Energie vergelijken Uddel Vergelijk de voordeligste energie aanbieders en ontvang een voordeel tot €240


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Eenvoudig en spoedig energieprijzen vergelijken in Uddel? Er zijn meer maatschappijen dan ooit. Vertrouwde namen zijn stroomaanbieders zoals Clean Energy of Vattenfall. En er komen steeds meer aanbieders bij. Echter, wie garandeert mij de goedkoopste stroom in Uddel? Vergelijk de prijzen voor jouw persoonlijke situatie. Hoe kan ik beginnen? Het is bijzonder eenvoudig. Geef je postcode en huisnummer door, kies het geschatte verbruik (gas plus stroom) en kies het soort meter dat jij hebt (dubbele- of enkele meter). Hierop volgend kies je de ideale looptijd van het contract (bijvoorbeeld 1 jaar of maandelijks opzegbaar) en kies je voor het vaste of variabel tarief. Wil je groene energie? Vink dit dan aan. Vervolgens check je onmiddellijk de goedkoopste energieleverancier. Van iedere energieaanbieder check je de kosten per 12 maanden en de aantrekkelijke korting voor nieuwe klanten. Wil je aanvullende informatie? Hier check je bruikbare info over gas, stroom en licht in Uddel.

Alle energiemaatschappijen

De tarieven van alle maatschappijen in een overzicht

Snel online overstappen

Check je besparing en sluit online snel over

De energierekening omlaag

Vergelijk alle tarieven, en bespaar meteen €178

De goedkoopste stroom en gas Besparen op je energierekening. Wie wil dat nou niet? Lees hieronder alle informatie.

Voor welke looptijd (contract) kan ik het beste kiezen?

Het lijkt verstandig: het energiecontract gelijk aangaan voor meerdere jaren. Dit kan meestal tot vijf jaar. Zo kun je met een gerust hart je rekeningen betalen. Geef je de voorkeur aan een lang contract dan kan je rekenen op scherpe aanbiedingen. Ja toch? Het klinkt vreemd, maar energiecontracten werken niet zo. Je zult het niet verwachten: contracten met een lange looptijd kennen duurdere prijzen in vergelijking met kortdurende prijsafspraken. Op zoek naar een goedkoop energiecontract in Uddel? Dan kun je het beste kiezen voor een korte looptijd. We hebben een berekening gemaakt van Green Choice .

Kortlopende contracten zijn vaak goedkoper (van een doorsnee-gezin)

Contract Aanbieder Premie Bonus/maand Jaarkosten
1 jaar Green Choice €140 €11,67 €1.609,20
3 jaar Green Choice €420 €11,67 €1.729,20
5 jaar Green Choice €0 €0 €1.849,20

Bij een contract van bijv. 5 jaar daalt het tarief voor gas en stroom. Maar de welkomstpremie maakt het verschil. En bij ieder afgesloten jaarcontract heb je weer recht op de bonus. Dit is de reden voor de gunstige jaarcontracten. Consequentie is dat je ieder jaar opnieuw switcht.

Betaal ik meer voor groene energie?

Groene stroom wordt opgewekt uit duurzame energiebronnen. Oftewel: bronnen die niet uitputbaar zijn. Voorbeeld zijn zon en wind. Het duurzame hiervan is de besparing op CO2 en afvalstoffen. Oftewel, geen schadelijke effecten voor het klimaat. Dikwijls hoor je om je heen dat groene stroom erg kostbaar is. Dat is vaak niet het geval. Op basis van de vergelijker vergelijk je razendsnel en moeiteloos leveranciers van groene stroom in jouw regio. Activeer hiervoor de filter “100% duurzame energieleveranciers Uddel”. Daarnaast kun je sorteren op stroom van zonnepanelen of juist windmolens. Of zoek naar uitsluitend groene Nederlandse stroom.

Erkende leveranciers van groene stroom in Uddel:

 1. Allure Energie
 2. Engie
 3. NLE

Een dubbele of enkele meter, wat past bij mij?

Elke inwoner van Uddel waar stroom verbruikt wordt is uitgerust met een dubbele (of enkele) meter. Wat zijn de belangrijkste verschillen? Bij een enkele meter betaal je voor alle verbruikte stroom één tarief. Wanneer je een dubbele meter hebt heb je te maken met 2 tarieven. Een prijs voor piekuren (start vanaf 7 uur tot 9 uur in de avond) een een prijs voor daluren (na 9 uur ’s avonds, vroeg in de ochtend en nationale feestdagen). Welke type tarief resulteert in de laagste energierekening is, wordt bepaald door jouw energieverbruik.

Verbruik je relatief veel van de energie op daluur momenten? Dan is het dubbeltarief interessant. Echter, let goed op: het is niet altijd gemakkelijk om het stroomverbruik naar de daluren te verschuiven. Er zijn veel producten die constant stroom verbruiken. Denk maar aan TV’s, PC’s en kookapparatuur. Ga je de uitdaging van daluren besparing aan? Dan moet je bijvoorbeeld ook wassen in de daluren. Je moet dus continu nadenken over de planning. En je wint hooguit een paar tientjes. Daarom ons advies: het enkeltarief is eenvoudiger! Besparen met dubbeltarief gaat in de praktijk erg moeizaam. Daarbij ben je met een enkeltarief veel vrijer in stroomverbruik. Lees online nu alles over de aanbieder Stedin.

Moet ik kiezen voor een variabel- of vast energietarief?

Direct online overstappen van energie in Uddel? Dan is er de opties voor vaste en variabele tarieven. Wat is nu precies het verschil? En welk type tarief past bij mij? Veel consumenten kiezen voor de vaste energietarieven. Hieronder leggen we kort de verschillen uit.

Vaste tarieven
Gaat jouw voorkeur uit naar het vaste tarief? Dan fluctueren de prijzen niet gedurende de looptijd van de overeenkomst. Dit zorgt voor een zorgeloze periode. Gaat de prijs van M3 gas en KwH stroom tussendoor omlaag? Dan profiteer je hier niet van. In Uddel zijn de vaste energietarieven erg populair.

Variabele tarieven
Gaat jouw voorkeur uit naar het variabele tarief? Dan kan het gebeuren dat de tarieven voor energie gedurende jouw contractperiode worden herberekend. Doorgaans vindt dit 2 keer per jaar plaats, vaak in het voorjaar en najaar. Vanzelfsprekend gaan de prijzen dan omhoog of omlaag. De wisseling van prijzen is moeilijk in te schatten. Dit kan in meerdere periodes plaatsvinden,

Hoe kan ik snel mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet te spreken over jouw leverancier van energie en gas? Betaal je teveel voor stroom en gas? Mogelijkerwijs kan jij je actuele energiecontract opzeggen en daarna overstappen. En de besparing is niet mals. Aanbieders geven jouw gigantische welkomstaanbiedingen. Kan ik vandaag al overstappen? Welke fases moet ik dan doorlopen? Volg daarvoor het stappenplan hieronder.

Kan ik veranderen?
Heb je een contract met onbepaalde tijd? Dan heb je waarschijnlijk een opzegtermijn van 4 weken. Opzeggen is eenvoudig en kost je geen geld. Gekozen voor een contract met vaste looptijd? Dan kun jij niet eenvoudig onder je contract uit. Overstappen is mogelijk, maar kost jou wel de (flinke) opzegvergoeding. Deze boete wisselt, maar is al snel €159

 1. Ga na of en wanneer je kunt overstappen.
 2. Bekijk de actuele energietarieven op basis van jouw situatie.
 3. Kies de beste en goedkoopste stroomaanbieder.
 4. Het contractvoorstel wordt toegestuurd.
 5. Je mag het aanbod nog 14 dagen in overweging nemen.
 6. Jouw “nieuwe” aanbieder regelt de overstap.
 7. Het nieuwe contract zal ingaan op het zelfgekozen moment.

Overstappen + zonnepanelen: is dit ingewikkeld?

In Uddel zonnepanelen tot je beschikking? Dan kun je zelfstandig stroom opwekken. Hou je meer stroom over i.v.m. je eigen verbruik? Deze stroom lever je dan aan het net terug in de provincie Gelderland. Elk jaar vind hiervoor een compensatie plaats. Dit heet salderen. Juist wanneer je zonnepanelen hebt is het verstandig per jaar de tarieven te vergelijken. Bekijk eens het volgende stappenplan. Wellicht spreekt dit je ook aan: goedkoopste gas en stroom in Ommeren.

 1. Bekijk het feitelijk verbruik (je verbruik – de zelf opgewekte stroom). Dit kan een negatief getal zijn. Deze situatie duidt op overcapaciteit van energie.
 2. Start de vergelijking op basis van postcode, huisnummer en gasverbruik. Voer in het vakje ‘stroom’ je feitelijke verbruik in. Was dit een negatief getal? Kies dan voor 0 Kwh.
 3. Je treft nu de meest aantrekkelijke stroomaanbieder , berekend op basis van jouw gegevens. Hint: Deze terugleververgoeding kan per bedrijf wisselen.
 4. Bereken het ideale termijnbedrag.
 5. Selecteer een overstapdatum. Cruciaal: oversluiten rond de zomermaanden is vaak niet gunstig.

energie vergelijken Uddel


Vind de goedkoopste energie in Uddel

Zou jij wel willen besparen op jouw stroomverbruik? Of is er sprake van verhuizing en zoek je een nieuwe stroomleverancier? Bekijk nu direct de goedkoopste stroom in Uddel (en gas). Het hele proces van vergelijken en overstappen is erg eenvoudig:

1. Vul je postcode en huisnummer in (Gelderland)
2. Vul het geschatte gas en stroomverbruik in (kwh & M3).
3. Kies het piek- of daltarief, of juist 1 vaste prijs.
4. Geef aan of je duurzame energie wil.
5. Selecteer de gewenste looptijd (1 tot 5 jarige contracten).
6. Maak een keuze uit de energietarieven. Vaste prijzen of juist meer variabel (meebewegen).
7. Ga voor de voordeligste energieleverancier en stap moeiteloos online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Steeds duurzamer
Charmante service
Flinke aanbiedingen

logo essent

Essent

Ook alleen gas
Online verbruik inzien
Verleidelijke acties

logo eneco

Eneco

Toon thermostaat
Vriendelijke service
Sublieme kortingen

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Inzicht-app
Flexibele gasprijs
Scherpe welkomstcadeaus

logo oxxio

Oxxio

Energie-app
Vaste prijs stroom
Interessante kortingen

logo current

Qurrent

Windtegoed
Contract wijzigen
Goede aanbieding

logo green choice

Green Choice

Duurzaam opgewekt
Verbruik advies
Hoge welkomstkorting

logo energie flex

EnergieFlex

Jong energiebedrijf
Overstaphulp
Hoge welkomstcadeaus

logo engie

Engie

Helemaal groen
2 jaar vast of variabel
Flinke welkomstkorting

logo energie direct

Energiedirect.nl

Altijd duurzaam
Overstaphulp
Fikse welkomstkorting

logo delta energie

Delta

Gas & Licht
Sympatieke service
Goede welkomstkorting

logo budget energie

Budget Energie

Energie Check
Duidelijke voorwaarden
Scherpe welkomstpremie


Prijzen gas vergelijken in Uddel

Ons gasverbruik neemt een groot deel in van de energienota. Gas wordt vooral gebruikt voor de verwarming, voor het verwarmen van water en om te koken. Maar wat is nu de goedkoopste gasleverancier in Uddel? Door onze gas-vergelijker te gebruiken bekijk jij zonder problemen de meest betaalbare gas aanbieder. Via onze tool kun je alle gasprijzen bekijken, en uiteraard de scherpe acties en welkomstbonussen. Weten wat jij per maand kunt besparen? Vul jouw postcode en een begroting van het gasverbruik, en vind de gunstigste gas-prijzen in jouw woonplaats (Apeldoorn). Een goedkope partij achterhaald? Neem vandaag nog afscheid van het dure contract. Dit stelt maar weinig voor. Je hoeft bijvoorbeeld zelf niets op te zeggen. De nieuwe aanbieder regelt dit. Men werkt met een bedenktijd van 10 werkdagen. Tijdens die twee weken mag je er – zonder opgaaf van reden – onderuit. Stap vandaag nog over, en kijk hoeveel welkomstbonus er voor jou klaarligt. Ook beschikbaar: Energie vergelijken Escharen.

Duurzame energie vergelijken Vind de goedkoopste stroom- en gasleverancier en regel de overstap online in de gemeente Apeldoorn.