Energie vergelijken Oirsbeek Vergelijk alle energieleveranciers en krijg kortingen tot wel €258


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Makkelijk en snel energieprijzen vergelijken in Oirsbeek? Het aantal energiemaatschappijen is enorm. Denk aan erkende stroom maatschappijen als Vrijopnaam en HVC. En er komen alsmaar nieuwe partijen bij. Alleen hoe vind ik de goedkoopste stroom in Oirsbeek? Vergelijk de prijzen voor jouw huis. Hoe gaat dat? Het is een fluitje van een cent. Voer een postcode en huisnummer in, schat hoeveel je per jaar verbruikt (stroom plus gas) en selecteer de gewenste meter (voor dubbel- of enkel tarief). Hierna selecteer je jouw ideale looptijd van jouw energiecontract (opties zijn bijv. 1 3 jaar of maandelijkse opzegbare energie) en maak je een keuze voor het variabele of vaste tarief. Enkel groene energie vergelijken? Dat is mogelijk. Aansluitend ontdek je binnen een paar seconden de goedkoopste energieleverancier. Per verstrekker zie je de prijs per jaar en de beschikbare korting. Direct meer informatie lezen? Op deze pagina ontdek je uitgebreide informatie over gas, stroom en licht in Oirsbeek.

Alle energieaanbieders

Vergelijk tarieven van populaire maatschappijen

Snel online overstappen

De nieuwe maatschappij regelt de overstap voor jou

Voordeel op de energierekening

Vergelijk alle tarieven, en bespaar eenvoudig €259

Een lage gas- en stroomrekening Een goedkoop energiecontract afsluiten. Dat wil toch iedereen? Hieronder vind je alle uitleg.

Welke energiecontract-looptijd kies ik?

Het klinkt voor de hand liggend: jouw energiecontract gewoon ondertekenen voor een langdurige periode. Doorgaans kan dit voor een t/m vijf jaar. Stijgt de stroomprijs? Dan heb je daar geen last van. En wanneer je lang bij 1 maatschappij blijft kan je rekenen op scherpe aanbiedingen. Is dit waar? Helaas is dat in de energiewereld niet het geval. Let nu goed op: energiecontracten met een lange looptijd hebben hogere prijzen i.v.m. kortlopende contracten. Zoek je een goedkoop energiecontract in Oirsbeek? Kijk dan zeker tussen de korte termijn contracten. We hebben een berekening gemaakt van Eneco .

Een voorbeeld ter illustratie (op basis van gemiddeld gezin)

Looptijd Leverancier Premie Premie/maand Overzicht
1 jaar Eneco €240 €20 €1.581,95
3 jaar Eneco €410 €11,39 €1.701,95
5 jaar Eneco €0 €0 €1.821,95

Bij een contract van bijv. 5 jaar ga je minder betalen voor je gas en stroom. Echter, de welkomstbonus maakt het verhaal iets anders. Elke keer dat je een jaarcontract afsluit ontvang je de bonus opnieuw. Hierdoor vallen deze contracten vaak voordelig uit. Je dient dan wel elk jaar over te stappen.

Is groene energie automatisch duurder dan grijze?

Groene stroom wordt ingekocht via duurzame aanbieders. Oftewel: bronnen die niet uitputbaar zijn. Voorbeeld zijn zon en wind. Het belangrijkste pluspunt is dat CO2 uitstoot wordt gereduceerd. Oftewel, geen schadelijke effecten voor het klimaat. De gedachte is dat groene stroom resulteert in een hoge energierekening. De ecostroom is flink goedkoper geworden. Aan de hand van de vergelijker vergelijk je supersnel en eenvoudig groene stroom maatschappijen op lokaal niveau. Klik wel even op het vakje met: “100% duurzame energieleveranciers Oirsbeek”. Daarnaast kun je sorteren op stroom van zonnepanelen/windmolens. Of geef aan dat je specifiek zoekt naar enkel groene stroom uit Nederland.

Populaire groene energie in Oirsbeek:

 1. Energiedirect.nl
 2. Leon Zeewolde
 3. NLE

Heb ik een dubbele of enkele meter?

Ieder adres in Oirsbeek met een energieaansluiting heeft een enkele (of dubbele) meter geïnstalleerd. Wat zijn de belangrijkste verschillen? Met zo’n enkele meter betaal je voor alle verbruikte stroom één tarief. Heb je een dubbele meter, dan kunnen de tarieven worden uitgesplitst. Men spreekt dan over piekuren (overdag, tussen 7:00 en 21:00) en een tarief voor de daluren (na 9 uur ’s avonds, voor 7 uur ’s ochtends en met bijv. kerst). Welk tarief voor jullie het meest geschikt is, is sterk afhankelijk van jouw situatie.

Verbruik jij meer dan de helft van de energie in de daluren? Dan kan het dubbeltarief uit. Maar let op: het is een hele uitdaging om het energieverbruik te verschuiven naar de daluren. Sommige apparatuur verbruikt 24/7 stroom. Denk maar aan de koeling en de standby-standen. En wil je meer doen in de daluren? Dan moet je bijvoorbeeld ook wassen in de daluren. Je planning dien je dus altijd aan te passen. En de opbrengst is marginaal.Veel mensen zeggen daarom: een enkeltarief is duidelijker. Besparen met het dubbeltarief gaat in de praktijk erg moeizaam. Overigens ben je met een enkeltarief vrij. Geen verplichte nacht-was. Bekijk alles over de maatschappij Enduris.

Neem ik een variabel of vast energietarief?

Plannen tot overstappen van energie in Oirsbeek? Dan kun je kiezen voor vaste en variabele tarieven. Maar wat zijn de verschillen? En wat past bij mijn situatie? De populairste keuze is die van de vaste energietarieven. Op deze pagina leggen we verschillen uit.

Vast tarief
Wil jij de zekerheid van het vaste tarief? Dan fluctueren de prijzen tijdens het contract niet. Je hebt hier dus geen omkijken naar. Dalen de tarieven tussentijds? Dan profiteer je hier niet van. In de omgeving Oirsbeek is het vaste energietarief voor veel mensen populair.

Variabele tarieven
Kies jij het variabele tarief? Dan is het mogelijk dat prijzen van energie binnen jouw contract schommelen. Dit kan ik meerder periodes plaatsvinden, vaak is dat in januari en in juli. Vanzelfsprekend gaan de prijzen dan omhoog of omlaag. De tarieven en prijsverandering kun je lastig aan zien komen. Gemiddeld genomen is dit vaak niet voordelig.

Ik wil mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe doe ik dat?

Zijn jullie niet enthousiast over jullie huidige energieleverancier? Vind je jouw energierekening te hoog? Doorgaans kun jij de huidige prijsafspraken of energiecontract opzeggen en snel overstappen. Overstappen loont. Energieaanbieders hanteren doorgaans hoge welkomstaanbiedingen. Maar per wanneer kan ik overstappen? Hoe gaat dat in z’n werkt? Hoe dat precies werkt lees je hierna.

Kan ik al switchen?
Ben jij een contract voor onbepaalde tijd aangegaan? Dan heb je te maken met een opzegtermijn van 30 dagen. Je kunt dan gemakkelijk zonder boete van je contract af. Gekozen voor een contract met vaste looptijd? Jij kunt dan niet eenvoudig switchen. Een overstap maken is echter wel een optie, maar kost jou wel de (flinke) opzegvergoeding. Deze boete kan oplopen tot bedragen van €172

 1. Check wanneer jij mag overstappen.
 2. Check de laagste energieprijzen gebaseerd op jouw postcode en gebruik.
 3. Filter de beste en voordeligste energie-aanbieder.
 4. Het contractvoorstel wordt toegestuurd.
 5. Je hebt 14 dagen voordat je beslist.
 6. Je nieuwgekozen leverancier zorgt dat het contract wordt overgesloten.
 7. De nieuwe overeenkomst gaat in zoals / wanneer jij hebt aangegeven.

Overstappen en zonnepanelen: is dit ingewikkeld?

In Oirsbeek zonnepanelen voor jezelf aangekocht? Dan kun je zelfstandig stroom opwekken. Houd je elke maand stroom over? Dan lever je de stroom terug naar het net in de provincie Limburg. Na afloop van elk jaar zal de maatschappij jou hierin tegemoetkomen. Dit heet salderen. Natuurlijk is ook i.c.m. zonnepanelen energieprijzen vergelijken en overstappen interessant. Je vindt hierna wat specifieke informatie. Misschien vind je dit ook relevant: goedkoopste gas en stroom in Hulshorst.

 1. Bekijk het feitelijk verbruik (verbruikte energie minus zelf opgewekte energie). Bij sommige huishoudens is dit een negatieve uitkomst. We spreken hier van een netto negatief verbruik.
 2. Vul jouw locatie in + het gasverbruik. Je vult het berekende stroomverbruik in. Kwam je hier op een negatief getal uit? Kies dan voor 0 Kwh.
 3. Je treft eenvoudig de goedkoopste stroomleverancier voor jou. Noemenswaardig: Het terugleververgoeding beleid kan per leverancier verschillen.
 4. Bereken het ideale termijnbedrag.
 5. Bepaal de geschikte overstapdatum. Belangrijk: overstappen rond de zomer is vaak niet handig.

energie vergelijken Oirsbeek


Overstappen naar de goedkoopste energie in Oirsbeek

Zou jij wel willen besparen op jouw stroomverbruik? Of staat er een verhuizing op stapel en ben je bezig met oriënteren naar stroomaanbieders? Ontdek nu razendsnel de goedkoopste stroom in Oirsbeek (en gas). Energie vergelijken en oversluiten heb je binnen 5 minuten geregeld:

1. Voer de gegevens van jullie huis in (Limburg)
2. Selecteer het geschatte stroomverbruik (kwh) en gasverbruik (m3).
3. Kies het type meter dat van toepassing is (enkel of dubbel).
4. Kies optioneel of je groene stroom wenst te ontvangen.
5. Wil je een lange contracttermijn (3 jaar) of een flex-contract (1 jaar).
6. Bepaal welke energietarief-optie je wilt. Je hebt de keuze uit variabel en vast.
7. Check welke aanbieder het voordeligst is en laat je contract overzetten.

logo-vattenfall

Vattenfall

Steeds duurzamer
Termijnbedrag wijzigen
Verleidelijke kortingen

logo essent

Essent

Populaire aanbieder
Hulp bij overstappen
Mooie welkomstkorting

logo eneco

Eneco

Ook zakelijk
Goede klantenservice
Interessante kortingen

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Sinds 2005
Vaste & variabele prijzen
Goede aanbieding

logo oxxio

Oxxio

Easy app-service
Betalen in termijnen
Aanzienlijke acties

logo current

Qurrent

10+ duurzaamheid
Diverse prijsafspraken
Scherpe aanbiedingen

logo green choice

Green Choice

Ook biomassa
Sympatieke service
Mooie welkomstbonus

logo energie flex

EnergieFlex

Flex Prepaid
Vaste & variabele prijzen
Concurrerende acties

logo engie

Engie

ENGIE app
Online verbruik inzien
Aantrekkelijke acties

logo energie direct

Energiedirect.nl

100% Wind-energie
Inzicht in je verbruik
Flinke welkomstpremie

logo delta energie

Delta

Zeeuwse stroom
Vaste prijs stroom
Flinke welkomstcadeaus

logo budget energie

Budget Energie

Zonne-energie
Gemakkelijk oversluiten
Concurrerende kortingen


Prijzen gas vergelijken in Oirsbeek

Het verbruik van gas neemt een groot deel in van de energierekening die op de mat valt. Waarvoor gebruiken we gas? Nou om het in huis warm te maken, voor warm water en om het fornuis te gebruiken. Wat is de goedkoopste gasleverancier in Oirsbeek? Met behulp van onze gas-vergelijker check je in luttele seconden de meest voordelige maatschappij. Op die pagina staat een overzicht van alle gasprijzen, maar ook de aanbiedingen en welkomstbonussen. Alle actuele gastarieven onder elkaar? Voer je postcode + huisnummer en het m3-gasverbruik per jaar in, en vergelijk aantrekkelijke gastarieven voor jouw woning (Schinnen). Een goedkope gasmaatschappij gezien? Start vandaag nog met besparen! Dit vergt verder geen kennis. Je huidige contract opzeggen doe je niet zelf. Je leverancier zorgt voor al het papierwerk. Een bedenktijd van 10 werkdagen is standaard. Gedurende deze 14 dagen kun je nog van het contract af. Regel jouw overstap in slechts een half uur, en ontvang een scherpe welkomstbonus. Op energieaanbiedingvergelijken.nl kun je ook Energie vergelijken Abcoude.

Duurzame energie vergelijken Check de beste aanbieders van stroom en gas en ontdek wat jij kunt besparen in de gemeente Schinnen.