Energie vergelijken Tynaarlo Vergelijk de energieaanbieders en bespaar tot €232


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Handig en snel energieprijzen vergelijken in Tynaarlo? Er zijn meer maatschappijen dan ooit. Ongetwijfeld ken je wel stroomaanbieders zoals bijv. E.ON en Qwint. En we zien meer en meer nieuwe spelers. Alleen hoe vind ik de goedkoopste stroom in Tynaarlo? Vergelijk actuele prijzen voor stroom en gas voor jouw huis. Hoe doe ik dit? Het is een fluitje van een cent. Voer een postcode en huisnummer in, schat hoeveel je per jaar verbruikt (stroom en gas) en selecteer de gewenste meter (enkele- of dubbele meter). Hierna selecteer je jouw ideale looptijd van jouw energiecontract (dit kan zijn 2 jaren of direct opzegbaar) en kies je het gewenste energietarief. Kies optioneel voor duurzame energie. Hierna zie je regelrecht de goedkoopste energie. Per maatschappij tref je de prijs per jaar en de hoogte van de welkomstpremie. Precies weten hoe het allemaal werkt? Hier blader je door alle info over stroom, gas en licht in Tynaarlo.

Alle maatschappijen

De tarieven van alle maatschappijen in een overzicht

Makkelijk overstappen

De nieuwe maatschappij regelt de overstap voor jou

Minder betalen voor energie

Vind de goedkoopste aanbieder, en bespaar tot wel €216

De goedkoopste stroom en gas Een voordeliger energiecontract.Binnen enkele minuten geregeld. Wij leggen het allemaal voor je uit.

Voor welke looptijd (contract) kan ik het beste kiezen?

Veel mensen denken als volgt: het energiecontract meteen afsluiten voor een aantal jaren. Doorgaans kan dit voor een t/m vijf jaar. Je weet waar je de komende jaren aan toe bent. Kies jij voor een lange termijn contract? Dan ontvang je een leuke korting. Mee eens? Energiemaatschappijen werken niet op deze manier. Het tegendeel is waar: lange verbintenissen hebben hogere prijzen i.v.m. een kortlopend contract. Direct een goedkoop energiecontract in Tynaarlo? Kijk dan zeker tussen de korte termijn contracten. We hebben een berekening gemaakt van Vattenfall .

Korte energiecontracten zijn goedkoper (gerekend met een gemiddeld gezin)

Looptijd Aanbieder Premie Korting/maand 12 maanden
1 jaar Vattenfall €230 €19,17 €1.608,90
3 jaar Vattenfall €360 €10 €1.728,90
5 jaar Vattenfall €0 €0 €1.848,90

Naarmate de contractperiode toeneemt ga je minder betalen voor je gas en stroom. Maar de welkomstpremie maakt het verschil. En bij ieder afgesloten jaarcontract heb je weer recht op de bonus. Dit maakt de jaarcontracten aantrekkelijk geprijsd. Je dient dan wel elk jaar over te stappen.

Betaal ik meer voor groene energie?

Groene energie is natuurlijk goed voor het milieu (duurzaam). Dit zijn bronnen die we onbeperkt kunnen gebruiken. Denk dan aan wind, water en zon. Het grote positieve aspect is dat er geen uitstoot van CO2 is. Jij draagt zo je steentje bij aan een beter milieu. Doorgaans heeft men het idee dat groene stroom erg kostbaar is. Dit is helemaal niet altijd waarheid. Middels deze website vergelijk je razendsnel en gemakkelijk de verschillende aanbieders van groene stroom. Klik het vakje “100% duurzame energieleveranciers Tynaarlo”. Handig: je zoekt nu ook specifiek op energie van zonnepanelen of juist windmolens. Of zoek naar alleen in Nederland opgewekte groene stroom.

Toonaangevende aanbieders van groene stroom in Tynaarlo:

 1. Clean Energy
 2. Leon Zeewolde
 3. Vattenfall

Dubbele of enkele meter, wat heb ik?

Elke woning in Tynaarlo met een energieaansluiting heeft een enkele of dubbele meter. Hoe verhouden zich deze meters tot elkaar? Met zo’n enkele meter betaal je 1 vast tarief, de hele dag door. Heb je een dubbele meter, dan kun je kiezen voor 2 tarieven. We hebben het hier over piekuren (start vanaf 7 uur tot 9 uur in de avond) en een tarief voor de daluren (’s avonds en ’s nachts, vroeg in de ochtend en tijdens o.a. de jaarwisseling). Welke type tarief de laagste prijs geeft is, verschilt enorm per situatie.

Gebruik je relatief veel van jouw energie in de daluren? Dan past het dubbeltarief mogelijk bij jou. Echter, let goed op: het valt soms tegen om energie met name in de daluren te gebruiken. Sommige apparatuur verbruikt 24/7 stroom. Bijvoorbeeld computers en keukenapparatuur. Ga je de uitdaging van daluren besparing aan? Dan kan je overdag geen was meer wegwerken. Je zit er dus altijd wel min of meer aan vast. En de winst is minimaal. Onze tip is: een enkeltarief is duidelijker. Besparen met het dubbeltarief is niet vanzelfsprekend. Bovendien ben je met het enkeltarief veel vrijer in stroomverbruik. Bekijk direct de aanbieder Qwint.

Moet ik kiezen voor een variabel- of vast energietarief?

Direct online overstappen van energie in Tynaarlo? Het aanbod bestaat uit variabele of vaste tarieven. Wat is nu precies het verschil? Welke prijsstelling is geschikt voor jou? Veel consumenten kiezen voor het vaste energietarief. Op deze pagina leggen we verschillen uit.

Vast tarief
Wil jij de zekerheid van het vaste tarief? Dan wisselen de tarieven tijdens het contract niet. Een stukje waarborg en vastigheid. Gaat de prijs van M3 gas en KwH stroom tussendoor omlaag? Dan dalen de prijzen voor jouw contract niet. In en rondom Tynaarlo zijn de vaste energietarieven erg populair.

Variabele tarieven
Kies jij het variabele tarief? Dan sluiten wij niet uit dat energietarieven en contractuele verplichtingen veranderen. Dit kan ik meerder periodes plaatsvinden, vaak is dat in januari en in juli. De energieprijzen worden omhoog of naar beneden bijgesteld. Deze prijsaanpassing zijn niet met zekerheid te zeggen. Onder aan de streep is het meestal niet goedkoper.

Hoe kan ik het beste mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Zijn jullie niet enthousiast over jullie aanbieder van gas en licht? Zijn je kosten voor gas en stroom te hoog? Dan kun je mogelijk je bestaande energiecontract opzeggen en daarna overstappen. En dat scheelt je serieus geld. Maatschappijen bieden vaak immense welkomstpremies. Maar wanneer kan ik overstappen? Maar hoe werkt dat precies? Uitgebreide instructies zijn op deze pagina te vinden.

Kan ik overstappen?
Destijds een onbepaalde tijd contract afgesloten? Dan geldt er doorgaans een opzegtermijn van een kleine maand. Je kunt dan gemakkelijk zonder boete van je contract af. Maar heb je gekozen voor een contract met een vaste looptijd? Je kunt dan niet zo even overstappen. Vroegtijdige aanpassingen kunnen wel, maar jij krijgt dan wel een opzegvergoeding voor je kiezen. De boete verschilt, maar bedraagt gemiddeld €282

 1. Bekijk wanneer jouw contract afloopt.
 2. Vergelijk energieprijzen op basis van jouw gegevens.
 3. Selecteer de beste en scherpste aanbieder.
 4. Je maakt dan een keuze uit de mogelijke contracten.
 5. Je mag het aanbod nog 14 dagen in overweging nemen.
 6. Jullie aankomende aanbieder is verantwoordelijk voor het opzeggen + de overstap.
 7. De nieuwe overeenkomst gaat in op de gekozen datum.

Overstappen + zonnepanelen: is dit ingewikkeld?

In Tynaarlo zonnepanelen tot je beschikking? Dan kun je zelfstandig stroom opwekken. Wek je meer stroom op dan je verbruikt? Dan kun je stroom terugleveren in de provincie Drenthe. Elke 12 maanden wordt je hierin tegemoetgekomen. Dit principe is ‘salderen’. Ook met zonnepanelen is energieprijzen vergelijken en overstappen interessant. Maak gebruik van ons ontwikkelde stappenplan. Vind alles uit over de goedkoopste gas en stroom in Oldeouwer.

 1. Taxeer jullie eigen verbruik (gebruikte stroom – opgewekte stroom). Komt hier een negatief cijfer uit? Je panelen leveren dan te veel stroom.
 2. Voer het gasverbruik en je postcode + huisnr. in . Vul bij stroom jouw netto verbruik in. Was dit een negatief getal? Vul hier dan 0 Kwh in.
 3. Je vindt direct de goedkoopste stroom maatschappij gebaseerd op jouw verbruik en locatie. Hint: Lees altijd meer info over de specifieke terugleververgoeding.
 4. Kies jouw voorschotbedrag.
 5. Kies een overstapmoment. Noemenswaardig: overstappen rond de zomer is vaak niet handig.

energie vergelijken Tynaarlo


Stap over naar de goedkoopste energie in Tynaarlo

Heb jij te maken met dure energieprijzen? Of is er sprake van verhuizing en ben je bezig met oriënteren naar stroomaanbieders? Ontdek nu snel de goedkoopste stroom in Tynaarlo (en gas). Het hele proces van vergelijken en overstappen is erg eenvoudig:

1. Voer je woonplaats in (of postcode + huisnr in Drenthe)
2. Geef aan hoeveel stroom (kwh) en gas (M3) je wilt inkopen.
3. Kies het piek- of daltarief, of juist 1 vaste prijs.
4. Kies eventueel voor enkel aanbieders met groene energie.
5. Voor hoe lang wil je het energiecontract vastzetten?
6. Op welke manier wil jij de stroom betalen? De actuele opties zijn vast en variabel.
7. Ga voor de voordeligste energieleverancier en laat je contract overzetten.

logo-vattenfall

Vattenfall

Steeds duurzamer
2 jarig contract
Concurrerende acties

logo essent

Essent

Slim besparen
Flexibele stroomprijs
Flinke welkomstkorting

logo eneco

Eneco

Ga voor groen
Betalen in termijnen
Interessante kortingen

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Ook alles-in-1
Verbruik advies
Goede welkomstbonus

logo oxxio

Oxxio

Energiebuddy
Snel af te sluiten
Interessante kortingen

logo current

Qurrent

Groenste leverancier
Inzicht in je verbruik
Fikse welkomstkorting

logo green choice

Green Choice

Eigen zonne-energie
Inzicht in je verbruik
Mooie welkomstkorting

logo energie flex

EnergieFlex

Slim besparen
Online verbruik inzien
Fikse welkomstkorting

logo engie

Engie

CO2 beperkt
Vaste prijs gas
Scherpe welkomstbonus

logo energie direct

Energiedirect.nl

Volta Solar partner
Charmante service
Prominente kortingen

logo delta energie

Delta

Slim wonen tips
Charmante service
Mooie welkomstkorting

logo budget energie

Budget Energie

Zonne-energie
Vaste prijs stroom
Mooie aanbiedingen


Prijzen gas vergelijken in Tynaarlo

Het verbruik van gas vormt voor een groot deel de energierekening. Waarvoor gebruiken we gas? Nou om het in huis warm te maken, voor warm water en om eten te bereiden. Op zoek naar de goedkoopste gasleverancier in Tynaarlo? Door onze gas-vergelijker te gebruiken tref jij in luttele seconden de aantrekkelijkste aanbieder. Met behulp van deze site vind je actuele gasprijzen, met cashback-acties en welkomstcadeaus. Alle gasprijzen op een rij? Vul jouw postcode en gasverbruik op jaarbasis in, en ontdek de meest voordelige gas-tarieven voor jouw locatie en gasverbruik (Tynaarlo). Een passende gas leverancier gezien? Stap dan direct online over. Dit is niet moeilijk. Het contract ontbinden doe je niet zelf. De nieuwe aanbieder handelt dit verder af. Daarnaast heb je altijd 14 dagen bedenktijd. In die dagen kun je nog van het contract af. Sluit online je contract over, en laat die korting voor nieuwe klanten niet liggen. Ook beschikbaar: Energie vergelijken Erlecom.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk de populaires stroom- en gas aanbieders en regel de overstap online in de gemeente Tynaarlo.