Energie vergelijken Velp Check alle energiemaatschappijen en krijg een korting tot €236


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Handig en in minder dan een minuut energieprijzen vergelijken in Velp? Het aanbod energieaanbieders is vrij groot. Denk maar aan stroommaatschappijen als bijvoorbeeld DELTA of MAIN Energie. En er komen alsmaar nieuwe partijen bij. Wie levert nu de goedkoopste stroom in Velp? Vergelijk nu gas- en stroomprijzen voor jouw persoonlijke situatie. Hoe dat werkt? Het stelt maar weinig voor. Vul jouw postcode + huisnummer in, kies het geschatte verbruik (stroom plus gas) en selecteer de gewenste meter (een dubbele of enkele meter). Hierop volgend selecteer je de looptijd van jouw energiecontract (kies uit o.a. 1, 3, 5 jaar of direct opzegbaar) en geef je aan of een vast of variabel tarief wil. Er is ook een filter voor enkel groene stroom. Aansluitend vergelijk je onmiddellijk de goedkoopste energie. Van elke organisatie vergelijk je wat je per jaar kwijt bent en de geldende welkomstkorting. Wil je aanvullende informatie? Op onze website ontdek je uitvoerige details over gas, stroom en licht in Velp.

Alle aanbieders

De tarieven van alle maatschappijen in een overzicht

Gemakkelijk overstappen

Bekijk je besparing en stap gemakkelijk over

Bespaar op je energierekening

Vind de goedkoopste aanbieder, en bespaar tot wel €229

Een lage stroom- en gasrekening. Een voordeliger energiecontract.Binnen enkele minuten geregeld. Lees hieronder alle informatie.

Voor welke looptijd (contract) kan ik het beste kiezen?

Veel mensen denken als volgt: het energiecontract slim vastzetten voor meerdere jaren. Bijvoorbeeld voor 1, 3 of 5 jaar. Je kunt kiezen voor de periode waar jij je prettig bij voelt. Geef je de voorkeur aan een lang contract dan reken je af tegen nog scherpere tarieven. Is dat zo? De energiemarkt werkt net wat anders. Nee, het wordt nog mooier: contracten voor meerdere jaren zijn kostbaarder dan een korte verbintenis van bijv. 1 jaar. Wil jij ook een goedkoop energiecontract in Velp? Kies dan bij voorkeur voor een 1-jarig contract. We hebben een berekening gemaakt van Delta .

Korte energiecontracten zijn goedkoper (op basis van gemiddeld gezin)

Looptijd Maatschappij Premie Premie/maand Overzicht
1 jaar Delta €170 €14,17 €1.611,60
3 jaar Delta €260 €7,22 €1.731,60
5 jaar Delta €0 €0 €1.851,60

Bij contracten van 2 of 3 jaar liggen de verbruikskosten wat lager. Maar de welkomstbonus compenseert dit. Bij jaarcontracten heb je ieder jaar opnieuw recht op een nieuwe bonus. Dit voordeel vindt je dus alleen bij korte-contracten. Consequentie is dat je ieder jaar opnieuw switcht.

Welke maatschappij levert betaalbare groene energie?

Groene energie wordt ingekocht via duurzame aanbieders. Deze bronnen zijn oneindig en kunnen niet op raken. Bijvoorbeeld zon, wind en water. De belangrijkste eigenschap dat er nauwelijks CO2 uitstoot is. Oftewel, geen schadelijke effecten voor het klimaat. Veel mensen denken dat groene stroom een hoger tarief heeft. Dit is helemaal niet altijd waarheid. Op basis van deze website vergelijk je rap en zonder problemen de verschillende aanbieders van groene stroom. Klik het vakje “alleen duurzame energieleveranciers Velp”. Tip: filter nu ook op stroom van zonnepanelen/windmolens. Of beperk je zoekopdracht tot uitsluitend groene Nederlandse stroom.

Erkende leveranciers van groene stroom in Velp:

 1. Eneco
 2. Greenchoice
 3. UnitedConsumers

Een dubbele of enkele meter, wat past bij mij?

Iedere bewoner van Velp met een energieaansluiting kan een enkele of dubbele meter bevatten. Hoe verschillend zijn deze meters? In het geval van een enkele meter is er 1 tarief voor alle stroom. Met zo’n dubbele meter heb je te maken met 2 tarieven. We hebben het hier over piekuren (start vanaf 7 uur tot 9 uur in de avond) en een goedkoper tarief in daluren (later op de avond, tijdens weekenden en tijdens o.a. de paasdagen). Welke optie voor jou de laagste prijs geeft is, is te berekenen aan de hand van je verbruik.

Verbruik jij meer dan 50% van de energie in de daluren? Dan past het dubbeltarief mogelijk bij jou. Neem dit in acht: het is niet altijd gemakkelijk om stroom vooral in de daluren te consumeren. Er zijn veel producten die constant stroom verbruiken. Denk maar aan koelapparatuur en routers. En wil je het stroomverbruik verplaatsen? Dan moet je de was ook laat in de avond doen. Het heeft dus een grote impact op je leven. En je wint hooguit een paar tientjes. Veel mensen zeggen daarom: kies voor het enkeltarief. De energierekening verlagen met het dubbeltarief is niet voor iedereen weggelegd. Een ander voordeel: je bent met een enkeltarief veel meer flexibel. Lees online nu alles over de aanbieder Budget Energie.

Wat is het beste, een vast of variabel energietarief?

Direct online overstappen van energie in Velp? Dan kun je kiezen voor flexibele of vaststaande prijzen. Waarin verschillen deze van elkaar? Met welke soort tarief ben ik het beste af? De populairste keuze is die van de vaste energietarieven. Een toelichting hierop kun je hieronder vinden.

Vaste tarieven
Prefereer jij het vaste tarief? Dan wijzigen de tarieven tijdens het contract niet. Op die manier weet je wat de hoogte van de rekening is. Worden de tarieven naar beneden bijgesteld? Dan heb je daar geen profijt van. In de regio Velp is het vaste energietarief erg populair.

Variabel tarief
Gaat jouw voorkeur uit naar het variabele tarief? Dan sluiten wij niet uit dat energietarieven binnen jouw contract schommelen. Dit gebeurd meermaals per jaar, vaak is dat in januari en in juli. Het stroom en gas kan goedkoper worden, maar ook duurder. Deze prijsaanpassing is doorgaan lastig te schatten. Dit is niet altijd de meest voordelige mogelijkheid.

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe werkt dat?

Niet te spreken over jouw huidige energie aanbieder? Zijn je kosten voor gas en stroom te hoog? Misschien kun je de huidige prijsafspraken of energiecontract opzeggen en overstappen. En dat merk je in de portemonnee. Energieleveranciers bieden namelijk serieuze welkomst vergoedingen. Wanneer kan ik de overstap maken? Welke fases moet ik dan doorlopen? Uitgebreide instructies zijn op deze pagina te vinden.

Kan ik overgaan?
Heb je een contract met onbepaalde tijd? Er geldt dan vaak een opzegtermijn van 30 dagen. Opzeggen is eenvoudig en kost je geen geld. Heb je echter een contract met een vaste looptijd? Dan moet je de termijn uitzitten. Een overstap maken is echter wel een optie, maar de consequentie is een (hoge) opzegvergoeding. Deze boete ligt al gauw op €290

 1. Controleer wanneer jouw contract afloopt.
 2. Bekijk de actuele energietarieven aangepast op jouw woning.
 3. Selecteer de beste en betaalbaarste energie-leverancier.
 4. Het contractvoorstel wordt toegestuurd.
 5. Je kunt 14 dagen overwegen of je het echt wilt.
 6. De volgende leverancier zorgt dat het contract wordt overgesloten.
 7. De nieuwe overeenkomst gaat in op de gekozen datum.

Overstappen + zonnepanelen: hoe werkt dat?

In Velp zonnepanelen laten plaatsen? Dan kun je zelfstandig stroom opwekken. Houd je elke maand stroom over? Het net ontvangt deze stroom dan middels teruglevering in de provincie Gelderland. Aan het einde van het jaar wordt je hier natuurlijk voor beloond. We spreken dan over salderen. Zeker als je zonnepanelen hebt is het aan te raden om elk jaar prijzen te vergelijken. Een speciale uitleg plaatsten we hieronder. Wellicht spreekt dit je ook aan: goedkoopste gas en stroom in Oranjewoud.

 1. Schat het netto verbruik (verbruikte energie minus zelf opgewekte energie). Is dit getal negatief? Je wekt dan meer op dan je verbruikt.
 2. Vul jouw postcode, huisnummer en gasverbruik in. Kies bij stroom je netto energieverbruik. Was dit een negatief getal? Dan koop je dus 0 Kwh in.
 3. Je checkt nu de goedkoopste stroomaanbieder voor jouw situatie. Aanwijzing: Bekijk ook de terugleververgoeding voor salderen.
 4. Het voorschotbedrag wordt nu berekend.
 5. Kies de datum van overstappen. Aanwijzing: stap niet over in- of vlak na de zomer.

energie vergelijken Velp


Ontdek de goedkoopste energie in Velp

Betaal jij teveel voor de stroom? Of ga je binnenkort op jezelf wonen en zoek je naar een goede stroom-aanbieder? Vind nu zonder moeite de goedkoopste stroom in Velp (en gas). Overstappen na de energievergelijking heb je binnen 5 minuten geregeld:

1. Vul je adresgegevens in (Gelderland)
2. Geef een schatting door van het geschatte stroom- en gasverbruik.
3. Selecteer de meter die je hebt (enkele of dubbele).
4. Geef aan of je uitsluitend groene energie wil vergelijken.
5. Selecteer de gewenste looptijd (1 tot 5 jarige contracten).
6. Aan wat voor prijsstelling wil jij je verbinden? De actuele opties zijn vast en variabel.
7. Check welke aanbieder het voordeligst is en laat het overstappen voor je regelen.

logo-vattenfall

Vattenfall

Veel energiebronnen
Meerdere contracten
Hoge welkomstkorting

logo essent

Essent

Bekende leverancier
Verschillende contracten
Mooie welkomstkorting

logo eneco

Eneco

HollandseWind
Verschillende contracten
Hoge welkomstcadeaus

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Anna (hulp-app)
2 jarig contract
Prominente kortingen

logo oxxio

Oxxio

Modelcontract
3 jarig contract
Aantrekkelijke kortingen

logo current

Qurrent

Groenste leverancier
Aangename service
Hoge welkomstcadeaus

logo green choice

Green Choice

Écht groen
Persoonlijke service
Concurrerende acties

logo energie flex

EnergieFlex

Flex Standaard
Snel oversluiten
Mooie aanbieding

logo engie

Engie

ENGIE app
1 jarig contract
Flinke welkomstpremie

logo energie direct

Energiedirect.nl

Geen poespas
Snel oversluiten
Hoge welkomstkorting

logo delta energie

Delta

Puur Zeeuws Groen
Online account
Fikse welkomstpremie

logo budget energie

Budget Energie

Kan salderen
Goede klantenservice
Hoge aanbiedingen


Prijzen gas vergelijken in Velp

Gasverbruik bepaalt deels de energierekening. Waar we gas voor nodig hebben? Nou, voor de verwarming van het huis, voor warm water en voor sommige keukenapparatuur. Wat is de goedkoopste gasleverancier in Velp? Vul hierboven de gas-vergelijker in en dan vind je binnen een paar seconden de goedkoopste gasmaatschappij. Via de vergelijker vind je actuele gasprijzen, inclusief acties en welkomstbonussen. Alle gasprijzen op een rij? Vul jouw postcode en het m3-gasverbruik per jaar in, en achterhaal de laagste gastarieven in jouw woonplaats (Rheden). Een betaalbare organisatie aangetroffen? Online sluit je dit tegenwoordig gemakkelijk over. Dit is niet moeilijk. Je huidige contract opzeggen doe je niet zelf. Dit doet de nieuwe energie- en gasmaatschappij. Daarnaast heb je altijd 14 dagen bedenktijd. Binnen deze 2 weken mag je het contract altijd nog ontbinden. Regel jouw overstap in slechts een half uur, en ontvang een scherpe welkomstbonus. Ook beschikbaar: Energie vergelijken Garminge.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk stroom- en gastarieven en stap online over in de gemeente Rheden.