Energie vergelijken Thesinge Vergelijk alle energieleveranciers en bespaar tot €281


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Makkelijk en gauw energieprijzen vergelijken in Thesinge? Het aantal energiemaatschappijen is enorm. Vertrouwde namen zijn stroom maatschappijen als Anode Energie of Powerpeers. En we zien meer en meer nieuwe spelers. Wie levert nu de goedkoopste stroom in Thesinge? Vergelijk nu de actuele tarieven voor jouw individuele situatie. Klinkt goed! Hoe gaat dat? Heel eenvoudig! Voer een postcode en huisnummer in, schat jouw verbruik (stroom en gas) en geef aan welke meter je hebt (voor dubbel- of enkel tarief). Hierop volgend bepaal je de looptijd van het contract (kies uit o.a. 1, 3, 5 jaar of een flexibel maandcontract) en geef je aan of een vast of variabel tarief wil. Kies optioneel voor duurzame energie. Hierna vind je ogenblikkelijk de goedkoopste energiemaatschappij. Van iedere verstrekker check je de kosten per 12 maanden en de eventuele. welkomstbonus. Is het onbekend voor jou? Op energieaanbiedingvergelijken.nl vind je alle info over gas, stroom en licht in Thesinge.

Alle energiemaatschappijen

Vergelijk de prijzen van erkende leveranciers

Makkelijk overstappen

Zoek de meest voordelige aanbieder in een paar minuten.

Goedkopere energierekening

Ontdek de goedkoopste leverancier, en bespaar vandaag nog €177

Een laag tarief voor gas en stroom Besparen op je energierekening. Dat wil toch iedereen? Lees hieronder alle informatie.

Welke energiecontract-looptijd kies ik?

Het lijkt verstandig: jouw energiecontract gelijk voor een langere periode vastzetten. Populaire opties zijn 1, 2, of 5 jaar. Je weet waar je de komende jaren aan toe bent. Kies jij voor een lange termijn contract? Dan kan je rekenen op scherpe aanbiedingen. Is dit waar? Helaas is dat in de energiewereld niet het geval. Het tegendeel is waar: contracten voor meerdere jaren zijn duurder dan een kortlopend contract. Direct een goedkoop energiecontract in Thesinge? Kies dan bij voorkeur voor een 1-jarig contract. Hieronder hebben we een voorbeeldberekening gemaakt van Delta .

Kortlopende contracten zijn vaak goedkoper (op basis van gemiddeld verbruik gemiddeld gezin)

Looptijd Maatschappij Bonus Korting/maand Jaarkosten
1 jaar Delta €160 €13,33 €1.607,05
3 jaar Delta €310 €8,61 €1.727,05
5 jaar Delta €0 €0 €1.847,05

Bij prijsafspraken voor bijv. 5 jaar liggen de verbruikskosten wat lager. Maar de welkomstbonus compenseert dit. Bij jaarcontracten heb je ieder jaar opnieuw recht op een nieuwe bonus. Hierdoor vallen deze contracten vaak voordelig uit. Je dient elk jaar weer te switchen voor de bonus.

Ik wil overstappen naar groene energie, waar kan dat?

Groene energie wordt ingekocht via duurzame aanbieders. Beter gezegd: bronnen die we niet kunnen uitputten. Bijvoorbeeld zon, wind en water. Het grote positieve aspect is dat er nauwelijks CO2 uitstoot is. Op deze manier neem jij bewust verantwoordelijkheid. De meeste mensen hebben het idee dat groene stroom erg kostbaar is. Dit is helemaal niet altijd waarheid. Via onze zoekmachine vergelijk je vlot en vloeiend aanbieders van groene stroom in de buurt. Selecteer het vakje “alleen duurzame energieleveranciers Thesinge”. Daarnaast kun je sorteren op stroom opgewekt door zonnepanelen of juist windmolens. Of ga voor uitsluitend groene Nederlandse stroom.

Erkende leveranciers van groene stroom in Thesinge:

 1. Budget Energie
 2. Essent
 3. Powerpeers

Dubbele of enkele meter, wat heb ik?

Elk gebouw in Thesinge die energie verbruikt kan een enkele of dubbele meter bevatten. Wat is precies het verschil? Heb je een enkele meter? Dan heb je te maken met 1 tarief. Wanneer je een dubbele meter hebt heb je te maken met 2 tarieven. Men spreekt dan over piekuren (start vanaf 7 uur tot 9 uur in de avond) en een lager tarief in de daluren (in de nacht, vroeg in de ochtend en tijdens o.a. de jaarwisseling). Welke optie voor jou het meest geschikt is, verschilt per situatie.

Consumeer je het grootste gedeelte van jouw stroom tijdens deze daluren? Dan kan het dubbeltarief uit. Houdt dit in gedachten: het is niet altijd gemakkelijk om het stroomverbruik naar de daluren te verschuiven. Sommige apparatuur verbruikt 24/7 stroom. Denk aan TV’s, PC’s en kookapparatuur. Ga je de uitdaging van daluren besparing aan? Dan moet je de was ook laat in de avond doen. Je planning dien je dus altijd aan te passen. Het voordeel is vaak verwaarloosbaar. Onze tip is: het enkeltarief voldoet prima! Bezuinigen door het dubbeltarief is niet voor iedereen weggelegd. Voorts is een huishouden met een enkeltarief veel vrijer in stroomverbruik. Ga aan de slag met energie van Vandebron.

Moet ik kiezen voor een variabel- of vast energietarief?

Ga jij vandaag nog overstappen van energie in Thesinge? Dan is er de opties voor een variabel en vast tarief. Op welke punten wijken ze van elkaar af? Voor welk prijstype moet ik kiezen? De populairste keuze is die van het vaste energietarief. Op deze pagina leggen we verschillen uit.

Vast tarief
Kies je het vaste tarief? Dan wisselen de prijzen niet zolang het contract nog loopt. Een stukje waarborg en vastigheid. Dalen de tarieven tussentijds? Dan zul jij daar niks van merken. In Thesinge zijn de vaste energietarieven erg populair.

Variabel tarief
Gaat jouw voorkeur uit naar het variabele tarief? Dan is het mogelijk dat prijzen van energie en contractuele verplichtingen veranderen. Dit gebeurd meermaals per jaar, direct in januari, en halverwege in juli. De prijzen kunnen dan stijgen of dalen. De wisseling van prijzen kun je lastig aan zien komen. In de praktijk is het zelden voordeliger.

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe moet dat?

Niet te spreken over jouw aanbieder van gas en licht? Vind je de huidige prijs voor energie te veel? Wellicht kun je je huidige leverancier / energiecontract opzeggen en snel overstappen. En dat kan per maand flink geld besparen. Energieleveranciers werken met enorme welkomstaanbiedingen. Maar wanneer kan ik overstappen? Wat moet ik dan exact doen? De details hiervoor zullen we jou nu geven.

Kan ik al switchen?
Gekozen voor een contract met onbepaalde tijd? Dan heb je te maken met een opzegtermijn van meerdere weken. Je bent vrij om op te zeggen, het kost niks. Gekozen voor een contract met vaste looptijd? Dan kun jij niet eenvoudig onder je contract uit. Voortijdig switchen kan, maar dan betaal je een (forse) opzegvergoeding. Deze boete kan oplopen tot bedragen van €126

 1. Check hoe lang jouw huidige contract nog loopt.
 2. Vergelijk energieprijzen gebaseerd op jouw situatie.
 3. Kies de beste en lucratiefste stroomaanbieder.
 4. Het contractvoorstel wordt toegestuurd.
 5. Jullie hebben 14 dagen de tijd om het aanbod te overwegen.
 6. Jouw “nieuwe” energiemaatschappij zegt jouw huidige contract op.
 7. Het aankomende contract wordt geactiveerd op de datum vermeld in het aanvraagformulier.

Overstappen en zonnepanelen: is dit ingewikkeld?

In Thesinge zonnepanelen laten plaatsen? Dan wek je deels jouw eigen stroom op. Houd je elke maand stroom over? Deze stroom lever je dan aan het net terug in de provincie Groningen. Iedere 12 maanden vind hiervoor een compensatie plaats. We spreken dan over salderen. Zeker als je zonnepanelen hebt is een vergelijking van energieprijzen een must. Maak gebruik van ons ontwikkelde stappenplan. Lees nu verder over goedkoopste gas en stroom in Nuis.

 1. Achterhaal je exacte verbruik (verbruikte energie minus zelf opgewekte energie). Bij sommige huishoudens is dit een negatieve uitkomst. Je panelen leveren dan te veel stroom.
 2. Start de vergelijking op basis van postcode, huisnummer en gasverbruik. Vul bij stroom jouw netto verbruik in. Had je te maken met teveel opgewekte stroom?Dan koop je dus 0 Kwh in.
 3. Je bekijkt nu de meest betaalbare energieleverancier die past bij jouw situatie. Advies: Terugleververgoedingen wijken af per energieleverancier.
 4. Bereken het ideale termijnbedrag.
 5. Selecteer een overstapdatum. Hint: het beste stap je over buiten de zomermaanden.

energie vergelijken Thesinge


Profiteer van de goedkoopste energie in Thesinge

Zou jij wel willen besparen op jouw stroomverbruik? Of een nieuwe woning gekocht en ben je bezig met oriënteren naar stroomaanbieders? Ontdek nu razendsnel de goedkoopste stroom in Thesinge (en gas). Het hele proces van vergelijken en overstappen heb je binnen 5 minuten geregeld:

1. Geef door om welke plaats het gaat (Groningen)
2. Vul het geschatte gas en stroomverbruik in (kwh & M3).
3. Kies het piek- of daltarief, of juist 1 vaste prijs.
4. Laat weten of je ook groene energie wilt gebruiken.
5. Voor hoe lang wil je het energiecontract vastzetten?
6. Selecteer het gewenste energietarief. Het vaste tarief wordt het meest gekozen.
7. Bekijk de meest voordelige energieleveranciers en sluit je contract online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Ook duurzaam
3 jarig contract
Fikse welkomstcadeaus

logo essent

Essent

Levert panelen
Simpele voorwaarden
Interessante acties

logo eneco

Eneco

Slimme thermostaat
Snel overstappen
Aantrekkelijke acties

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Solarconcepten
Goede service
Interessante kortingen

logo oxxio

Oxxio

Supereasy
Online account
Hoge welkomstcadeaus

logo current

Qurrent

Groene stroom
Flexibele stroomprijs
Concurrerende kortingen

logo green choice

Green Choice

100% groen
2 jaar vast of variabel
Fikse welkomstcadeaus

logo energie flex

EnergieFlex

Jong energiebedrijf
Vaste & variabele prijzen
Mooie aanbiedingen

logo engie

Engie

Ook nieuwbouw
Online verbruik inzien
Verleidelijke kortingen

logo energie direct

Energiedirect.nl

Zonne-energie
Behulpzame service
Sublieme kortingen

logo delta energie

Delta

Ook biomassa
Nette service
Hoge welkomstpremie

logo budget energie

Budget Energie

Goedkoop groen
Snel oversluiten
Sublieme acties


Prijzen gas vergelijken in Thesinge

Het gas (M3 verbruik) heeft een groot aandeel in de energierekening. Wat voor functie heeft gas? Wel, voor de verwarming, voor heet water uit de kraan en koken op een fornuis. Wat is de goedkoopste gasleverancier in Thesinge? Met behulp van onze gas-vergelijker vergelijk je binnen mum van tijd de aantrekkelijkste leverancier. Met behulp van deze site staat een overzicht van alle gasprijzen, inclusief lopende kortingen en welkomstbonussen. Alle gasprijzen op een rij? Voer jouw locatie en gasverbruik op jaarbasis in, en check de laagste gastarieven in jouw woonplaats (Ten Boer). Een betaalbare organisatie achterhaald? Stap dan direct online over. Dit gaat enorm snel en gemakkelijk. Je huidige contract opzeggen doe je niet zelf. De nieuwe aanbieder regelt dit. Men werkt met een bedenktijd van 10 werkdagen. In deze periode kan jij nog annuleren of aanpassingen doen. Regel jouw overstap in slechts een half uur, en pak die welkomstbonus! Je treft hier ook uitgebreide info over Energie vergelijken Einighausen.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk de populaires stroom- en gas aanbieders en regel de overstap online in de gemeente Ten Boer.