Energie vergelijken Oostvoorne Vergelijk de voordeligste energie aanbieders en ontvang een voordeel tot €263


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gemakkelijk en vlug energieprijzen vergelijken in Oostvoorne? Er zijn meer maatschappijen dan ooit. Waarschijnlijk ken jij leveranciers van stroom zoals bijv. E.ON of Noordelijk Lokaal Duurzaam. En er komen alsmaar nieuwe partijen bij. Wie levert mij vandaag de goedkoopste stroom in Oostvoorne? Vergelijk actuele prijzen voor stroom en gas voor jouw thuis. Klinkt goed! Hoe gaat dat? Het is zo gepiept. Vul jouw postcode + huisnummer in, selecteer hoeveel je ongeveer verbruikt (gas plus stroom) en kies het soort meter, (voor dubbel- of enkel tarief). Aansluitend maak je een keuze voor de looptijd van jouw energiecontract (bijvoorbeeld 1 jaar of maandelijkse opzegbare energie) en kies je het gewenste energietarief. Kies optioneel voor duurzame energie. Vervolgens zie je ogenblikkelijk de goedkoopste energieleverancier. Van iedere aanbieder tref je wat je per jaar kwijt bent en de beschikbare korting voor nieuwe klanten. Wil je aanvullende informatie? Op energieaanbiedingvergelijken.nl check je uitvoerige details over stroom, gas en licht in Oostvoorne.

Alle aanbieders

Vergelijk de tarieven van alle grote maatschappijen

Snel online overstappen

Bekijk je besparing en stap gemakkelijk over

De energierekening omlaag

Zoek naar de voordeligste maatschappij, en bespaar tot wel €225

Een lage gas- en stroomrekening De energierekening naar beneden. Ook voor jou interessant? Wij leggen het allemaal voor je uit.

Welke looptijd van het energiecontract kies ik?

Het lijkt verstandig: het energiecontract gelijk afsluiten voor een aantal jaren. Doorgaans kan dit voor een t/m vijf jaar. Dit geeft jou natuurlijk de nodige zekerheid. En als loyale klant kan je rekenen op scherpe aanbiedingen. Of juist niet? Energiemaatschappijen werken niet op deze manier. Sterker nog: energiecontracten met een lange looptijd hebben hogere prijzen i.v.m. kortstondige contracten. Wil je een goedkoop energiecontract in Oostvoorne? Kies dan bij voorkeur voor een 1-jarig contract. Hieronder hebben we een voorbeeldberekening gemaakt van Vattenfall .

Korte energiecontracten zijn goedkoper (van een doorsnee-gezin)

Contract Leverancier Premie Bonus/maand Overzicht
1 jaar Vattenfall €180 €15,00 €1.584,65
3 jaar Vattenfall €310 €8,61 €1.704,65
5 jaar Vattenfall €0 €0 €1.824,65

Bij contracten van 2 of 3 jaar betaal je minder per m3 gas en kWh stroom. Er wordt slechts 1 keer een welkomstpremie wordt uitbetaald. Bij een 1-jarig contract ontvang je elke 12 maanden weer een bonus. Onderaan de streep is dit het voordeligst. Je dient elk jaar weer te switchen voor de bonus.

Ik wil overstappen naar groene energie, waar kan dat?

Groene energie heeft betrekking op energie die duurzaam is. Oftewel: bronnen die niet uitputbaar zijn. Denk aan water, wind en zon. Het duurzame hiervan is dat de CO2 uitstoot beperkt blijft. Jij draagt zo je steentje bij aan een beter milieu. De meeste mensen hebben het idee dat groene stroom duurder is dan grijze energie. Gelukkig is dit vaak niet zo. Via deze pagina vergelijk je vlot en vloeiend leveranciers van groene stroom in jouw regio. Hiervoor kies je het selectievakje “uitsluitend duurzame energieleveranciers Oostvoorne”. Tip: filter nu ook op energie van zonnepanelen of juist windmolens. Of ga voor enkel groene stroom uit Nederland.

Veel gekozen groene energie in Oostvoorne:

 1. DELTA
 2. Energieflex
 3. Powerpeers

Een dubbele of enkele meter, wat past bij mij?

Elke inwoner van Oostvoorne met een energieaansluiting heeft een enkele of dubbele meter. Wat is het onderscheid tussen de meters? Met zo’n enkele meter is er 1 tarief voor alle stroom. Bij een dubbele meter zijn er twee tarieven. We onderscheiden de piekuren (vaak van 7:00 – 21:00) een een prijs voor daluren (laat in de avond, in de weekenden en nationale feestdagen). Welk tarief voor jullie het goedkoopste is, verschilt enorm per situatie.

Gebruik je het grootste gedeelte van de stroom in de daluren? Wellicht is dubbeltarief dan voordeliger. Goed om te weten: het valt soms tegen om je energiegebruik te verplaatsen naar de daluren. Er zijn veel producten die constant stroom verbruiken. Neem nou de koelkast of vriezer. Ga je de uitdaging van daluren besparing aan? Dan moet je bijvoorbeeld ook wassen in de daluren. Je planning dien je dus altijd aan te passen. En de opbrengst is marginaal.Onze aanbeveling: selecteer het enkeltarief. Bezuinigen door het dubbeltarief gaat in de praktijk erg moeizaam. Voorts is een huishouden met een enkeltarief veel vrijer. Ga aan de slag met energie van Energieflex.

Neem ik een variabel of vast energietarief?

Direct online overstappen van energie in Oostvoorne? Het aanbod bestaat uit een vast of variabel tarief. Waarin verschillen deze van elkaar? Voor welk prijstype moet ik kiezen? Het gros van de woningen gebruikt de vaste energietarieven. Op deze pagina leggen we verschillen uit.

Vast tarief
Kies je het vaste tarief? Dan wijzigen de tarieven niet gedurende de looptijd van de overeenkomst. Dit zorgt voor een zorgeloze periode. Worden de tarieven naar beneden bijgesteld? Dan dalen de prijzen voor jouw contract niet. Rondom Oostvoorne zijn de vaste energietarieven erg populair.

Variabel tarief
Geef jij de voorkeur aan een variabel tarief? Dan is het mogelijk dat prijzen van energie en contractuele verplichtingen aangepast worden. Maatschappijen bepalen de prijzen 2 maal per jaar, vaak in het voorjaar en najaar. De energie wordt dan of goedkoper of duurder. De ontwikkelingen van de prijzen is moeilijk in te schatten. In de praktijk is het zelden voordeliger.

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe moet dat?

Zijn jullie niet enthousiast over jullie leverancier van energie en gas? Niet tevreden over uw huidige prijs voor gas en stroom? Tegenwoordig kan jij wellicht je bestaande energiecontract opzeggen en daarna overstappen. En dat kan flink geld besparen. Energieleveranciers hanteren sublieme welkomstacties. Maar wanneer kan ik overstappen? Maar hoe werkt dat precies? We bieden je hier een handig stappenplan.

Kan ik veranderen?
Destijds een onbepaalde tijd contract afgesloten? Dan heb je te maken met een opzegtermijn van 4 weken. Opzeggen is eenvoudig en kost je geen geld. Echter, is jouw contract er een met een vaste looptijd? Jij kunt dan niet eenvoudig switchen. Eerder opzeggen kan wel, maar dan betaal je een (forse) opzegvergoeding. Deze boete ligt al gauw op €239

 1. Check wanneer jij mag overstappen.
 2. Check energieprijzen gebaseerd op jullie verbruik.
 3. Kies de beste en betaalbaarste aanbieder.
 4. Je ontvang het nieuwe contractvoorstel.
 5. Je mag het aanbod nog 14 dagen in overweging nemen.
 6. De nieuwe energieaanbieder zorgt dat het contract wordt overgesloten.
 7. Het aankomende contract gaat in zoals / wanneer jij hebt aangegeven.

Overstappen + zonnepanelen: is dat mogelijk?

In Oostvoorne zonnepanelen laten plaatsen? Dan regel je natuurlijk zelf al een deel van de energie. Hou je meer stroom over i.v.m. je eigen verbruik? Het net ontvangt deze stroom dan middels teruglevering in de provincie Zuid-Holland. Na een periode van een jaar ontvang je een vereffening. In de volksmond is dat ‘salderen’. Natuurlijk is ook i.c.m. zonnepanelen een jaarlijkse energieprijs-vergelijking een agendapunt. Een speciale uitleg plaatsten we hieronder. Lees nu verder over goedkoopste gas en stroom in Kamperland.

 1. Taxeer jullie eigen verbruik (trek de geschatte opgewekte stroom van het geschatte verbruik af). Is dit getal negatief? Deze situatie duidt op overcapaciteit van energie.
 2. Voer het gasverbruik en je postcode + huisnr. in . Je vult het berekende stroomverbruik in. Was er sprake van een netto negatief verbruik? Voer daar 0 Kwh in.
 3. Je ontdekt meteen de meest aantrekkelijke energieleverancier , berekend op basis van jouw gegevens. Cruciaal: Terugleververgoedingen wijken af per energieleverancier.
 4. Kies een voorschotbedrag dat past bij jouw verbruik.
 5. Zoek uit welke ingangsdatum mogelijk is. Hint: stap niet met zonnepanelen over in de zomer.

energie vergelijken Oostvoorne


Zo vind je de goedkoopste energie in Oostvoorne

Is jouw energierekening te hoog? Of is er sprake van verhuizing en ben je bezig met oriënteren naar stroomaanbieders? Selecteer nu direct de goedkoopste stroom in Oostvoorne (en gas). Prijzen vergelijk en overstappen van energie doe je met de volgende stappen:

1. Geef de locatie van de woning door (Zuid-Holland)
2. Bepaal het verwachte stroom- en gasverbruik voor de woning.
3. Kies het piek- of daltarief, of juist 1 vaste prijs.
4. Kies optioneel of je groene stroom wenst te ontvangen.
5. Wil je een lange contracttermijn (3 jaar) of een flex-contract (1 jaar).
6. Bepaal welke energietarief-optie je wilt. De opties zijn vast of variabel.
7. Bekijk de zoekresultaten en laat het overstappen voor je regelen.

logo-vattenfall

Vattenfall

Grootste aanbieder
Charmante service
Interessante acties

logo essent

Essent

Levert panelen
Online account
Verleidelijke kortingen

logo eneco

Eneco

Online meterstanden
Verschillende contracten
Hoge welkomstbonus

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Voor ondernemers
Snel af te sluiten
Hoge aanbiedingen

logo oxxio

Oxxio

Altijd groene stroom
Snel af te sluiten
Mooie welkomstbonus

logo current

Qurrent

Groene energie
Goede klantenservice
Verleidelijke acties

logo green choice

Green Choice

Ook biomassa
Meerdere contracten
Hoge aanbiedingen

logo energie flex

EnergieFlex

Ook zonnepanelen
Verschillende contracten
Sublieme kortingen

logo engie

Engie

Klantbeoordeling: 8.5
Contract wijzigen
Goede welkomstkorting

logo energie direct

Energiedirect.nl

Zonne-energie
Goede service
Goede welkomstpremie

logo delta energie

Delta

Zonneboilers
Flexibele gasprijs
Hoge welkomstcadeaus

logo budget energie

Budget Energie

Kan salderen
Aangename service
Prominente kortingen


Prijzen gas vergelijken in Oostvoorne

Het gas (M3 verbruik) heeft een groot aandeel in de energienota. Gas gebruiken we om ons huis te verwarmen, voor heet water uit de kraan en om het fornuis te gebruiken. Zoek jij de goedkoopste gasleverancier in Oostvoorne? Door onze gas-vergelijker te gebruiken vergelijk je vandaag nog de voordeligste aanbieder. Via de vergelijker zoek je snel alle gasprijzen, inclusief acties en welkomstbonussen. Weten wat je voor gas kwijt bent? Geef je postcode, huisnummer en gasverbruik op jaarbasis in, en bekijk de laagste gastarieven in jouw woonplaats (Westvoorne). Een interessante gasmaatschappij aangetroffen? Zet dan de overstap in werking. Hiervoor hoef je zelf maar weinig te doen. Het contract ontbinden doe je niet zelf. Hiervoor zorgt de nieuwe leverancier. Daarnaast heb je altijd 14 dagen bedenktijd. Tijdens die twee weken kan jij nog annuleren of aanpassingen doen. Regel jouw overstap in slechts een half uur, en pak die welkomstbonus! Op energieaanbiedingvergelijken.nl kun je ook Energie vergelijken Anjum.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk de populaires stroom- en gas aanbieders voor jouw situatie in de gemeente Westvoorne.