Energie vergelijken Velserbroek Vergelijk de voordeligste energie aanbieders en krijg een korting tot €247


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gemakkelijk en vlug energieprijzen vergelijken in Velserbroek? Er zijn steeds meer energieleveranciers. Denk aan stroom maatschappijen als DELTA of Vattenfall. En we zien meer en meer nieuwe spelers. Wie levert mij vandaag de goedkoopste stroom in Velserbroek? Vergelijk stroom- en gasprijzen voor jouw situatie. Hoe werkt dat vergelijken? Het stelt maar weinig voor. Vul jouw postcode + huisnummer in, geef aan wat het verbruik is (stroom en gas) en kies het soort meter, (een dubbele of enkele meter). Hierop volgend selecteer je jouw ideale looptijd van de verbintenis (kies uit o.a. 1, 3, 5 jaar of een tijdelijk energiecontract) en maak je een keuze voor het variabele of vaste tarief. Enkel groene energie vergelijken? Dat is mogelijk. Hierna tref je onmiddellijk de goedkoopste energieleverancier. Van elke verstrekker vergelijk je de kosten per 12 maanden en de eventuele. korting. Zoek je wat handig naslagwerk? Hier lees je handige info over stroom, gas en licht in Velserbroek.

Alle maatschappijen

De tarieven van alle maatschappijen in een overzicht

Snel overstappen van aanbieder

Bekijk je besparing en stap gemakkelijk over

De energierekening omlaag

Ontdek de goedkoopste leverancier, en bespaar meteen €258

Een laag tarief voor gas en stroom Op kosten voor energie besparen. Binnen enkele minuten geregeld. Pak deze kans en stap over.

Welke energiecontract-looptijd kies ik?

Het klinkt zo logisch: jouw energiecontract meteen aangaan voor meerdere jaren. Dit kan voor bijv. 1, 2, of 4 jaar. Zo kun je met een gerust hart je rekeningen betalen. En als je lang kant blijft zijn de voordelen nog veel groter. Is dat zo? De energiemarkt werkt net wat anders. Sterker nog: langetermijncontracten zijn kostbaarder dan kortstondige contracten. Wil je een goedkoop energiecontract in Velserbroek? Ga dan voor een kortlopend contract (1 jaar). Hieronder hebben we een voorbeeldberekening gemaakt van Essent .

Een voorbeeld ter illustratie (van een doorsnee-gezin)

Contract Leverancier Premie Bonus/maand Totaal
1 jaar Essent €200 €16,67 €1.611,75
3 jaar Essent €290 €8,06 €1.731,75
5 jaar Essent €0 €0 €1.851,75

Bij langlopende contracten betaal je minder per m3 gas en kWh stroom. Je krijgt echter maar 1 keer de welkomstkorting. Bij een 1-jarig contract ontvang je elke 12 maanden weer een bonus. Dit is de reden voor de gunstige jaarcontracten. Je dient dan wel elk jaar over te stappen.

Betaal ik meer voor groene energie?

Groene stroom heeft betrekking op energie die duurzaam is. Oftewel: bronnen die niet uitputbaar zijn. Voorbeeld zijn zon en wind. Het belangrijkste pluspunt is de besparing op CO2 en afvalstoffen. Jij draagt zo je steentje bij aan een beter milieu. Doorgaans heeft men het idee dat er aan groene stroom een flink prijskaartje zit. De prijzen zijn gelukkig flink gedaald. Middels de vergelijker vergelijk je snel & vloeiend de populaire groene stroom leveranciers. Klik wel even op het vakje met: “uitsluitend duurzame energieleveranciers Velserbroek”. Je kunt ook filteren op energie afkomstig van zonnepanelen of juist windmolens. Of ga voor in eigen land opgewekte groene energie.

Voorbeelden van groene energie in Velserbroek:

 1. Budget Energie
 2. HVC
 3. Powerpeers

Wat is het verschil tussen een enkele meter en dubbele meter?

Ieder adres in Velserbroek die energie verbruikt kan een enkele of dubbele meter bevatten. Wat zijn de belangrijkste verschillen? In het geval van een enkele meter betaal je voor alle verbruikte stroom één tarief. Wanneer je een dubbele meter hebt kunnen de tarieven worden uitgesplitst. We onderscheiden de piekuren (vaak van 7:00 – 21:00) en een afwijkend tarief voor daluren (laat in de avond, in het weekend en nationale feestdagen). Welk tarief voor jullie het voordeligst is, is te berekenen aan de hand van je verbruik.

Gebruik jij meer dan de helft van jouw stroom rond de daluren? Dan is het dubbeltarief wellicht aantrekkelijk. Neem dit in acht: het is best lastig om energie met name in de daluren te gebruiken. Sommige apparaten staan de hele dag aan. Onder andere de koeling en de standby-standen. Ga je de uitdaging van daluren besparing aan? Dan kan je overdag geen was meer wegwerken. Je zit er dus altijd wel min of meer aan vast. En je wint hooguit een paar tientjes. Onze tip is: het enkeltarief is eenvoudiger! Minder betalen voor energie met het dubbeltarief gaat in de praktijk erg moeizaam. Daarbij ben je met een enkeltarief erg flexibel in je stroomconsumptie. Check alle details over DELTA.

Neem ik een variabel of vast energietarief?

Direct online overstappen van energie in Velserbroek? Dan kun je kiezen voor variabele of vaste tarieven. Wat is nu precies het verschil? Welke prijsstelling is geschikt voor jou? Veel consumenten kiezen voor de vaste energietarieven. Een toelichting hierop kun je hieronder vinden.

Vast tarief
Gaat jouw voorkeur uit naar het vaste tarief? Dan veranderen de prijzen gedurende de contractperiode niet. Je hebt hier dus geen omkijken naar. Verlaagt de maatschappij de tarieven tussendoor? Dan profiteer je hier niet van. In en rondom Velserbroek zijn de vaste energietarieven de meest gekozen optie.

Variabele tarieven
Wil jij echter liever het variabele tarief? Dan kunnen de energieprijzen tijdens het contract worden herberekend. Dit kan ik meerder periodes plaatsvinden, in eind Juli en in begin Januari. Tarieven kunnen omhoog en naar beneden. De ontwikkelingen van de prijzen is niet gemakkelijk te voorspellen. Gemiddeld genomen is dit vaak niet voordelig.

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe moet dat?

Niet tevreden over jouw leverancier van energie en gas? Vind je de energienota aan de hoge kant? Tegenwoordig kan jij wellicht de huidige prijsafspraken of energiecontract opzeggen en direct overstappen. Overstappen loont. Aanbieders hebben gewoonlijk aantrekkelijke welkomstaanbiedingen. Maar per wanneer kan ik overstappen? Welke fases moet ik dan doorlopen? Hoe dat precies werkt lees je hierna.

Kan ik overstappen?
Ben jij een contract voor onbepaalde tijd aangegaan? Hou dan rekening met de opzegtermijn van 1 maand. Opzeggen is dan altijd gratis. Heb je echter een contract met een vaste looptijd? Dan moet je de termijn uitzitten. Een overstap maken is echter wel een optie, maar jij krijgt dan wel een opzegvergoeding voor je kiezen. Deze boete ligt al gauw op €166

 1. Controleer hoe lang jouw huidige contract nog loopt.
 2. Vind de goedkoopste maatschappij aangepast op jouw woning.
 3. Zoek de beste en aantrekkelijkste stroomleverancier.
 4. Je ontvang het nieuwe contractvoorstel.
 5. Je kunt 14 dagen overwegen of je het echt wilt.
 6. Je toekomstige energiemaatschappij verwerkt alles netjes met je huidige aanbieder.
 7. Het kersverse contract gaat in zoals / wanneer jij hebt aangegeven.

Overstappen en zonnepanelen: gaat dat lastig?

In Velserbroek zonnepanelen op je adres actief? Dan wek je deels jouw eigen stroom op. Genereer je meer stroom dan jullie verbruiken? Dan lever je de stroom terug naar het net in de provincie Noord-Holland. Aan het einde van het jaar zul je hier een compensatie voor krijgen. Dit principe is ‘salderen’. Zeker als je zonnepanelen hebt is het vergelijken van energieprijzen aan te raden. Je vindt hierna wat specifieke informatie. Zoek ook naar de goedkoopste gas en stroom in Oss.

 1. Achterhaal je exacte verbruik (je verbruik – de zelf opgewekte stroom). Bij sommige huishoudens is dit een negatieve uitkomst. Deze situatie duidt op overcapaciteit van energie.
 2. Vul jouw locatie in + het gasverbruik. Vul ook je echte stroomverbruik in. Wek je meer op dan je verbruikt? Reken dan met 0 Kwh in de vergelijker.
 3. Je treft direct de meest voordelige aanbieder voor jouw situatie. Tip: Bekijk ook de terugleververgoeding voor salderen.
 4. Bepaal je termijnbedrag.
 5. Geef aan wanneer je wil overstappen. Let op: in- of net na de zomer overstappen is niet voordelig.

energie vergelijken Velserbroek


Vind de goedkoopste energie in Velserbroek

Zit jij vast aan een duur energiecontract? Of ga je binnenkort verhuizen en ben je bezig met oriënteren naar stroomaanbieders? Bekijk nu eenvoudig de goedkoopste stroom in Velserbroek (en gas). Prijzen vergelijk en overstappen van energie is erg eenvoudig:

1. Geef de locatie van de woning door (Noord-Holland)
2. Begroot jouw maandelijkse verbruik (gas en stroom).
3. Kies het type meter dat van toepassing is (enkel of dubbel).
4. Selecteer of je gebruik wil maken van groene stroom.
5. Zoek je een flexibel contract of juist iets voor 1 jaar of 3 jaar?
6. Bepaal welke energietarief-optie je wilt. Dit is vast of variabel.
7. Check welke aanbieder het voordeligst is en laat het overstappen voor je regelen.

logo-vattenfall

Vattenfall

Slimme bespaartips
Variabele gasprijzen
Aanzienlijke kortingen

logo essent

Essent

VerbruiksManager
Online account
Goede welkomstkorting

logo eneco

Eneco

Toon thermostaat
Maandelijks bijstellen
Fikse welkomstkorting

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Groene windstroom
1 jarig contract
Fikse welkomstkorting

logo oxxio

Oxxio

Energiebuddy
Nette service
Mooie aanbiedingen

logo current

Qurrent

Windtegoed
Flexibele stroomprijs
Scherpe welkomstkorting

logo green choice

Green Choice

Eigen windenergie
2 jarig contract
Mooie welkomstcadeaus

logo energie flex

EnergieFlex

Slim besparen
Verbruik aanpassen
Hoge welkomstpremie

logo engie

Engie

Ook nieuwbouw
Vaste prijs gas
Sublieme kortingen

logo energie direct

Energiedirect.nl

Zonne-energie
Simpele voorwaarden
Scherpe aanbiedingen

logo delta energie

Delta

Gas & Licht
3 jaar vast of variabel
Hoge aanbieding

logo budget energie

Budget Energie

14 dagen bedenktijd
Online verbruik inzien
Hoge aanbieding


Prijzen gas vergelijken in Velserbroek

Het verbruik van gas bepaalt deels de energierekening die op de mat valt. Het gas wordt doorgaans gebruikt voor de verwarming, om te douchen en voor bijv. keukenapparaten. Maar wat is nu de goedkoopste gasleverancier in Velserbroek? Door de gas-vergelijker tool in te vullen check je in luttele seconden de voordeligste gasmaatschappij. Op die pagina kun je alle gasprijzen bekijken, inclusief lopende kortingen en welkomstbonussen. Hoeveel kan jij besparen op je gasverbruik? Vul jouw postcode en verbruik per jaar in, en vergelijk de laagste gasprijzen voor jouw locatie en gasverbruik (Velsen). Een goedkope gasmaatschappij gevonden? Stap dan direct online over. Dit stelt maar weinig voor. Maak je niet druk over het opzeggen van je huidige contract. Dit doet de nieuwe energie- en gasmaatschappij. Daarnaast heb je altijd 14 dagen bedenktijd. Binnen dit stadium mag je er – zonder opgaaf van reden – onderuit. Regel jouw overstap in slechts een half uur, en kijk hoeveel welkomstbonus er voor jou klaarligt. Nu ook online: Energie vergelijken Garsthuizen.

Duurzame energie vergelijken Vind de goedkoopste stroom- en gasleverancier en start met besparen in de gemeente Velsen.