Energie vergelijken Uithuizermeeden Check alle energiemaatschappijen en ontvang een voordeel tot €259


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Moeiteloos en vlug energieprijzen vergelijken in Uithuizermeeden? In Nederland zijn er tal van energieaanbieders. Je hebt vast gehoord van leveranciers van stroom als Budget Energie of Fenor. En het aanbod groeit. Maar waar vind ik nu de goedkoopste stroom in Uithuizermeeden? Vergelijk nu de actuele tarieven voor jouw thuis. Hoe dat werkt? Het is simpel. Voer een postcode en huisnummer in, schat jouw verbruik (gas plus stroom) en selecteer de gewenste meter (enkele- of dubbele meter). Daarna bepaal je de looptijd van het energiecontract (dit kan zijn 2 jaren of direct opzegbaar) en kies je voor het vaste of variabel tarief. Eventueel kun je filteren op enkel duurzame energie. Aansluitend tref je direct de goedkoopste energieleverancier. Van iedere organisatie zie je de prijs per jaar en de hoogte van de korting. Is het onbekend voor jou? Op energieaanbiedingvergelijken.nl ontdek je handige info over stroom, gas en licht in Uithuizermeeden.

Alle energieaanbieders

Vergelijk tarieven van populaire maatschappijen

Gelijk oversluiten

Check je besparing en sluit online snel over

Minder betalen voor energie

Check & vergelijk alle actuele prijzen, en bespaar meteen €268

Een laag tarief voor gas en stroom Een goedkoop energiecontract afsluiten. Dat is voor iedereen relevant. Check op deze pagina alle details.

Voor welke looptijd (contract) kan ik het beste kiezen?

Het lijkt een goede keuze: jouw energiecontract direct voor een aantal jaar vastzetten. Dit kan vaak voor 1 t/m 5 jaren. Stijgt de stroomprijs? Dan heb je daar geen last van. Kies jij voor een lange termijn contract? Dan krijg je een hogere korting. Mee eens? De energiemarkt werkt net wat anders. Sterker nog: lange verbintenissen kennen duurdere prijzen in vergelijking met een kortlopend contract. Op zoek naar een goedkoop energiecontract in Uithuizermeeden? Ga dan voor een kortlopend contract (1 jaar). Je vindt een rekening voorbeeld in de tabel hieronder van NLE .

Een voorbeeld ter illustratie (gemiddeld verbruik van gemiddeld gezin)

Looptijd Maatschappij Bonus Premie/maand Overzicht
1 jaar NLE €230 €19,17 €1.609,65
3 jaar NLE €190 €5,28 €1.729,65
5 jaar NLE €0 €0 €1.849,65

Bij contracten van 2 of 3 jaar zijn de tarieven voor verbruik iets gunstiger. Echter, de welkomstbonus maakt het verhaal iets anders. De bonus komt bij jaarcontracten elk jaar opnieuw om de hoek kijken. Dit voordeel vindt je dus alleen bij korte-contracten. Consequentie is dat je ieder jaar opnieuw switcht.

Is groene energie duurder dan grijze energie?

Groene energie is natuurlijk goed voor het milieu (duurzaam). Beter gezegd: bronnen die we niet kunnen uitputten. O.a. zonnepanelen en windturbines. Het duurzame hiervan is de besparing op CO2 en afvalstoffen. Jij draagt zo je steentje bij aan een beter milieu. Doorgaans heeft men het idee dat groene stroom een hoger tarief heeft. Tegenwoordig gaat dat niet meer op. Met behulp van onze zoekmachine vergelijk je supersnel en vloeiend leveranciers van groene stroom in jouw regio. Kies hierbij voor “uitsluitend duurzame energieleveranciers Uithuizermeeden”. Handig: je zoekt nu ook specifiek op energie afkomstig van windmolens of zonnepanelen. Of zoek expliciet naar uitsluitend groene Nederlandse stroom.

Veel gekozen groene energie in Uithuizermeeden:

 1. Energiedirect.nl
 2. Huismerk Energie
 3. UnitedConsumers

Een dubbele of enkele meter, wat past bij mij?

Ieder adres in Uithuizermeeden waar stroom verbruikt wordt heeft een enkele (of dubbele) meter geïnstalleerd. Wat zijn de belangrijkste verschillen? Bij deze enkele meters heb je te maken met 1 tarief. Bij een dubbele meter kun je kiezen voor 2 tarieven. We onderscheiden de piekuren (meestal is dit van 7:00 tot 21:00) en een lager tarief in de daluren (laat in de avond, in het weekend en tijdens o.a. de paasdagen). Welk tarief het meest geschikt is, is sterk afhankelijk van jouw situatie.

Gebruik jij een belangrijk deel van de stroom rond de daluren? Dan past het dubbeltarief mogelijk bij jou. Houdt dit in gedachten: het is een hele klus om energie met name in de daluren te gebruiken. Sommige apparaten staan de hele dag aan. Onder andere TV’s, PC’s en kookapparatuur. Ga je de uitdaging van daluren besparing aan? Dan ben je gedwongen ’s avonds te wassen. Het heeft dus een grote impact op je leven. Het levert ook nog eens weinig op. Ons advies: selecteer het enkeltarief. Bezuinigen door het dubbeltarief is niet voor iedereen weggelegd. Voorts is een huishouden met een enkeltarief veel vrijer. Meer info? Bekijk details van leveranciers als Budget Energie.

Ben ik het beste af met een variabel of vast energietarief?

Direct online overstappen van energie in Uithuizermeeden? Dan kun je kiezen voor vaste en variabele tarieven. Hoe verhouden deze tarieven zich tot elkaar? En wat past bij mijn situatie? In de basis kiezen de meeste mensen voor het vaste energietarief. Op deze pagina leggen we verschillen uit.

Vaste tarieven
Wil jij de zekerheid van het vaste tarief? Dan wijzigen de prijzen niet, zolang het contract loopt. Dit zorgt voor een zorgeloze periode. Dalen de tarieven tussentijds? Dan zul jij daar niks van merken. In de regio Uithuizermeeden zijn de vaste energietarieven voor veel mensen populair.

Variabele tarieven
Kies jij het variabele tarief? Dan kan het gebeuren dat de tarieven voor energie en andere afspraken opnieuw bepaald worden. Dit gebeurd meermaals per jaar, in eind Juli en in begin Januari. De energieprijzen worden omhoog of naar beneden bijgesteld. De ontwikkelingen van de prijzen is doorgaan lastig te schatten. Dit kan in meerdere periodes plaatsvinden,

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe moet dat?

Niet content met jullie huidige energie aanbieder? Betaal je teveel voor stroom en gas? Misschien kun je de huidige prijsafspraken of energiecontract opzeggen en daarna overstappen. En dat kan per maand flink geld besparen. Energieleveranciers bieden vaak goede welkomstpremies. Maar per wanneer kan ik overstappen? Welke stappen moet ik hiervoor nemen? Daarvoor volgt nu een simpele handleiding.

Kan ik al switchen?
Heb je een contract met onbepaalde tijd? Dan heb je te maken met een opzegtermijn van enkele weken. Je bent vrij om op te zeggen, het kost niks. Heb je een contract met vaste looptijd? Jij kunt dan niet eenvoudig switchen. Vroegtijdige aanpassingen kunnen wel, maar houd dan rekening met de (verplichte) opzegvergoeding. Deze boete kan oplopen tot bedragen van €154

 1. Pluis uit wat de looptijd van het contract is.
 2. Vind de goedkoopste maatschappij aangepast op jouw woning.
 3. Filter de beste en goedkoopste energie-leverancier.
 4. Het voorstel van het contract komt jouw kant op.
 5. Je kunt 14 dagen overwegen of je het echt wilt.
 6. De toekomstige energiemaatschappij verwerkt alles netjes met je huidige aanbieder.
 7. Het nieuwe contract zal ingaan op het zelfgekozen moment.

Overstappen met zonnepanelen: hoe werkt dat?

In Uithuizermeeden zonnepanelen op jullie huis? In dat geval wek jij zelf al energie op. Is jullie verbruik lager dan de zelf opgewekte stroom? Dan lever je de stroom terug naar het net in de provincie Groningen. Aan het einde van het jaar krijg je hier een vergoeding voor. De benaming hiervoor is salderen. Zeker als je zonnepanelen hebt is het vergelijken van energieprijzen aan te raden. De onderstaande stappen maken dit duidelijk. Mensen zochten ook naar: goedkoopste gas en stroom in Oost-Souburg.

 1. Achterhaal je exacte verbruik (de stroom die je consumeert – de stroom die je opwekt). Komt hier een negatief cijfer uit? Deze situatie duidt op overcapaciteit van energie.
 2. Start de vergelijking op basis van postcode, huisnummer en gasverbruik. Vul ook je echte stroomverbruik in. Wek je meer op dan je verbruikt? Reken dan met 0 Kwh in de vergelijker.
 3. Je checkt ogenblikkelijk de meest voordelige energiemaatschappij gebaseerd op jouw verbruik en locatie. Cruciaal: Deze terugleververgoeding kan per bedrijf wisselen.
 4. Bepaal je termijnbedrag.
 5. Zoek uit welke ingangsdatum mogelijk is. Goed om te weten: oversluiten rond de zomermaanden is vaak niet gunstig.

energie vergelijken Uithuizermeeden


Vind de goedkoopste energie in Uithuizermeeden

Betaal jij teveel voor de stroom? Of ga je binnenkort verhuizen en wil je een betrouwbare stroomleverancier? Selecteer nu probleemloos de goedkoopste stroom in Uithuizermeeden (en gas). Prijzen vergelijk en overstappen van energie kan je nu online doen zonder moeite:

1. Voer de gegevens van jullie huis in (Groningen)
2. Vul het geschatte gas en stroomverbruik in (kwh & M3).
3. Heb je een dubbel of enkele meter?
4. Kies optioneel of je groene stroom wenst te ontvangen.
5. Wil je een lange contracttermijn (3 jaar) of een flex-contract (1 jaar).
6. Maak een keuze uit de energietarieven. Je kan kiezen uit variabel of vast.
7. Bekijk de meest voordelige energieleveranciers en stap moeiteloos online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Grootste aanbieder
Variabele stroomprijzen
Goede welkomstcadeaus

logo essent

Essent

Levert panelen
Flexibele stroomprijs
Prominente acties

logo eneco

Eneco

Ook zakelijk
Verbruik aanpassen
Prominente kortingen

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Anna (hulp-app)
3 jaar vast of variabel
Fikse aanbieding

logo oxxio

Oxxio

Energiebuddy
Betalen in termijnen
Hoge welkomstpremie

logo current

Qurrent

De Buurtmolen
Goede klantenservice
Fikse aanbieding

logo green choice

Green Choice

Eigen windenergie
Contract wijzigen
Mooie aanbieding

logo energie flex

EnergieFlex

Actief sinds 2014
2 jaar vast of variabel
Scherpe welkomstkorting

logo engie

Engie

Helemaal groen
Charmante service
Goede aanbiedingen

logo energie direct

Energiedirect.nl

Volta Solar partner
Vaste prijs gas
Scherpe welkomstbonus

logo delta energie

Delta

Slim wonen tips
Hulp bij overstappen
Hoge welkomstbonus

logo budget energie

Budget Energie

Goedkoop groen
Maandelijks bijstellen
Scherpe aanbieding


Prijzen gas vergelijken in Uithuizermeeden

Het verbruikte gas bepaalt deels de energierekening. Gas gebruiken we voor de verwarming van het huis, om te douchen en om eten te bereiden. Maar wat is nu de goedkoopste gasleverancier in Uithuizermeeden? Door de gas-vergelijker tool in te vullen check je meteen de meest betaalbare gas aanbieder. Op deze website kun je alle gasprijzen bekijken, maar ook de aanbiedingen en welkomstcadeaus. Alle gasprijzen op een rij? Vul de postcode, huisnummer en verbruik per jaar in, en vergelijk de meest voordelige gas-tarieven voor jouw situatie (Eemsmond). Een aantrekkelijke aanbieder gezien? Zet dan de overstap in werking. Hiervoor hoef je zelf maar weinig te doen. Het contract ontbinden doe je niet zelf. Dit wordt opgepakt door de nieuwe energie-aanbieder. Je hebt vervolgens 2 weken bedenktijd. Binnen dit stadium kan jij zonder reden nog wijzigen of annuleren. Regel jouw overstap in slechts een half uur, en pak die welkomstbonus! Nu ook online: Energie vergelijken Evertsoord.

Duurzame energie vergelijken Vind de goedkoopste stroom- en gasleverancier en start met besparen in de gemeente Eemsmond.