Energie vergelijken Veessen Start met vergelijken en ontvang een voordeel tot €267


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gemakkelijk en in minder dan een minuut energieprijzen vergelijken in Veessen? De keuze is vandaag de dag erg groot. Gerespecteerde organisaties zijn aanbieders van stroom als bijvoorbeeld De Vastelastenbond of Pure Energie. En er komen nog steeds nieuwe partijen bij. Wie levert mij vandaag de goedkoopste stroom in Veessen? Vergelijk actuele prijzen voor stroom en gas voor jouw individuele situatie. Hoe gaat dat? Het is een fluitje van een cent. Geef aan om welke postcode + huisnummer het gaat, begroot jouw totale verbruik (stroom plus gas) en kies het soort meter dat jij hebt (enkele- of dubbele meter). Verder kies je de ideale looptijd van de overeenkomst (populaire opties zijn 1, 3, 5 jaar of een altijd opzegbaar contract) en selecteer je een vast of variabel tarief. Eventueel kun je filteren op enkel duurzame energie. Vervolgens ontdek je regelrecht de goedkoopste energiemaatschappij. Van elke leverancier vergelijk je de kosten per 12 maanden en de geldende welkomstkorting. Is het nieuw voor jou? Via deze pagina check je bruikbare info over gas, stroom en licht in Veessen.

Alle leveranciers

Vergelijk tarieven van populaire maatschappijen

Gemakkelijk overstappen

Zoek de meest voordelige aanbieder in een paar minuten.

Goedkopere energierekening

Check & vergelijk alle actuele prijzen, en bespaar tot €222

Bespaar direct op jouw stroom & gas De energierekening naar beneden. Ook voor jou interessant? Check op deze pagina alle details.

Welke energiecontract-looptijd kies ik?

Het lijkt een goede keuze: het energiecontract direct aangaan voor meerdere jaren. Dit kan voor bijv. 1, 2, of 4 jaar. Dit geeft jou natuurlijk de nodige zekerheid. Geef je de voorkeur aan een lang contract dan is de kortingsactie nog gunstiger. Is dit waar? De energiemarkt werkt net wat anders. Let nu goed op: contracten voor meerdere jaren zijn prijziger dan een kortdurend contract. Wil je een goedkoop energiecontract in Veessen? Kijk dan zeker tussen de korte termijn contracten. Ter illustratie hebben hieronder een berekening weergegeven van NLE .

Kortlopende contracten zijn vaak goedkoper (gemiddeld gezin)

Looptijd Maatschappij Premie Bonus/maand 12 maanden
1 jaar NLE €110 €9,17 €1.611,30
3 jaar NLE €200 €5,56 €1.731,30
5 jaar NLE €0 €0 €1.851,30

Bij een contract van bijv. 5 jaar betaal jij een voordeliger tarief. Maar de welkomstbonus compenseert dit. Elke keer dat je een jaarcontract afsluit ontvang je de bonus opnieuw. Dit is de reden voor de gunstige jaarcontracten. Let op: je moet dan wel ieder jaar overstappen.

Welke maatschappij levert voordelige groene energie?

Groene energie is natuurlijk goed voor het milieu (duurzaam). Oftewel: bronnen die niet uitputbaar zijn. Windmolens, zonnecellen en water. Het voornaamste punt is dat de CO2 uitstoot beperkt blijft. Zo blijven we samen zuinig op onze aardbol. Dikwijls hoor je om je heen dat groene stroom erg kostbaar is. De prijzen zijn gelukkig flink gedaald. Met behulp van energieaanbiedingvergelijken.nl vergelijk je gauw en soepel groene stroom maatschappijen op lokaal niveau. Activeer hiervoor de filter “alleen duurzame energieleveranciers Veessen”. Optioneel kun je zelfs filteren op stroom van wind of de zon. Of zoek expliciet naar uitsluitend groene Nederlandse stroom.

Erkende leveranciers van groene stroom in Veessen:

 1. Eneco
 2. Innova Energie
 3. Powerpeers

Kies ik voor een enkele of dubbele meter?

Ieder adres in Veessen waar stroom wordt gebruikt beschikt over een dubbele- of enkele meter. Hoe verhouden zich deze meters tot elkaar? Met zo’n enkele meter betaal jij 1 tarief voor al het stroomverbruik. In het geval van een dubbele meter heb je te maken met 2 tarieven. In de volksmond zijn dit piekuren (meestal is dit van 7:00 tot 21:00) en een afwijkend tarief voor daluren (’s avonds en ’s nachts, vroeg in de ochtend en nationale feestdagen). Welk tarief voor jullie het meest geschikt is, is sterk afhankelijk van jouw situatie.

Gebruik jij meer dan de helft van jouw stroom op daluur tijden?Dan past het dubbeltarief mogelijk bij jou. Houdt dit in gedachten: het is een hele klus om je energiegebruik te verplaatsen naar de daluren. Veel van je apparaten staan 24 uur per dag aan. Neem nou computers en keukenapparatuur. Wil jij de keuze maken voor een daltarief? Dan kan de wasmachine alleen ’s avonds laat aan. Je moet dus continu nadenken over de planning. En het levert niet veel op. Onze tip is: kies voor het enkeltarief. De energierekening verlagen met het dubbeltarief is niet vanzelfsprekend. Bovendien ben je met het enkeltarief veel meer flexibel qua verbruik. Bekijk direct de aanbieder Endinet Groep.

Wat is het beste, een vast of variabel energietarief?

Ga jij vandaag nog overstappen van energie in Veessen? Het aanbod bestaat uit flexibele of vaststaande prijzen. Wat is nu precies het verschil? Met welke soort tarief ben ik het beste af? Veel consumenten kiezen voor het vaste energietarief. Een toelichting hierop kun je hieronder vinden.

Vast tarief
Wil jij de zekerheid van het vaste tarief? Dan wisselen de tarieven niet zolang het contract nog loopt. Op die manier weet je wat de hoogte van de rekening is. Gaat de prijs van M3 gas en KwH stroom tussendoor omlaag? Dan profiteer je hier niet van. In Veessen zijn de vaste energietarieven zeer zeker geschikt.

Variabel tarief
Ga jij voor het variabele tarief? Dan is het mogelijk dat prijzen van energie gedurende jouw contractperiode wisselen. Het is aannemelijk dat dit meerdere keren gebeurt, in eind Juli en in begin Januari. De energie wordt dan of goedkoper of duurder. De prijsontwikkeling is niet gemakkelijk te voorspellen. Gemiddeld genomen is dit vaak niet voordelig.

Hoe kan ik mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Zijn jullie niet enthousiast over jullie bedrijf dat stroom en gas levert? Vind je de energienota aan de hoge kant? Wellicht kun je je actuele energiecontract opzeggen + overstappen. En dat merk je in de portemonnee. Energieaanbieders bieden je formidabele welkomstkortingen. Kan ik de overstap direct in gang zetten? Welke stappen moet ik hiervoor nemen? Hoe dat precies werkt lees je hierna.

Kan ik overgaan?
Is jouw contract er een van onbepaalde tijd? Er geldt dan vaak een opzegtermijn van meerdere weken. Opzeggen is dan altijd gratis. Heb je echter een contract met een vaste looptijd? Je kunt dan niet zo even overstappen. Een overstap maken is echter wel een optie, maar houd dan rekening met de (verplichte) opzegvergoeding. De hoogte van de boete loopt op tot €218

 1. Ga na wanneer jouw contract afloopt.
 2. Check energieprijzen met jouw persoonlijke-gegevens.
 3. Kies de beste en betaalbaarste energie-aanbieder.
 4. Je ontvang een voorstel voor het nieuwe contract.
 5. Je mag het aanbod nog 14 dagen in overweging nemen.
 6. Jullie aanstaande maatschappij is verantwoordelijk voor het opzeggen + de overstap.
 7. De vernieuwde prijsafspraak wordt actief op het moment dat je zelf hebt gekozen.

Overstappen en zonnepanelen: is dat mogelijk?

In Veessen zonnepanelen laten plaatsen? Dan wek je deels jouw eigen stroom op. Wek je meer stroom op dan je verbruikt? Dan kan jij deze stroom terugleveren in de provincie Gelderland. Elk jaar krijg je hier een vergoeding voor. Dit principe is ‘salderen’. Voor huishoudens met zonnepanelen is het aan te raden om elk jaar prijzen te vergelijken. De onderstaande stappen maken dit duidelijk. Vind alles uit over de goedkoopste gas en stroom in Opijnen.

 1. Achterhaal je exacte verbruik (gebruikte stroom – opgewekte stroom). Komt hier een negatief cijfer uit? We spreken hier van een netto negatief verbruik.
 2. Voer jouw postcode + huisnummer in de tool in. Vul ook je echte stroomverbruik in. Was dit een negatief getal? Kies dan voor 0 Kwh.
 3. Je vindt direct de meest voordelige aanbieder voor jouw situatie. Tip: Bekijk ook de terugleververgoeding voor salderen.
 4. Kies jouw voorschotbedrag.
 5. Kies de datum van overstappen. Advies: overstappen rond de zomer is vaak niet handig.

energie vergelijken Veessen


Ontdek de goedkoopste energie in Veessen

Zit jij vast aan een duur energiecontract? Of heb je een nieuwbouwwoning en ben je bezig met oriënteren naar stroomaanbieders? Selecteer nu gemakkelijk de goedkoopste stroom in Veessen (en gas). Berekenen, vergelijken en overstappen is een fluitje van een cent:

1. Voer je woonplaats in (of postcode + huisnr in Gelderland)
2. Bepaal het verwachte stroom- en gasverbruik voor de woning.
3. Heb je een dubbel of enkele meter?
4. Wil je gebruik maken van groene stroom of niet?
5. Zoek je een flexibel contract of juist iets voor 1 jaar of 3 jaar?
6. Selecteer het gewenste energietarief. Vaste of juist variabele prijzen?
7. Maak een keuze uit de goedkoopste energie-aanbieder en zet de oversluit procedure in gang.

logo-vattenfall

Vattenfall

Steeds duurzamer
Betalen in termijnen
Interessante kortingen

logo essent

Essent

Ook alleen gas
Online verbruik inzien
Concurrerende kortingen

logo eneco

Eneco

HollandseWind
Inzicht in je verbruik
Hoge welkomstpremie

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Voor ondernemers
Betalen in termijnen
Aanzienlijke kortingen

logo oxxio

Oxxio

Energie-app
Aangename service
Goede aanbieding

logo current

Qurrent

De Buurtmolen
Online account
Hoge welkomstcadeaus

logo green choice

Green Choice

Ook biomassa
Flexibele of vaste prijs
Hoge aanbieding

logo energie flex

EnergieFlex

Jong energiebedrijf
Variabele gasprijzen
Flinke aanbiedingen

logo engie

Engie

ENGIE app
1 jarig contract
Fikse welkomstkorting

logo energie direct

Energiedirect.nl

Zonne-energie
Duidelijke voorwaarden
Fikse aanbieding

logo delta energie

Delta

Gas & Licht
Nette service
Aantrekkelijke acties

logo budget energie

Budget Energie

Beoordeling: 8.1
Diverse prijsafspraken
Goede welkomstpremie


Prijzen gas vergelijken in Veessen

Het verbruik van gas vormt voor een groot deel de energienota. Waar we gas voor nodig hebben? Nou, natuurlijk voor de verwarming, voor een lekker warm bad en voor sommige keukenapparatuur. Op zoek naar de goedkoopste gasleverancier in Veessen? Door onze gas-vergelijker te gebruiken tref jij makkelijk de meest goedkope gas aanbieder. Met behulp van deze site vind je actuele gasprijzen, maar ook de aanbiedingen en welkomstpremies. Alle gasprijzen op een rij? Voer je postcode + huisnummer en verbruik per jaar in, en vind de laagste gastarieven voor jouw woning (Heerde). Een geschikte gasmaatschappij gevonden? Online sluit je dit tegenwoordig gemakkelijk over. Dit gaat gemakkelijker dan je denkt. Maak je niet druk over het opzeggen van je huidige contract. Dit doet de nieuwe energie- en gasmaatschappij. Daarnaast heb je altijd 14 dagen bedenktijd. Binnen deze 2 weken mag je het contract altijd nog ontbinden. Stap nu over in een paar minuten, en ontvang een scherpe welkomstbonus. Ook beschikbaar: Energie vergelijken Gaastmeer.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk alle stroom- en gasaanbieders en ontdek wat jij kunt besparen in de gemeente Heerde.