Energie vergelijken Oudemolen Vergelijk de energieaanbieders en krijg kortingen tot wel €231


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Handig en haastig energieprijzen vergelijken in Oudemolen? In Nederland zijn er tal van energieaanbieders. Vertrouwde namen zijn stroommaatschappijen zoals UnitedConsumers of Oxxio. En er komen nog steeds nieuwe partijen bij. Waar moet ik zijn voor de goedkoopste stroom in Oudemolen? Vergelijk actuele prijzen voor stroom en gas voor jouw huis. Hoe gaat dat? Het is bijzonder eenvoudig. Vul je locatie in, selecteer hoeveel je ongeveer verbruikt (stroom plus gas) en kies het soort meter dat jij hebt (een dubbele of enkele meter). Aansluitend selecteer je de looptijd van het contract (bijvoorbeeld 1 jaar of maandelijkse opzegbare energie) en geef je aan of een vast of variabel tarief wil. Wil je groene energie? Vink dit dan aan. Vervolgens ontdek je onmiddellijk de goedkoopste energiemaatschappij. Van elke aanbieder tref je wat je per jaar kwijt bent en de aantrekkelijke korting voor nieuwe klanten. Meer weten over de verschillende aanbieders? Op deze pagina lees je rijke informatie over gas, stroom en licht in Oudemolen.

Alle energiemaatschappijen

Alle bekende energie aanbieders met elkaar vergelijken

Snel online overstappen

Check je besparing en sluit online snel over

Voordeel op de energierekening

Check & vergelijk alle actuele prijzen, en bespaar direct €225

De goedkoopste stroom en gas Een goedkoop energiecontract afsluiten. Wie wil dat nou niet? Bekijk direct meer informatie

Voor welke looptijd (contract) kan ik het beste kiezen?

Het klinkt zo logisch: het energiecontract gewoon aangaan voor meerdere jaren. Dit kan voor bijv. 1, 2, of 4 jaar. Je kunt kiezen voor de periode waar jij je prettig bij voelt. En als loyale klant krijg je een hogere korting. Klopt dat? De energiemarkt werkt net wat anders. Nee, het wordt nog mooier: contracten met een lange looptijd kennen duurdere prijzen in vergelijking met kortstondige contracten. Wil jij ook een goedkoop energiecontract in Oudemolen? Kijk dan zeker tussen de korte termijn contracten. Bekijk ook het rekenvoorbeeld hieronder van NLE .

Kortlopende contracten zijn vaak goedkoper (gerekend met een gemiddeld gezin)

Duur Maatschappij Bonus Korting/maand Totaal
1 jaar NLE €210 €17,50 €1.587,05
3 jaar NLE €150 €4,17 €1.707,05
5 jaar NLE €0 €0 €1.827,05

Bij een lang contract betaal jij een voordeliger tarief. Echter, de welkomstbonus maakt het verhaal iets anders. En bij ieder afgesloten jaarcontract heb je weer recht op de bonus. Dit is de reden voor de gunstige jaarcontracten. Concreet stap je dan elk jaar weer over.

Welke aanbieder biedt goedkope groene energie?

Groene energie wordt ingekocht via duurzame aanbieders. Deze bronnen zijn oneindig en kunnen niet op raken. Denk aan water, wind en zon. Het duurzame hiervan is de besparing op CO2 en afvalstoffen. Jij draagt zo je steentje bij aan een beter milieu. Dikwijls hoor je om je heen dat groene stroom duurder is dan grijze energie. Dit hoeft niet standaard zo te zijn. Met behulp van onze tool vergelijk je vlot en moeiteloos de verschillende aanbieders van groene stroom. Kies hierbij voor “uitsluitend duurzame energieleveranciers Oudemolen”. Daarnaast kun je sorteren op energie afkomstig van een windturbine of zonnepanelen. Of beperk je zoekopdracht tot in eigen land opgewekte groene energie.

Bekende maatschappijen met groene stroom in Oudemolen:

 1. Energiedirect.nl
 2. HVC
 3. Powerpeers

Heb ik een dubbele of enkele meter?

Elke inwoner van Oudemolen waar energie geleverd wordt heeft de beschikking over enkele of dubbele meters. Wat is precies het verschil? Bij deze enkele meters betaal je 1 vast tarief, de hele dag door. Heb je een dubbele meter, dan zijn er twee tarieven. Een prijs voor piekuren (vaak van 7 uur ’s ochtends tot 9 uur ’s avonds) een een prijs voor daluren (’s avonds en ’s nachts, voor 7 uur ’s ochtends en reguliere feestdagen). Welke van deze opties de laagste prijs geeft is, is afhankelijk van jouw levensstijl.

Consumeer jij meer dan 50% van jouw energie op daluur tijden?Dan is het dubbeltarief wellicht aantrekkelijk. Echter, let goed op: het vergt heel wat om energie met name in de daluren te gebruiken. Sommige apparatuur verbruikt 24/7 stroom. Bijvoorbeeld koelapparatuur en routers. Wil je proberen van daluren te profiteren? Dan kan je overdag geen was meer wegwerken. Je moet er dus je dagindeling op aanpassen. Het levert ook nog eens weinig op. Onze aanbeveling: selecteer het enkeltarief. Besparen met het dubbeltarief is niet eenvoudig. Voorts is een huishouden met een enkeltarief veel vrijer. Ga aan de slag met energie van MAIN Energie.

Neem ik een variabel of vast energietarief?

Ga jij vandaag nog overstappen van energie in Oudemolen? Maak dan eerst een keuze uit variabele of vaste tarieven. Waarin verschillen deze van elkaar? En wat is handig gezien mijn stroomverbruik? De meest gekozen optie is het vaste energietarief. Een specificatie van deze keuzes vind je hierna.

Vast tarief
Kies je het vaste tarief? Dan fluctueren de prijzen gedurende de contractperiode niet. Dit zorgt voor een zorgeloze periode. Gaat de prijs van M3 gas en KwH stroom tussendoor omlaag? Dan gaat het tarief van jou niet naar beneden. In de plaats Oudemolen zijn de vaste energietarieven zeer zeker geschikt.

Variabele tarieven
Ga jij voor het variabele tarief? Dan kunnen de energieprijzen en de voorwaarden veranderen. Vaak gebeurt dit twee keer per jaar, vaak is dat in januari en in juli. De energieprijzen worden omhoog of naar beneden bijgesteld. De tarieven en prijsverandering zijn niet met zekerheid te zeggen. Dit is niet altijd de meest voordelige mogelijkheid.

Hoe kan ik snel mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet tevreden over jouw huidige energieleverancier? Vind je jouw energierekening te hoog? Misschien kun je jouw huidige energiecontract opzeggen en direct overstappen. En dat scheelt je serieus geld. Energiemaatschappijen bieden namelijk fantastische welkomst vergoedingen. Kan ik vandaag al overstappen? En hoe doe ik dat? Hoe dat precies werkt lees je hierna.

Kan ik overstappen?
Destijds een onbepaalde tijd contract afgesloten? Dan geldt er doorgaans een opzegtermijn van 1 maand. Je bent vrij om op te zeggen, het kost niks. Maar ben jij een contract aangegaan met een vaste looptijd? Dan dien je de gehele contractperiode uit te zitten. Overstappen is mogelijk, maar jij krijgt dan wel een opzegvergoeding voor je kiezen. De boete verschilt, maar bedraagt gemiddeld €263

 1. Trek na wat de einddatum van het contract is.
 2. Check de laagste energieprijzen op basis van jouw situatie.
 3. Filter de beste en goedkoopste stroomaanbieder.
 4. Je kiest dan een van de beschikbare contracten.
 5. Er geldt een bedenktijd van 14 kalenderdagen.
 6. Jullie toekomstige energieaanbieder verwerkt alles netjes met je huidige aanbieder.
 7. Het kersverse contract zal ingaan op het zelfgekozen moment.

Overstappen + zonnepanelen: is dit ingewikkeld?

In Oudemolen zonnepanelen laten plaatsen? Dan regel jij (voor een deel) jouw eigen energie. Houd je elke maand stroom over? Dan kun je stroom terugleveren in de provincie Noord-Brabant. Na afloop van elk jaar zal de maatschappij jou hierin tegemoetkomen. We spreken dan over salderen. Natuurlijk is ook i.c.m. zonnepanelen energieprijzen vergelijken en overstappen interessant. Hieronder bieden wij een helder stappenplan. Lees nu verder over goedkoopste gas en stroom in Kolhorn.

 1. Bereken je verbruik (je verbruik – de zelf opgewekte stroom). Komt hier een negatief cijfer uit? Deze situatie duidt op overcapaciteit van energie.
 2. Voer jouw postcode + huisnummer in de tool in. Je vult het berekende stroomverbruik in. Was dit een negatief getal? Reken dan met 0 Kwh in de vergelijker.
 3. Je treft nu de voordeligste leverancier voor jou. Hint: Deze terugleververgoeding kan per bedrijf wisselen.
 4. Kies jouw voorschotbedrag.
 5. Bepaal de geschikte overstapdatum. Suggestie: stap niet met zonnepanelen over in de zomer.

energie vergelijken Oudemolen


Overstappen naar de goedkoopste energie in Oudemolen

Is jouw energierekening te hoog? Of staat er een verhuizing op stapel en zoek je een nieuwe stroomaanbieder? Check nu zonder moeite de goedkoopste stroom in Oudemolen (en gas). Overstappen na de energievergelijking kan je nu online doen zonder moeite:

1. Vul je postcode en huisnummer in (Noord-Brabant)
2. Geef aan hoeveel stroom (kwh) en gas (M3) je wilt inkopen.
3. Heb je liever een enkel- of dubbeltarief?
4. Geef aan of je uitsluitend groene energie wil vergelijken.
5. Zoek je een flexibel contract of juist iets voor 1 jaar of 3 jaar?
6. Maak een keuze uit de energietarieven. Het vaste tarief wordt het meest gekozen.
7. Maak een keuze uit de goedkoopste energie-aanbieder en stap moeiteloos online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Ook zonnepanelen
Tussentijds aanpassen
Verleidelijke acties

logo essent

Essent

Betrouwbaar
Overstapservice
Aanzienlijke acties

logo eneco

Eneco

Online meterstanden
Flexibele of vaste prijs
Goede welkomstkorting

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Ook alles-in-1
Gemakkelijk oversluiten
Scherpe aanbieding

logo oxxio

Oxxio

Modelcontract
Variabele stroomprijzen
Sublieme acties

logo current

Qurrent

NL windenergie
Snel oversluiten
Mooie welkomstcadeaus

logo green choice

Green Choice

100% groen
Verbruik advies
Mooie welkomstpremie

logo energie flex

EnergieFlex

Slim besparen
Online verbruik inzien
Hoge aanbiedingen

logo engie

Engie

Helemaal groen
Meerdere contracten
Fikse welkomstbonus

logo energie direct

Energiedirect.nl

Groene energie
Sympatieke service
Goede aanbieding

logo delta energie

Delta

Zeeuwse stroom
Gemakkelijk oversluiten
Scherpe aanbiedingen

logo budget energie

Budget Energie

Beoordeling: 8.1
Snel af te sluiten
Hoge welkomstbonus


Prijzen gas vergelijken in Oudemolen

Het verbruikte gas is een belangrijk onderdeel van de energienota. Waar we gas voor nodig hebben? Nou, voor de verwarming van het huis, voor een lekker warm bad en koken op een fornuis. Zoek jij de goedkoopste gasleverancier in Oudemolen? Met behulp van onze gas-vergelijker vergelijk je zonder problemen de meest betaalbare leverancier. Op die pagina staat een overzicht van alle gasprijzen, met alle aanbiedingen en welkomstbonussen. Direct alle gasprijzen vergelijken? Voer jullie adresgegevens in en het m3-gasverbruik per jaar in, en achterhaal aantrekkelijke gastarieven in jouw woonplaats (Moerdijk). Een aantrekkelijke gas leverancier achterhaald? Online sluit je dit tegenwoordig gemakkelijk over. Hiervoor hoef je zelf maar weinig te doen. Maak je niet druk over het opzeggen van je huidige contract. De nieuwe aanbieder handelt dit verder af. Men werkt met een bedenktijd van 10 werkdagen. Binnen deze 2 weken mag je het contract altijd nog ontbinden. Stap vandaag nog over, en laat die korting voor nieuwe klanten niet liggen. Op energieaanbiedingvergelijken.nl kun je ook Energie vergelijken Balinge.

Duurzame energie vergelijken Vind de goedkoopste stroom- en gasleverancier en regel de overstap online in de gemeente Moerdijk.