Energie vergelijken Ven-Zelderheide Vergelijk de energieaanbieders en krijg een korting tot €295


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Praktisch en vlug energieprijzen vergelijken in Ven-Zelderheide? Er zijn meer maatschappijen dan ooit. Bekende namen zijn stroommaatschappijen als Essent of Oxxio. En er komen steeds meer aanbieders bij. Alleen hoe vind ik de goedkoopste stroom in Ven-Zelderheide? Vergelijk nu gas- en stroomprijzen voor jouw thuis. Klinkt goed! Hoe gaat dat? Het stelt maar weinig voor. Vul jouw postcode + huisnummer in, schat hoeveel je per jaar verbruikt (kWh stroom en m3 gas) en selecteer de gewenste meter (voor dubbel- of enkel tarief). Aansluitend selecteer je de looptijd van de verbintenis (opties zijn bijv. 1 3 jaar of een altijd opzegbaar contract) en kies je het gewenste energietarief. Eventueel kun je filteren op enkel duurzame energie. Vervolgens zie je meteen de goedkoopste energie. Per leverancier vergelijk je de kosten op jaarbasis en de optionele korting voor nieuwe klanten. Is het onbekend voor jou? Op energieaanbiedingvergelijken.nl ontdek je handige info over gas, stroom en licht in Ven-Zelderheide.

Alle aanbieders

De tarieven van alle maatschappijen in een overzicht

Snel overstappen van aanbieder

Zoek de meest voordelige aanbieder in een paar minuten.

Minder betalen voor energie

Vergelijk energie op basis van jouw situatie, en bespaar meteen €235

Een laag tarief voor gas en stroom Besparen op je energierekening. Wie wil dat nou niet? Pak deze kans en stap over.

Wat is de beste looptijd van mijn energiecontract?

Het klinkt voor de hand liggend: jouw energiecontract gelijk aangaan voor meerdere jaren. Dit kan vaak voor 1 t/m 5 jaren. Je kunt kiezen voor de periode waar jij je prettig bij voelt. Zet je voor een ruime periode de prijs vast dan krijg je een hogere korting. Ja toch? Het klinkt vreemd, maar energiecontracten werken niet zo. Let nu goed op: langdurige overeenkomsten zijn prijziger dan een kortdurend contract. Wil jij ook een goedkoop energiecontract in Ven-Zelderheide? Selecteer dan een 1-jarig contract. We hebben een berekening gemaakt van Eneco .

Een voorbeeld ter illustratie (van een doorsnee-gezin)

Duur Aanbieder Korting Bonus/maand Jaarkosten
1 jaar Eneco €210 €17,50 €1.611,80
3 jaar Eneco €300 €8,33 €1.731,80
5 jaar Eneco €0 €0 €1.851,80

Bij langlopende contracten ga je minder betalen voor je gas en stroom. Maar de welkomstbonus compenseert dit. Elke keer dat je een jaarcontract afsluit ontvang je de bonus opnieuw. Dit voordeel vindt je dus alleen bij korte-contracten. Concreet stap je dan elk jaar weer over.

Waar vind ik betaalbare groene energie?

Groene energie wordt op een duurzame manier opgewekt. Deze bronnen zijn oneindig en kunnen niet op raken. Denk dan aan wind, water en zon. Het grootste voordeel is dat de CO2 uitstoot beperkt blijft. Op deze manier neem jij bewust verantwoordelijkheid. Dikwijls hoor je om je heen dat groene stroom duurder is dan grijze energie. De ecostroom is flink goedkoper geworden. Via de vergelijker vergelijk je supersnel en eenvoudig alle groene-stroom maatschappijen. Activeer hiervoor de filter “uitsluitend duurzame energieleveranciers Ven-Zelderheide”. Tip: filter nu ook op energie afkomstig van wind of de zon. Of zoek expliciet naar uitsluitend groene Nederlandse stroom.

Veel gekozen groene energie in Ven-Zelderheide:

 1. Vandebron
 2. Essent
 3. Qwint

Dubbele of enkele meter, wat heb ik?

Elk huis in Ven-Zelderheide waar energie geleverd wordt heeft een enkele (of dubbele) meter geïnstalleerd. Wat zijn de belangrijkste verschillen? Bij een enkele meter betaal je 1 vast tarief, de hele dag door. Bij de dubbele meters kun je kiezen voor 2 tarieven. We hebben het hier over piekuren (start vanaf 7 uur tot 9 uur in de avond) en een afwijkend tarief voor daluren (laat in de avond, op zaterdagen en zondagen en tijdens o.a. de paasdagen). Welke type tarief resulteert in de laagste energierekening is, wordt bepaald door jouw energieverbruik.

Gebruik je relatief veel van de energie tijdens deze daluren? Dan kan het dubbeltarief uit. Neem dit in acht: het is best lastig om de energieconsumptie in te plannen tijdens daluren. Veel apparaten gebruiken de hele dag door stroom. Denk aan koelapparatuur en routers. En wil je de daluren optimaal benutten? Dan mag de wasdroger alleen ’s nachts draaien. Je moet er dus je dagindeling op aanpassen. En je wint hooguit een paar tientjes. Ons advies: ga voor het enkeltarief. Besparen met het dubbeltarief gaat in de praktijk erg moeizaam. Bovendien ben je met het enkeltarief vrij. Geen verplichte nacht-was. Vind uit welke mogelijkheden er zijn bij E.ON.

Moet ik kiezen voor een variabel- of vast energietarief?

Ga je overstappen van energie in Ven-Zelderheide? Dan kun je kiezen voor een vast of variabel tarief. Maar wat zijn de verschillen? Welke prijsstelling is geschikt voor jou? In de basis kiezen de meeste mensen voor het vaste energietarief. Graag informeren we je over de verschillen.

Vast tarief
Kies je het vaste tarief? Dan veranderen de prijzen tijdens het contract niet. Op die manier weet je wat de hoogte van de rekening is. Dalen de tarieven tussentijds? Dan profiteer je hier niet van. In Ven-Zelderheide zijn de vaste energietarieven zeer zeker geschikt.

Variabel tarief
Kies jij het variabele tarief? Dan kunnen de energieprijzen en contractuele verplichtingen worden herberekend. Dit kan ik meerder periodes plaatsvinden, direct in januari, en halverwege in juli. Tarieven kunnen omhoog en naar beneden. De wisseling van prijzen is niet gemakkelijk te voorspellen. Onder aan de streep is het meestal niet goedkoper.

Ik wil mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe doe ik dat?

Niet content met jullie bedrijf dat stroom en gas levert? Betaal je teveel voor stroom en gas? Wellicht kun je je bestaande energiecontract opzeggen en overstappen. En dat kan flink geld besparen. Energiemaatschappijen stunten met formidabele welkomstbonussen. Maar wanneer kan ik overstappen? Hoe gaat dat in z’n werkt? Hoe dat precies werkt lees je hierna.

Kan ik overgaan?
Destijds een onbepaalde tijd contract afgesloten? Hou dan rekening met de opzegtermijn van een kleine maand. Opzeggen is eenvoudig en kost je geen geld. Gekozen voor een contract met vaste looptijd? Dan kan men niet zomaar oversluiten. Voor het einde van het contract oversluiten kan, maar dan betaal je een (forse) opzegvergoeding. De boete verschilt, maar bedraagt gemiddeld €152

 1. Trek na hoe lang jouw huidige contract nog loopt.
 2. Ga energieprijzen vergelijken aangepast op jouw woning.
 3. Selecteer de beste en goedkoopste aanbieder.
 4. Je kiest dan een van de beschikbare contracten.
 5. Tijdens de 14 dagen bedenktijd kan je nog overstappen.
 6. Je nieuwgekozen leverancier zorgt dat het contract wordt overgesloten.
 7. De nieuwe verbintenis gaat in zoals / wanneer jij hebt aangegeven.

Overstappen + zonnepanelen: hoe werkt dat?

In Ven-Zelderheide zonnepanelen op jouw woning? Dan zorg jij (deels) voor eigen stroom. Hou je meer stroom over i.v.m. je eigen verbruik? Het is dan mogelijk stroom terug te leveren in de provincie Limburg. Na een periode van een jaar ontvang je daarvoor een vergoeding. De benaming hiervoor is salderen. Zeker als je zonnepanelen hebt is een vergelijking van energieprijzen een must. Een speciale uitleg plaatsten we hieronder. Doorzoek nu de mogelijkheden voor goedkoopste gas en stroom in Ossendrecht.

 1. Bekijk het feitelijk verbruik (de stroom die je consumeert – de stroom die je opwekt). Komt hier een negatief cijfer uit? Je wekt dan meer op dan je verbruikt.
 2. Voer jouw postcode + huisnummer in de tool in. Voer in het vakje ‘stroom’ je feitelijke verbruik in. Kwam je hier op een negatief getal uit? Voer daar 0 Kwh in.
 3. Je treft direct de meest voordelige leverancier , berekend op basis van jouw gegevens. Suggestie: Deze terugleververgoeding kan per bedrijf wisselen.
 4. Kies een voorschotbedrag dat past bij jouw verbruik.
 5. Kies een overstapmoment. Cruciaal: in- of net na de zomer overstappen is niet voordelig.

energie vergelijken Ven-Zelderheide


Vind de goedkoopste energie in Ven-Zelderheide

Heb jij te maken met dure energieprijzen? Of ga je binnenkort op jezelf wonen en zoek je een nieuwe stroomleverancier? Kies nu direct de goedkoopste stroom in Ven-Zelderheide (en gas). Het vergelijken van energie en overstappen is een fluitje van een cent:

1. Voer je woonplaats in (of postcode + huisnr in Limburg)
2. Geef aan hoeveel stroom (kwh) en gas (M3) je wilt inkopen.
3. Heb je liever een enkel- of dubbeltarief?
4. Geef je voorkeuren m.b.t. groene stroom door.
5. Kies de looptijd van het contract (1 jaar, 2 jaar, 3 jaar of direct opzegbaar).
6. Aan wat voor prijsstelling wil jij je verbinden? Vaste of juist variabele prijzen?
7. Ga voor de voordeligste energieleverancier en laat het overstappen voor je regelen.

logo-vattenfall

Vattenfall

Steeds duurzamer
Goede service
Flinke welkomstpremie

logo essent

Essent

Ook alleen gas
Flexibele gasprijs
Flinke welkomstpremie

logo eneco

Eneco

Uniek EcoGas
Aangename service
Sublieme acties

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Slimme meters
Maandelijks bijstellen
Flinke aanbieding

logo oxxio

Oxxio

Supereasy
Flexibele gasprijs
Verleidelijke acties

logo current

Qurrent

Groene stroom
2 jaar vast of variabel
Goede welkomstpremie

logo green choice

Green Choice

Bosgecompenseerd gas
2 jarig contract
Goede welkomstbonus

logo energie flex

EnergieFlex

Jong energiebedrijf
Simpele voorwaarden
Fikse welkomstpremie

logo engie

Engie

Ook laadpalen
Verbruik advies
Scherpe aanbiedingen

logo energie direct

Energiedirect.nl

Altijd duurzaam
Flexibele of vaste prijs
Flinke welkomstkorting

logo delta energie

Delta

Zonneboilers
Eenvoudig afsluiten
Verleidelijke kortingen

logo budget energie

Budget Energie

Terugleververgoeding
Flexibele of vaste prijs
Aantrekkelijke acties


Prijzen gas vergelijken in Ven-Zelderheide

Het verbruikte gas bepaalt deels de energierekening die op de mat valt. Waar we gas voor nodig hebben? Nou, voor de verwarming, voor een lekker warm bad en voor bijv. keukenapparaten. Zoek jij de goedkoopste gasleverancier in Ven-Zelderheide? Vul jij bovenaan deze pagina de gas-vergelijk in, dan bekijk jij zonder problemen de aantrekkelijkste gasmaatschappij. Op die pagina kun je alle gasprijzen bekijken, inclusief lopende kortingen en welkomstcadeaus. Direct alle gasprijzen vergelijken? Voer je postcode + huisnummer en een begroting van het gasverbruik, en achterhaal de meest voordelige gas-tarieven voor jouw woning (Gennep). Een voordelige aanbieder kunnen vinden? Stap dan direct online over. Dit stelt maar weinig voor. Je hoeft bijvoorbeeld zelf niets op te zeggen. Dit wordt opgepakt door de nieuwe energie-aanbieder. Men werkt met een bedenktijd van 10 werkdagen. Tijdens die twee weken mag je er – zonder opgaaf van reden – onderuit. Stap vandaag nog over, en ontvang een scherpe welkomstbonus. Start nu ook met Energie vergelijken Garyp.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk stroom- en gastarieven voor jouw woning in de gemeente Gennep.