Energie vergelijken Velden Vergelijk alle energieleveranciers en bespaar wel €297


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gemakkelijk en gauw energieprijzen vergelijken in Velden? De keuze is vandaag de dag erg groot. Erkende organisaties zijn stroomleveranciers als DELTA of Powerpeers. En het aanbod groeit. Waar moet ik zijn voor de goedkoopste stroom in Velden? Vergelijk stroom- en gasprijzen voor jouw thuis. Hoe kan ik beginnen? Het is zo gepiept. Geef je postcode en huisnummer door, selecteer hoeveel je ongeveer verbruikt (stroom plus gas) en kies het soort meter, (een dubbele of enkele meter). Daarna selecteer je de looptijd van de overeenkomst (opties zijn bijv. 1 3 jaar of maandelijks opzegbaar) en selecteer je een vast of variabel tarief. Indien gewenst kun je alleen groene energie bekijken. Daarna ontdek je onmiddellijk de goedkoopste energiemaatschappij. Van iedere leverancier vergelijk je wat je per jaar kwijt bent en de optionele welkomstpremie. Zoek je wat handig naslagwerk? Op onze website tref je bruikbare info over stroom, gas en licht in Velden.

Alle maatschappijen

Vergelijk tarieven van populaire maatschappijen

Gelijk oversluiten

In een paar minuten overstappen naar een andere aanbieder

Lagere prijzen voor energie

Zoek naar de voordeligste maatschappij, en bespaar vandaag nog €234

De goedkoopste stroom en gas Een voordeliger energiecontract.Dat wil toch iedereen? Pak deze kans en stap over.

Voor welke looptijd (contract) kan ik het beste kiezen?

Het lijkt zo mooi: het energiecontract direct aangaan voor meerdere jaren. Dit kan voor bijv. 1, 2, of 4 jaar. Stijgt de stroomprijs? Dan heb je daar geen last van. Als je kiest voor een lange periode krijg je een hogere korting. Ja toch? Helaas is dat in de energiewereld niet het geval. Let nu goed op: langdurige overeenkomsten zijn prijziger dan een kortlopend contract. Direct een goedkoop energiecontract in Velden? Ga dan voor een kortlopend contract (1 jaar). Ter illustratie hebben hieronder een berekening weergegeven van EnergieFlex .

Een voorbeeld ter illustratie (van een doorsnee-gezin)

Looptijd Leverancier Bonus Korting/maand Kostenplaatje
1 jaar EnergieFlex €150 €12,50 €1.611,50
3 jaar EnergieFlex €240 €6,67 €1.731,50
5 jaar EnergieFlex €0 €0 €1.851,50

Bij langlopende contracten daalt het tarief voor gas en stroom. Je krijgt echter maar 1 keer de welkomstkorting. En bij ieder afgesloten jaarcontract heb je weer recht op de bonus. Onderaan de streep is dit het voordeligst. Je dient dan wel elk jaar over te stappen.

Welke maatschappij levert betaalbare groene energie?

Groene stroom wordt op een duurzame manier opgewekt. Dit zijn bronnen die onuitputtelijk zijn. Voorbeeld zijn zon en wind. Het grote positieve aspect is dat er geen uitstoot van CO2 is. Jij draagt zo je steentje bij aan een beter milieu. De gedachte is dat groene stroom resulteert in een hoge energierekening. Dit hoeft niet standaard zo te zijn. Op basis van energieaanbiedingvergelijken.nl vergelijk je gauw en gemakkelijk de verschillende aanbieders van groene stroom. Hiervoor kies je het selectievakje “100% duurzame energieleveranciers Velden”. Je kunt ook filteren op stroom van wind of de zon. Of geef aan dat je specifiek zoekt naar slechts groene stroom met NL oorsprong.

Bekende maatschappijen met groene stroom in Velden:

 1. Eneco
 2. Greenchoice
 3. Qwint

Heb ik een dubbele of enkele meter?

Elk huis in Velden waar energie geleverd wordt kan een enkele of dubbele meter bevatten. Hoe verhouden zich deze meters tot elkaar? Heb je een enkele meter? Dan betaal je 1 vast tarief, de hele dag door. Heb je een dubbele meter, dan kunnen de tarieven worden uitgesplitst. Een prijs voor piekuren (overdag) een een prijs voor daluren (later op de avond, voor 7 uur ’s ochtends en tijdens o.a. de jaarwisseling). Welke van deze opties het voordeligst is, is afhankelijk van jouw levensstijl.

Consumeer je het grootste gedeelte van jouw energie op daluur momenten? Dan is het dubbeltarief wellicht aantrekkelijk. Echter, let goed op: het is soms best moeilijk om je energiegebruik te verplaatsen naar de daluren. Sommige apparatuur verbruikt 24/7 stroom. Voorbeelden zijn de koeling en de standby-standen. En wil je het stroomverbruik verplaatsen? Dan kan de wasmachine alleen ’s avonds laat aan. Je moet dus continu nadenken over de planning. En het levert niet veel op. Onze tip is: het enkeltarief is eenvoudiger! Besparen met dubbeltarief is niet voor iedereen weggelegd. Overigens ben je met een enkeltarief erg flexibel in je stroomconsumptie. Kijk tussen de opties voor gas en stroom bij Allure Energie.

Wat is het beste, een vast of variabel energietarief?

Van plan om over te stappen van energie in Velden? Maak dan eerst een keuze uit flexibele of vaststaande prijzen. Waarin verschillen deze van elkaar? En wat past bij mijn situatie? Veel consumenten kiezen voor het vaste energietarief. Graag informeren we je over de verschillen.

Vaste tarieven
Gaat jouw voorkeur uit naar het vaste tarief? Dan fluctueren de prijzen niet gedurende de looptijd van de overeenkomst. Op die manier weet je wat de hoogte van de rekening is. Gaat de prijs van M3 gas en KwH stroom tussendoor omlaag? Dan gaat het tarief van jou niet naar beneden. In de plaats Velden zijn de vaste energietarieven het meest populair.

Variabel tarief
Prefereer jij het variabele tarief? Dan kunnen de energieprijzen en andere afspraken schommelen. Het is aannemelijk dat dit meerdere keren gebeurt, aan het begin (januari) en halverwege het jaar (juli). Het stroom en gas kan goedkoper worden, maar ook duurder. De ontwikkelingen van de prijzen is doorgaan lastig te schatten. Dit is niet altijd de meest voordelige mogelijkheid.

Hoe kan ik mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Ben je ontevreden over jouw huidige energie aanbieder? Vind je jouw energierekening te hoog? Mogelijkerwijs kan jij je actuele energiecontract opzeggen + overstappen. En de besparing is niet mals. Leveranciers bieden namelijk fantastische welkomstaanbiedingen. Maar wanneer kan ik overstappen? Maar hoe werkt dat precies? Uitgebreide instructies zijn op deze pagina te vinden.

Kan ik overstappen?
Ben jij een contract voor onbepaalde tijd aangegaan? Let dan zeker op de opzegtermijn van 30 dagen. Je kunt dan kosteloos opzeggen. Maar heb je gekozen voor een contract met een vaste looptijd? Dan kan men niet zomaar oversluiten. Overstappen is mogelijk, maar jij krijgt dan wel een opzegvergoeding voor je kiezen. Deze boete wisselt, maar is al snel €224

 1. Ga na wanneer jouw contract afloopt.
 2. Check de laagste energieprijzen met jouw persoonlijke-gegevens.
 3. Sorteer de beste en lucratiefste energie-aanbieder.
 4. Je maakt dan een keuze uit de mogelijke contracten.
 5. Je kunt 14 dagen overwegen of je het echt wilt.
 6. Jouw “nieuwe” energieleverancier sluit jouw energie netjes over.
 7. De nieuwe overeenkomst wordt geactiveerd op de datum vermeld in het aanvraagformulier.

Overstappen met zonnepanelen: werkt dat anders?

In Velden zonnepanelen op jullie huis? Dan regel je natuurlijk zelf al een deel van de energie. Houd je elke maand stroom over? Dan lever je de stroom terug naar het net in de provincie Limburg. Elke 12 maanden wordt je hierin tegemoetgekomen. Dit principe is ‘salderen’. Natuurlijk is ook i.c.m. zonnepanelen het verstandig per jaar de tarieven te vergelijken. Bekijk eens het volgende stappenplan. Ook interessant: goedkoopste gas en stroom in Opperdoes.

 1. Bereken je verbruik (trek de geschatte opgewekte stroom van het geschatte verbruik af). Dit kan een negatief getal zijn. Dit betekent dat je stroom overhoud.
 2. Start de vergelijking op basis van postcode, huisnummer en gasverbruik. Je vult het berekende stroomverbruik in. Was dit een negatief getal? Voer daar 0 Kwh in.
 3. Je ziet nu de voordeligste stroomleverancier voor jouw situatie. Cruciaal: Het terugleververgoeding beleid kan per leverancier verschillen.
 4. Kies jouw voorschotbedrag.
 5. Maak een keuze voor een ingangsdatum. Interessant: oversluiten rond de zomermaanden is vaak niet gunstig.

energie vergelijken Velden


Ontdek de goedkoopste energie in Velden

Betaal jij teveel voor de stroom? Of ga je binnenkort op jezelf wonen en zoek je een nieuwe stroomaanbieder? Selecteer nu meteen de goedkoopste stroom in Velden (en gas). Energie vergelijken en oversluiten kan je nu online doen zonder moeite:

1. Geef de locatie van de woning door (Limburg)
2. Bepaal het verwachte stroom- en gasverbruik voor de woning.
3. Heb je liever een enkel- of dubbeltarief?
4. Geef aan of je duurzame energie wil.
5. Wil je een lange contracttermijn (3 jaar) of een flex-contract (1 jaar).
6. Op welke manier wil jij de stroom betalen? Dit is vast of variabel.
7. Maak een keuze uit de goedkoopste energie-aanbieder en laat je contract overzetten.

logo-vattenfall

Vattenfall

Veel samenwerkingen
Maandelijks bijstellen
Scherpe aanbieding

logo essent

Essent

Bekende leverancier
Tussentijds aanpassen
Hoge welkomstbonus

logo eneco

Eneco

Ga voor groen
Betalen in termijnen
Goede aanbieding

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Intelligente App
Persoonlijke service
Flinke aanbieding

logo oxxio

Oxxio

Energie-app
Nette service
Interessante acties

logo current

Qurrent

Groenste leverancier
Meerdere contracten
Aanzienlijke kortingen

logo green choice

Green Choice

Écht groen
Flexibele gasprijs
Goede aanbiedingen

logo energie flex

EnergieFlex

Ook zonnepanelen
3 jarig contract
Sublieme acties

logo engie

Engie

ENGIE app
1 jaar vast of variabel
Fikse welkomstcadeaus

logo energie direct

Energiedirect.nl

Volta Solar partner
Verbruik advies
Concurrerende kortingen

logo delta energie

Delta

100% Zeeland
Gemakkelijk oversluiten
Scherpe welkomstbonus

logo budget energie

Budget Energie

100% efficiënt
Persoonlijk advies
Hoge welkomstcadeaus


Prijzen gas vergelijken in Velden

Het verbruikte gas bepaalt deels de factuur van de energiemaatschappij. Gas wordt verbruikt voor de verwarming van het huis, om water op te warmen en koken op een fornuis. Zoek jij de goedkoopste gasleverancier in Velden? Met behulp van onze gas-vergelijker vergelijk je vandaag nog de goedkoopste gas aanbieder. Met behulp van deze site vind je actuele gasprijzen, met alle aanbiedingen en welkomstcadeaus. Direct alle gasprijzen vergelijken? Voer je postcode + huisnummer en het geschatte verbruik per jaar in, en vind de goedkoopste gasprijzen voor jouw locatie en gasverbruik (Venlo). Een passende organisatie achterhaald? Sluit je contract dan z.s.m. over. Hiervoor hoef je zelf maar weinig te doen. Je huidige contract opzeggen doe je niet zelf. De nieuwe aanbieder regelt dit. Je hebt vervolgens 2 weken bedenktijd. Tijdens die twee weken kun je nog van het contract af. Waar wacht je op? Stap meteen over, en laat die korting voor nieuwe klanten niet liggen. Start nu ook met Energie vergelijken Garderen.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk alle stroom- en gasaanbieders voor jouw situatie in de gemeente Venlo.