Energieprijzen Vattenfall Vind de nieuwste welkomstkorting en bespaar maar liefst €248


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Handig en in minder dan een minuut energieprijzen vergelijken van Vattenfall? Er zijn steeds meer energieleveranciers. Denk aan stroom maatschappijen zoals Essent en HVC. En er komen steeds meer aanbieders bij. Hoe bekijk ik actuele stroomtarieven van Vattenfall? Vergelijk nu de actuele tarieven voor jouw woning. Hoe doe ik dit? Het stelt maar weinig voor. Voer je postcode en huisnummer in, begroot jouw totale verbruik (stroom plus gas) en kies het soort meter dat jij hebt (voor dubbel- of enkel tarief). Hierop volgend selecteer je jouw ideale looptijd van jouw energiecontract (populaire opties zijn 1, 3, 5 jaar of een tijdelijk energiecontract) en maak je een keuze voor het variabele of vaste tarief. Eventueel kun je filteren op enkel duurzame energie. Vervolgens zie je direct een geschikt contract. Een andere aanbieder? Bekijk eens Noordelijk Lokaal Duurzaam. Van iedere soort contract vergelijk je de jaarlijkse kosten en de geldende korting. Meer weten over de verschillende aanbieders? Op deze pagina check je handige info over gas, stroom en licht van Vattenfall.

Alle contracttermijnen

Check tarieven van alle producten

Gemakkelijk overstappen

Zoek het meest voordelige contract in een paar minuten.

Bespaar op je energierekening

Ontdek de korting voor nieuwe klanten en bespaar meteen €224

Vattenfall energie aanbiedingen zoeken

Zou jij wel willen besparen op jouw stroomverbruik? Of staat er een verhuizing op stapel en wil je een betrouwbare stroomleverancier? Zoek nu moeiteloos stroom aanbiedingen van Vattenfall (en gas). Het vergelijken van energie en overstappen doe je met de volgende stappen:

1. Geef door om welke plaats het gaat
2. Vul het geschatte gas en stroomverbruik in (kwh & M3).
3. Selecteer de meter die je hebt (enkele of dubbele).
4. Wil je gebruik maken van groene stroom of niet?
5. Wil je een lange contracttermijn (3 jaar) of een flex-contract (1 jaar).
6. Bepaal welke energietarief-optie je wilt. Vaste of juist variabele prijzen?
7. Kies het contract dat bij jou past en stap direct online over naar Vattenfall.


Gasprijzen Vattenfall

Het gas (M3 verbruik) neemt een groot deel in van de factuur van de energiemaatschappij. Gas wordt vooral gebruikt om ons huis te verwarmen, om water op te warmen en voor sommige keukenapparatuur. Wat zijn actuele gastarieven van Vattenfall? Door de gas-vergelijker tool in te vullen check je probleemloos het voordeligste product. Op energieaanbiedingvergelijken.nl bekijk je de huidige gasprijzen, inclusief lopende kortingen en Vattenfall welkomstpremies. Bekijk direct online wat energie kost in bijvoorbeeld Maastricht. Direct alle gasprijzen vergelijken? Vul de postcode, huisnummer en een begroting van het gasverbruik, en achterhaal de beste stroom- en gas aanbiedingen van Vattenfall voor jouw locatie en gasverbruik. Een interessante organisatie gezien? Sluit je contract dan z.s.m. over. Dit stelt maar weinig voor. Je huidige contract opzeggen doe je niet zelf. Dit wordt opgepakt door de nieuwe energie-aanbieder. Er is een bedenktijd van +/- 14 kalenderdagen. Binnen dit stadium Stap nu over in een paar minuten, en pak die welkomstbonus! Bekijk direct online wat energie kost in bijvoorbeeld Almelo.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk de populaires stroom- en gas aanbieders voor jouw situatie