Energie vergelijken Oldehove Vergelijk alle energieleveranciers en krijg kortingen tot wel €236


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Eenvoudig en in een paar seconden energieprijzen vergelijken in Oldehove? Het aanbod energieaanbieders is vrij groot. Je hebt vast gehoord van aanbieders van stroom zoals bijv. Engie of Leon Zeewolde. En het aanbod groeit. Wie levert nu de goedkoopste stroom in Oldehove? Vergelijk stroom- en gasprijzen voor jouw thuis. Hoe doe ik dit? Het is simpel. Geef je postcode en huisnummer door, kies het geschatte verbruik (gas plus stroom) en kies het soort meter, (een dubbele of enkele meter). Verder kies je de ideale looptijd van de verbintenis (populaire opties zijn 1, 3, 5 jaar of een flexibel maandcontract) en selecteer je een vast of variabel tarief. Wil je groene energie? Vink dit dan aan. Aansluitend vergelijk je meteen de goedkoopste energieleverancier. Van elke verstrekker vergelijk je de jaarlijkse kosten en de aantrekkelijke korting. Meer weten over de verschillende aanbieders? Op energieaanbiedingvergelijken.nl vind je uitvoerige details over gas, stroom en licht in Oldehove.

Alle organisaties

Vergelijk tarieven van populaire maatschappijen

Gelijk oversluiten

De nieuwe maatschappij regelt de overstap voor jou

Voordeel op de energierekening

Vergelijk energie op basis van jouw situatie, en bespaar tot wel €271

Bespaar direct op jouw stroom & gas Een voordeliger energiecontract.Binnen enkele minuten geregeld. Hieronder vind je alle uitleg.

Welke energiecontract-looptijd kies ik?

Veel mensen denken als volgt: het energiecontract meteen afsluiten voor een aantal jaren. Populaire opties zijn 1, 2, of 5 jaar. Stijgt de stroomprijs? Dan heb je daar geen last van. En wanneer je lang bij 1 maatschappij blijft krijg je een hogere korting. Mee eens? De energiemarkt werkt net wat anders. Nee, het wordt nog mooier: langdurige overeenkomsten kennen duurdere prijzen in vergelijking met een kortdurend contract. Wil je een goedkoop energiecontract in Oldehove? Selecteer dan een 1-jarig contract. Zie ook het onderstaande voorbeeld van Budget Energie.

Waarom korte contracten goedkoper zijn (op basis van gemiddeld gezin)

Termijn Maatschappij Korting Premie/maand Kostenplaatje
1 jaar Budget Energie €180 €15,00 €1.582,40
3 jaar Budget Energie €180 €5,00 €1.702,40
5 jaar Budget Energie €0 €0 €1.822,40

Bij langlopende contracten betaal jij een voordeliger tarief. Maar de welkomstpremie maakt het verschil. Bij elk jaarcontract krijg je elk jaar weer een bonus. Dit is de reden voor de gunstige jaarcontracten. Je dient elk jaar weer te switchen voor de bonus.

Ik wil overstappen naar groene energie, waar kan dat?

Groene stroom wordt opgewekt uit duurzame energiebronnen. Dit zijn bronnen die we onbeperkt kunnen gebruiken. Denk aan water, wind en zon. Het belangrijkste pluspunt is dat er geen uitstoot van CO2 is. Op deze manier neem jij bewust verantwoordelijkheid. De gedachte is dat groene stroom erg duur is. Dat is vaak niet het geval. Aan de hand van onze zoekmachine vergelijk je razendsnel en eenvoudig alle groene-stroom maatschappijen. Klik wel even op het vakje met: “uitsluitend duurzame energieleveranciers Oldehove”. Nieuw: filter nog specifieker. Bijv. op stroom van wind of de zon. Of beperk je zoekopdracht tot slechts groene stroom met NL oorsprong.

Veel gekozen groene energie in Oldehove:

 1. DELTA
 2. Engie
 3. Oxxio

Kies ik voor een enkele of dubbele meter?

Elk gebouw in Oldehove waar energie geleverd wordt heeft een enkele (of dubbele) meter geïnstalleerd. Wat zijn de belangrijkste verschillen? Met zo’n enkele meter is er 1 tarief voor alle stroom. Heb je een dubbele meter, dan zijn er twee tarieven. We hebben het hier over piekuren (meestal is dit van 7:00 tot 21:00) en een tarief voor de daluren (in de nacht, vroeg in de ochtend en reguliere feestdagen). Welk tarief het meest geschikt is, is afhankelijk van jouw levensstijl.

Consumeer jij meer dan 50% van de energie op daluur momenten? Pas dan loont het dubbeltarief. Neem dit in acht: het vraagt nogal wat planning om stroom vooral in de daluren te consumeren. Veel van je apparaten staan 24 uur per dag aan. Denk maar aan TV’s, PC’s en kookapparatuur. En wil je de daluren optimaal benutten? Dan moet je bijvoorbeeld ook wassen in de daluren. Je moet er dus je dagindeling op aanpassen. Het voordeel is vaak verwaarloosbaar. Onze aanbeveling: het enkeltarief is eenvoudiger! Bezuinigen door het dubbeltarief is niet eenvoudig. Bovendien ben je met het enkeltarief veel vrijer in stroomverbruik. Lees online nu alles over de aanbieder Clean Energy.

Wat is het beste, een vast of variabel energietarief?

Voornemens om van energie over te stappen in Oldehove? De twee contractsoorten zijn variabele of vaste tarieven. Hoe verhouden deze tarieven zich tot elkaar? En wat is handig gezien mijn stroomverbruik? Veel consumenten kiezen voor de vaste energietarieven. Graag informeren we je over de verschillen.

Vast tarief
Kies je het vaste tarief? Dan wijzigen de tarieven tijdens het contract niet. Dit geeft je zekerheid en duidelijkheid. Worden de tarieven naar beneden bijgesteld? Dan dalen de prijzen voor jouw contract niet. In de regio Oldehove zijn de vaste energietarieven het meest populair.

Variabel tarief
Gaat jouw voorkeur uit naar het variabele tarief? Dan sluiten wij niet uit dat energietarieven en leveringsvoorwaarden opnieuw bepaald worden. Dit gebeurd meermaals per jaar, in eind Juli en in begin Januari. Vanzelfsprekend gaan de prijzen dan omhoog of omlaag. De wisseling van prijzen kun je lastig aan zien komen. Dit is niet altijd de meest voordelige mogelijkheid.

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe werkt dat?

Niet tevreden over jouw aanbieder van gas en licht? Betaal je teveel voor stroom en gas? Wellicht kun je het oude energiecontract opzeggen en gelijk overstappen. En dat scheelt je serieus geld. Maatschappijen bieden vaak reusachtige welkomstacties. Wanneer kan ik de overstap maken? Hoe gaat dat in z’n werkt? Daarvoor volgt nu een simpele handleiding.

Kan ik veranderen?
Is jouw contract er een van onbepaalde tijd? Hou dan rekening met de opzegtermijn van enkele weken. Je bent vrij om op te zeggen, het kost niks. Heb je echter een contract met een vaste looptijd? Dan kan men niet zomaar oversluiten. Eerder opzeggen kan wel, maar jij krijgt dan wel een opzegvergoeding voor je kiezen. De hoogte van de boete loopt op tot €288

 1. Bekijk wanneer jouw contract afloopt.
 2. Ga energieprijzen vergelijken met jouw persoonlijke-gegevens.
 3. Spot de beste en scherpste stroomaanbieder.
 4. Geeft direct je voorkeur aan voor een contracttype.
 5. Jullie hebben 14 dagen de tijd om het aanbod te overwegen.
 6. De nieuwe leverancier sluit jouw energie netjes over.
 7. Het nieuwe contract gaat in zoals / wanneer jij hebt aangegeven.

Overstappen en zonnepanelen: werkt dat anders?

In Oldehove zonnepanelen op jouw woning? Dan zorg jij (deels) voor eigen stroom. Wek je meer stroom op dan je verbruikt? Dan kan jij deze stroom terugleveren in de provincie Groningen. Na afloop van elk jaar vind hiervoor een compensatie plaats. Dit noemen we salderen. Natuurlijk is ook i.c.m. zonnepanelen het vergelijken van energieprijzen aan te raden. Hieronder bieden wij een helder stappenplan. Wellicht spreekt dit je ook aan: goedkoopste gas en stroom in Idskenhuizen.

 1. Bekijk het feitelijk verbruik (de stroom die je consumeert – de stroom die je opwekt). Komt hier een negatief cijfer uit? Deze situatie duidt op overcapaciteit van energie.
 2. Vul jouw locatie in + het gasverbruik. Geef bij ‘stroom’ je echte verbruik in. Kwam uit jouw berekening geen positief getal? Reken dan met 0 Kwh in de vergelijker.
 3. Je checkt in een oogopslag de meest betaalbare energiemaatschappij voor jouw situatie. Cruciaal: De terugleververgoeding kan verschillen per aanbieder.
 4. Kies een voorschotbedrag dat past bij jouw verbruik.
 5. Kies de datum van overstappen. Cruciaal: stap niet met zonnepanelen over in de zomer.

energie vergelijken Oldehove


Vind de goedkoopste energie in Oldehove

Zit jij vast aan een duur energiecontract? Of ga je binnenkort op jezelf wonen en ben je bezig met oriënteren naar stroomaanbieders? Ontdek nu zonder moeite de goedkoopste stroom in Oldehove (en gas). Prijzen vergelijk en overstappen van energie gaat gemakkelijk door het volgende te doen:

1. Vul je postcode en huisnummer in (Groningen)
2. Geef aan hoeveel stroom (kwh) en gas (M3) je wilt inkopen.
3. Kies het piek- of daltarief, of juist 1 vaste prijs.
4. Welke oorsprong (groen) moet de stroom hebben.
5. Selecteer de gewenste looptijd (1 tot 5 jarige contracten).
6. Selecteer het gewenste energietarief. De opties zijn vast of variabel.
7. Kies de goedkoopste energieleverancier en laat het overstappen voor je regelen.

logo-vattenfall

Vattenfall

Slimme bespaartips
Diverse prijsafspraken
Fikse aanbieding

logo essent

Essent

Levert panelen
Vriendelijke service
Mooie welkomstbonus

logo eneco

Eneco

Ga voor groen
Contract wijzigen
Sublieme acties

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Sinds 2005
Meerdere contracten
Flinke aanbieding

logo oxxio

Oxxio

Energiebuddy
Snel overstappen
Flinke aanbiedingen

logo current

Qurrent

Windtegoed
Variabele stroomprijzen
Goede aanbiedingen

logo green choice

Green Choice

Groen voorop
Betalen in termijnen
Hoge aanbiedingen

logo energie flex

EnergieFlex

Flex Standaard
2 jarig contract
Verleidelijke acties

logo engie

Engie

Ook laadpalen
Snel af te sluiten
Flinke welkomstcadeaus

logo energie direct

Energiedirect.nl

PakDeZon-service
Eenvoudig afsluiten
Flinke welkomstpremie

logo delta energie

Delta

100% Zeeland
Flexibele stroomprijs
Mooie welkomstkorting

logo budget energie

Budget Energie

14 dagen bedenktijd
Vaste & variabele prijzen
Mooie aanbieding


Prijzen gas vergelijken in Oldehove

Het gas (M3 verbruik) beslaat het grootste gedeelte van de factuur van de energiemaatschappij. Gas wordt verbruikt om onze woningen op te warmen, om te douchen en voor bijv. keukenapparaten. Meteen overstappen naar de goedkoopste gasleverancier in Oldehove? Vul hierboven de gas-vergelijker in en dan vergelijk je probleemloos de meest betaalbare maatschappij. Met behulp van deze site bekijk je de huidige gasprijzen, inclusief lopende kortingen en welkomstbonussen. Direct alle gasprijzen vergelijken? Voer jullie adresgegevens in en gasverbruik op jaarbasis in, en ontdek de goedkoopste gastarievenin jouw woonplaats (Zuidhorn). Een betaalbare gas leverancier achterhaald? Zet dan de overstap in werking. Dit gaat enorm snel en gemakkelijk. Je hoeft niet zelf op te zeggen. De nieuwe aanbieder regelt dit. Je hebt vervolgens 2 weken bedenktijd. In dat tijdvak kan jij nog annuleren of aanpassingen doen. Waar wacht je op? Stap meteen over, en pak die welkomstbonus! Start nu ook met Energie vergelijken Aerdt.

Duurzame energie vergelijken Bekijk de beste stroom- en gasleveranciers en ontdek wat jij kunt besparen in de gemeente Zuidhorn.