Energie vergelijken Vasse Vergelijk de energieaanbieders en bespaar wel €246


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Moeiteloos en in een paar seconden energieprijzen vergelijken in Vasse? Het aantal energiemaatschappijen is enorm. Denk aan erkende stroommaatschappijen zoals Energiedirect.nl of Qurrent. En er komen nog steeds nieuwe partijen bij. Alleen hoe vind ik de goedkoopste stroom in Vasse? Vergelijk energieprijzen voor jouw woning. Klinkt goed! Hoe gaat dat? Eigenlijk is het kinderspel. Vul jouw postcode + huisnummer in, kies het geschatte verbruik (kWh stroom en m3 gas) en kies het soort meter, (dubbel of enkel). Verder kies je de ideale looptijd van het contract (kies uit o.a. 1, 3, 5 jaar of een flexibel maandcontract) en geef je aan of een vast of variabel tarief wil. Enkel groene energie vergelijken? Dat is mogelijk. Hierop volgend zie je ogenblikkelijk de goedkoopste energiemaatschappij. Van elke aanbieder check je de energiekosten per jaar en de aantrekkelijke korting. Precies weten hoe het allemaal werkt? Via deze pagina vind je uitvoerige details over gas, stroom en licht in Vasse.

Alle organisaties

Vergelijk de tarieven van alle grote maatschappijen

Overstappen is zo gepiept

Bekijk je besparing en stap gemakkelijk over

Voordeel op de energierekening

Check & vergelijk alle actuele prijzen, en bespaar vandaag nog €222

Bespaar direct op jouw stroom & gas Een voordeliger energiecontract.Dat wil toch iedereen? Hieronder vind je alle uitleg.

Welke energiecontract-looptijd kies ik?

Veel mensen denken als volgt: jouw energiecontract slim voor een langere periode vastzetten. Populaire opties zijn 1, 2, of 5 jaar. Je hebt zelf de controle over de contract-termijnen. En als loyale klant ontvang je een leuke korting. Of toch niet? In de energiemarkt gelden deze wetten niet. Sterker nog: contracten met een lange looptijd zijn prijziger dan kortdurende prijsafspraken. Op zoek naar een goedkoop energiecontract in Vasse? Kies dan bij voorkeur voor een 1-jarig contract. We hebben een berekening gemaakt van Green Choice .

Kortlopende contracten zijn vaak goedkoper (op basis van gemiddeld verbruik gemiddeld gezin)

Duur Leverancier Bonus Premie/maand Jaarlijks
1 jaar Green Choice €170 €14,17 €1.610,85
3 jaar Green Choice €110 €3,06 €1.730,85
5 jaar Green Choice €0 €0 €1.850,85

Bij een contract van bijv. 5 jaar daalt het tarief voor gas en stroom. Maar de welkomstpremie maakt het verschil. Bij een 1-jarig contract ontvang je elke 12 maanden weer een bonus. Daarom is een jaarcontract bijna altijd goedkoper. Concreet stap je dan elk jaar weer over.

Voordelige groene energie, wie biedt dat aan?

Groene stroom wordt ingekocht via duurzame aanbieders. Beter gezegd: bronnen die we niet kunnen uitputten. Windmolens, zonnecellen en water. Het grootste voordeel is de besparing op CO2 en afvalstoffen. Zo draag jij ook bij aan een schoner milieu. Doorgaans heeft men het idee dat groene stroom erg duur is. De ecostroom is flink goedkoper geworden. Middels deze website vergelijk je razendsnel en vloeiend de verschillende aanbieders van groene stroom. Hiervoor kies je het selectievakje “100% duurzame energieleveranciers Vasse”. Optioneel kun je zelfs filteren op energie van zonnepanelen/windmolens. Of zoek expliciet naar alleen in Nederland opgewekte groene stroom.

Toonaangevende aanbieders van groene stroom in Vasse:

 1. Budget Energie
 2. Essent
 3. UnitedConsumers

Een dubbele of enkele meter, wat past bij mij?

Elke inwoner van Vasse waar energie geleverd wordt beschikt over een dubbele- of enkele meter. Wat is precies het verschil? In het geval van een enkele meter is er 1 tarief voor alle stroom. In het geval van een dubbele meter kan er sprake zijn van 2 aparte prijzen. We onderscheiden de piekuren (overdag, tussen 7:00 en 21:00) en een apart tarief voor daluren (na 9 uur ’s avonds, vroeg in de ochtend en reguliere feestdagen). Welk tarief het meest geschikt is, verschilt enorm per situatie.

Consumeer jij een belangrijk deel van jouw energie tijdens deze daluren? Pas dan loont het dubbeltarief. Goed om te weten: het is een hele klus om stroom vooral in de daluren te consumeren. Veel van je apparaten staan 24 uur per dag aan. Denk maar aan de vrieskist of WIFI. Ga je de uitdaging van daluren besparing aan? Dan ben je gedwongen ’s avonds te wassen. Je zit er dus altijd wel min of meer aan vast. En de winst is minimaal. Veel mensen zeggen daarom: selecteer het enkeltarief. Besparen met het dubbeltarief valt tegen. Voorts is een huishouden met een enkeltarief veel vrijer. Meer info? Bekijk details van leveranciers als Qwint.

Moet ik kiezen voor een variabel- of vast energietarief?

Van plan om over te stappen van energie in Vasse? Dan kun je kiezen voor variabele of vaste tarieven. Op welke punten wijken ze van elkaar af? En wat past bij mijn situatie? Een veel gekozen mogelijkheid is de vaste energietarieven. Graag informeren we je over de verschillen.

Vaste tarieven
Ga jij voor het vaste tarief? Dan wisselen de prijzen niet zolang het contract nog loopt. Dit zorgt voor een zorgeloze periode. Gaan de prijzen omlaag? Dan heb je daar geen profijt van. In de plaats Vasse zijn de vaste energietarieven de meest gekozen optie.

Variabele tarieven
Prefereer jij het variabele tarief? Dan sluiten wij niet uit dat energietarieven en leveringsvoorwaarden fluctueren. Het is aannemelijk dat dit meerdere keren gebeurt, doorgaans in de periode Juli en Januari. Het stroom en gas kan goedkoper worden, maar ook duurder. De prijsontwikkeling zijn niet met zekerheid te zeggen. In de praktijk is het zelden voordeliger.

Hoe kan ik mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet te spreken over jouw aanbieder van gas en licht? Vind je de huidige prijs voor energie te veel? Tegenwoordig kan jij wellicht je actuele energiecontract opzeggen en hierna overstappen. En dat kan flink geld besparen. Aanbieders stunten met speciale welkomstacties. Maar wanneer kan ik overstappen? Welke fases moet ik dan doorlopen? Volg daarvoor het stappenplan hieronder.

Kan ik veranderen?
Ben jij een contract voor onbepaalde tijd aangegaan? Dan heb je te maken met een opzegtermijn van 4 weken. Opzeggen is eenvoudig en kost je geen geld. Heb je echter een contract met een vaste looptijd? Dan dien je de gehele contractperiode uit te zitten. Voor het einde van het contract oversluiten kan, maar kost jou wel de (flinke) opzegvergoeding. De hoogte van de boete loopt op tot €141

 1. Ga na of en wanneer je kunt overstappen.
 2. Bekijk de actuele energietarieven gebaseerd op jullie verbruik.
 3. Selecteer de beste en aantrekkelijkste energie-aanbieder.
 4. Geeft direct je voorkeur aan voor een contracttype.
 5. De 14 dagen daarna kun je eventueel nog wisselen.
 6. Jouw toekomstige aanbieder is verantwoordelijk voor het opzeggen + de overstap.
 7. Deze aankomende overeenkomst wordt actief op het moment dat je zelf hebt gekozen.

Overstappen en zonnepanelen: werkt dat anders?

In Vasse zonnepanelen op jouw woning? Dan zorg jij (deels) voor eigen stroom. Genereer je meer stroom dan jullie verbruiken? Dan kan jij deze stroom terugleveren in de provincie Overijssel. Iedere 12 maanden zul je hier een compensatie voor krijgen. In de volksmond is dat ‘salderen’. Ook wanneer je zonnepanelen bezit is een vergelijking van energieprijzen een must. Maak gebruik van ons ontwikkelde stappenplan. Mensen zochten ook naar: goedkoopste gas en stroom in Oostvoorne.

 1. Maak een begroting van het verbruik (de stroom die je consumeert – de stroom die je opwekt). Mogelijk is het resultaat een negatief getal. Deze situatie duidt op overcapaciteit van energie.
 2. Voer jouw postcode + huisnummer in de tool in. Voer in het vakje ‘stroom’ je feitelijke verbruik in. Wek je meer op dan je verbruikt? Selecteer dan 0Kwh stroom.
 3. Je vindt ogenblikkelijk de aantrekkelijkste energiemaatschappij voor jou. Let op: Deze terugleververgoeding kan per bedrijf wisselen.
 4. Kies een voorschotbedrag dat past bij jouw verbruik.
 5. Zoek uit welke ingangsdatum mogelijk is. Tip: het beste stap je over buiten de zomermaanden.

energie vergelijken Vasse


Stap over naar de goedkoopste energie in Vasse

Heb jij te maken met dure energieprijzen? Of ga je binnenkort op jezelf wonen en wil je een betrouwbare stroomleverancier? Check nu eenvoudig de goedkoopste stroom in Vasse (en gas). Prijzen vergelijk en overstappen van energie is erg eenvoudig:

1. Vul je postcode en huisnummer in (Overijssel)
2. Geef aan hoeveel stroom (kwh) en gas (M3) je wilt inkopen.
3. Heb je een dubbel of enkele meter?
4. Kies eventueel voor enkel aanbieders met groene energie.
5. Zoek je een flexibel contract of juist iets voor 1 jaar of 3 jaar?
6. Aan wat voor prijsstelling wil jij je verbinden? Vaststaande prijzen, of juist flexibel?
7. Bekijk de meest voordelige energieleveranciers en laat je contract overzetten.

logo-vattenfall

Vattenfall

Steeds duurzamer
Persoonlijke service
Flinke welkomstbonus

logo essent

Essent

Bekende leverancier
3 jarig contract
Goede welkomstbonus

logo eneco

Eneco

Verspillingscheck
Betalen in termijnen
Mooie aanbiedingen

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Intelligente App
2 jarig contract
Goede welkomstkorting

logo oxxio

Oxxio

Europese windstroom
3 jarig contract
Scherpe aanbiedingen

logo current

Qurrent

10+ duurzaamheid
Overstapservice
Flinke welkomstcadeaus

logo green choice

Green Choice

Duurzaam opgewekt
Betalen in termijnen
Aantrekkelijke kortingen

logo energie flex

EnergieFlex

Flex Standaard
Variabele stroomprijzen
Goede aanbiedingen

logo engie

Engie

Ook nieuwbouw
Eenvoudig afsluiten
Flinke welkomstbonus

logo energie direct

Energiedirect.nl

Simpel bestelproces
Vriendelijke service
Goede welkomstbonus

logo delta energie

Delta

Puur Zeeuws Groen
Vaste prijs gas
Flinke aanbiedingen

logo budget energie

Budget Energie

Energie Check
Verschillende contracten
Goede welkomstcadeaus


Prijzen gas vergelijken in Vasse

Het verbruikte gas vormt voor een groot deel de energierekening. Waar we gas voor nodig hebben? Nou, om onze woningen op te warmen, voor het verwarmen van water en om te koken. Op zoek naar de goedkoopste gasleverancier in Vasse? Door onze gas-vergelijker te gebruiken bekijk jij snel & overzichtelijk de meest betaalbare gasmaatschappij. Via onze tool kun je alle gasprijzen bekijken, maar ook de aanbiedingen en welkomstcadeaus. Weten wat je voor gas kwijt bent? Voer jullie adresgegevens in en een begroting van het gasverbruik, en achterhaal de goedkoopste gastarievenvoor jouw locatie en gasverbruik (Tubbergen). Een passende maatschappij aangetroffen? Zet dan de overstap in werking. Dit gaat enorm snel en gemakkelijk. Maak je niet druk over het opzeggen van je huidige contract. De nieuwe aanbieder regelt dit. Men werkt met een bedenktijd van 10 werkdagen. In dat tijdvak kan jij nog annuleren of aanpassingen doen. Regel jouw overstap in slechts een half uur, en pak die welkomstbonus! Nu ook online: Energie vergelijken Foxhol.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk de populaires stroom- en gas aanbieders en ontdek wat jij kunt besparen in de gemeente Tubbergen.