Energie vergelijken Teteringen Check alle energiemaatschappijen en bespaar tot €246


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Moeiteloos en haastig energieprijzen vergelijken in Teteringen? In Nederland zijn er tal van energieaanbieders. Bekende namen zijn leveranciers van stroom als De Vastelastenbond en Pure Energie. En we zien steeds meer nieuwe organisaties. Wie levert nu de goedkoopste stroom in Teteringen? Vergelijk energieprijzen voor jouw huis. Hoe kan ik beginnen? Het is zo gepiept. Geef aan om welke postcode + huisnummer het gaat, kies het geschatte verbruik (gas en stroom) en selecteer de elektriciteitsmeter (dit is een dubbele of enkele meter). Daarna selecteer je de looptijd van het energiecontract (bijvoorbeeld 1 jaar of maandelijkse opzegbare energie) en maak je een keuze voor het variabele of vaste tarief. Kies optioneel voor duurzame energie. Daarna vind je regelrecht de goedkoopste energieleverancier. Per organisatie zie je de energiekosten per jaar en de beschikbare korting voor nieuwe klanten. Precies weten hoe het allemaal werkt? Hier lees je alle info over gas, stroom en licht in Teteringen.

Alle energiemaatschappijen

Vergelijk de prijzen van erkende leveranciers

Overstappen is zo gepiept

Bekijk je besparing en stap gemakkelijk over

Minder betalen voor energie

Check & vergelijk alle actuele prijzen, en bespaar meteen €175

Minder betalen voor gas en stroom De energierekening naar beneden. Wie wil dat nou niet? Bekijk direct meer informatie

Wat is de beste looptijd van mijn energiecontract?

Het klinkt zo logisch: het energiecontract slim ondertekenen voor een langdurige periode. Dit kan voor bijv. 1, 2, of 4 jaar. Je hebt zelf de controle over de contract-termijnen. Als je kiest voor een lange periode zijn de voordelen nog veel groter. Of juist niet? De energiemarkt werkt net wat anders. Sterker nog: langetermijncontracten kennen duurdere prijzen in vergelijking met een kortdurend contract. Geef jij de voorkeur aan een goedkoop energiecontract in Teteringen? Kijk dan zeker tussen de korte termijn contracten. Zie ook het onderstaande voorbeeld van Engie .

Een voorbeeld ter illustratie (van een doorsnee-gezin)

Looptijd Leverancier Premie Bonus/maand 12 maanden
1 jaar Engie €140 €11,67 €1.606,95
3 jaar Engie €290 €8,06 €1.726,95
5 jaar Engie €0 €0 €1.846,95

Naarmate de contractperiode toeneemt betaal jij een voordeliger tarief. Je ontvangt helaas maar één keer de welkomst vergoeding. De bonus komt bij jaarcontracten elk jaar opnieuw om de hoek kijken. Daarom is een jaarcontract bijna altijd goedkoper. Consequentie is dat je ieder jaar opnieuw switcht.

Welke aanbieder biedt goedkope groene energie?

Groene energie heeft een duurzame oorsprong (soms BIO). Dit zijn bronnen die we onbeperkt kunnen gebruiken. O.a. zonnepanelen en windturbines. De belangrijkste eigenschap dat er nauwelijks CO2 uitstoot is. Zo blijven we samen zuinig op onze aardbol. Vaak wordt beweerd dat groene stroom erg kostbaar is. Dit hoeft niet standaard zo te zijn. Via deze pagina vergelijk je snel & probleemloos alle groene-stroom maatschappijen. Hiervoor kies je het selectievakje “alleen duurzame energieleveranciers Teteringen”. Optioneel kun je zelfs filteren op stroom opgewekt door windmolens en/of zonnepanelen. Of zoek naar groene energie uit NL.

Populaire groene energie in Teteringen:

 1. De Vastelastenbond
 2. Greenchoice
 3. Pure Energie

Enkele meter, dubbele meter, wat houdt dat in?

Elke inwoner van Teteringen waar energie geleverd wordt beschikt over een dubbele- of enkele meter. Wat is het onderscheid tussen de meters? Heb je een enkele meter? Dan wordt het verbruik afgerekend tegen 1 tarief. Heb je een dubbele meter, dan heb je te maken met 2 tarieven. Een tarief voor de piekuren (overdag) en een apart tarief voor daluren (in de nacht, voor 7 uur ’s ochtends en tijdens o.a. de jaarwisseling). Welke type tarief het meest geschikt is, verschilt per situatie.

Verbruik je relatief veel van jouw stroom op daluur tijden?Dan is het dubbeltarief wellicht aantrekkelijk. Echter, let goed op: het valt soms tegen om je energiegebruik te verplaatsen naar de daluren. Veel apparaten gebruiken de hele dag door stroom. Denk maar aan de vrieskist of WIFI. Wil jij de keuze maken voor een daltarief? Dan moet je de was ook laat in de avond doen. Je planning dien je dus altijd aan te passen. Het voordeel is vaak verwaarloosbaar. Onze aanbeveling: kies voor het enkeltarief. Geld besparen door het dubbeltarief is niet vanzelfsprekend. Voorts is een huishouden met een enkeltarief vrij. Geen verplichte nacht-was. Check alle details over Qwint.

Wat is het verschil tussen een vast en variabel energietarief?

Ga je overstappen van energie in Teteringen? Dan heb je de keuze tussen vaste en variabele tarieven. Hoe verhouden deze tarieven zich tot elkaar? Met welke soort tarief ben ik het beste af? De populairste keuze is die van de vaste energietarieven. Hoe dat zit leggen we hieronder kort uit.

Vaste tarieven
Gaat jouw voorkeur uit naar het vaste tarief? Dan wijzigen de prijzen tijdens het contract niet. Dit geeft je zekerheid en duidelijkheid. Gaat de prijs van stroom en gas omlaag? Dan profiteer je hier niet van. In en rondom Teteringen is het vaste energietarief voor veel mensen populair.

Variabele tarieven
Wil jij echter liever het variabele tarief? Dan bestaat de mogelijkheid dat de prijzen voor stroom en gas en de voorwaarden worden herberekend. Dit kan ik meerder periodes plaatsvinden, in Januari en in Juli. De prijzen kunnen dan stijgen of dalen. De ontwikkelingen van de prijzen is lastig te voorspellen. In veel situatie is dit geen geschikte optie.

Hoe kan ik het beste mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet content met jullie leverancier van energie en gas? Zijn je kosten voor gas en stroom te hoog? Mogelijkerwijs kan jij de huidige prijsafspraken of energiecontract opzeggen + overstappen. Overstappen loont. Energieleveranciers hanteren doorgaans enorme welkomstkortingen. Wanneer kan ik de overstap maken? Wat moet ik dan exact doen? We bieden je hier een handig stappenplan.

Kan ik wisselen?
Ben jij een contract voor onbepaalde tijd aangegaan? Dan heb je te maken met een opzegtermijn van 30 dagen. Opzeggen is eenvoudig en kost je geen geld. Heb je een contract met vaste looptijd? Dan kan men niet zomaar oversluiten. Overstappen is mogelijk, maar resulteert in een (aanzienlijke) opzegvergoeding. De boete verschilt, maar bedraagt gemiddeld €129

 1. Ga na wanneer jij mag overstappen.
 2. Ga energieprijzen vergelijken met jouw persoonlijke-gegevens.
 3. Sorteer de beste en betaalbaarste aanbieder.
 4. Je maakt dan een keuze uit de mogelijke contracten.
 5. Je hebt 14 dagen voordat je beslist.
 6. De nieuwgekozen energieaanbieder sluit jouw energie netjes over.
 7. Deze aankomende overeenkomst gaat gelden op de datum die je in de aanvraag hebt vermeld.

Overstappen + zonnepanelen: is dat mogelijk?

In Teteringen zonnepanelen laten plaatsen? Dan zorg jij (deels) voor eigen stroom. Wek je meer stroom op dan je verbruikt? Het is dan mogelijk stroom terug te leveren in de provincie Noord-Brabant. Iedere 12 maanden wordt je hierin tegemoetgekomen. We spreken dan over salderen. Zeker als je zonnepanelen hebt is het aan te raden om elk jaar prijzen te vergelijken. Maak gebruik van ons ontwikkelde stappenplan. Zoek ook naar de goedkoopste gas en stroom in Notter.

 1. Achterhaal je exacte verbruik (gebruikte stroom – opgewekte stroom). Bij sommige huishoudens is dit een negatieve uitkomst. We spreken hier van een netto negatief verbruik.
 2. Voer het gasverbruik en je postcode + huisnr. in . Kies bij stroom je netto energieverbruik. Kwam je hier op een negatief getal uit? Kies dan voor 0 Kwh.
 3. Je ziet direct de meest betaalbare aanbieder die past bij jouw situatie. Advies: Deze terugleververgoeding kan per bedrijf wisselen.
 4. Bepaal je termijnbedrag.
 5. Bepaal de geschikte overstapdatum. Hint: oversluiten rond de zomermaanden is vaak niet gunstig.

energie vergelijken Teteringen


Vind de goedkoopste energie in Teteringen

Heb jij te maken met dure energieprijzen? Of ga je binnenkort op jezelf wonen en zoek je een nieuwe stroomleverancier? Bekijk nu probleemloos de goedkoopste stroom in Teteringen (en gas). Berekenen, vergelijken en overstappen is een fluitje van een cent:

1. Geef de locatie van de woning door (Noord-Brabant)
2. Geef een schatting door van het geschatte stroom- en gasverbruik.
3. Selecteer de meter die je hebt (enkele of dubbele).
4. Wil je gebruik maken van groene stroom of niet?
5. Wil je een lange contracttermijn (3 jaar) of een flex-contract (1 jaar).
6. Bepaal welke energietarief-optie je wilt. Je hebt de keuze uit variabel en vast.
7. Zoek uit welke voordelige energie-aanbieder bij je past en sluit je contract online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Ook stadswarmte
Persoonlijk advies
Mooie aanbiedingen

logo essent

Essent

Betrouwbaar
Snel overstappen
Scherpe aanbiedingen

logo eneco

Eneco

Toon thermostaat
Snel overstappen
Verleidelijke kortingen

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Anna (hulp-app)
Vaste prijs stroom
Fikse welkomstbonus

logo oxxio

Oxxio

Europese windstroom
Aangename service
Sublieme acties

logo current

Qurrent

Groene stroom
1 jaar vast of variabel
Hoge welkomstkorting

logo green choice

Green Choice

100% groen
Persoonlijke service
Prominente acties

logo energie flex

EnergieFlex

Sociaal Groen
Eenvoudig afsluiten
Flinke aanbiedingen

logo engie

Engie

CO2 beperkt
Goede medewerkers
Mooie aanbiedingen

logo energie direct

Energiedirect.nl

100% Wind-energie
1 jaar vast of variabel
Scherpe welkomstpremie

logo delta energie

Delta

Ook TV & Internet
Vriendelijke service
Scherpe welkomstkorting

logo budget energie

Budget Energie

100% efficiënt
Sympatieke service
Hoge welkomstbonus


Prijzen gas vergelijken in Teteringen

Gasverbruik bepaalt deels de energierekening die op de mat valt. Waar we gas voor nodig hebben? Nou, natuurlijk voor de verwarming, om water op te warmen en om het fornuis te gebruiken. Zoek jij de goedkoopste gasleverancier in Teteringen? Met behulp van onze gas-vergelijker ontdek je snel & overzichtelijk de goedkoopste gas aanbieder. Via de vergelijker staat een overzicht van alle gasprijzen, maar ook de aanbiedingen en welkomstpremies. Alle actuele gastarieven onder elkaar? Voer je postcode + huisnummer en het geschatte verbruik per jaar in, en check de gunstigste gas-prijzen voor jouw situatie (Breda). Een aantrekkelijke aanbieder ontdekt? Sluit je contract dan z.s.m. over. Dit gaat gemakkelijker dan je denkt. Je huidige contract opzeggen doe je niet zelf. Je leverancier zorgt voor al het papierwerk. Daarnaast heb je altijd 14 dagen bedenktijd. Binnen deze 2 weken kan jij nog annuleren of aanpassingen doen. Regel jouw overstap in slechts een half uur, en krijg aantrekkelijke welkomstkortingen. Nu ook online: Energie vergelijken Eijsden.

Duurzame energie vergelijken Vind de goedkoopste stroom- en gasleverancier en ontdek wat jij kunt besparen in de gemeente Breda.