan kun je mogelijk de huidige prijsafspraken of energiecontract opzeggen en direct overstappen. Overstappen loont. Energiemaatschappijen werken met hoge welkomstpremies. Wanneer kan ik de overstap maken? Wat moet ik dan exact doen? Hoe dat precies werkt lees je hierna.

Kan ik veranderen?
Ben jij een contract voor onbepaalde tijd aangegaan? Er geldt dan vaak een opzegtermijn van 4 weken. In dit geval ben je dus vrij om op te zeggen. Maar heb je gekozen voor een contract met een vaste looptijd? Dan kun jij niet eenvoudig onder je contract uit. Eerder opzeggen kan wel, maar resulteert in een (aanzienlijke) opzegvergoeding. De boete verschilt, maar bedraagt gemiddeld €236

 1. Achterhaal of en wanneer je kunt overstappen.
 2. Check energieprijzen gebaseerd op jullie verbruik.
 3. Spot de beste en scherpste energie-leverancier.
 4. Je kiest dan een van de beschikbare contracten.
 5. Je mag het aanbod nog 14 dagen in overweging nemen.
 6. Jullie nieuwgekozen aanbieder sluit jouw energie netjes over.
 7. De nieuwe overeenkomst gaat in zoals / wanneer jij hebt aangegeven.

Overstappen en zonnepanelen: werkt dat anders?

In Noordwelle zonnepanelen op je adres actief? Dan regel je natuurlijk zelf al een deel van de energie. Houd je elke maand stroom over? Dan kun je stroom terugleveren in de provincie Zeeland. Per jaar krijg je hier een vergoeding voor. We spreken dan over salderen. Voor huishoudens met zonnepanelen is het vergelijken van energieprijzen aan te raden. De onderstaande stappen maken dit duidelijk. Mensen zochten ook naar: goedkoopste gas en stroom in Hoogenweg.

 1. Bekijk het feitelijk verbruik (verbruikte energie minus zelf opgewekte energie). Mogelijk is het resultaat een negatief getal. We spreken hier van een netto negatief verbruik.
 2. Vul jouw locatie in + het gasverbruik. Voer in het vakje ‘stroom’ je feitelijke verbruik in. Wek je meer op dan je verbruikt? Dan koop je dus 0 Kwh in.
 3. Je checkt direct de meest goedkope aanbieder , berekend op basis van jouw gegevens. Suggestie: Terugleververgoedingen wijken af per energieleverancier.
 4. Het voorschotbedrag wordt nu berekend.
 5. Maak een keuze voor een ingangsdatum. Hint: oversluiten rond de zomermaanden is vaak niet gunstig.

energie vergelijken Noordwelle


Zo vind je de goedkoopste energie in Noordwelle

Zit jij vast aan een duur energiecontract? Of ga je binnenkort verhuizen en wil je een betrouwbare stroomleverancier? Selecteer nu gemakkelijk de goedkoopste stroom in Noordwelle (en gas). Het hele proces van vergelijken en overstappen kan je nu online doen zonder moeite:

1. Voer de gegevens van jullie huis in (Zeeland)
2. Begroot jouw maandelijkse verbruik (gas en stroom).
3. Selecteer de meter die je hebt (enkele of dubbele).
4. Geef aan of je uitsluitend groene energie wil vergelijken.
5. Wil je een lange contracttermijn (3 jaar) of een flex-contract (1 jaar).
6. Maak een keuze uit de energietarieven. De actuele opties zijn vast en variabel.
7. Check welke aanbieder het voordeligst is en stap moeiteloos online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Grootste aanbieder
Online account
Mooie welkomstcadeaus

logo essent

Essent

Populaire aanbieder
Maandelijks bijstellen
Mooie aanbiedingen

logo eneco

Eneco

HollandseWind
2 jarig contract
Fikse welkomstkorting

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Inzicht-app
1 jaar vast of variabel
Fikse welkomstkorting

logo oxxio

Oxxio

Energiebuddy
Verbruik aanpassen
Scherpe aanbiedingen

logo current

Qurrent

Groenste leverancier
Sympatieke service
Flinke welkomstbonus

logo green choice

Green Choice

Eigen windenergie
2 jaar vast of variabel
Fikse aanbiedingen

logo energie flex

EnergieFlex

Sociaal Groen
Vriendelijke service
Goede welkomstcadeaus

logo engie

Engie

Ook nieuwbouw
1 jarig contract
Fikse welkomstbonus

logo energie direct

Energiedirect.nl

Regelneef app
Variabele stroomprijzen
Mooie welkomstkorting

logo delta energie

Delta

Zeeuwse stroom
Eenvoudig afsluiten
Aantrekkelijke kortingen

logo budget energie

Budget Energie

Kan salderen
Behulpzame service
Mooie welkomstcadeaus


Prijzen gas vergelijken in Noordwelle

Het verbruikte gas vormt voor een groot deel de energierekening. Het gas wordt doorgaans gebruikt om ons huis te verwarmen, om te douchen en om te koken. Zoek jij de goedkoopste gasleverancier in Noordwelle? Vul hierboven de gas-vergelijker in en dan vergelijk je binnen mum van tijd de aantrekkelijkste gas aanbieder. Op energieaanbiedingvergelijken.nl zoek je snel alle gasprijzen, en uiteraard de scherpe acties en welkomstpremies. Alle actuele gastarieven onder elkaar? Vul jouw postcode en het geschatte verbruik per jaar in, en bekijk de laagste gasprijzen in jouw woonplaats (Schouwen-Duiveland). Een betaalbare aanbieder gevonden? Stap dan direct online over. Dit is niet moeilijk. Maak je niet druk over het opzeggen van je huidige contract. Dit doet de nieuwe energie- en gasmaatschappij. Een bedenktijd van 10 werkdagen is standaard. Binnen dit stadium kan jij nog annuleren of aanpassingen doen. Stap over binnen een paar minuten, en laat die korting voor nieuwe klanten niet liggen. Op energieaanbiedingvergelijken.nl kun je ook Energie vergelijken Zweins.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk stroom- en gastarieven en ontdek wat jij kunt besparen in de gemeente Schouwen-Duiveland.