Energie vergelijken Ulft Vergelijk de energieaanbieders en krijg kortingen tot wel €243


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gemakkelijk en snel energieprijzen vergelijken in Ulft? Er zijn meer maatschappijen dan ooit. Waarschijnlijk ken jij aanbieders van stroom zoals Essent en Greenchoice. En er komen nog steeds nieuwe partijen bij. Wie levert mij vandaag de goedkoopste stroom in Ulft? Vergelijk energieprijzen voor jouw persoonlijke situatie. Hoe kan ik beginnen? Heel eenvoudig! Geef je postcode en huisnummer door, geef aan wat het verbruik is (kWh stroom en m3 gas) en selecteer de elektriciteitsmeter (voor dubbel- of enkel tarief). Hierop volgend bepaal je de looptijd van het energiecontract (populaire opties zijn 1, 3, 5 jaar of maandelijkse opzegbare energie) en maak je een keuze voor het variabele of vaste tarief. Indien gewenst kun je alleen groene energie bekijken. Aansluitend ontdek je ogenblikkelijk de goedkoopste energieleverancier. Per maatschappij vergelijk je de jaarlijkse kosten en de geldende welkomstkorting. Precies weten hoe het allemaal werkt? Hier lees je praktische info over stroom, gas en licht in Ulft.

Alle leveranciers

Vergelijk de prijzen van erkende leveranciers

Gelijk oversluiten

Bekijk je besparing en stap gemakkelijk over

Goedkopere energierekening

Vergelijk energie op basis van jouw situatie, en bespaar direct €271

Een lage stroom- en gasrekening. De energierekening naar beneden. Dat wil toch iedereen? Hieronder vind je alle uitleg.

Wat is de beste looptijd van mijn energiecontract?

Het lijkt verstandig: het energiecontract slim voor een aantal jaar vastzetten. Dit kan meestal tot vijf jaar. Dit geeft jou natuurlijk de nodige zekerheid. Als je kiest voor een lange periode krijg je een hogere korting. Of toch niet? In de energiemarkt gelden deze wetten niet. Het tegendeel is waar: energiecontracten met een lange looptijd zijn gepeperder dan een kortlopend contract. Direct een goedkoop energiecontract in Ulft? Sluit dan een zo kort mogelijk contract af. Hieronder hebben we een voorbeeldberekening gemaakt van EnergieFlex .

Korte energiecontracten zijn goedkoper (gemiddeld gezin)

Contract Maatschappij Bonus Bonus/maand Overzicht
1 jaar EnergieFlex €120 €10 €1.609,85
3 jaar EnergieFlex €230 €6,39 €1.729,85
5 jaar EnergieFlex €0 €0 €1.849,85

Bij een contract van bijv. 5 jaar zijn de tarieven voor verbruik iets gunstiger. Maar de welkomstbonus compenseert dit. Bij elk jaarcontract krijg je elk jaar weer een bonus. Dit maakt de jaarcontracten aantrekkelijk geprijsd. Concreet stap je dan elk jaar weer over.

Is groene energie duurder dan grijze energie?

Groene stroom is natuurlijk goed voor het milieu (duurzaam). Dit zijn bronnen die we onbeperkt kunnen gebruiken. O.a. zonnepanelen en windturbines. Het belangrijkste pluspunt is de besparing op CO2 en afvalstoffen. Oftewel, geen schadelijke effecten voor het klimaat. Doorgaans heeft men het idee dat groene stroom erg kostbaar is. De prijzen zijn gelukkig flink gedaald. Via energieaanbiedingvergelijken.nl vergelijk je razendsnel en zonder problemen groene stroom maatschappijen op lokaal niveau. Selecteer het vakje “alleen duurzame energieleveranciers Ulft”. Daarnaast kun je sorteren op energie van windmolens of zonnepanelen. Of zoek expliciet naar in eigen land opgewekte groene energie.

Bekende maatschappijen met groene stroom in Ulft:

 1. Vandebron
 2. MAIN Energie
 3. Qwint

Dubbele of enkele meter, wat heb ik?

Elke woning in Ulft waar stroom wordt gebruikt beschikt over een dubbele- of enkele meter. Wat zijn de belangrijkste verschillen? In het geval van een enkele meter wordt het verbruik afgerekend tegen 1 tarief. Bij een dubbele meter zijn er twee tarieven. Een prijs voor piekuren (overdag) en een afwijkend tarief voor daluren (laat in de avond, op zaterdagen en zondagen en tijdens o.a. de paasdagen). Welk tarief voor jullie het voordeligst is, is afhankelijk van jouw levensstijl.

Verbruik je het leeuwendeel van jouw stroom in de daluren? Wellicht is dubbeltarief dan voordeliger. Maar let op: het is niet altijd gemakkelijk om stroom vooral in de daluren te consumeren. Er zijn veel producten die constant stroom verbruiken. Denk maar aan de koeling en de standby-standen. En wil je de daluren optimaal benutten? Dan ben je gedwongen ’s avonds te wassen. Dit vergt dus een hele andere planning. En de winst is minimaal. Ons advies: het enkeltarief is eenvoudiger! Besparen met dubbeltarief is niet eenvoudig. Bovendien ben je met het enkeltarief veel vrijer. Ga aan de slag met energie van E.ON.

Wat is het verschil tussen een vast en variabel energietarief?

Plannen tot overstappen van energie in Ulft? Dan is er de opties voor een vast of variabel tarief. Op welke punten wijken ze van elkaar af? En wat is handig gezien mijn stroomverbruik? In de basis kiezen de meeste mensen voor de vaste energietarieven. Een specificatie van deze keuzes vind je hierna.

Vaste tarieven
Geef jij de voorkeur aan een vast tarief? Dan veranderen de tarieven gedurende de contractperiode niet. Dit zorgt voor een zorgeloze periode. Gaat de prijs van M3 gas en KwH stroom tussendoor omlaag? Dan betaal jij nog steeds hetzelfde tarief. In de plaats Ulft zijn de vaste energietarieven voor veel mensen populair.

Variabel tarief
Prefereer jij het variabele tarief? Dan bestaat de mogelijkheid dat de prijzen voor stroom en gas binnen jouw contract veranderen. Doorgaans vindt dit 2 keer per jaar plaats, aan het begin (januari) en halverwege het jaar (juli). Het stroom en gas kan goedkoper worden, maar ook duurder. Deze prijsaanpassing kun je lastig aan zien komen. Onder aan de streep is het meestal niet goedkoper.

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe moet dat?

Zijn jullie niet enthousiast over jullie leverancier van energie en gas? Niet tevreden over uw huidige prijs voor gas en stroom? Wellicht kun je jouw huidige energiecontract opzeggen en snel overstappen. En dat merk je in de portemonnee. Aanbieders stunten met enorme welkomstaanbiedingen. Kan ik vandaag al overstappen? Welke fases moet ik dan doorlopen? Hoe dat precies werkt lees je hierna.

Kan ik oversluiten?
Gekozen voor een contract met onbepaalde tijd? Dan heb je waarschijnlijk een opzegtermijn van een kleine maand. Opzeggen is dan altijd gratis. Gekozen voor een contract met vaste looptijd? Dan kun jij niet eenvoudig onder je contract uit. Eerder opzeggen kan wel, maar jij krijgt dan wel een opzegvergoeding voor je kiezen. De boete loopt op tot €233

 1. Trek na of en wanneer je kunt overstappen.
 2. Ga energieprijzen vergelijken op basis van jouw gegevens.
 3. Selecteer de beste en voordeligste aanbieder.
 4. Je kiest dan een van de beschikbare contracten.
 5. Jullie hebben 14 dagen de tijd om het aanbod te overwegen.
 6. Je nieuwgekozen maatschappij zegt jouw huidige contract op.
 7. De aankomende overeenkomst gaat in zoals / wanneer jij hebt aangegeven.

Overstappen en zonnepanelen: hoe gaat dat in z'n werk?

In Ulft zonnepanelen tot je beschikking? Dan regel jij (voor een deel) jouw eigen energie. Houd je elke maand stroom over? Dan kan jij deze stroom terugleveren in de provincie Gelderland. Elke 12 maanden ontvang je een vereffening. De benaming hiervoor is salderen. Ook wanneer je zonnepanelen bezit is energieprijzen vergelijken en overstappen interessant. Hieronder bieden wij een helder stappenplan. Lees nu verder over goedkoopste gas en stroom in Oosterbeek.

 1. Maak een begroting van het verbruik (geschatte verbruikte stroom – geschatte opgewekte stroom). Komt hier een negatief cijfer uit? Je wekt dan meer op dan je verbruikt.
 2. Vul jouw postcode, huisnummer en gasverbruik in. Je vult het berekende stroomverbruik in. Was dit een negatief getal? Voer daar 0 Kwh in.
 3. Je vindt ogenblikkelijk de goedkoopste leverancier die past bij jouw situatie. Noemenswaardig: Het terugleververgoeding beleid kan per leverancier verschillen.
 4. Kies jouw voorschotbedrag.
 5. Kies de datum van overstappen. Noemenswaardig: in- of net na de zomer overstappen is niet voordelig.

energie vergelijken Ulft


Vind de goedkoopste energie in Ulft

Zit jij vast aan een duur energiecontract? Of heb je een nieuwbouwwoning en zoek je een nieuwe stroomleverancier? Bekijk nu zonder moeite de goedkoopste stroom in Ulft (en gas). Berekenen, vergelijken en overstappen is een fluitje van een cent:

1. Voer de gegevens van jullie huis in (Gelderland)
2. Geef aan hoeveel stroom (kwh) en gas (M3) je wilt inkopen.
3. Selecteer de meter die je hebt (enkele of dubbele).
4. Geef aan of je duurzame energie wil.
5. Voor hoe lang wil je het energiecontract vastzetten?
6. Bepaal welke energietarief-optie je wilt. Je hebt de keuze uit variabel en vast.
7. Ontdek de energiemaatschappij met de laagste prijs laat je contract overzetten.

logo-vattenfall

Vattenfall

Veel energiebronnen
Snel oversluiten
Scherpe aanbiedingen

logo essent

Essent

Betrouwbaar
Goede medewerkers
Sublieme acties

logo eneco

Eneco

Uniek EcoGas
Simpele voorwaarden
Sublieme kortingen

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Ketelonderhoud
Betalen in termijnen
Mooie aanbieding

logo oxxio

Oxxio

Supereasy
Termijnbedrag wijzigen
Aantrekkelijke kortingen

logo current

Qurrent

Groene energie
Flexibele stroomprijs
Fikse welkomstcadeaus

logo green choice

Green Choice

Eigen windenergie
Nette klantenservice
Aantrekkelijke kortingen

logo energie flex

EnergieFlex

Flex Standaard
Eenvoudig afsluiten
Fikse welkomstbonus

logo engie

Engie

97% tevredenheid
Tussentijds aanpassen
Goede welkomstcadeaus

logo energie direct

Energiedirect.nl

Geen poespas
1 jarig contract
Sublieme kortingen

logo delta energie

Delta

Slim wonen tips
Contract wijzigen
Verleidelijke acties

logo budget energie

Budget Energie

NL windmolens
Direct overstappen
Goede welkomstcadeaus


Prijzen gas vergelijken in Ulft

Jullie gasverbruik bepaalt deels de energierekening die op de mat valt. Waarvoor gebruiken we gas? Nou voor de verwarming, voor heet water uit de kraan en om eten te bereiden. Meteen overstappen naar de goedkoopste gasleverancier in Ulft? Vul hierboven de gas-vergelijker in en dan zoek jij gelijk de meest betaalbare aanbieder. Op energieaanbiedingvergelijken.nl staat een overzicht van alle gasprijzen, en uiteraard de scherpe acties en welkomstcadeaus. Weten wat jij per maand kunt besparen? Vul jouw postcode en het geschatte jaarverbruik in, en check de gunstigste gas-prijzen voor jouw woning (Oude IJsselstreek). Een passende gas leverancier gevonden? Start vandaag nog met besparen! Dit vergt verder geen kennis. Je hoeft niet zelf op te zeggen. De nieuwe aanbieder regelt dit. Jij krijgt daarna een halve maand bedenktijd. Binnen deze 2 weken mag je er – zonder opgaaf van reden – onderuit. Sluit online je contract over, en pak die welkomstbonus! Op energieaanbiedingvergelijken.nl kun je ook Energie vergelijken Exmorra.

Duurzame energie vergelijken Check de beste aanbieders van stroom en gas en ontdek wat jij kunt besparen in de gemeente Oude IJsselstreek.