Energie vergelijken Vlierden Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar tot €280


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Makkelijk en haastig energieprijzen vergelijken in Vlierden? In Nederland zijn er tal van energieaanbieders. Gerespecteerde organisaties zijn leveranciers van stroom zoals Allure Energie en Fenor. En we zien steeds meer nieuwe organisaties. Maar waar vind ik nu de goedkoopste stroom in Vlierden? Vergelijk actuele prijzen voor stroom en gas voor jouw individuele situatie. Hoe doe ik dit? Het is een fluitje van een cent. Geef je postcode en huisnummer door, geef aan wat het verbruik is (gas en stroom) en selecteer de gewenste meter (dubbel of enkel). Hierop volgend kies je de looptijd van het energiecontract (kies uit o.a. 1, 3, 5 jaar of maandelijks opzegbaar) en selecteer je een vast of variabel tarief. Indien gewenst kun je alleen groene energie bekijken. Daarna zie je regelrecht de goedkoopste energieaanbieder. Per energieaanbieder vergelijk je de energiekosten per jaar en de eventuele. cashback-korting. Precies weten hoe het allemaal werkt? Op deze pagina ontdek je uitvoerige details over stroom, gas en licht in Vlierden.

Alle energieaanbieders

Vergelijk de tarieven van alle grote maatschappijen

Gemakkelijk overstappen

Bekijk je besparing en stap gemakkelijk over

Bespaar op je energierekening

Vergelijk alle tarieven, en bespaar meteen €242

Een laag tarief voor gas en stroom Een voordeliger energiecontract.Dat wil toch iedereen? Hieronder vind je alle uitleg.

Wat is de beste looptijd van mijn energiecontract?

Het lijkt zo mooi: het energiecontract gelijk voor een langere periode vastzetten. Populaire opties zijn 1, 2, of 5 jaar. Je weet waar je de komende jaren aan toe bent. Wanneer je langere tijd klant wordt zijn de voordelen nog veel groter. Of toch niet? De energiemarkt werkt net wat anders. Let nu goed op: energiecontracten met een lange looptijd kennen duurdere prijzen in vergelijking met een korte verbintenis van bijv. 1 jaar. Zoek je een goedkoop energiecontract in Vlierden? Selecteer dan een 1-jarig contract. Hieronder hebben we een voorbeeldberekening gemaakt van Engie.

Waarom korte contracten goedkoper zijn (gemiddeld verbruik van gemiddeld gezin)

Contract Aanbieder Korting Korting/maand Totaal
1 jaar Engie €200 €16,67 €1.613,25
3 jaar Engie €270 €7,50 €1.733,25
5 jaar Engie €0 €0 €1.853,25

Naarmate de contractperiode toeneemt daalt het tarief voor gas en stroom. Echter, de welkomstbonus maakt het verhaal iets anders. Bij elk jaarcontract krijg je elk jaar weer een bonus. Dit voordeel vindt je dus alleen bij korte-contracten. Consequentie is dat je ieder jaar opnieuw switcht.

Welke maatschappij levert betaalbare groene energie?

Groene energie is natuurlijk goed voor het milieu (duurzaam). De manier waarop dit wordt opgewerkt is eeuwigdurend. Voorbeeld zijn zon en wind. Het grote positieve aspect is dat er geen CO2 vrijkomt. Zo draag jij ook bij aan een schoner milieu. De meeste mensen hebben het idee dat groene stroom erg duur is. Dit hoeft niet standaard zo te zijn. Aan de hand van deze pagina vergelijk je rap en gemakkelijk leveranciers van groene stroom in jouw regio. Selecteer het vakje “alleen duurzame energieleveranciers Vlierden”. Tip: filter nu ook op stroom van wind of de zon. Of zoek naar in eigen land opgewekte groene energie.

Bekende maatschappijen met groene stroom in Vlierden:

 1. Allure Energie
 2. Huismerk Energie
 3. UnitedConsumers

Enkele meter, dubbele meter, wat houdt dat in?

Elke inwoner van Vlierden met toegang tot energie is uitgerust met een dubbele (of enkele) meter. Hoe verhouden zich deze meters tot elkaar? Werk jij met een enkele meter? Dan is er 1 tarief voor alle stroom. Wanneer je een dubbele meter hebt kunnen de tarieven worden uitgesplitst. Een prijs voor piekuren (vaak van 7:00 – 21:00) een een prijs voor daluren (na 9 uur ’s avonds, op zaterdagen en zondagen en nationale feestdagen). Welke optie voor jou het voordeligst is, is afhankelijk van jouw levensstijl.

Consumeer jij een belangrijk deel van de energie in de daluren? Dan past het dubbeltarief mogelijk bij jou. Vergeet niet: het is een hele uitdaging om stroom vooral in de daluren te consumeren. Sommige apparaten staan de hele dag aan. Denk maar aan de vrieskist of WIFI. Ga je de uitdaging van daluren besparing aan? Dan ben je gedwongen ’s avonds te wassen. Je zit er dus altijd wel min of meer aan vast. Het levert ook nog eens weinig op. Daarom ons advies: selecteer het enkeltarief. Besparen met dubbeltarief is niet eenvoudig. Voorts is een huishouden met een enkeltarief veel meer flexibel. Meer info? Bekijk details van leveranciers als Endinet Groep.

Ben ik het beste af met een variabel of vast energietarief?

Plannen tot overstappen van energie in Vlierden? Dan is er de opties voor flexibele of vaststaande prijzen. Op welke punten wijken ze van elkaar af? Voor welk prijstype moet ik kiezen? De populairste keuze is die van het vaste energietarief. Hieronder leggen we kort de verschillen uit.

Vaste tarieven
Geef jij de voorkeur aan een vast tarief? Dan wijzigen de prijzen gedurende de contractperiode niet. Zo weet je waar je aan toe bent. Verlaagt de maatschappij de tarieven tussendoor? Dan gaat het tarief van jou niet naar beneden. In de regio Vlierden zijn de vaste energietarieven erg populair.

Variabel tarief
Geef jij de voorkeur aan een variabel tarief? Dan bestaat de mogelijkheid dat de prijzen voor stroom en gas tijdens het contract aangepast worden. Maatschappijen bepalen de prijzen 2 maal per jaar, aan het begin (januari) en halverwege het jaar (juli). De energieprijzen worden omhoog of naar beneden bijgesteld. Deze prijsaanpassing is moeilijk in te schatten. Dit kan in meerdere periodes plaatsvinden,

Ik wil mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe doe ik dat?

Niet blij met jouw bedrijf dat stroom en gas levert? Vind je jouw energierekening te hoog? Wellicht kun je je huidige leverancier / energiecontract opzeggen en daarna overstappen. En dat scheelt je serieus geld. Aanbieders van energie en gas geven jouw daverende welkomst vergoedingen. Maar wanneer kan ik overstappen? Maar hoe werkt dat precies? Volg daarvoor het stappenplan hieronder.

Kan ik oversluiten?
Gekozen voor een contract met onbepaalde tijd? Er geldt dan vaak een opzegtermijn van enkele weken. Je kunt dan gemakkelijk zonder boete van je contract af. Maar ben jij een contract aangegaan met een vaste looptijd? Dan moet je de termijn uitzitten. Overstappen is mogelijk, maar houd dan rekening met de (verplichte) opzegvergoeding. Deze boete ligt al gauw op €285

 1. Pluis uit of en wanneer je kunt overstappen.
 2. Vind de goedkoopste maatschappij met jouw persoonlijke-gegevens.
 3. Sorteer de beste en goedkoopste leverancier.
 4. Je krijgt een contractvoorstel per mail of post.
 5. Je mag het aanbod nog 14 dagen in overweging nemen.
 6. Jullie nieuwgekozen energiemaatschappij verwerkt alles netjes met je huidige aanbieder.
 7. De nieuwe overeenkomst gaat in zoals / wanneer jij hebt aangegeven.

Overstappen en zonnepanelen: gaat dat lastig?

In Vlierden zonnepanelen tot je beschikking? In dat geval wek jij zelf al energie op. Houd je elke maand stroom over? Dan kan jij deze stroom terugleveren in de provincie Noord-Brabant. Elke 12 maanden ontvang je daarvoor een vergoeding. We spreken dan over salderen. Ook wanneer je zonnepanelen bezit is een jaarlijkse energieprijs-vergelijking een agendapunt. Bekijk eens het volgende stappenplan. Mensen zochten ook naar: goedkoopste gas en stroom in Oudemolen.

 1. Schat het netto verbruik (geschatte verbruikte stroom – geschatte opgewekte stroom). Komt hier een negatief cijfer uit? Je panelen leveren dan te veel stroom.
 2. Start de vergelijking op basis van postcode, huisnummer en gasverbruik. Je vult het berekende stroomverbruik in. Was er sprake van een netto negatief verbruik? Selecteer dan 0Kwh stroom.
 3. Je bekijkt in een oogopslag de voordeligste leverancier gebaseerd op jouw verbruik en locatie. Hint: Bekijk ook de terugleververgoeding voor salderen.
 4. Bepaal je termijnbedrag.
 5. Maak een keuze voor een ingangsdatum. Noemenswaardig: in- of net na de zomer overstappen is niet voordelig.

energie vergelijken Vlierden


Vind de goedkoopste energie in Vlierden

Is jouw energierekening te hoog? Of staat er een verhuizing op stapel en zoek je een nieuwe stroomaanbieder? Vind nu moeiteloos de goedkoopste stroom in Vlierden (en gas). Het hele proces van vergelijken en overstappen is een fluitje van een cent:

1. Voer de gegevens van jullie huis in (Noord-Brabant)
2. Begroot jouw maandelijkse verbruik (gas en stroom).
3. Kies voor een enkele meter of dubbele meter.
4. Geef je voorkeuren m.b.t. groene stroom door.
5. Geef de voorkeur m.b.t. de looptijd van het contract door.
6. Aan wat voor prijsstelling wil jij je verbinden? Vaste of juist variabele prijzen?
7. Ontdek de energiemaatschappij met de laagste prijs zet de oversluit procedure in gang.

logo-vattenfall

Vattenfall

Veel energiebronnen
Behulpzame service
Scherpe welkomstpremie

logo essent

Essent

Populaire aanbieder
Flexibele gasprijs
Scherpe welkomstpremie

logo eneco

Eneco

Flexibele aanbieder
Behulpzame service
Fikse welkomstkorting

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Voor ondernemers
Overstaphulp
Mooie welkomstkorting

logo oxxio

Oxxio

Modelcontract
Termijnbedrag wijzigen
Sublieme kortingen

logo current

Qurrent

Groene stroom
Diverse prijsafspraken
Mooie aanbieding

logo green choice

Green Choice

Eigen zonne-energie
Vaste prijs gas
Hoge aanbiedingen

logo energie flex

EnergieFlex

Gecompenseerd gas
Flexibele stroomprijs
Interessante kortingen

logo engie

Engie

Wereldwijd actief
Goede service
Aanzienlijke kortingen

logo energie direct

Energiedirect.nl

Simpel bestelproces
Online verbruik inzien
Fikse welkomstpremie

logo delta energie

Delta

Puur Zeeuws Groen
Snel oversluiten
Verleidelijke acties

logo budget energie

Budget Energie

Kan salderen
Snel oversluiten
Mooie aanbieding


Prijzen gas vergelijken in Vlierden

Het verbruikte gas bepaalt deels de energierekening. Waarvoor gebruiken we gas? Nou voor de verwarming, voor een lekker warm bad en koken op een fornuis. Op zoek naar de goedkoopste gasleverancier in Vlierden? Door de gas-vergelijker tool in te vullen vind je gelijk de voordeligste gasmaatschappij. Via onze tool bekijk je de huidige gasprijzen, inclusief lopende kortingen en welkomstbonussen. Alle actuele gastarieven onder elkaar? Geef je postcode, huisnummer en het geschatte verbruik per jaar in, en ontdek de laagste gasprijzen uit de regio (Deurne). Een passende organisatie gezien? Neem vandaag nog afscheid van het dure contract. Dit stelt maar weinig voor. Je hoeft niet zelf op te zeggen. Dit wordt opgepakt door de nieuwe energie-aanbieder. Men werkt met een bedenktijd van 10 werkdagen. In deze periode mag je er – zonder opgaaf van reden – onderuit. Sluit online je contract over, en krijg aantrekkelijke welkomstkortingen. Nu ook online: Energie vergelijken Gendt.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk stroom- en gastarieven en stap online over in de gemeente Deurne.