Energie vergelijken Tull en 't Waal Vergelijk de energieaanbieders en ontvang een voordeel tot €292


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Eenvoudig en snel energieprijzen vergelijken in Tull en ’t Waal? Het aanbod energieaanbieders is vrij groot. Bekende namen zijn leveranciers van stroom zoals bijv. Vandebron of Innova Energie. En er komen steeds meer aanbieders bij. Maar waar vind ik nu de goedkoopste stroom in Tull en ’t Waal? Vergelijk nu de actuele tarieven voor jouw persoonlijke situatie. Klinkt goed! Hoe gaat dat? Eigenlijk is het kinderspel. Geef aan om welke postcode + huisnummer het gaat, schat hoeveel je per jaar verbruikt (gas en stroom) en selecteer de gewenste meter (dit is een dubbele of enkele meter). Aansluitend kies je de looptijd van jouw contract (vaak kies je uit 1 – 5 jaar vast of direct opzegbaar) en kies je het gewenste energietarief. Kies optioneel voor duurzame energie. Aansluitend vergelijk je binnen een paar seconden de goedkoopste energiemaatschappij. Van iedere energieaanbieder vind je wat je per jaar kwijt bent en de hoogte van de welkomstkorting. Meer weten over de verschillende aanbieders? Via deze website ontdek je praktische info over stroom, gas en licht in Tull en ’t Waal.

Alle aanbieders

De tarieven van alle maatschappijen in een overzicht

Snel overstappen van aanbieder

Check je besparing en sluit online snel over

Bespaar op je energierekening

Zoek naar de voordeligste maatschappij, en bespaar vandaag nog €236

Een laag tarief voor gas en stroom De energierekening naar beneden. Ook voor jou interessant? Hieronder vind je alle uitleg.

Welke energiecontract-looptijd kies ik?

Het lijkt een goede keuze: het energiecontract meteen voor een langere periode vastzetten. Dit kan meestal tot vijf jaar. Zo kun je met een gerust hart je rekeningen betalen. Zet je voor een ruime periode de prijs vast dan krijg je een hogere korting. Is dit waar? Met energiecontracten werkt het vaak niet zo. Nu moet je opletten: langdurige overeenkomsten zijn gepeperder dan kortlopende contracten. Direct een goedkoop energiecontract in Tull en ’t Waal? Ga dan voor een kortlopend contract (1 jaar). Je vindt een rekening voorbeeld in de tabel hieronder van Green Choice .

Kortlopende contracten zijn vaak goedkoper (gerekend met een gemiddeld gezin)

Contract Leverancier Bonus Premie/maand Jaarlijks
1 jaar Green Choice €170 €14,17 €1.608,60
3 jaar Green Choice €300 €8,33 €1.728,60
5 jaar Green Choice €0 €0 €1.848,60

Bij contracten van 2 of 3 jaar betaal jij een voordeliger tarief. Maar de welkomstpremie maakt het verschil. Bij een 1-jarig contract ontvang je elke 12 maanden weer een bonus. Dit maakt de jaarcontracten aantrekkelijk geprijsd. Je dient elk jaar weer te switchen voor de bonus.

Betaal ik meer voor groene energie?

Groene stroom heeft betrekking op energie die duurzaam is. Dit zijn bronnen die we onbeperkt kunnen gebruiken. Voorbeeld zijn zon en wind. Het voornaamste punt is dat er geen uitstoot van CO2 is. Jij draagt zo je steentje bij aan een beter milieu. Doorgaans heeft men het idee dat groene stroom duurder is dan grijze energie. Tegenwoordig gaat dat niet meer op. Op basis van onze zoekmachine vergelijk je razendsnel en gemakkelijk aanbieders van groene stroom in de buurt. Klik wel even op het vakje met: “100% duurzame energieleveranciers Tull en ’t Waal”. Nieuw: filter nog specifieker. Bijv. op stroom afkomstig van windmolens of zonnepanelen. Of filter op enkel groene stroom uit Nederland.

Populaire groene energie in Tull en ’t Waal:

 1. Clean Energy
 2. Engie
 3. Qurrent

Kies ik voor een enkele of dubbele meter?

Ieder adres in Tull en ’t Waal waar energie geleverd wordt kan een enkele of dubbele meter bevatten. Wat is het onderscheid tussen de meters? Bij een enkele meter betaal je 1 vast tarief, de hele dag door. Met zo’n dubbele meter zijn er twee tarieven. We hebben het hier over piekuren (overdag) en een afwijkend tarief voor daluren (na 9 uur ’s avonds, op zaterdagen en zondagen en reguliere feestdagen). Welke van deze opties het beste is, wordt bepaald door jouw energieverbruik.

Gebruik jij meer dan 50% van jouw stroom op daluur tijden?Pas dan loont het dubbeltarief. Goed om te weten: het vraagt nogal wat planning om het stroomverbruik naar de daluren te verschuiven. Veel apparaten gebruiken de hele dag door stroom. Onder andere de koeling en de standby-standen. Wil jij de keuze maken voor een daltarief? Dan mag de wasdroger alleen ’s nachts draaien. Je moet dus continu nadenken over de planning. En het levert niet veel op. Daarom ons advies: het enkeltarief voldoet prima! Besparen met het dubbeltarief is gewoon lastig. Een ander voordeel: je bent met een enkeltarief veel meer flexibel. Vind uit welke mogelijkheden er zijn bij Noordelijk Lokaal Duurzaam.

Ben ik het beste af met een variabel of vast energietarief?

Van plan om over te stappen van energie in Tull en ’t Waal? Dan is er de opties voor een variabel en vast tarief. Hoe verhouden deze tarieven zich tot elkaar? En wat is handig gezien mijn stroomverbruik? De meest gekozen optie is de vaste energietarieven. Graag informeren we je over de verschillen.

Vast tarief
Prefereer jij het vaste tarief? Dan wisselen de prijzen gedurende de contractperiode niet. Op die manier weet je wat de hoogte van de rekening is. Gaat de prijs van stroom en gas omlaag? Dan gaat het tarief van jou niet naar beneden. In de regio Tull en ’t Waal zijn de vaste energietarieven voor veel mensen populair.

Variabele tarieven
Wil jij echter liever het variabele tarief? Dan bestaat de mogelijkheid dat de prijzen voor stroom en gas en de voorwaarden fluctueren. Vaak gebeurt dit twee keer per jaar, doorgaans in de periode Juli en Januari. De prijzen kunnen dan stijgen of dalen. De prijs en tarief-ontwikkelingen zijn niet met zekerheid te zeggen. In de praktijk is het zelden voordeliger.

Hoe kan ik het beste mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet content met jullie huidige energieleverancier? Betaal je teveel voor stroom en gas? Tegenwoordig kan jij wellicht je bestaande energiecontract opzeggen + overstappen. En dat scheelt je serieus geld. Leveranciers geven jouw prachtige welkomst vergoedingen. Kan ik vandaag al overstappen? En hoe doe ik dat? Hoe dat precies werkt lees je hierna.

Kan ik veranderen?
Getekend voor een ‘onbepaalde tijd’ prijsafspraak? Let dan zeker op de opzegtermijn van 1 maand. Opzeggen is dan altijd gratis. Heb je echter een contract met een vaste looptijd? Je kunt dan niet zo even overstappen. Eerder opzeggen kan wel, maar jij krijgt dan wel een opzegvergoeding voor je kiezen. Deze boete ligt al gauw op €217

 1. Ga na of en wanneer je kunt overstappen.
 2. Ga energieprijzen vergelijken op basis van jouw woonplaats en verbruik.
 3. Kies de beste en aantrekkelijkste energie-leverancier.
 4. Het contractvoorstel wordt toegestuurd.
 5. Je hebt 14 dagen voordat je beslist.
 6. Jouw “nieuwe” energiemaatschappij sluit jouw energie netjes over.
 7. De nieuwe verbintenis wordt geactiveerd op de datum vermeld in het aanvraagformulier.

Overstappen en zonnepanelen: is dit ingewikkeld?

In Tull en ’t Waal zonnepanelen op jullie huis? Dan regel je natuurlijk zelf al een deel van de energie. Hou je meer stroom over i.v.m. je eigen verbruik? Dan kan jij deze stroom terugleveren in de provincie Utrecht. Na afloop van elk jaar zal de maatschappij jou hierin tegemoetkomen. We spreken dan over salderen. Natuurlijk is ook i.c.m. zonnepanelen het vergelijken van energieprijzen aan te raden. Maak gebruik van ons ontwikkelde stappenplan. Doorzoek nu de mogelijkheden voor goedkoopste gas en stroom in Oldehove.

 1. Taxeer jullie eigen verbruik (de stroom die je consumeert – de stroom die je opwekt). Is dit een getal in de min? We spreken hier van een netto negatief verbruik.
 2. Vul jouw locatie in + het gasverbruik. Vul bij stroom jouw netto verbruik in. Had je te maken met teveel opgewekte stroom?Kies dan voor 0 Kwh.
 3. Je checkt nu de voordeligste aanbieder voor jou. Tip: Bekijk ook de terugleververgoeding voor salderen.
 4. Kies een voorschotbedrag dat past bij jouw verbruik.
 5. Geef aan wanneer je wil overstappen. Goed om te weten: stap niet over in- of vlak na de zomer.

energie vergelijken Tull en 't Waal


Overstappen naar de goedkoopste energie in Tull en ’t Waal

Heb jij te maken met dure energieprijzen? Of staat er een verhuizing op stapel en zoek je een nieuwe stroomleverancier? Bekijk nu zonder moeite de goedkoopste stroom in Tull en ’t Waal (en gas). Het vergelijken van energie en overstappen doe je met de volgende stappen:

1. Voer de gegevens van jullie huis in (Utrecht)
2. Bepaal het verwachte stroom- en gasverbruik voor de woning.
3. Selecteer de meter die je hebt (enkele of dubbele).
4. Geef je voorkeuren m.b.t. groene stroom door.
5. Voor hoe lang wil je het energiecontract vastzetten?
6. Maak een keuze uit de energietarieven. Vaststaande prijzen, of juist flexibel?
7. Bekijk de meest voordelige energieleveranciers en sluit je contract online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Ook stadswarmte
Nette klantenservice
Flinke welkomstkorting

logo essent

Essent

Populaire aanbieder
Snel af te sluiten
Flinke welkomstpremie

logo eneco

Eneco

HollandseWind
Diverse prijsafspraken
Mooie welkomstcadeaus

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Solarconcepten
Variabele gasprijzen
Scherpe welkomstkorting

logo oxxio

Oxxio

Energiebuddy
Snel overstappen
Aantrekkelijke kortingen

logo current

Qurrent

NL windenergie
Online account
Fikse welkomstbonus

logo green choice

Green Choice

Bosgecompenseerd gas
Persoonlijke service
Verleidelijke acties

logo energie flex

EnergieFlex

Flex Prepaid
Inzicht in je verbruik
Goede aanbiedingen

logo engie

Engie

Ook laadpalen
Eenvoudig afsluiten
Fikse welkomstpremie

logo energie direct

Energiedirect.nl

Geen poespas
Hulp bij overstappen
Goede aanbieding

logo delta energie

Delta

100% groene stroom
Snel oversluiten
Sublieme acties

logo budget energie

Budget Energie

Goedkoop groen
Vaste prijs gas
Hoge welkomstbonus


Prijzen gas vergelijken in Tull en ’t Waal

Het verbruikte gas vormt voor een groot deel de maandelijkse energierekening. Gas wordt verbruikt voor de verwarming van het huis, voor het verwarmen van water en voor sommige keukenapparatuur. Zoek jij de goedkoopste gasleverancier in Tull en ’t Waal? Door onze gas-vergelijker te gebruiken vind je probleemloos de goedkoopste leverancier. Via onze tool doorzoek je de gasprijzen, en ook de kortingsacties en welkomstpremies. Hoeveel kan jij besparen op je gasverbruik? Vul de postcode, huisnummer en verbruik per jaar in, en vergelijk de goedkoopste gasprijzen voor jouw situatie (Houten). Een interessante maatschappij aangetroffen? Start vandaag nog met besparen! Dit is niet moeilijk. Maak je niet druk over het opzeggen van je huidige contract. Je leverancier zorgt voor al het papierwerk. Een bedenktijd van 10 werkdagen is standaard. Binnen dit stadium mag je er – zonder opgaaf van reden – onderuit. Waar wacht je op? Stap meteen over, en krijg aantrekkelijke welkomstkortingen. Ook beschikbaar: Energie vergelijken Epe.

Duurzame energie vergelijken Check de beste aanbieders van stroom en gas en stap online over in de gemeente Houten.