Energie vergelijken Veldhoven Vergelijk alle energieleveranciers en krijg kortingen tot wel €291


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Makkelijk en binnen mum van tijd energieprijzen vergelijken in Veldhoven? Er zijn meer maatschappijen dan ooit. Gerespecteerde organisaties zijn stroom maatschappijen als Vandebron en MAIN Energie. En we zien meer en meer nieuwe spelers. Maar waar vind ik nu de goedkoopste stroom in Veldhoven? Vergelijk nu de actuele tarieven voor jouw persoonlijke situatie. Hoe doe ik dit? Het is simpel. Vul jouw postcode + huisnummer in, schat jouw verbruik (m3 gas en Kwh stroom) en kies het soort meter dat jij hebt (een dubbele of enkele meter). Verder bepaal je de looptijd van het contract (vaak kies je uit 1 – 5 jaar vast of een flexibel maandcontract) en selecteer je een vast of variabel tarief. Enkel groene energie vergelijken? Dat is mogelijk. Vervolgens tref je regelrecht de goedkoopste energieleverancier. Per maatschappij ontdek je de energiekosten per jaar en de eventuele. korting voor nieuwe klanten. Hulp nodig bij kiezen? Op onze website blader je door bruikbare info over gas, stroom en licht in Veldhoven.

Alle energiemaatschappijen

Vergelijk de prijzen van erkende leveranciers

Snel online overstappen

In een paar minuten overstappen naar een andere aanbieder

Voordeel op de energierekening

Vergelijk energie op basis van jouw situatie, en bespaar meteen €253

Minder betalen voor gas en stroom Besparen op je energierekening. Dat is voor iedereen relevant. Hieronder vind je alle uitleg.

Welke energiecontract-looptijd kies ik?

Het lijkt zo mooi: het energiecontract direct voor een langere periode vastzetten. Dit kan meestal tot vijf jaar. Je hebt zelf de controle over de contract-termijnen. Wanneer je langere tijd klant wordt ontvang je een leuke korting. Ja toch? Met energiecontracten werkt het vaak niet zo. Nu moet je opletten: lange verbintenissen zijn gepeperder dan een kortlopend contract. Wil je een goedkoop energiecontract in Veldhoven? Kies dan bij voorkeur voor een 1-jarig contract. Hieronder hebben we een voorbeeldberekening gemaakt van Engie.

Waarom korte contracten goedkoper zijn (gemiddeld gezin)

Looptijd Aanbieder Premie Korting/maand Jaarkosten
1 jaar Engie €160 €13,33 €1.611,55
3 jaar Engie €250 €6,94 €1.731,55
5 jaar Engie €0 €0 €1.851,55

Bij prijsafspraken voor bijv. 5 jaar betaal jij een voordeliger tarief. Je krijgt echter maar 1 keer de welkomstkorting. Bij elk jaarcontract krijg je elk jaar weer een bonus. Dit is de reden voor de gunstige jaarcontracten. Consequentie is dat je ieder jaar opnieuw switcht.

Is groene energie duurder dan grijze energie?

Groene stroom wordt opgewekt uit duurzame energiebronnen. Oftewel: bronnen die niet uitputbaar zijn. Denk aan water, wind en zon. Het voornaamste punt is dat de CO2 uitstoot beperkt blijft. Zo blijven we samen zuinig op onze aardbol. De meeste mensen hebben het idee dat er aan groene stroom een flink prijskaartje zit. Dat is vaak niet het geval. Middels energieaanbiedingvergelijken.nl vergelijk je supersnel en gemakkelijk groene stroom maatschappijen op lokaal niveau. Kies hierbij voor “alleen duurzame energieleveranciers Veldhoven”. Handig: je zoekt nu ook specifiek op stroom afkomstig van zonnepanelen/windmolens. Of geef aan dat je specifiek zoekt naar alleen in Nederland opgewekte groene stroom.

Bekende maatschappijen met groene stroom in Veldhoven:

 1. Energiedirect.nl
 2. MAIN Energie
 3. Vrijopnaam

Wat is het verschil tussen een enkele meter en dubbele meter?

Iedere bewoner van Veldhoven met een energieaansluiting kan een enkele of dubbele meter bevatten. Wat is het onderscheid tussen de meters? In het geval van een enkele meter betaal je 1 vast tarief, de hele dag door. In het geval van een dubbele meter kan er sprake zijn van 2 aparte prijzen. We hebben het hier over piekuren (start vanaf 7 uur tot 9 uur in de avond) en een goedkoper tarief in daluren (tijdens de nachtelijke uurtjes, tijdens weekenden en reguliere feestdagen). Welk tarief het goedkoopste is, is afhankelijk van jouw levensstijl.

Consumeer jij een belangrijk deel van de energie rond de daluren? Wellicht is dubbeltarief dan voordeliger. Neem dit in acht: het is niet altijd gemakkelijk om stroom vooral in de daluren te consumeren. De meest producten staan thuis continu aan. Onder andere de vrieskist of WIFI. En wil je het stroomverbruik verplaatsen? Dan ben je gedwongen ’s avonds te wassen. Je moet er dus je dagindeling op aanpassen. En je wint hooguit een paar tientjes. Ons advies: kies voor het enkeltarief. Besparen met het dubbeltarief valt tegen. Daarnaast ben je met het enkeltarief vrij. Geen verplichte nacht-was. Bekijk alles over de maatschappij Anode Energie.

Neem ik een variabel of vast energietarief?

Ga jij vandaag nog overstappen van energie in Veldhoven? Dan kun je kiezen voor een variabel en vast tarief. Waarin verschillen deze van elkaar? Voor welk prijstype moet ik kiezen? Het gros van de woningen gebruikt de vaste energietarieven. Op deze pagina leggen we verschillen uit.

Vast tarief
Wil jij de zekerheid van het vaste tarief? Dan veranderen de prijzen gedurende de contractperiode niet. Je hebt hier dus geen omkijken naar. Gaat de prijs van stroom en gas omlaag? Dan betaal jij nog steeds hetzelfde tarief. In de regio Veldhoven is het vaste energietarief veelvuldig afgesloten.

Variabel tarief
Wil jij echter liever het variabele tarief? Dan zou het zomaar kunnen zijn dat tarieven voor stroom en leveringsvoorwaarden worden herberekend. Maatschappijen bepalen de prijzen 2 maal per jaar, in Januari en in Juli. Het stroom en gas kan goedkoper worden, maar ook duurder. De tarieven en prijsverandering is lastig te voorspellen. In de praktijk is het zelden voordeliger.

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe moet dat?

Niet content met jullie actuele energieleverancier? Vind je de energienota aan de hoge kant? Wellicht kun je je actuele energiecontract opzeggen en direct overstappen. En dat kan per maand flink geld besparen. Energieleveranciers hanteren doorgaans sensationele welkomstaanbiedingen. Per wanneer kan ik overstappen? Maar hoe werkt dat precies? Uitgebreide instructies zijn op deze pagina te vinden.

Kan ik wisselen?
Gekozen voor een contract met onbepaalde tijd? Hou dan rekening met de opzegtermijn van enkele weken. Je kunt dan kosteloos opzeggen. Gekozen voor een contract met vaste looptijd? Dan moet je de termijn uitzitten. Een overstap maken is echter wel een optie, maar dan betaal je een (forse) opzegvergoeding. De hoogte van de boete loopt op tot €246

 1. Controleer of en wanneer je kunt overstappen.
 2. Vind de goedkoopste maatschappij op basis van jouw woonplaats en verbruik.
 3. Filter de beste en goedkoopste leverancier.
 4. Geeft direct je voorkeur aan voor een contracttype.
 5. Je hebt 14 dagen voordat je beslist.
 6. Jouw nieuwe energieleverancier zegt jouw huidige contract op.
 7. De aankomende overeenkomst is van kracht vanaf de gekozen datum.

Overstappen met zonnepanelen: is dat mogelijk?

In Veldhoven zonnepanelen tot je beschikking? Dan kun je zelfstandig stroom opwekken. Is jullie verbruik lager dan de zelf opgewekte stroom? Dan kan jij deze stroom terugleveren in de provincie Noord-Brabant. Na een periode van een jaar zal de maatschappij jou hierin tegemoetkomen. De benaming hiervoor is salderen. Ook wanneer je zonnepanelen bezit is energieprijzen vergelijken en overstappen interessant. Maak gebruik van ons ontwikkelde stappenplan. Misschien vind je dit ook relevant: goedkoopste gas en stroom in Oranje.

 1. Maak een begroting van het verbruik (verbruikte energie minus zelf opgewekte energie). Is dit getal negatief? Je wekt dan meer op dan je verbruikt.
 2. Vul jouw gegevens in de vergelijker in. Voer in het vakje ‘stroom’ je feitelijke verbruik in. Was dit een negatief getal? Vul hier dan 0 Kwh in.
 3. Je ziet meteen de meest voordelige energieleverancier , berekend op basis van jouw gegevens. Cruciaal: Deze terugleververgoeding kan per bedrijf wisselen.
 4. Zoek uit wat voor voorschotbedrag geschikt is.
 5. Selecteer een overstapdatum. Let op: oversluiten rond de zomermaanden is vaak niet gunstig.

energie vergelijken Veldhoven


Profiteer van de goedkoopste energie in Veldhoven

Zit jij vast aan een duur energiecontract? Of een nieuwe woning gekocht en ga je een nieuw stroom contract afsluiten? Ontdek nu probleemloos de goedkoopste stroom in Veldhoven (en gas). Energie vergelijken en oversluiten gaat gemakkelijk door het volgende te doen:

1. Voer de gegevens van jullie huis in (Noord-Brabant)
2. Geef een schatting door van het geschatte stroom- en gasverbruik.
3. Kies voor een enkele meter of dubbele meter.
4. Selecteer of je gebruik wil maken van groene stroom.
5. Voor hoe lang wil je het energiecontract vastzetten?
6. Op welke manier wil jij de stroom betalen? De actuele opties zijn vast en variabel.
7. Bekijk de zoekresultaten en zet de oversluit procedure in gang.

logo-vattenfall

Vattenfall

Slimme bespaartips
Nette klantenservice
Goede welkomstpremie

logo essent

Essent

Levert panelen
Vaste prijs gas
Goede welkomstpremie

logo eneco

Eneco

Online meterstanden
2 jarig contract
Verleidelijke acties

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Solarconcepten
Persoonlijk advies
Scherpe aanbieding

logo oxxio

Oxxio

24/7 app-contact
Eenvoudig afsluiten
Goede welkomstbonus

logo current

Qurrent

Groene stroom
Variabele gasprijzen
Goede aanbieding

logo green choice

Green Choice

Groen voorop
Nette klantenservice
Mooie welkomstbonus

logo energie flex

EnergieFlex

Gecompenseerd gas
Flexibele gasprijs
Verleidelijke kortingen

logo engie

Engie

Ook laadpalen
2 jarig contract
Goede welkomstcadeaus

logo energie direct

Energiedirect.nl

PakDeZon-service
Vaste prijs gas
Goede welkomstpremie

logo delta energie

Delta

100% Zeeland
Flexibele gasprijs
Sublieme acties

logo budget energie

Budget Energie

Kan salderen
Verbruik advies
Scherpe aanbieding


Prijzen gas vergelijken in Veldhoven

Gasverbruik vormt voor een groot deel de energienota. Gas wordt verbruikt voor de verwarming van het huis, voor heet water uit de kraan en voor bijv. keukenapparaten. Op zoek naar de goedkoopste gasleverancier in Veldhoven? Door de gas-vergelijker tool in te vullen vind je binnen no-time de voordeligste aanbieder. Op deze website kun je alle gasprijzen bekijken, met cashback-acties en welkomstpremies. Alle actuele gastarieven onder elkaar? Vul jouw postcode en verbruik per jaar in, en bekijk de gunstigste gas-prijzen in jouw woonplaats (Veldhoven). Een betaalbare leverancier achterhaald? Start vandaag nog met besparen! Dit vergt verder geen kennis. Het contract ontbinden doe je niet zelf. Je leverancier zorgt voor al het papierwerk. Een bedenktijd van 10 werkdagen is standaard. Binnen dit stadium kan jij zonder reden nog wijzigen of annuleren. Stap vandaag nog over, en laat die korting voor nieuwe klanten niet liggen. Je treft hier ook uitgebreide info over Energie vergelijken Garmerwolde.

Duurzame energie vergelijken Vind de goedkoopste stroom- en gasleverancier voor jouw situatie in de gemeente Veldhoven.