Energie vergelijken Foxhol Start met vergelijken en bespaar wel €246


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Moeiteloos en haastig energieprijzen vergelijken in Foxhol? In Nederland zijn er tal van energieaanbieders. Hierbij kun je denken aan stroomaanbieders zoals Clean Energy of Greenchoice. En we zien steeds meer nieuwe organisaties. Echter, wie garandeert mij de goedkoopste stroom in Foxhol? Vergelijk actuele prijzen voor stroom en gas voor jouw persoonlijke situatie. Klinkt goed! Hoe gaat dat? Het is zo gepiept. Voer een postcode en huisnummer in, geef aan wat het verbruik is (gas plus stroom) en kies het soort meter dat jij hebt (enkele- of dubbele meter). Hierna kies je de ideale looptijd van het energiecontract (dit kan zijn 2 jaren of een flexibel maandcontract) en geef je jouw voorkeur door qua energietarief. Indien gewenst kun je alleen groene energie bekijken. Vervolgens tref je onmiddellijk de goedkoopste energieleverancier. Van elke leverancier check je de prijs per jaar en de hoogte van de cashback-korting. Is het onbekend voor jou? Via deze website vind je rijke informatie over gas, stroom en licht in Foxhol.

Alle energiemaatschappijen

De tarieven van alle maatschappijen in een overzicht

Gelijk oversluiten

In een paar minuten overstappen naar een andere aanbieder

De energierekening omlaag

Vergelijk energie op basis van jouw situatie, en bespaar meteen €198

Een lage stroom- en gasrekening. Besparen op je energierekening. Dat is voor iedereen relevant. Check op deze pagina alle details.

Welk contracttype (looptijd) heeft je voorkeur?

Het klinkt voor de hand liggend: het energiecontract gelijk vastzetten voor meerdere jaren. Dit kan vaak voor 1 t/m 5 jaren. Stijgt de stroomprijs? Dan heb je daar geen last van. En als loyale klant zijn de voordelen nog veel groter. Ja toch? Het klinkt vreemd, maar energiecontracten werken niet zo. Nu moet je opletten: contracten met een lange looptijd zijn gepeperder dan een kortdurend contract. Wil je een goedkoop energiecontract in Foxhol? Selecteer dan een 1-jarig contract. Zie ook het onderstaande voorbeeld van Green Choice .

Een voorbeeld (op basis van gemiddeld gezin)

Contract Leverancier Premie Premie/maand Overzicht
1 jaar Green Choice €210 €17,50 €1.539,80
3 jaar Green Choice €300 €8,33 €1.659,80
5 jaar Green Choice €0 €0 €1.779,80

Bij een lang contract betaal je minder per m3 gas en kWh stroom. Je ontvangt helaas maar één keer de welkomst vergoeding. Elke keer dat je een jaarcontract afsluit ontvang je de bonus opnieuw. Daarom is een jaarcontract bijna altijd goedkoper. Je dient dan wel elk jaar over te stappen.

Welke aanbieder biedt goedkope groene energie?

Groene stroom is natuurlijk goed voor het milieu (duurzaam). Dit zijn bronnen die we onbeperkt kunnen gebruiken. Voorbeeld zijn zon en wind. Het grote positieve aspect is de besparing op CO2 en afvalstoffen. Jij draagt zo je steentje bij aan een beter milieu. De gedachte is dat er aan groene stroom een flink prijskaartje zit. Dit is helemaal niet altijd waarheid. Met deze website vergelijk je razendsnel en eenvoudig aanbieders van groene stroom in de buurt. Selecteer het vakje “100% duurzame energieleveranciers Foxhol”. Handig: je zoekt nu ook specifiek op energie afkomstig van zonnepanelen of juist windmolens. Of zoek expliciet naar enkel groene stroom uit Nederland.

Voorbeelden van groene energie in Foxhol:

 1. Budget Energie
 2. Innova Energie
 3. UnitedConsumers

Heb ik een dubbele of enkele meter?

Elk gebouw in Foxhol waar energie geleverd wordt heeft een enkele of dubbele meter. Wat is het, en wat zijn de verschillen? Bij een enkele meter wordt het verbruik afgerekend tegen 1 tarief. Bij de dubbele meters kunnen de tarieven worden uitgesplitst. We onderscheiden de piekuren (overdag) en een goedkoper tarief in daluren (’s avonds en ’s nachts, tijdens weekenden en met feestdagen). Welk soort tarief het beste is, wordt bepaald door jouw energieverbruik.

Verbruik je het grootste gedeelte van jouw energie in de daluren? Dan is het dubbeltarief wellicht aantrekkelijk. Neem dit in acht: het vergt heel wat om het energieverbruik te verschuiven naar de daluren. Veel van je apparaten staan 24 uur per dag aan. Denk aan koelapparatuur en routers. Ga je de uitdaging van daluren besparing aan? Dan moet je bijvoorbeeld ook wassen in de daluren. Je moet dus continu nadenken over de planning. Het voordeel is vaak verwaarloosbaar. Onze tip is: selecteer het enkeltarief. Besparen met het dubbeltarief gaat in de praktijk erg moeizaam. Daarnaast ben je met het enkeltarief veel meer flexibel. Vind uit welke mogelijkheden er zijn bij Energieflex.

Wat is het beste, een vast of variabel energietarief?

Direct online overstappen van energie in Foxhol? Het aanbod bestaat uit vaststaande en flexibele prijzen. Hoe verhouden deze tarieven zich tot elkaar? Voor welk prijstype moet ik kiezen? De meest gekozen optie is het vaste energietarief. Hieronder leggen we kort de verschillen uit.

Vast tarief
Ga jij voor het vaste tarief? Dan veranderen de prijzen niet gedurende de looptijd van de overeenkomst. Een stukje waarborg en vastigheid. Verlaagt de maatschappij de tarieven tussendoor? Dan zul jij daar niks van merken. In Foxhol is het vaste energietarief de meest gekozen optie.

Variabele tarieven
Kies jij het variabele tarief? Dan is het mogelijk dat prijzen van energie gedurende jouw contractperiode worden herberekend. Dit kan ik meerder periodes plaatsvinden, in eind Juli en in begin Januari. De prijzen kunnen dan stijgen of dalen. De prijsontwikkeling is moeilijk in te schatten. Gemiddeld genomen is dit vaak niet voordelig.

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe moet dat?

Ben je ontevreden over jouw aanbieder van gas en licht? Vind je de energienota aan de hoge kant? Tegenwoordig kan jij wellicht je bestaande energiecontract opzeggen en dan overstappen. Overstappen loont. Maatschappijen kunnen een aanbod doen met verrassende welkomstacties. Per wanneer kan ik overstappen? En hoe doe ik dat? De details hiervoor zullen we jou nu geven.

Kan ik wisselen?
Destijds een onbepaalde tijd contract afgesloten? Let dan zeker op de opzegtermijn van 30 dagen. Opzeggen is dan altijd gratis. Maar ben jij een contract aangegaan met een vaste looptijd? Dan kan men niet zomaar oversluiten. Voor het einde van het contract oversluiten kan, maar resulteert in een (aanzienlijke) opzegvergoeding. De hoogte van de boete loopt op tot €280

 1. Bekijk wat de einddatum van het contract is.
 2. Ga energieprijzen vergelijken op basis van jouw woonplaats en verbruik.
 3. Kies de beste en scherpste aanbieder.
 4. Je kiest dan een van de beschikbare contracten.
 5. Jullie hebben 14 dagen de tijd om het aanbod te overwegen.
 6. Je toekomstige energieleverancier sluit jouw energie netjes over.
 7. Het aankomende contract gaat in op de gekozen datum.

Overstappen + zonnepanelen: werkt dat anders?

In Foxhol zonnepanelen op jullie huis? Dan regel je natuurlijk zelf al een deel van de energie. Wek je meer stroom op dan je verbruikt? Dan kun je stroom terugleveren in de provincie Groningen. Aan het einde van het jaar vind hiervoor een compensatie plaats. Dit principe is ‘salderen’. Natuurlijk is ook i.c.m. zonnepanelen een jaarlijkse energieprijs-vergelijking een agendapunt. Maak gebruik van ons ontwikkelde stappenplan. Doorzoek nu de mogelijkheden voor goedkoopste gas en stroom in Anjum.

 1. Taxeer jullie eigen verbruik (verbruikte energie minus zelf opgewekte energie). Mogelijk is het resultaat een negatief getal. Je wekt dan meer op dan je verbruikt.
 2. Voer jouw postcode + huisnummer in de tool in. Geef bij ‘stroom’ je echte verbruik in. Kwam uit jouw berekening geen positief getal? Reken dan met 0 Kwh in de vergelijker.
 3. Je bekijkt meteen de goedkoopste stroomaanbieder voor jouw woning en verbruik. Interessant: De terugleververgoeding kan verschillen per aanbieder.
 4. Kies jouw voorschotbedrag.
 5. Selecteer een overstapdatum. Cruciaal: stap niet over in- of vlak na de zomer.

energie vergelijken Foxhol


Overstappen naar de goedkoopste energie in Foxhol

Is jouw energierekening te hoog? Of ga je binnenkort op jezelf wonen en ben je bezig met oriënteren naar stroomaanbieders? Check nu snel de goedkoopste stroom in Foxhol (en gas). Het vergelijken van energie en overstappen is erg eenvoudig:

1. Voer de gegevens van jullie huis in (Groningen)
2. Begroot jouw maandelijkse verbruik (gas en stroom).
3. Kies voor een enkele meter of dubbele meter.
4. Wil je gebruik maken van groene stroom of niet?
5. Selecteer de gewenste looptijd (1 tot 5 jarige contracten).
6. Welke prijsafspraak geniet je voorkeur? Je hebt de keuze uit variabel en vast.
7. Ga voor de voordeligste energieleverancier en laat je contract overzetten.

logo-vattenfall

Vattenfall

Slimme bespaartips
Flexibele of vaste prijs
Sublieme kortingen

logo essent

Essent

Jaren actief
Persoonlijke service
Aantrekkelijke acties

logo eneco

Eneco

Ook bronwarmte
1 jarig contract
Fikse welkomstkorting

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Slimme meters
Persoonlijk advies
Mooie aanbiedingen

logo oxxio

Oxxio

24/7 app-contact
Online verbruik inzien
Hoge welkomstbonus

logo current

Qurrent

Eigen zonnepark
Sympatieke service
Aantrekkelijke kortingen

logo green choice

Green Choice

Groen voorop
Overstapservice
Hoge welkomstkorting

logo energie flex

EnergieFlex

Flex Standaard
3 jaar vast of variabel
Scherpe welkomstkorting

logo engie

Engie

97% tevredenheid
Contract wijzigen
Prominente acties

logo energie direct

Energiedirect.nl

Zonne-energie
Direct overstappen
Prominente kortingen

logo delta energie

Delta

Slim wonen tips
Vaste prijs stroom
Prominente kortingen

logo budget energie

Budget Energie

Terugleververgoeding
Betalen in termijnen
Flinke welkomstkorting


Prijzen gas vergelijken in Foxhol

Jullie gasverbruik heeft een groot aandeel in de energierekening. Waarvoor gebruiken we gas? Nou natuurlijk voor de verwarming, om te douchen en om te koken. Meteen in contact komen met de goedkoopste gasleverancier in Foxhol? Vul jij bovenaan deze pagina de gas-vergelijk in, dan vind je snel & overzichtelijk de meest betaalbare gas aanbieder. Op energieaanbiedingvergelijken.nl zoek je snel alle gasprijzen, en ook de kortingsacties en welkomstpremies. Alle gasprijzen op een rij? Geef je postcode, huisnummer en verbruik per jaar in, en check de laagste gastarieven uit de regio (Hoogezand-Sappemeer). Een interessante aanbieder kunnen vinden? Zet dan de overstap in werking. Dit gaat gemakkelijker dan je denkt. Het contract ontbinden doe je niet zelf. Hiervoor zorgt de nieuwe leverancier. Daarnaast heb je altijd 14 dagen bedenktijd. In deze periode mag je het contract altijd nog ontbinden. Regel jouw overstap in slechts een half uur, en kijk hoeveel welkomstbonus er voor jou klaarligt. Start nu ook met Energie vergelijken Oudeschoot.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk stroom- en gastarieven voor jouw situatie in de gemeente Hoogezand-Sappemeer.