Energie vergelijken Geesbrug Start met vergelijken en krijg kortingen tot wel €265


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gemakkelijk en binnen enkele seconden energieprijzen vergelijken in Geesbrug? De keuze is vandaag de dag erg groot. Je hebt vast gehoord van stroomleveranciers zoals Anode Energie en Fenor. En er komen nog steeds nieuwe partijen bij. Alleen hoe vind ik de goedkoopste stroom in Geesbrug? Vergelijk stroom- en gasprijzen voor jouw woning. Hoe kan ik beginnen? Het is een fluitje van een cent. Vul je locatie in, selecteer hoeveel je ongeveer verbruikt (kWh stroom en m3 gas) en geef aan welke meter je hebt (enkele- of dubbele meter). Daarna selecteer je de looptijd van het energiecontract (dit kan zijn 2 jaren of een altijd opzegbaar contract) en kies je voor het vaste of variabel tarief. Kies optioneel voor duurzame energie. Hierop volgend check je regelrecht de goedkoopste energiemaatschappij. Van elke maatschappij zie je de prijs per jaar en de optionele welkomstbonus. Alles weten over contracten en tarieven? Op onze website ontdek je bruikbare info over stroom, gas en licht in Geesbrug.

Alle aanbieders

Vergelijk tarieven van populaire maatschappijen

Gemakkelijk overstappen

In een paar minuten overstappen naar een andere aanbieder

Goedkopere energierekening

Vergelijk energie op basis van jouw situatie, en bespaar tot wel €225

Een laag tarief voor gas en stroom De energierekening naar beneden. Wie wil dat nou niet? Pak deze kans en stap over.

Welk contracttype (looptijd) heeft je voorkeur?

Het lijkt een goede keuze: het energiecontract gelijk ondertekenen voor een langdurige periode. Populaire opties zijn 1, 2, of 5 jaar. Je kunt kiezen voor de periode waar jij je prettig bij voelt. En als loyale klant krijg je een hogere korting. Klopt dat? Helaas is dat in de energiewereld niet het geval. Nee, het wordt nog mooier: contracten met een lange looptijd zijn kostbaarder dan contracten die je vastzet voor de korte termijn. Zoek je een goedkoop energiecontract in Geesbrug? Ga dan voor een kortlopend contract (1 jaar). Bekijk ook het rekenvoorbeeld hieronder van NLE .

Een voorbeeld ter illustratie (gemiddeld gezin)

Looptijd Aanbieder Bonus Premie/maand Kostenplaatje
1 jaar NLE €240 €20 €1.541,45
3 jaar NLE €310 €8,61 €1.661,45
5 jaar NLE €0 €0 €1.781,45

Bij langlopende contracten betaal jij een voordeliger tarief. Maar de welkomstpremie maakt het verschil. De bonus komt bij jaarcontracten elk jaar opnieuw om de hoek kijken. Dit voordeel vindt je dus alleen bij korte-contracten. Praktisch houdt dit in dat je elke 12 maanden overstapt.

Voordelige groene energie, wie biedt dat aan?

Groene energie wordt op een duurzame manier opgewekt. Beter gezegd: bronnen die we niet kunnen uitputten. Voorbeeld zijn zon en wind. Het grote positieve aspect is dat er nauwelijks CO2 uitstoot is. Oftewel, geen schadelijke effecten voor het klimaat. De meeste mensen hebben het idee dat groene stroom een hoger tarief heeft. Dit hoeft niet standaard zo te zijn. Middels energieaanbiedingvergelijken.nl vergelijk je vluchtig en zonder problemen groene stroom maatschappijen op lokaal niveau. Activeer hiervoor de filter “100% duurzame energieleveranciers Geesbrug”. Handig: je zoekt nu ook specifiek op energie opgewekt door zonnepanelen of juist windmolens. Of zoek naar slechts groene stroom met NL oorsprong.

Toonaangevende aanbieders van groene stroom in Geesbrug:

 1. Anode Energie
 2. Fenor
 3. Powerpeers

Wat is het verschil tussen een enkele meter en dubbele meter?

Ieder adres in Geesbrug die energie verbruikt is uitgerust met een dubbele (of enkele) meter. Hoe verhouden zich deze meters tot elkaar? Met zo’n enkele meter wordt het verbruik afgerekend tegen 1 tarief. Wanneer je een dubbele meter hebt zijn er twee tarieven. In de volksmond zijn dit piekuren (vaak van 7:00 – 21:00) en een apart tarief voor daluren (tijdens de nachtelijke uurtjes, in het weekend en tijdens o.a. de paasdagen). Welke van deze opties het goedkoopste is, is te berekenen aan de hand van je verbruik.

Gebruik je het leeuwendeel van jouw stroom in de daluren? Dan is het dubbeltarief wellicht aantrekkelijk. Echter, let goed op: het valt soms tegen om het stroomverbruik naar de daluren te verschuiven. Sommige apparatuur verbruikt 24/7 stroom. Bijvoorbeeld de vrieskist of WIFI. En wil je het stroomverbruik verplaatsen? Dan kan je overdag geen was meer wegwerken. Je moet er dus je dagindeling op aanpassen. En de winst is minimaal. Onze tip is: ga voor het enkeltarief. Geld besparen door het dubbeltarief is niet eenvoudig. Overigens ben je met een enkeltarief veel vrijer in stroomverbruik. Ga aan de slag met energie van Clean Energy.

Ben ik het beste af met een variabel of vast energietarief?

Ga jij vandaag nog overstappen van energie in Geesbrug? Maak dan eerst een keuze uit een vast of variabel tarief. Op welke punten wijken ze van elkaar af? En wat is handig gezien mijn stroomverbruik? Het gros van de woningen gebruikt het vaste energietarief. Een specificatie van deze keuzes vind je hierna.

Vaste tarieven
Geef jij de voorkeur aan een vast tarief? Dan wisselen de tarieven niet, zolang het contract loopt. Zo weet je waar je aan toe bent. Dalen de tarieven tussentijds? Dan dalen de prijzen voor jouw contract niet. In Geesbrug zijn de vaste energietarieven het meest populair.

Variabel tarief
Ga jij voor het variabele tarief? Dan bestaat de mogelijkheid dat de prijzen voor stroom en gas en leveringsvoorwaarden worden herberekend. Dit kan ik meerder periodes plaatsvinden, doorgaans in de periode Juli en Januari. Het stroom en gas kan goedkoper worden, maar ook duurder. De prijsontwikkeling is moeilijk in te schatten. Onder aan de streep is het meestal niet goedkoper.

Hoe kan ik het beste mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet tevreden over jouw actuele energieleverancier? Zijn je kosten voor gas en stroom te hoog? Dan kun je mogelijk je huidige leverancier / energiecontract opzeggen en overstappen. En dat kan flink geld besparen. Aanbieders stunten met interessante welkomstpremies. Kan ik de overstap direct in gang zetten? Welke fases moet ik dan doorlopen? Daarvoor volgt nu een simpele handleiding.

Kan ik oversluiten?
Gekozen voor een contract met onbepaalde tijd? Er geldt dan vaak een opzegtermijn van een kleine maand. Je kunt dan gemakkelijk zonder boete van je contract af. Maar ben jij een contract aangegaan met een vaste looptijd? Dan moet je de termijn uitzitten. Een overstap maken is echter wel een optie, maar de consequentie is een (hoge) opzegvergoeding. Deze boete ligt al gauw op €244

 1. Ga na wat de einddatum van het contract is.
 2. Bekijk de actuele energietarieven gebaseerd op jouw postcode en gebruik.
 3. Filter de beste en betaalbaarste energie-leverancier.
 4. Geeft direct je voorkeur aan voor een contracttype.
 5. Je hebt 14 dagen voordat je beslist.
 6. De nieuwgekozen energieleverancier verwerkt alles netjes met je huidige aanbieder.
 7. Deze kersverse overeenkomst is van kracht vanaf de gekozen datum.

Overstappen + zonnepanelen: hoe gaat dat in z'n werk?

In Geesbrug zonnepanelen voor jezelf aangekocht? Dan zorg jij (deels) voor eigen stroom. Genereer je meer stroom dan jullie verbruiken? Dan lever je de stroom terug naar het net in de provincie Drenthe. Is er een contractjaar verstreken, dan ontvang je een vereffening. We spreken dan over salderen. Voor huishoudens met zonnepanelen is energieprijzen vergelijken en overstappen interessant. Hieronder bieden wij een helder stappenplan. Lees nu verder over goedkoopste gas en stroom in Baarland.

 1. Bereken je verbruik (je verbruik – de zelf opgewekte stroom). Komt hier een negatief cijfer uit? Jouw zonnecellen generen dan meer dan nodig.
 2. Start de vergelijking op basis van postcode, huisnummer en gasverbruik. Vul bij stroom jouw netto verbruik in. Wek je meer op dan je verbruikt? Reken dan met 0 Kwh in de vergelijker.
 3. Je vindt ogenblikkelijk de meest aantrekkelijke maatschappij voor jou. Interessant: De terugleververgoeding kan verschillen per aanbieder.
 4. Zoek uit wat voor voorschotbedrag geschikt is.
 5. Geef aan wanneer je wil overstappen. Interessant: stap niet met zonnepanelen over in de zomer.

energie vergelijken Geesbrug


Overstappen naar de goedkoopste energie in Geesbrug

Heb jij te maken met dure energieprijzen? Of een nieuwe woning gekocht en ben je bezig met oriënteren naar stroomaanbieders? Check nu direct de goedkoopste stroom in Geesbrug (en gas). Prijzen vergelijk en overstappen van energie doe je met de volgende stappen:

1. Vul je adresgegevens in (Drenthe)
2. Begroot jouw maandelijkse verbruik (gas en stroom).
3. Kies voor een enkele meter of dubbele meter.
4. Geef aan of je duurzame energie wil.
5. Voor hoe lang wil je het energiecontract vastzetten?
6. Op welke manier wil jij de stroom betalen? Vaststaande prijzen, of juist flexibel?
7. Maak een keuze uit de goedkoopste energie-aanbieder en laat het overstappen voor je regelen.

logo-vattenfall

Vattenfall

Steeds duurzamer
3 jarig contract
Flinke aanbieding

logo essent

Essent

Ook alleen gas
Flexibele stroomprijs
Sublieme kortingen

logo eneco

Eneco

Slimme thermostaat
Online account
Goede welkomstpremie

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Ook alles-in-1
Verbruik aanpassen
Goede aanbieding

logo oxxio

Oxxio

Easy app-service
Overstaphulp
Goede aanbieding

logo current

Qurrent

Windtegoed
Flexibele gasprijs
Goede welkomstcadeaus

logo green choice

Green Choice

Écht groen
Sympatieke service
Goede aanbieding

logo energie flex

EnergieFlex

Actief sinds 2014
Persoonlijke service
Fikse welkomstbonus

logo engie

Engie

Klantbeoordeling: 8.5
1 jaar vast of variabel
Mooie aanbiedingen

logo energie direct

Energiedirect.nl

Simpel bestelproces
2 jaar vast of variabel
Flinke aanbiedingen

logo delta energie

Delta

Ook biomassa
Direct overstappen
Hoge welkomstpremie

logo budget energie

Budget Energie

14 dagen bedenktijd
Goede medewerkers
Hoge welkomstbonus


Prijzen gas vergelijken in Geesbrug

Ons gasverbruik neemt een groot deel in van de energierekening. Gas gebruiken we voor de verwarming van het huis, om water op te warmen en om te koken. Zoek jij de goedkoopste gasleverancier in Geesbrug? Door de gas-vergelijker tool in te vullen ontdek je razendsnel de meest voordelige gasmaatschappij. Via onze tool vind je actuele gasprijzen, met alle aanbiedingen en welkomstbonussen. Weten wat jij per maand kunt besparen? Vul de postcode, huisnummer en gasverbruik op jaarbasis in, en bekijk de gunstigste gas-prijzen voor jouw situatie (Coevorden). Een geschikte aanbieder ontdekt? Zet dan de overstap in werking. Dit vergt verder geen kennis. Het contract ontbinden doe je niet zelf. Dit wordt opgepakt door de nieuwe energie-aanbieder. Men werkt met een bedenktijd van 10 werkdagen. Binnen dit stadium mag je er – zonder opgaaf van reden – onderuit. Stap vandaag nog over, en ontvang een scherpe welkomstbonus. Op energieaanbiedingvergelijken.nl kun je ook Energie vergelijken Persingen.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk stroom- en gastarieven en start met besparen in de gemeente Coevorden.