Energie vergelijken Tonden Vergelijk de energieaanbieders en bespaar tot €230


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gemakkelijk en binnen enkele seconden energieprijzen vergelijken in Tonden? Er zijn meer maatschappijen dan ooit. Denk hierbij aan leveranciers van stroom zoals bijv. Budget Energie of Noordelijk Lokaal Duurzaam. En we zien meer en meer nieuwe spelers. Wie levert nu de goedkoopste stroom in Tonden? Vergelijk energieprijzen voor jouw huis. Hoe gaat dat? Eigenlijk is het kinderspel. Vul je locatie in, schat hoeveel je per jaar verbruikt (m3 gas en Kwh stroom) en kies het soort meter dat jij hebt (dubbele- of enkele meter). Hierop volgend maak je een keuze voor de looptijd van het energiecontract (bijvoorbeeld 1 jaar of maandelijkse opzegbare energie) en kies je voor het vaste of variabel tarief. Indien gewenst kun je alleen groene energie bekijken. Vervolgens check je regelrecht de goedkoopste energieleverancier. Van iedere organisatie vergelijk je de kosten op jaarbasis en de aantrekkelijke cashback-korting. Wil je aanvullende informatie? Via deze website lees je alle info over stroom, gas en licht in Tonden.

Alle leveranciers

Alle grote maatschappijen onder elkaar

Gelijk oversluiten

In een paar minuten overstappen naar een andere aanbieder

Lagere prijzen voor energie

Ontdek de goedkoopste leverancier, en bespaar vandaag nog €199

Bespaar direct op jouw stroom & gas Op kosten voor energie besparen. Dat is voor iedereen relevant. Wij leggen het allemaal voor je uit.

Welke looptijd van het energiecontract kies ik?

Het klinkt zo logisch: jouw energiecontract slim ondertekenen voor een langdurige periode. Dit kan voor bijv. 1, 2, of 4 jaar. Zo kun je met een gerust hart je rekeningen betalen. En als je lang kant blijft is de kortingsactie nog gunstiger. Is dit waar? De energiemarkt werkt net wat anders. Het tegendeel is waar: contracten met een lange looptijd zijn gepeperder dan een beperkte contractperiode. Direct een goedkoop energiecontract in Tonden? Kies dan bij voorkeur voor een 1-jarig contract. Bekijk ook het rekenvoorbeeld hieronder van Energiedirect.nl.

Waarom korte contracten goedkoper zijn (gemiddeld verbruik van gemiddeld gezin)

Contract Aanbieder Korting Korting/maand Jaarkosten
1 jaar Energiedirect.nl €230 €19,17 €1.608,15
3 jaar Energiedirect.nl €210 €5,83 €1.728,15
5 jaar Energiedirect.nl €0 €0 €1.848,15

Bij langlopende contracten daalt het tarief voor gas en stroom. Maar de welkomstpremie maakt het verschil. Bij jaarcontracten heb je ieder jaar opnieuw recht op een nieuwe bonus. Dit voordeel vindt je dus alleen bij korte-contracten. Consequentie is dat je ieder jaar opnieuw switcht.

Ik wil overstappen naar groene energie, waar kan dat?

Groene energie heeft een duurzame oorsprong (soms BIO). De manier waarop dit wordt opgewerkt is eeuwigdurend. Bijvoorbeeld zon, wind en water. Het grootste voordeel is de besparing op CO2 en afvalstoffen. Jij draagt zo je steentje bij aan een beter milieu. De gedachte is dat er aan groene stroom een flink prijskaartje zit. De prijzen zijn gelukkig flink gedaald. Met onze zoekmachine vergelijk je supersnel en eenvoudig alle groene-stroom maatschappijen. Activeer hiervoor de filter “uitsluitend duurzame energieleveranciers Tonden”. Tip: filter nu ook op stroom van windmolens of zonnepanelen. Of ga voor slechts groene stroom met NL oorsprong.

Populaire groene energie in Tonden:

 1. E.ON
 2. Huismerk Energie
 3. Qwint

Heb ik een dubbele of enkele meter?

Elk huis in Tonden met een energieaansluiting heeft een enkele (of dubbele) meter geïnstalleerd. Wat is precies het verschil? Bij een enkele meter wordt het verbruik afgerekend tegen 1 tarief. Wanneer je een dubbele meter hebt kan er sprake zijn van 2 aparte prijzen. Een prijs voor piekuren (vaak van 7 uur ’s ochtends tot 9 uur ’s avonds) een een prijs voor daluren (in de nacht, op zaterdagen en zondagen en reguliere feestdagen). Welk tarief voor jullie de laagste prijs geeft is, wordt bepaald door jouw energieverbruik.

Verbruik jij een belangrijk deel van de energie rond de daluren? Dan past het dubbeltarief mogelijk bij jou. Echter, let goed op: het is een hele uitdaging om stroom vooral in de daluren te consumeren. De meest producten staan thuis continu aan. Voorbeelden zijn de koeling en de standby-standen. Ga je de uitdaging van daluren besparing aan? Dan kan je overdag geen was meer wegwerken. Je zit er dus altijd wel min of meer aan vast. En je wint hooguit een paar tientjes. Veel mensen zeggen daarom: ga voor het enkeltarief. Bezuinigen door het dubbeltarief is niet vanzelfsprekend. Daarbij ben je met een enkeltarief veel vrijer in stroomverbruik. Check alle details over Essent.

Ben ik het beste af met een variabel of vast energietarief?

Van plan om over te stappen van energie in Tonden? Dan is er de opties voor een vast of variabel tarief. Hoe verhouden deze tarieven zich tot elkaar? Welke prijsstelling is geschikt voor jou? Het gros van de woningen gebruikt de vaste energietarieven. Een toelichting hierop kun je hieronder vinden.

Vast tarief
Kies je het vaste tarief? Dan fluctueren de tarieven tijdens het contract niet. Zo weet je waar je aan toe bent. Gaat de prijs van M3 gas en KwH stroom tussendoor omlaag? Dan zul jij daar niks van merken. Rondom Tonden zijn de vaste energietarieven het meest populair.

Variabel tarief
Geef jij de voorkeur aan een variabel tarief? Dan sluiten wij niet uit dat energietarieven tijdens het contract worden herberekend. Vaak gebeurt dit twee keer per jaar, in Januari en in Juli. Het stroom en gas kan goedkoper worden, maar ook duurder. Deze prijsaanpassing kun je lastig aan zien komen. Dit kan in meerdere periodes plaatsvinden,

Hoe kan ik mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet content met jullie aanbieder van gas en licht? Vind je de energienota aan de hoge kant? Wellicht kun je het oude energiecontract opzeggen en daarna overstappen. En dat kan per maand flink geld besparen. Leveranciers geven namelijk enorme welkomstaanbiedingen. Per wanneer kan ik overstappen? Welke stappen moet ik hiervoor nemen? Volg daarvoor het stappenplan hieronder.

Kan ik overgaan?
Ben jij een contract voor onbepaalde tijd aangegaan? Hou dan rekening met de opzegtermijn van 4 weken. Je kunt dan kosteloos opzeggen. Heb je echter een contract met een vaste looptijd? Dan moet je de termijn uitzitten. Een overstap maken is echter wel een optie, maar houd dan rekening met de (verplichte) opzegvergoeding. Deze boete ligt al gauw op €135

 1. Trek na wanneer jij mag overstappen.
 2. Check de laagste energieprijzen gebaseerd op jullie verbruik.
 3. Filter de beste en lucratiefste energie-leverancier.
 4. Je krijgt een contractvoorstel per mail of post.
 5. Er geldt een bedenktijd van 14 kalenderdagen.
 6. Jullie nieuwgekozen energiemaatschappij is verantwoordelijk voor het opzeggen + de overstap.
 7. De nieuwe verbintenis wordt geactiveerd op de datum vermeld in het aanvraagformulier.

Overstappen met zonnepanelen: is dat mogelijk?

In Tonden zonnepanelen op jullie huis? Dan zorg jij (deels) voor eigen stroom. Genereer je meer stroom dan jullie verbruiken? Dan lever je de stroom terug naar het net in de provincie Gelderland. Na afloop van elk jaar zal de maatschappij jou hierin tegemoetkomen. We spreken dan over salderen. Juist wanneer je zonnepanelen hebt is energieprijzen vergelijken en overstappen interessant. De onderstaande stappen maken dit duidelijk. Zoek ook naar de goedkoopste gas en stroom in Oirsbeek.

 1. Achterhaal je exacte verbruik (de stroom die je consumeert – de stroom die je opwekt). Is dit een getal in de min? Deze situatie duidt op overcapaciteit van energie.
 2. Vul jouw postcode, huisnummer en gasverbruik in. Vul ook je echte stroomverbruik in. Was er sprake van een netto negatief verbruik? Selecteer dan 0Kwh stroom.
 3. Je vindt ogenblikkelijk de meest voordelige maatschappij die past bij jouw situatie. Interessant: Lees altijd meer info over de specifieke terugleververgoeding.
 4. Zoek uit wat voor voorschotbedrag geschikt is.
 5. Kies de datum van overstappen. Goed om te weten: in- of net na de zomer overstappen is niet voordelig.

energie vergelijken Tonden


Profiteer van de goedkoopste energie in Tonden

Heb jij elke maand een hoge energierekening? Of is er sprake van verhuizing en zoek je een nieuwe stroomaanbieder? Zoek nu snel de goedkoopste stroom in Tonden (en gas). Prijzen vergelijk en overstappen van energie is erg eenvoudig:

1. Geef de locatie van de woning door (Gelderland)
2. Selecteer het geschatte stroomverbruik (kwh) en gasverbruik (m3).
3. Heb je een dubbel of enkele meter?
4. Wil je gebruik maken van groene stroom of niet?
5. Voor hoe lang wil je het energiecontract vastzetten?
6. Selecteer het gewenste energietarief. Vaststaande prijzen, of juist flexibel?
7. Bekijk de meest voordelige energieleveranciers en zet de oversluit procedure in gang.

logo-vattenfall

Vattenfall

Scoort een 7
Verbruik aanpassen
Goede welkomstpremie

logo essent

Essent

Levert panelen
Meerdere contracten
Scherpe aanbieding

logo eneco

Eneco

Toon thermostaat
Diverse prijsafspraken
Prominente acties

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Sinds 2005
Verbruik advies
Goede welkomstpremie

logo oxxio

Oxxio

Europese windstroom
Variabele stroomprijzen
Aanzienlijke kortingen

logo current

Qurrent

NL windenergie
Gemakkelijk oversluiten
Prominente acties

logo green choice

Green Choice

Groen voorop
Duidelijke voorwaarden
Concurrerende acties

logo energie flex

EnergieFlex

Fairtrade
Overstaphulp
Fikse welkomstcadeaus

logo engie

Engie

Ook laadpalen
Direct overstappen
Goede welkomstkorting

logo energie direct

Energiedirect.nl

PakDeZon-service
Goede medewerkers
Mooie welkomstcadeaus

logo delta energie

Delta

Zonneboilers
Direct overstappen
Mooie aanbiedingen

logo budget energie

Budget Energie

Beoordeling: 8.1
Vriendelijke service
Prominente kortingen


Prijzen gas vergelijken in Tonden

Jullie gasverbruik heeft een groot aandeel in de energierekening. Waar we gas voor nodig hebben? Nou, om ons huis te verwarmen, voor heet water uit de kraan en om te koken. Op zoek naar de goedkoopste gasleverancier in Tonden? Door de gas-vergelijker tool in te vullen vind je gelijk de voordeligste gas aanbieder. Op deze website zoek je snel alle gasprijzen, inclusief acties en welkomstcadeaus. Weten wat jij per maand kunt besparen? Voer jullie adresgegevens in en het geschatte jaarverbruik in, en check de laagste gasprijzen voor jouw situatie (Brummen). Een betaalbare gas leverancier kunnen vinden? Neem vandaag nog afscheid van het dure contract. Dit gaat enorm snel en gemakkelijk. Je hoeft bijvoorbeeld zelf niets op te zeggen. Hiervoor zorgt de nieuwe leverancier. Je hebt vervolgens 2 weken bedenktijd. In dat tijdvak ben je vrij om er toch van af te zien. Regel jouw overstap in slechts een half uur, en kijk hoeveel welkomstbonus er voor jou klaarligt. Nu ook online: Energie vergelijken Empe.

Duurzame energie vergelijken Vind de goedkoopste stroom- en gasleverancier en stap online over in de gemeente Brummen.