Energie vergelijken Visvliet Vergelijk de energieaanbieders en bespaar wel €242


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Moeiteloos en snel energieprijzen vergelijken in Visvliet? Het aantal energiemaatschappijen is enorm. Denk hierbij aan stroom maatschappijen zoals UnitedConsumers en Powerpeers. En we zien steeds meer nieuwe organisaties. Maar waar vind ik nu de goedkoopste stroom in Visvliet? Vergelijk de prijzen voor jouw woning. Hoe doe ik dit? Heel eenvoudig! Voer je postcode en huisnummer in, selecteer hoeveel je ongeveer verbruikt (gas en stroom) en kies het soort meter, (enkele- of dubbele meter). Aansluitend kies je de looptijd van jouw contract (opties zijn bijv. 1 3 jaar of een tijdelijk energiecontract) en maak je een keuze voor het variabele of vaste tarief. Kies optioneel voor duurzame energie. Vervolgens vergelijk je direct de goedkoopste energiemaatschappij. Van iedere energieaanbieder check je wat je per jaar kwijt bent en de beschikbare korting voor nieuwe klanten. Wil je aanvullende informatie? Via deze website check je praktische info over stroom, gas en licht in Visvliet.

Alle organisaties

De tarieven van alle maatschappijen in een overzicht

Snel online overstappen

Zoek de meest voordelige aanbieder in een paar minuten.

Goedkopere energierekening

Ontdek de goedkoopste leverancier, en bespaar vandaag nog €241

Een lage stroom- en gasrekening. Op kosten voor energie besparen. Dat is voor iedereen relevant. Lees hieronder alle informatie.

Welke energiecontract-looptijd kies ik?

Het klinkt voor de hand liggend: het energiecontract direct voor een langere periode vastzetten. Dit kan vaak voor 1 t/m 5 jaren. Stijgt de stroomprijs? Dan heb je daar geen last van. En als je lang kant blijft kan je rekenen op scherpe aanbiedingen. Is dit waar? In de energiemarkt gelden deze wetten niet. Let nu goed op: contracten voor meerdere jaren zijn kostbaarder dan een korte verbintenis van bijv. 1 jaar. Op zoek naar een goedkoop energiecontract in Visvliet? Kies dan bij voorkeur voor een 1-jarig contract. Ter illustratie hebben hieronder een berekening weergegeven van Essent .

Een voorbeeld (gemiddeld gezin)

Contract Aanbieder Premie Bonus/maand Totaal
1 jaar Essent €130 €10,83 €1.612,90
3 jaar Essent €200 €5,56 €1.732,90
5 jaar Essent €0 €0 €1.852,90

Naarmate de contractperiode toeneemt zijn de tarieven voor verbruik iets gunstiger. Echter, de welkomstbonus maakt het verhaal iets anders. Bij een 1-jarig contract ontvang je elke 12 maanden weer een bonus. Dit voordeel vindt je dus alleen bij korte-contracten. Consequentie is dat je ieder jaar opnieuw switcht.

Voordelige groene energie, wie biedt dat aan?

Groene energie heeft een duurzame oorsprong (soms BIO). Deze bronnen zijn oneindig en kunnen niet op raken. O.a. zonnepanelen en windturbines. Het duurzame hiervan is dat er nauwelijks CO2 uitstoot is. En dat draagt bij aan een beter milieu. Veel mensen denken dat groene stroom erg kostbaar is. Dat is vaak niet het geval. Met onze zoekmachine vergelijk je vlot en moeiteloos de populaire groene stroom leveranciers. Klik het vakje “uitsluitend duurzame energieleveranciers Visvliet”. Je kunt ook filteren op energie opgewekt door zonnepanelen/windmolens. Of zoek naar slechts groene stroom met NL oorsprong.

Populaire groene energie in Visvliet:

 1. De Vastelastenbond
 2. Energieflex
 3. Powerpeers

Enkele meter, dubbele meter, wat houdt dat in?

Elke inwoner van Visvliet waar stroom verbruikt wordt is uitgerust met een dubbele (of enkele) meter. Wat is precies het verschil? Met zo’n enkele meter betaal je voor alle verbruikte stroom één tarief. Bij een dubbele meter kunnen er twee prijzen worden gehanteerd. Een tarief voor de piekuren (meestal is dit van 7:00 tot 21:00) een een prijs voor daluren (laat in de avond, in de weekenden en met feestdagen). Welk soort tarief het goedkoopste is, wordt bepaald door jouw energieverbruik.

Consumeer jij meer dan de helft van de stroom tijdens daluren? Dan is het dubbeltarief interessant. Vergeet niet: het is een hele klus om de energieconsumptie in te plannen tijdens daluren. Er zijn veel producten die constant stroom verbruiken. Voorbeelden zijn de vrieskist of WIFI. En wil je meer doen in de daluren? Dan kan de wasmachine alleen ’s avonds laat aan. Je planning dien je dus altijd aan te passen. En de winst is minimaal. Veel mensen zeggen daarom: het enkeltarief is eenvoudiger! Besparen met dubbeltarief is niet voor iedereen weggelegd. Voorts is een huishouden met een enkeltarief vrij. Geen verplichte nacht-was. Bekijk direct de aanbieder Vandebron.

Wat is het verschil tussen een vast en variabel energietarief?

Plannen tot overstappen van energie in Visvliet? De twee contractsoorten zijn flexibele of vaststaande prijzen. Maar wat is precies het onderscheid? En wat past bij mijn situatie? Veel consumenten kiezen voor het vaste energietarief. Hieronder leggen we kort de verschillen uit.

Vast tarief
Ga jij voor het vaste tarief? Dan wisselen de prijzen gedurende de contractperiode niet. Op die manier weet je wat de hoogte van de rekening is. Gaan de prijzen omlaag? Dan zul jij daar niks van merken. In en rondom Visvliet zijn de vaste energietarieven erg populair.

Variabele tarieven
Gaat jouw voorkeur uit naar het variabele tarief? Dan zou het zomaar kunnen zijn dat tarieven voor stroom binnen jouw contract wisselen. Dit gebeurd meermaals per jaar, doorgaans in de periode Juli en Januari. De energieprijzen worden omhoog of naar beneden bijgesteld. De prijsontwikkeling is niet gemakkelijk te voorspellen. In veel situatie is dit geen geschikte optie.

Hoe kan ik het beste mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet blij met jouw leverancier van energie en gas? Betaal je teveel voor stroom en gas? Dan kun je mogelijk je actuele energiecontract opzeggen en daarna overstappen. Overstappen loont. Aanbieders van energie en gas werken met sublieme welkomstpremies. Maar per wanneer kan ik overstappen? Welke fases moet ik dan doorlopen? Volg daarvoor het stappenplan hieronder.

Kan ik oversluiten?
Ben jij een contract voor onbepaalde tijd aangegaan? Hou dan rekening met de opzegtermijn van een kleine maand. Opzeggen is eenvoudig en kost je geen geld. Maar heb je gekozen voor een contract met een vaste looptijd? Dan moet je de termijn uitzitten. Overstappen is mogelijk, maar kost jou wel de (flinke) opzegvergoeding. Deze boete kan oplopen tot bedragen van €291

 1. Pluis uit wat de einddatum van het contract is.
 2. Check energieprijzen gebaseerd op jullie verbruik.
 3. Spot de beste en scherpste leverancier.
 4. Het contractvoorstel wordt toegestuurd.
 5. Je hebt 14 dagen voordat je beslist.
 6. De volgende aanbieder sluit jouw energie netjes over.
 7. Dit fonkelnieuwe contract gaat in op de gekozen datum.

Overstappen en zonnepanelen: hoe werkt dat?

In Visvliet zonnepanelen op jouw woning? Dan zorg jij (deels) voor eigen stroom. Genereer je meer stroom dan jullie verbruiken? Het is dan mogelijk stroom terug te leveren in de provincie Groningen. Aan het einde van het jaar zul je hier een compensatie voor krijgen. In de volksmond is dat ‘salderen’. Voor huishoudens met zonnepanelen is een jaarlijkse energieprijs-vergelijking een agendapunt. De onderstaande stappen maken dit duidelijk. Vind alles uit over de goedkoopste gas en stroom in Oude-Tonge.

 1. Taxeer jullie eigen verbruik (trek de geschatte opgewekte stroom van het geschatte verbruik af). Dit kan een negatief getal zijn. Je wekt dan meer op dan je verbruikt.
 2. Vul jouw gegevens in de vergelijker in. Vul ook je echte stroomverbruik in. Had je te maken met teveel opgewekte stroom?Selecteer dan 0Kwh stroom.
 3. Je ziet ogenblikkelijk de aantrekkelijkste energieaanbieder voor jouw woning en verbruik. Tip: Bekijk ook de terugleververgoeding voor salderen.
 4. Bepaal je termijnbedrag.
 5. Zoek uit welke ingangsdatum mogelijk is. Doorslaggevend: het beste stap je over buiten de zomermaanden.

energie vergelijken Visvliet


Ontdek de goedkoopste energie in Visvliet

Betaal jij teveel voor de stroom? Of ga je binnenkort op jezelf wonen en zoek je een nieuwe stroomleverancier? Kies nu gemakkelijk de goedkoopste stroom in Visvliet (en gas). Overstappen na de energievergelijking doe je met de volgende stappen:

1. Vul je postcode en huisnummer in (Groningen)
2. Geef een schatting door van het geschatte stroom- en gasverbruik.
3. Heb je een dubbel of enkele meter?
4. Welke oorsprong (groen) moet de stroom hebben.
5. Kies de looptijd van het contract (1 jaar, 2 jaar, 3 jaar of direct opzegbaar).
6. Selecteer het gewenste energietarief. Hier kun je kiezen tussen variabel of vast.
7. Ga voor de voordeligste energieleverancier en stap moeiteloos online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Ook stadswarmte
Variabele stroomprijzen
Scherpe welkomstbonus

logo essent

Essent

Levert panelen
Maandelijks bijstellen
Goede welkomstbonus

logo eneco

Eneco

Flexibele aanbieder
Persoonlijk advies
Prominente acties

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Anna (hulp-app)
Variabele gasprijzen
Fikse aanbieding

logo oxxio

Oxxio

Europese windstroom
Maandelijks bijstellen
Goede welkomstkorting

logo current

Qurrent

Windtegoed
Snel oversluiten
Verleidelijke acties

logo green choice

Green Choice

100% groen
Goede klantenservice
Goede welkomstkorting

logo energie flex

EnergieFlex

Goede support
Vaste prijs gas
Mooie welkomstpremie

logo engie

Engie

Klantbeoordeling: 8.5
Snel oversluiten
Flinke welkomstbonus

logo energie direct

Energiedirect.nl

Geen poespas
Verschillende contracten
Mooie welkomstbonus

logo delta energie

Delta

Zonneboilers
Overstaphulp
Concurrerende kortingen

logo budget energie

Budget Energie

Kan salderen
Sympatieke service
Goede aanbiedingen


Prijzen gas vergelijken in Visvliet

Het verbruikte gas heeft een groot aandeel in de energienota. Gas wordt vooral gebruikt om het in huis warm te maken, voor heet water uit de kraan en om te koken. Op zoek naar de goedkoopste gasleverancier in Visvliet? Vul jij bovenaan deze pagina de gas-vergelijk in, dan vind je makkelijk de voordeligste gas aanbieder. Op die pagina vind je actuele gasprijzen, met alle aanbiedingen en welkomstbonussen. Weten wat jij per maand kunt besparen? Voer jouw locatie en verbruik per jaar in, en vind de goedkoopste gastarievenuit de regio (Zuidhorn). Een interessante aanbieder aangetroffen? Start vandaag nog met besparen! Dit gaat enorm snel en gemakkelijk. Je hoeft bijvoorbeeld zelf niets op te zeggen. Hiervoor zorgt de nieuwe leverancier. Jij krijgt daarna een halve maand bedenktijd. Binnen dit stadium kan jij zonder reden nog wijzigen of annuleren. Stap nu over in een paar minuten, en ontvang een scherpe welkomstbonus. Andere regio? Begin nu direct met Energie vergelijken Geleen.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk stroom- en gastarieven en start met besparen in de gemeente Zuidhorn.